2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hehehe kötüsün valla kız..kaydirigubbakcemile3
ben geçen akşam dedim eşime kendim kaşındım ama ne güzel hiçbişy yok
sakin sakin duruyor sıpa.uyandırayım mı dedim karnımda açık öyle bakıyorruz
kaç dakikadır tık yok bizimkinden.eşimde nası yapıcaksın uyandır bakalım dedi.
Hani doktorlar usg şeysiyle dürtüyorlar ya ben de aynısını yaptım bir sağdan
br soldan dürttümkaydirigubbakcemile3aman allahım dürtmez olaydım 4-5 defa
dan sonra hoooop bir kaydı içimde sola dayandı sonra gene sağa karnımın bir
tarafı bomboş bir tarafı semsert.sonra başladı tekmelere yumruklara:tomato:
eşim de iyi halt ettin dedikaydirigubbakcemile3sonra o sert yeri dürtüyorum
hemencecik çekiliyor oradan başka tarafa kayıyor ah birde neresi olduğunu bilsem
ona göre hareket edicem...

Ben iki gün hareketlerini hiç hissetmedim. Ondan öncesi aynı sizin yaptığınız gibi yapardım eşim kızardı bana deme öyle oğluma diye. Doktora ağlayarak gittim o gün. ınanın hayatımın en kabus dolu dakikalarıydı bu. Ultrasonda iyi olduğunu gördüğüm anda bir dha hayıflanmayacağıma,ufacık da olsa off canım acıdı demeyeceğime yemin ettim. Allahım kimseye yaşatmasın böyle bir duyguyu. O yüzden söylüyorum tabi ki herkes şükrediyordur ama inanın öyle bir durumda ufacık bir tekme hissedeyim diye neler yapıyorsunuz bilemezsiniz. Şimdi değil yatağı sallaması gece uyandırdığı zaman bile onla konuşuyorum sütiçiyorum birşeyler yiyiyorum ve sakinleşiyor. Deneyin sizde.

:roflol: :roflol: "tekmeleriye geceme huzur katıyor..." :roflol: süpersin kuzum...

yaaa inanmıycaksınız belki ama hiçç sakin olduğu bi saat olmuyor ki..
gün içinde de şu an bile sola dayandı semsert canımı acıtıyor bi de tek
bir hareketi yok ki sakin olsada bacağını kaldırıyo kolunu kaldırıyor canımı
acıtıor.

o dediğin doğru olabilir belki de karnım çok ince ondan iyice çok net hissediorm.
Çiğdem de zayıftı şimdi kaç kg oldu bilmiorm ama onunda o yüzden olabilir..
ama hareketlilerde yaaa...
neyse ben kaçtm şimdi azıcık bişiler yiyim geç kaldım..geç uyanınca..

ayaklarınızın altı yanıyormu sizinde kızlarrr vallahi yalınayak gezicem işyerinde oderece yani otururken aten hep yere basıyorum.birde evden terlik getirdim terlik giyiyorum şıpıdık pek rahat.ama hep serinlesin hep yıkayım istiyorum ayaklarımı

:roflol: :roflol: Ay öldüm gülmekten. Ben de hareketleri azalınca, karnımı sallıyorum elimle, yukarı aşağı. Başlıyor oynamaya. Ama tek fark ben gündüz yapıyorum, yatma saatinde değil...

herkesin vücudu farklı tepkiler veriyoo işte..benimde şu son haftalarda avuçlarım terliyor..mouse elime yapışıyor zaman zaman:roflol: sürekli peçeteyle kuruluyorum ama banamısın demioo

57 olmuşumdur sanıyorum. 56.5'tum 2 hafta önce. Garip ve çok net hissetmeyi bırak, görüyorum yani ne yaptığını.

yANMAZ MI duman çıkıyor resmen ben babetleri çıkartıp öyle oturuyorum resmen yalınatyak uzatıyorum tabureye de ayağımı napıyım kim ne derse desin masanın altı nasıl olsa...

Ben hergece mutlaka kalkıp gecenin bir yarısı ayaklarıma soğuk su tutuyorum cnm son zamanlarda böyle yani yoksa çok fena yanıyor demekki aynı şeyler oluyor hepimize...

:) ısırcam o ayakları ben doğunca hapur hupur yicem oyy :asigim:

Ben de yiycem bebişim paticiklerini, ham yapcam :asigim: . Ay benim durup dururken ayağım şişti yine yaa... Zaten teksas bacak olduk, belim de ağrıyor. Ne zaman huzur bulacağım ben?? :sinifsinif:

bende hergün kızımın kıyafetlerine bakıyorumm o minicik çoraplarına ayyy biran önce gelseler yaaa

Tatlım dilediğin şeye dikkat et, şu an dilediğin şey gerçekleşirse kabusun olabilir. Bir an önce gelmesinler, vakitlice, sağlıkla gelsinler olmaz mı?? :1hug:

yok kız öyle değil zaman biran önce geçse demek istedim:))) yoksa şimdi gelse allah korusun bir sürü problemi olur yavrucuklarımızın allah zamanında gelmeyi nasip etsin

Ya kızlar şu 6-7 hafta bir geçse artık benim hesabıma göre 8. haftada doğururum en fazla ama zaman geçmiyorrrrrr

mafoldumben mafoldumben Ben kalanı saymıyorum, geçmişi sayıyorum. Diyorum ki "ahan da 7,5 ay oldu, amma da çabuk geçti. Geriye de 10 hafta kaldı, eyvah nasıl doğuracağım?" akannehir

ayy ben henüz doğurmayı düşünmüyorum hiç.düşünmemeye çalışıyorum.zira çook işim var benim daha yaaa.bu 1 ay nasıl geçti anlamadım ben.daha giyecek geceliğim yok cumartesi de onları halletmem lazım.aksi gibi benim zamanım daraldıkça annelerinde işleri çıkıyor.sanırsam tek başıma gidip doğuracağım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…