evet canım zor görünüyor ama mecbur halledicez artık
bakalım hayırlısı
dikkat edicem canım
annemle kayınvalidme var yanımda
dün başladık ufaktan toparlanmaya
pazar günü planlıyoruz bakalım olursa
taşıma firması gelicek zaten
bende kıyafetlerimi yerleştiririm yavaş yavaş
temizliğide anneler halldeicek artık napalım
ay canım seninki niye o kadar uzadı yaaa
4 saate kadar taşıyolarmış
bakalım ben napıcam
valla canım firma acayip uyuzdu,birde asansör kullandılar ona rağmen 16 saat eşya taşıdılar şaka gibiydi..ben birde herşeyimi kendim topladım hiç firmaya bişiy bırakmadım..her ne kadar anneler olsada sonuçta yatak odası ve mutfagı sen olmadan baskasının yapması çok zor.sakın yorma kendını ben kaç gun gelmedım kendıme hiç bişey bebeişlerden önemli değill,nasıl olsa yerleşilir,tekrar kolay gelsin sana canımm
Kızlar ben de yavaş yavaş çıkıyorum kendinize çok iyi bakın iyi akşamlar hepinize
http://www.dove.com.tr/benanneyim/Oy_ver.aspx?id=f017f7c7-fab6-4117-8671-c739b6987fc5
slm kzılar nasılsınız? ev misafir kaynıyo yine çok vaktim de yok
yukarıya bi link yazdım bize oy verirseniz sevinirim :))
sonra uğrarım yine inş herkesler iyidir
ayyy bebek arabası aldı eşim netten dün bugün gelmesi gerekirdi hala gelmediii...sizce nasıl kızlar?özellikleri süper
merhabalar.... tüm bebişlere anneciklere...
dün 100grlık şeker yüklememiz vardı.. 4defa kan alındı saat başı yani...
3tanesi gayet normalde birinde canım inanılmaz yandı... buyrun kolumun haline bakın.. nasıl bir alma şeklidir bu yaaa!!!
Off bu ne böyle geçmiş olsun canımmerhabalar.... tüm bebişlere anneciklere...
dün 100grlık şeker yüklememiz vardı.. 4defa kan alındı saat başı yani...
3tanesi gayet normalde birinde canım inanılmaz yandı... buyrun kolumun haline bakın.. nasıl bir alma şeklidir bu yaaa!!!
Biz geldik kotamız doldu ama sizden ayrı kalamıyoruz bi bakalım dedik :)
Dr amcamıza gittik oğluşum 1286.2 gr olmuş yani 15 günde yaklaşık 303 küsür gr almış :)
Boyu atak yapmış bu sefer :) 15 gün sonra yine gidicez artık her gidişte nst ye bağlanıyoruz.Size tavsiyem yana yatmayı isteyin bu sefer çok rahat ve keyifliydi :) Sanırım artık 15 günde bir gidicess heralde..
Oğluşum uyuyordu dr amcamızda fifiyi gösterip gösterip duruyor kaydirigubbakcemile3
Enfeksiyon bu sefer daha yüksek çıktı yine fitil verdi.
Geçmişti normal akıntı bile gelmiyordu ama 3 gündür tekrar başladı.Bi daha tahlil istemicem dedi,artık 2 ay böle idare edices heralde.Büyük ihtimal antibiyotik akıntıyı artırmıştır dedi.Hamile olduğum için tekrar ediyormuş.Doğumdan sonra kurtulurum inşallah.
Bu arada sadece duru suyla yıkacaksın orayı dedi genital temizleyici bile yasak.
Oğluma burun aspiratörü aldım bugün :))
Off bu ne böyle geçmiş olsun canım(
canım ben gecen ay 26 sında gıttım bu ayda 26 sında gıdıcektım doktorumuz kongredeymıs ayın 7 sıne sarktı olebısı varsa ozaman soler sanırım ama baska arkadaslardan sımdıye kadar duymadım kı kotu bısı değil zaten onlem alması ıyı bence
bende acaba beklemeyıp baska doktoramı gıtsem
ben olmazsa senin için kendi doktoruma sorarım cuma günü randevum var.sana tekrar hatırlatırım.
canım ben gecen ay 26 sında gıttım bu ayda 26 sında gıdıcektım doktorumuz kongredeymıs ayın 7 sıne sarktı olebısı varsa ozaman soler sanırım ama baska arkadaslardan sımdıye kadar duymadım kı kotu bısı değil zaten onlem alması ıyı bence
bende acaba beklemeyıp baska doktoramı gıtsem
ben olmazsa senin için kendi doktoruma sorarım cuma günü randevum var.sana tekrar hatırlatırım.
tamam canım tesekkur ederimvereliniortak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?