2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

SERDEMMM BENDE DıYORUM TEMMUZ ORTASI GıBı ÇIKAYIM ıZıNE 37. HAFTA DA DAHA 7 HAFTA VAR NASIL GEÇECEK BıLMıYORUM HOŞ EVDE DURSAM NE YAPACAĞIM BıLMıYORUM EVDE KAYNANA GÖRÜMCE ANNE KOCA AYYYY mafoldumbenÇILDIRIRIM HERHALDE EN ıYıSı ıŞE GıDıP GELMEK GALıBA

neyse güzel anneler benim kocam geldi canı birşeyler istiyormuş salata falan yapacağım olmazsa sonra gelmeye çalışırım öptüm kocaman sizi :)

bende yavaş yavaş hazırlanayım malumm mesai biter :) herkese kuzucukları ile huzurlu bir gece geçirmesi dileğiylee öptüm kocamann

valla canım firma acayip uyuzdu,birde asansör kullandılar ona rağmen 16 saat eşya taşıdılar şaka gibiydi..ben birde herşeyimi kendim topladım hiç firmaya bişiy bırakmadım..her ne kadar anneler olsada sonuçta yatak odası ve mutfagı sen olmadan baskasının yapması çok zor.sakın yorma kendını ben kaç gun gelmedım kendıme hiç bişey bebeişlerden önemli değill,nasıl olsa yerleşilir,tekrar kolay gelsin sana canımm

haklısın canımın içi
bakalım
Allah yardımcımız olsun

Kızlar ben de yavaş yavaş çıkıyorum kendinize çok iyi bakın iyi akşamlar hepinize

iyi akşamlar canımm

ayyy bebek arabası aldı eşim netten dün bugün gelmesi gerekirdi hala gelmediii...sizce nasıl kızlar?özellikleri süper

canım hayırlı olsun , ben de bakarken benzerini görmüştüm arka tekerleri büyüktü onunda ama çok ağırdı incelemedik bile o yüzden.

Son düzenleme:

canım geçmiş olsun damarı bulamadıklarından mı böyle oldu yoksa sürekli kan almaktan mı
tamam canım gördüm yazmışsın

Biz geldik kotamız doldu ama sizden ayrı kalamıyoruz bi bakalım dedik :)
Dr amcamıza gittik oğluşum 1286.2 gr olmuş yani 15 günde yaklaşık 303 küsür gr almış :)
Boyu atak yapmış bu sefer :) 15 gün sonra yine gidicez artık her gidişte nst ye bağlanıyoruz.Size tavsiyem yana yatmayı isteyin bu sefer çok rahat ve keyifliydi :) Sanırım artık 15 günde bir gidicess heralde..
Oğluşum uyuyordu dr amcamızda fifiyi gösterip gösterip duruyor kaydirigubbakcemile3
Enfeksiyon bu sefer daha yüksek çıktı yine fitil verdi.
Geçmişti normal akıntı bile gelmiyordu ama 3 gündür tekrar başladı .Bi daha tahlil istemicem dedi,artık 2 ay böle idare edices heralde.Büyük ihtimal antibiyotik akıntıyı artırmıştır dedi.Hamile olduğum için tekrar ediyormuş.Doğumdan sonra kurtulurum inşallah.
Bu arada sadece duru suyla yıkacaksın orayı dedi genital temizleyici bile yasak.
Oğluma burun aspiratörü aldım bugün :))
Off bu ne böyle geçmiş olsun canım (

Kızlar Allah a şükür 2009 Ağustos annelerini dinleyip biçok şeyi almışım beşik,araba gibi büyük şeyler bitti (uyku seti,yatak vs kaldı),yoksa imkansızdı fıttırı fıttırı dolaşmak.Resmen burgaz cehennemdi bayılacaktım 1 damla terlemeyen ben ter su içinde kaldım.
ıstanbul u düşünemiyorum keşke bütün eksiklerimi bile bitirmiş olsaydım bu sene en sıcaklar bizi bekliyor Allah yardımcımız olsun...

canım maşallah oğluşuna allaha şükür bir sıkıntı yokmuş canım enfeksiyonda artık inşallah bir sıkıntı yaratmaz canım sağlıcakla vaktinde gelir bebişlerimiz canım

Hatice cnm o kolunun hali ne ya yazık kuzuma. mhavetmiş valla çok geçmişolsun tatlım benim..

hallısna gecmıs olsun tatlımmm.....

bende 15 gundur öle geziyorum hala duzelmedı zaten cabuk morarıyorum bııde bende onlardan 6 tane kocaman kocamn vardı galıba deneyım kazanıyorlar bızım sayemızdee

Pelincim maşallah kusuya kocaman olmuş ben doğduğumda 1250 gr mışım ya benden bile kilolu maşallah

Ya kızlar belim tutuldu ya neoldu anlamadım birden. Öyle kas katı kesildi belim neden caba yaa..eşimi bekliyorum gelsin de melhem sürsün iyigelir belki yaa. çok sızlıyo şu anda bile oturamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…