2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ya bence hemen öyle kapıdan girdiğinde kaydirigubbakcemile3sezeryan olmaz diye bişi yoktur bence biraz daha ilerleyince doğum kanalında sezeryan olmaz gene bilmiorm ama...

bence de hemen sezeryan olmaz diye bişe olmamalı. çünkü duyuyorum normal doğum başlamış ama sonra bazı sorunlardan sezeryana alındı diye.. yanı içimize hep ferah tutalım kızlar herşeyin hayırlsı...

aaaa evett onlardan bende de var yaaa göbek deliğimin etrafında kırmızı kırmızı bööyle çıkıp çıkıp kayboluyor ne zamandır bi de öyle tatlı kaşınıor ki...

selam canım hoşgeldin
az kalmış senin de görmene
büyümüştür merak etme herşey yolundadır inşallah

hoşbulduk hayatım inşallah canım ya öyle meraklayımki anlatamam

nurcancım hoşgeldin tatlım...

hoşbulduk çiğdemcim doruk bebeğin kıyafetlerine bende baktım hepsi bir birinden güzel hayırlısıyla doğsunda güzel güzel giydir annesi :)boshayallersmile

ayyy ben de kimse karışmıor etmior bişi almıyolar falan diodum en iyisi bizim gibi sanırım herşeyimizi aldık kendimiz içimize sine sine kimse karışmadan...

ayy benim oğluş kaç gram oldu acaba 20 gün önce 1118 gr dı????

CANIMCIM BENDE KUZUMUN KıLOSUNU CUMA GÜNÜ ÖĞRENDıM 1.312 gr OLMUŞ DOKTORUM NORMAL DEDı HAFTASINA GÖRE. AMA ıNTERNETTEN FıLAN BAKTIM 1.100 DEN FAZLA YAZAN GÖRMEDıM ihihihiihihihi :roflol:

SEN Bı DAHA NE ZAMAN GıTCEN CANCAN KONTROLE

benim bi 10 gün falan var daha 4 haziranda gidebilirim..
maşallah gurbetçim bebişine benimki de hep öyle fazla fazla gidiyor gramı ama bakalım bu sefer ne yaptı minik oğluş?kaç gram beklemeliyim hiç bilmiyorum...

tamam canım öğrenir yazarım sana tam olarak yerini yalnız modeller geçen senelerin modelleri ellerinde kalanlar bi de çok hafif defosu olanlar falan oluyormuş ama hepsi chicconun ürünü...

canım ben buldum tuzla mermerciler sitesindeymiş seninde dediğin gibi defolu ürünler ve türkiye genelinde mağazaların ellerinde kalmış ürünleri satıyorlarmış ama park yatak araba koltuğu bebek arabası alanlar olmuş çokkk uygun fiyata geliyormuş sabah 9 da başlarsa satış 9.10 geçe herşey tükenmiş oluyormuş 5 kişi gidip herkes farklı yönlere yönelmesi gerekiyormuş eşim çokk uzak ve o izdihamı yaşamya değmeyebilir dedi vazgeçtim şimdilik müşteri hizmetlerinden hangi ay ve günde olduğunu telini bıraktığın zaman mesaj atıyorlarmış canım

canım çok geçmiş olsun çok dikkatli ol canım sen işinin ehli bir doktora daha git bence canım kanala girmiş bir bebek fazla orada durmaz canım sancılarında varmış onları kesmek için ilaç verilmezse ilerler çoğalarak doğumu başlatabilir bence 2 hafta beklemek senin için büyük bir risk tatlım umursamaz doktorlar yüzünden heran herşey olabilir canım

Benim daha 12 gün var acep kaç kilo oldu en son 18 gün önce 1100gramdı

kız didem kaç gram beklemeliyiz acaba?? ben de bu acildeki doktorun söylediği grama bi türlü inanamıyorum acaba yanlış mı söyledi.1 hafta önce 850 gram olan bebiş bir haftada 268 gram almış olabilir mi doktora dedim daha 1 hafta önce 850 gramdı okadar olamaz dedim kadın bidaha baktı ölçtü mölçtü en fazla 100 gr oynasın hadi dedi ama oda en fazla dedi.bende haftada 150 gram gibi düşündüm 1118 gramın üzerine...yanılma payını koyaraktan doktora gittiğim gün 1500 ü geçmiş olmalı o da en az yanılma payını falan da çıkarınca çok mu bekliorum acaba??????

benim bebişte 20 gün önce 1041 grdı ayın 1'inde gideceğim bakalım kaç olmuş meraktayım ama az kaldı açık görüşe :)))

evet canancım alışveriş şekli aynen öyle oluyormuş.kalabalık gidiyormussun seçmeden kucaklıyormussunkaydirigubbakcemile3 sonra birkenara çekilip ayırıyomussun ne beden kalır ne model herşey heryerde eşim de sinir olmuş gidince herşey biranda tükenmiş.kaydirigubbakcemile3
pek bize gör değil valla oralar ben öyle yapamam açıkgöz birileri olacak bi de eli de hızlı olacak toplıycak durucak herşeyi...

ay aman bu tosun gene hıçkırııyor benim:))) hergün 1 kere oluyor artık tık tık 3 sn de bir hafif bi sıçrama:))))

:1shok::1shok:yaaa 1118 in üstüne hemen hemen 1700 e takabül edio:1shoklabilir mi okadar???

canım 7. aydan sonra günde 25 30 gr alıyorlarmış oluyor demekki benimki baştan beri kilosu önde çıkıyor dedesi sağolsun öyle bir besliyorki torunu büyüsün diye aklınıza gelecek herşeyi alıp getiriyor kendi hazırlayıp önüme koyuyor bende yiyiyorum doğduktan sonrada korkuyorum çocuğa olur olmaz herşeyi verecek diye ben işe iznim bitince başlıyacağım babaanne dede bakacaklar kayınpederde pek anlamaz öyle küçük bebeğe anne sütünden başka birşey verilmeyeceğini dinlemezde şimdiden oğlumun geleceğini parlak görmüyorum anası gibi kilo sorunlu olmasını hiçççççç istemiyorummm

benimki 1800 gramdan fazla çıkarsa ben artık ceviz yemeyi bırakıcam kaydirigubbakcemile3 cevizin çok etkisi oluyor gibime gelior...

bu sabah benim oğluşumda hıçkırıyordu alt tarafta seğirme gibi ama baya uzun sürdü sonra geçti :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…