Saol cnm benim valla bu halimize şükürler olsun yine de bebişlerimiz iyi ya çok şükür. valla en son gördüğümde 26.haftada 1002 gr dı kuzu şimdi ne kadar oldu biliyorum. sen nasılsın meleğin nasıliyi mi?
Çok teşekkürler kızlar.Geçmiş olsun canım demet dikkat et canım.
Benim asla blim ağrımazdı şimdi mutfakta bi kap bile durulayayım hemen ağrıyor ve ayakta bile durmaktan artık bulduumuz her fırsatta yatmamız ya da hiç olmassa oturmamız lasım yoksa bel ağrısı mahvediyor ve tabi ayak şişimesi
günaydın...... hayırlı bir gün diliyorummm
dün akşam odamızı boyadık çok şirin oldu hafta sonuda mobilyamız kurulcak cicişlerimiz yıkancak....
kızlar deterjan ne aldınız????? hacı şakirmi?dalinmi?roxymi? yumuşatıcı kullandınızmı?
dün akşam odamızı boyadık çok şirin oldu hafta sonuda mobilyamız kurulcak cicişlerimiz yıkancak....
kızlar deterjan ne aldınız????? hacı şakirmi?dalinmi?roxymi? yumuşatıcı kullandınızmı?
Günaydın canım benim,ne renk yaptınız odayı! Benim bal kızımın mobilyaları turuncu-sarı olduğu için turuncuya yakın bi renge boyadık pazar günü, o kadar güzel oldu ki; her önünden geçtiğimde bi bakıp öyle geçiyorum! ınsan çok mutlu oluyo ya, harika duygular..opuyorumnanaktan
Bu arada canım benim ben vernelin sensitive olanını aldım (hassas ciltler için) mobilyalar 1-2 güne gelir o zaman yıkicam kuzumun cicilerini, hayırlı olsun bu arada.
Çok teşekkürler kızlar.Geçmiş olsun canım demet dikkat et canım.
Benim asla blim ağrımazdı şimdi mutfakta bi kap bile durulayayım hemen ağrıyor ve ayakta bile durmaktan artık bulduumuz her fırsatta yatmamız ya da hiç olmassa oturmamız lasım yoksa bel ağrısı mahvediyor ve tabi ayak şişimesi
Canım hayırlı olsun odanız.iyi günlerde yatsınlar uyusunlar mışıl mışılinşallah. Ben roxy ile yıkadım.Yumuşatıcıyı hiç kimse önermiyor canım zaten yumuşatıcı içerisinde var deterjanın.
Bu arada herkese günaydın..
Gurbet canım bayıldım günaydın resmine bu arada çok şeker =)))))kaydirigubbakcemile5
Canım mobilya yeni geleceksekse 2-3 hafta kokusu çıkmıyor haberin olsun benim kızımın odası geleli 1 ay oldu hala yerleştiremedim kokuyor...Ben daha eşyaları yıkamadım ama deterjanı aldım dalim sıvı deterjan aldım 1 tane de dalin yumuşatıcı aldım. Yumuşatıcı özellikle süper kokuyor onlarla yıkıycam ben:)))
Didemcim odanın kokusunu almak için havuzlu hanın alt katında bir eczane varmış.O eczanede bir sabun gibi birşey satıyorlarmış.Onu dolaba koyduğun zaman kokusunu çok çabuk alıyormuş.Banada yeni doğum yapan bir arkadaşım tavsiye etti. Bende mobilyaları gelince ondan alacağım. Normal eczanelerde yokmuş,arkadaşım bir tek orda bulabilmiş.Adını tam bilmiyorum ne olduğunu ama mobilya kokusunu alan sabun dersen verirler sanırım.
Valla hepimizöyle olduk ya 8'de kalktım 8.30 da kahvaltımbitti bilg başşına oturdumçok işim var ya...opuyorumnanaktan:hulya::hulya:kaydirigubbakcemile3