merhaba kızlar bir sorum olacaktı benim göğüslerimle boyun arasında kalan bölgede acayip bi damarlanma görünüyor süt kanalları mı yoksa kan damarları mı anlayamadım ya. resmen hani böyle maketler olur ya kan damarlarını gösteren onlar gibi olmuş anatomi derslerinde gösterilir durumda yani acayip korktum kendimden ya merak ettim sizde böyle bişey farkettiniz mi acaba?eyvahedigeldismile
merhaba kızlar bir sorum olacaktı benim göğüslerimle boyun arasında kalan bölgede acayip bi damarlanma görünüyor süt kanalları mı yoksa kan damarları mı anlayamadım ya. resmen hani böyle maketler olur ya kan damarlarını gösteren onlar gibi olmuş anatomi derslerinde gösterilir durumda yani acayip korktum kendimden ya merak ettim sizde böyle bişey farkettiniz mi acaba?eyvahedigeldismile
aferiiiiin bak şimdilik bişey yok gibi.bekle bakalım devam ederse gidersin acile...
bu arada o baskı gibi bişey yazmıştın erken doğum belirtilerin de ben de yol yürüdüğümde o baskıdan oluyor bazen şişkinlik gibi orada ağır bişey giderek
ağırlaşıyor gibi oluyor ama oturunca dinlenince geçiyor sonra...
ayyy bebek arabası aldı eşim netten dün bugün gelmesi gerekirdi hala gelmediii...sizce nasıl kızlar?özellikleri süper
hoşbulduk berrakcım.
Kıslar birşey soracağım size ya. benim oğlan bazen öyle bir hareket ediyor ki karnım titriyor acaba hapşırıyor mu yada ne bilim nasılbir hareketse karnım titriyor şok olur gibi..
Benimki yerimden kalktığım zaman başlıyor ağrımaya. Bir de ciddi ciddi karnım aşağıda durmaya başladı. Normalde dik oturmadığımda karnımım üstü göğüslerime değerdi, şimdi değmiyor 4 parmakım da giriyor arasına. Bir düşük tehdidim, 28. haftadan da hissetmediğim serumla durdurulan sancım var. O yüzden ödüm patlıyor. Bir de adet sancısı görüyormuşum gibi karnım ağrıyor.
Benimki yerimden kalktığım zaman başlıyor ağrımaya. Bir de ciddi ciddi karnım aşağıda durmaya başladı. Normalde dik oturmadığımda karnımım üstü göğüslerime değerdi, şimdi değmiyor 4 parmakım da giriyor arasına. Bir düşük tehdidim, 28. haftadan da hissetmediğim serumla durdurulan sancım var. O yüzden ödüm patlıyor. Bir de adet sancısı görüyormuşum gibi karnım ağrıyor.
adet sancısı gibi ağrın mı var canımmm seni telaşlandırmayayım ama bence sırf bu ağrı için acile gitmelisin..hiç durma bile bence git baksınlar için rahatlasın..
bu arada düşük tehdidi dediğin kanaman mı vardı ilk zamanlar benim 4-5 defa olmuştu.
s.ocağına gitttiğimde de düşük tehdidine tik atıyorlar kanamam oldu demiştim.ben geçti gitti sanıyorum ilk başta düşük tehdidi olunca şimdi de korkmamız gerekli mi ki???
ama sen hiç durma bence cnm kimseyi telaşlandırmadan yavaş yavaş k.valideni de al yanına gidin bi acile bence ağrı bu herşeyin belirtisi olabilir...
şşşşt yanlış bişiler yapmayasın geç mi kaldı kız yazlığınız
doğururken yazlık alacak bu dakaydirigubbakcemile3
ayyy bebek arabası aldı eşim netten dün bugün gelmesi gerekirdi hala gelmediii...sizce nasıl kızlar?özellikleri süper
Çok datluymuş pişim pişim. Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin. Didem nereye kayboldu yaw?
Not: kızlar birşey duydum ben, haziran ayından itibaren arabada kucakta bebek taşınmasını yasaklayan bir kanun çıkacakmış. Araba koltuğu ya da taşıma koltuğu olması gerekiyormuş. Portbebe hakkında hiçbir şey duymadım ama. Çidoşum senin taşıma koltuğunu görünce aklıma geldi. Malumatı olan var mı bu konuyla ilgili??
berrakada benimde gelmedi sütmüt hatta damarlanmada yok ben de tık yok yani..
sütüm gelmeyecekmi ne?
o kararmdan ben de oldu kapkara oldular böyle ııııyyyykkk
O adet sancısı gibi ağrı bana da olmaya başladı . Hepinizin göğsünden süt geldi mi kızlar ? Benden gelmedi, şimdi bende bununla kendimi strese sokim mi ? kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Şaka şaka . Gelmeyen var mı ama merak ettim ? Birde göğüs ucunuz karardı mı ? Benim tam kararma değilde çil çil gibi oldu. kaydirigubbakcemile3 Sizinkiler ne alemde. Bu arada temizliğe devam ediyorum ben,arada bişey yazan olursa kaçırabilirim, sonra kızmayın cevap vermedim diye . opuyorumnanaktan
sORMA SORMA beynimi yedi dünden beri ona kredi çıkmıyor bana sen kredi çek diye diye üffff
Çok güzel canım güle güle kullansın doruk damadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?