2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aaaa dikkat et canım ayyy noluyo böyle yaa kendi doktoruna da görünseydin...

Maalesef hastanede yoktu o saatte. 2 hafta sonra kısmetse rutin kontrolüm var. Bebek doğum kanalına yerleşmiş sağolsun, o yüzden ani hareket yapmamam, ağrı kaldırmamam gerekiyormuş. Bel ağrım da bebeği aşağıda taşıdığım için oluyormuş. Bebek hakkında hiçbir bilgi vermedi dr. Sadece "bebeğin iyi durumda" dedi. Kocama söyleyince "iyi tabi yatağı sallıyor velet" diye tepki verdi. Ben ne diyorum ona, o ne cevap veriyor. Güler misin, ağlar mısın??
Şekerim cicişlerini gördüm, çok beğendim. Güle güle, iyi günlerde giysin Dorukcuk :asigim: . Ben de bir sürü fotoğraf çektim ama uyuz usb yüzünden ekleyemiyorum mafoldumben

uçuk pembeye boyadık canım... beşiklerimiz avizemiz perdemiz pembe sadece dolaplarımız krem rengii oda bi açıklık verio odaya...bitsin resmini eklerim inşallah.... sizinde odanız hayırlı olsun canım....

ne zaman gidicen tatlım doktora kaçta?Ya neden girmiş doğum kanalına ya erken değil mi?Ben anlamadım daha bir şey yaa üffff şimdi 2 ay kanalda dururmuymuş bu çocuk yoksa çıkıcak mı doğum kanalından

Sağol canım. Sana da geçmiş olsun. Başka bir şey hakkında da uyarmadı. İlgilenmedi bile. Neyse ben çıkıyorum şimdilik. Kendinize iyi bakın.

Ya doğum knalına giren bebeğe sezeryan olmaz deniyor yani şimdi o zaman ben sezeryan olamazmıyım? BU arada 39. haftada kanal girer diyorlar ay yine panikledim

Kızlar biz yemek yiyip gelelim kuzumla çiğdem sen de gelince yaz ne dedi doktor kaç gram olmuş bebiş???

canımcım çok geçmiş olsun
ALlah hepimizin yardımcısı olsun
inşallah sağ salim meleklerimizi alırız kucağımıza

eşim araba koltuğumuzu da almış:teytey:yarın gelicek:dance:

ohh süpper canım
güle güle kullanın inşallahopuyorumnanaktan

buarada herkese günaydın güsel anneler:))

günaydın canım hoşgeldin kaydirigubbakcemile2

canım çok sağol..olur inşallah tamamlanır hepsi merak etme sen..

merhaba güzel anneler nasılsınız bakalım anlaşılan bebekler usludurmuyor benimde ayın 1. kontrolüm var ne zamandır göremiyordum oğluşumu merak ediyorum valla ne kadar kilo aldı diye :)

hayy allahım yaaa benimki de girmek üzereydi ya çıktı sanırım tekmelerini başa yerde hissediyorum ozamanlardan sonra yaa bi de doktorlar tam dümdüz döndüğünde yani başı tam aşağı ortada olduğunda hemen doğum kanalına girmiş diyorlar sanki bana öyle değil gibi gelior.gerçi doktorlardan daha mı iyi bilicem ama başı daha biraz aşağıya inerse girmiş olur bence doğ.kanalına tam dümdüz dönünce değil ben de merak ediodum döndümü acaba diye girmesine ramak kalmıştı acile gittiğimizde usg de dönmüştür inşallah daha erken...sen de dikkat et kendine ilk günlerdeki gibi dikkat et çiğdemcim valla ne kadar dursa kardır...

sağol cnm teşekkürler...

merhaba güzel anneler nasılsınız bakalım anlaşılan bebekler usludurmuyor benimde ayın 1. kontrolüm var ne zamandır göremiyordum oğluşumu merak ediyorum valla ne kadar kilo aldı diye :)

selam canım hoşgeldin
az kalmış senin de görmene
büyümüştür merak etme herşey yolundadır inşallah

Ya doğum knalına giren bebeğe sezeryan olmaz deniyor yani şimdi o zaman ben sezeryan olamazmıyım? BU arada 39. haftada kanal girer diyorlar ay yine panikledim

ya bence hemen öyle kapıdan girdiğinde kaydirigubbakcemile3sezeryan olmaz diye bişi yoktur bence biraz daha ilerleyince doğum kanalında sezeryan olmaz gene bilmiorm ama...

merhaba anneler,
ne güzel herkes yavaş yavaş bebişlerin alışverişlerini tamamlıyor.allah sağlık ve huzurla kullanmak nasip etsin hepimize... ama bakıyorumda bebişlerin bazıları uslu durmuyo ama bizler hep içimizi ferah tutalım iyi düşünelim iyi olsunlar bebişlerimiz...allah herşeyi vaktinde hayırlısıyla versin..

bizde artık yavaş yavaş kızımıza alışverişe başladık. odasını aldık haftaya gelecek inşallah haftasonu boya işimiz olacak bunlar güzel telaşlar ama... benim sıkıntımda herkesin bişeler almak istemesi annemler, kayınvaldemler hepsi sürekli şunu alalım bunu alalım ama ben de kendim görmeden alınmasını istemiyorum. bi de herikiside aynı şeyleri almak istiyor ben de ama onu annemler aldı diyorum bu sefer kayınvaldem üzülüyor ben de arada kaldım. bide kayınvaldemin almasını pek istemiyorum çünkü o şimdi kızının yanında ve kızıyla alacak ben de görümcemle iyi değliz ve onun bebeğime bişe almasını istemiyorum ve bunu söyleyemiyorum napacağımı bilemiyorum??
ayy ne çok yazdım sıkmamışımdır inşallah...

ben bebişimin tepiklerini aşşağıda ve çok içerde hissediyorum bi kaç gündür acaba bi sorun var mıdır kızlaar?
birde karnımın üzerinde kırmızı sinek ısırığı gibi kabarcıklar çıkmaya başladı doktoruma cuma gideceğim bişi olur muu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…