Kuşum aynen benimki de öyle oluyor. Ayağını sürttürüyor yukarıdan, böyle karnım dalgalanıyor resmen; sağa sola dönüyor büyük ihtimalle. Bazen de tam uyurken babamız "gıdı gıdı" yapıyor, anamm uyanıveriyor, başlıyor tekmelemeye. Huysuz velet huysuz!! Uyuduğu zaman kocamı tehdit ediyorum "bak elleme, uyanırsa hayatı sana zindan ederim" diyorum, çok kötüyüm di mi?? -tatlicadiarzu-
gece bende zor uyuyorum artık karnım ağır geliyor resmen.sağa dönsem düşüverecek gibi sola dönsem aynı öyle.ince bişiler destekliyorum göbeğimin altına da öyle biraz rahatlıyorum.
zaten hanımefendi tekmeleriyle geceme huzur katıyor.uyur uyanık geçiriyoruz
Ne çok şikayet ettiniz bee benim kızım annesinin çalıştığını biliyor gece uslu duruyor sizinkide gündüz duruyordur o zaman uyuyun aaa çiğdem uğraşma el kadar çocukla o uyuyunca uyu sende. Doğunca ne güzel olacak sana:))))
bu arada şaka bir yana bence sen az kilo aldın ya yağ filan olmadığı için çok hissediyorsun
:roflol: :roflol: "tekmeleriye geceme huzur katıyor..." :roflol: süpersin kuzum...
hehehe kötüsün valla kız..kaydirigubbakcemile3
ben geçen akşam dedim eşime kendim kaşındım ama ne güzel hiçbişy yok
sakin sakin duruyor sıpa.uyandırayım mı dedim karnımda açık öyle bakıyorruz
kaç dakikadır tık yok bizimkinden.eşimde nası yapıcaksın uyandır bakalım dedi.
Hani doktorlar usg şeysiyle dürtüyorlar ya ben de aynısını yaptım bir sağdan
br soldan dürttümkaydirigubbakcemile3aman allahım dürtmez olaydım 4-5 defa
dan sonra hoooop bir kaydı içimde sola dayandı sonra gene sağa karnımın bir
tarafı bomboş bir tarafı semsert.sonra başladı tekmelere yumruklara:tomato:
eşim de iyi halt ettin dedikaydirigubbakcemile3sonra o sert yeri dürtüyorum
hemencecik çekiliyor oradan başka tarafa kayıyor ah birde neresi olduğunu bilsem
ona göre hareket edicem...
ayaklarınızın altı yanıyormu sizinde kızlarrr vallahi yalınayak gezicem işyerinde oderece yani otururken aten hep yere basıyorum.birde evden terlik getirdim terlik giyiyorum şıpıdık pek rahat.ama hep serinlesin hep yıkayım istiyorum ayaklarımı
yaaa inanmıycaksınız belki ama hiçç sakin olduğu bi saat olmuyor ki..
gün içinde de şu an bile sola dayandı semsert canımı acıtıyor bi de tek
bir hareketi yok ki sakin olsada bacağını kaldırıyo kolunu kaldırıyor canımı
acıtıor.
o dediğin doğru olabilir belki de karnım çok ince ondan iyice çok net hissediorm.
Çiğdem de zayıftı şimdi kaç kg oldu bilmiorm ama onunda o yüzden olabilir..
ama hareketlilerde yaaa...
neyse ben kaçtm şimdi azıcık bişiler yiyim geç kaldım..geç uyanınca..
ayaklarınızın altı yanıyormu sizinde kızlarrr vallahi yalınayak gezicem işyerinde oderece yani otururken aten hep yere basıyorum.birde evden terlik getirdim terlik giyiyorum şıpıdık pek rahat.ama hep serinlesin hep yıkayım istiyorum ayaklarımı
:) ısırcam o ayakları ben doğunca hapur hupur yicem oyy :asigim:
bende hergün kızımın kıyafetlerine bakıyorumm o minicik çoraplarına ayyy biran önce gelseler yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?