ya bence hemen öyle kapıdan girdiğinde kaydirigubbakcemile3sezeryan olmaz diye bişi yoktur bence biraz daha ilerleyince doğum kanalında sezeryan olmaz gene bilmiorm ama...
ben bebişimin tepiklerini aşşağıda ve çok içerde hissediyorum bi kaç gündür acaba bi sorun var mıdır kızlaar?
birde karnımın üzerinde kırmızı sinek ısırığı gibi kabarcıklar çıkmaya başladı doktoruma cuma gideceğim bişi olur muu?
selam canım hoşgeldin
az kalmış senin de görmene
büyümüştür merak etme herşey yolundadır inşallah
nurcancım hoşgeldin tatlım...
merhaba anneler,
ne güzel herkes yavaş yavaş bebişlerin alışverişlerini tamamlıyor.allah sağlık ve huzurla kullanmak nasip etsin hepimize... ama bakıyorumda bebişlerin bazıları uslu durmuyo ama bizler hep içimizi ferah tutalım iyi düşünelim iyi olsunlar bebişlerimiz...allah herşeyi vaktinde hayırlısıyla versin..
bizde artık yavaş yavaş kızımıza alışverişe başladık. odasını aldık haftaya gelecek inşallah haftasonu boya işimiz olacak bunlar güzel telaşlar ama... benim sıkıntımda herkesin bişeler almak istemesi annemler, kayınvaldemler hepsi sürekli şunu alalım bunu alalım ama ben de kendim görmeden alınmasını istemiyorum. bi de herikiside aynı şeyleri almak istiyor ben de ama onu annemler aldı diyorum bu sefer kayınvaldem üzülüyor ben de arada kaldım. bide kayınvaldemin almasını pek istemiyorum çünkü o şimdi kızının yanında ve kızıyla alacak ben de görümcemle iyi değliz ve onun bebeğime bişe almasını istemiyorum ve bunu söyleyemiyorum napacağımı bilemiyorum??
ayy ne çok yazdım sıkmamışımdır inşallah...
ayy benim oğluş kaç gram oldu acaba 20 gün önce 1118 gr dı????
CANIMCIM BENDE KUZUMUN KİLOSUNU CUMA GÜNÜ ÖĞRENDİM 1.312 gr OLMUŞDOKTORUM NORMAL DEDİ HAFTASINA GÖRE. AMA İNTERNETTEN FİLAN BAKTIM 1.100 DEN FAZLA YAZAN GÖRMEDİM ihihihiihihihi :roflol:
SEN Bİ DAHA NE ZAMAN GİTCEN CANCAN KONTROLE
tamam canım öğrenir yazarım sana tam olarak yerini yalnız modeller geçen senelerin modelleri ellerinde kalanlar bi de çok hafif defosu olanlar falan oluyormuş ama hepsi chicconun ürünü...
Maalesef hastanede yoktu o saatte. 2 hafta sonra kısmetse rutin kontrolüm var. Bebek doğum kanalına yerleşmiş sağolsun, o yüzden ani hareket yapmamam, ağrı kaldırmamam gerekiyormuş. Bel ağrım da bebeği aşağıda taşıdığım için oluyormuş. Bebek hakkında hiçbir bilgi vermedi dr. Sadece "bebeğin iyi durumda" dedi. Kocama söyleyince "iyi tabi yatağı sallıyor velet" diye tepki verdi. Ben ne diyorum ona, o ne cevap veriyor. Güler misin, ağlar mısın??
Şekerim cicişlerini gördüm, çok beğendim. Güle güle, iyi günlerde giysin Dorukcuk :asigim: . Ben de bir sürü fotoğraf çektim ama uyuz usb yüzünden ekleyemiyorum mafoldumben
ayy benim oğluş kaç gram oldu acaba 20 gün önce 1118 gr dı????
Benim daha 12 gün var acep kaç kilo oldu en son 18 gün önce 1100gramdı
canım benimki 20 günde 650 gr almış tatlım 1800 gr 30+1 de
canım ben buldum tuzla mermerciler sitesindeymiş seninde dediğin gibi defolu ürünler ve türkiye genelinde mağazaların ellerinde kalmış ürünleri satıyorlarmış ama park yatak araba koltuğu bebek arabası alanlar olmuş çokkk uygun fiyata geliyormuş sabah 9 da başlarsa satış 9.10 geçe herşey tükenmiş oluyormuş 5 kişi gidip herkes farklı yönlere yönelmesi gerekiyormuş eşim çokk uzak ve o izdihamı yaşamya değmeyebilir dedi vazgeçtim şimdilik müşteri hizmetlerinden hangi ay ve günde olduğunu telini bıraktığın zaman mesaj atıyorlarmış canım
canım çok geçmiş olsun çok dikkatli ol canım sen işinin ehli bir doktora daha git bence canım kanala girmiş bir bebek fazla orada durmaz canım sancılarında varmış onları kesmek için ilaç verilmezse ilerler çoğalarak doğumu başlatabilir bence 2 hafta beklemek senin için büyük bir risk tatlım umursamaz doktorlar yüzünden heran herşey olabilir canım
Ben 1750nin altında çıkarsa çok üzülürüm ama gönlümden geçen 1900-1950(32+0 da gidicem)
:1shok::1shok:yaaa 1118 in üstüne hemen hemen 1700 e takabül edio:1shoklabilir mi okadar???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?