aaaa dikkat et canım ayyy noluyo böyle yaa kendi doktoruna da görünseydin...
Günaydın canım benim,ne renk yaptınız odayı! Benim bal kızımın mobilyaları turuncu-sarı olduğu için turuncuya yakın bi renge boyadık pazar günü, o kadar güzel oldu ki; her önünden geçtiğimde bi bakıp öyle geçiyorum! İnsan çok mutlu oluyo ya, harika duygular..opuyorumnanaktan
Bu arada canım benim ben vernelin sensitive olanını aldım (hassas ciltler için) mobilyalar 1-2 güne gelir o zaman yıkicam kuzumun cicilerini, hayırlı olsun bu arada.
Evet doğumhaneyi hasta odasını hatta hasta wcsini bile gördüm bebek yoğunbakım ünitesini de:))
Canım benim geçmiş olsun başka ne dedi nelere karşı uyardı?Ben iyiyim canım ya dünkü sorunlar bitti sanırım psikolojik di masal da yukarılara çıktı şükür. Ama tabii 12 gün sonra 32+0da gidicem o zaman çalışabilir raporundan önce nstye bağlıyucak bakalım orada ne olacak
arkadaşlar hediyeleşme topiğine nasıl resim yükleyeceğiz yardımcı olur musunuz?
Selam kızlar, nasılsınız bakalım?
Dün akşam gittik hastaneye, nst'ye bağladılar, aktif sancı çıktı ama doğum yapacak kadar yüksek değilmiş, pek ilgilenmedi sağolsun doktor. 2 Hafta önceki hemen serumla durdurmuştu oysaki. Demek ki doktordan doktora fark ediyormuş. Çok durmayacağım, biraz takılayım dedim. Şimdi sadece belim ağrıyor, hem de felaket. Gece bu yüzden uyuyamadım. Didemcim sen nasıl oldun dünden beri??
eşim araba koltuğumuzu da almış:teytey:yarın gelicek:dance:
buarada herkese günaydın güsel anneler:))
cnm cicilerina baktım hepsi inanılmaz güzeller..hepsine bayıldım..
güle güle kullanın inşallaah.benim daha eksiğim çok senin gibi hepsini tamamlasam ne kdr çok sevineceğim :)) bırsızlanıyorum.
tekrar iyi günlere kullanın inşalaah:Saruboceq:
Maalesef hastanede yoktu o saatte. 2 hafta sonra kısmetse rutin kontrolüm var. Bebek doğum kanalına yerleşmiş sağolsun, o yüzden ani hareket yapmamam, ağrı kaldırmamam gerekiyormuş. Bel ağrım da bebeği aşağıda taşıdığım için oluyormuş. Bebek hakkında hiçbir bilgi vermedi dr. Sadece "bebeğin iyi durumda" dedi. Kocama söyleyince "iyi tabi yatağı sallıyor velet" diye tepki verdi. Ben ne diyorum ona, o ne cevap veriyor. Güler misin, ağlar mısın??
Şekerim cicişlerini gördüm, çok beğendim. Güle güle, iyi günlerde giysin Dorukcuk :asigim: . Ben de bir sürü fotoğraf çektim ama uyuz usb yüzünden ekleyemiyorum mafoldumben
merhaba güzel anneler nasılsınız bakalım anlaşılan bebekler usludurmuyor benimde ayın 1. kontrolüm var ne zamandır göremiyordum oğluşumu merak ediyorum valla ne kadar kilo aldı diye :)
Ya doğum knalına giren bebeğe sezeryan olmaz deniyor yani şimdi o zaman ben sezeryan olamazmıyım? BU arada 39. haftada kanal girer diyorlar ay yine panikledim
canımcım çok geçmiş olsun
ALlah hepimizin yardımcısı olsun
inşallah sağ salim meleklerimizi alırız kucağımıza
ohh süpper canım
güle güle kullanın inşallahopuyorumnanaktan
günaydın canım hoşgeldin kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?