2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

benim eş aşağıdaydı en son inşallah çıkmıştır yukarı allahım.çıkmadı ise bana sezeryan yolu görünecek

sen normal doğum mu istiyorsun yoksa sezeryan mı

Normal istiyorum, kesilip biçilmekten çok korkuyorum nedense. Yogaya başlamıştım nefes egzersizleri için, ağrılarım yüzünden hiçbir şey yapamıyorum. Ani hareket etmemem lazım. Bebeğin başı doğum kanalına çok yakın çünkü.

benim eş aşağıdaydı en son inşallah çıkmıştır yukarı allahım.çıkmadı ise bana sezeryan yolu görünecek

Eş aşağıda ne demek? Hani benim bebeğin başı doğum kanalına çok yakın, göbeğim de aşağı düştü zamansız, onun gibi bir şey mi??

slm guzel annısler ben deldım gununuz guzel gecer ınsallah:)

Hoşgeldin, yakında uykusuzlujtan hepimizin pili şarjı vs bitecek ama o zamana kadar iyiyiz inşallah... Sen nasılsın?

yok canım plesenta yani bebeğin eşi.bebekte henüz ters duruyor.plesenta aşağıda oldukça nekadar dönerse dönsün bebek faydası yok

kıslar selam benim bebişim sanki idrar keseme baskı yapıyor gibi , hareketlerini 3 gündür hep aşağıda hissediyorum dönmüşmüdür acaba , bebekelr kaçıncı haftada dönerler.

bende sezeryan istemiyorum dr.um şimdilik normal gibi görünüyor diyo ama bakalım daha dönmemiş benim sıpam da zati kilom da epey bi fazla sezeryan olursam iice top gibi bişi olurum herhalde bende gün içerisinde bi tane bisküvi alıyoum yemek aralarında onu tüketyorum bölece çok acıkmamış oluryorum

meraba kızlar nasılsınız? Bebişlerimiz nasıl?
Bambu beşik düşünüodum ama park yatakta karar verdim. Oda tk zaten hazır. Park yatak için marka model öneriniz var mı? Birde e-bebek te vip marka park yataklar indiime girmiş sınırlı sayıda stok varmış ama nasıldır bilemiprm ki

ıyi sayılırız onatçım sıcaklarla ve ayaklarımla başım dertte bir de içim sıkılıyor hayır olsunnn

Çiğdem kız nerede kaldın

Benimkinin durumu malum, son ayda yapması gerekeni şimdi yaptı. tek korkum son ayda ters dönmesi. Kilodan değil de, spora başlayacaktım 40'ım çıkınca. İyileşememekten, enfeksiyondan vs korkuyorum. Benim ağzım bir türlü boş durmuyor, sürekli yiyorum 9 kilo almış olmam lazım bu ay içinde.

Selaam... Çok şükür tekme yumruk gidiyoruz. Ben de park yatak aldım bebeğime. Çok kullanışlı ve sağlam, resmini koyuyorum. kraft aldım ben marka olarak...

Eklentiler

• $ProductB3H4Q9Z1W3.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 35
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…