mafoldumben mafoldumben Ben kalanı saymıyorum, geçmişi sayıyorum. Diyorum ki "ahan da 7,5 ay oldu, amma da çabuk geçti. Geriye de 10 hafta kaldı, eyvah nasıl doğuracağım?" akannehir
1 tas çorba ile kusacak kadar doyuyorum ben ya. ağız tadı ile karnımı doyuruncada çatlama derecesine geliyor karnım resmen.hele sonrasındaki bulantıı beni mest ediyor
Normal istiyorum, kesilip biçilmekten çok korkuyorum nedense. Yogaya başlamıştım nefes egzersizleri için, ağrılarım yüzünden hiçbir şey yapamıyorum. Ani hareket etmemem lazım. Bebeğin başı doğum kanalına çok yakın çünkü.
bende sezeryan istemiyorum dr.um şimdilik normal gibi görünüyor diyo ama bakalım daha dönmemiş benim sıpam da zati kilom da epey bi fazla sezeryan olursam iice top gibi bişi olurum herhalde bende gün içerisinde bi tane bisküvi alıyoum yemek aralarında onu tüketyorum bölece çok acıkmamış oluryorum
meraba kızlar nasılsınız? Bebişlerimiz nasıl?
Bambu beşik düşünüodum ama park yatakta karar verdim. Oda tk zaten hazır. Park yatak için marka model öneriniz var mı? Birde e-bebek te vip marka park yataklar indiime girmiş sınırlı sayıda stok varmış ama nasıldır bilemiprm ki
bende sezeryan istemiyorum dr.um şimdilik normal gibi görünüyor diyo ama bakalım daha dönmemiş benim sıpam da zati kilom da epey bi fazla sezeryan olursam iice top gibi bişi olurum herhalde bende gün içerisinde bi tane bisküvi alıyoum yemek aralarında onu tüketyorum bölece çok acıkmamış oluryorum
Benimkinin durumu malum, son ayda yapması gerekeni şimdi yaptı. tek korkum son ayda ters dönmesi. Kilodan değil de, spora başlayacaktım 40'ım çıkınca. İyileşememekten, enfeksiyondan vs korkuyorum. Benim ağzım bir türlü boş durmuyor, sürekli yiyorum 9 kilo almış olmam lazım bu ay içinde.
meraba kızlar nasılsınız? Bebişlerimiz nasıl?
Bambu beşik düşünüodum ama park yatakta karar verdim. Oda tk zaten hazır. Park yatak için marka model öneriniz var mı? Birde e-bebek te vip marka park yataklar indiime girmiş sınırlı sayıda stok varmış ama nasıldır bilemiprm ki
Selaam... Çok şükür tekme yumruk gidiyoruz. Ben de park yatak aldım bebeğime. Çok kullanışlı ve sağlam, resmini koyuyorum. kraft aldım ben marka olarak...