slm ben geldim yine çabuk gelemedim:)))
İyi sayılırız onatçım sıcaklarla ve ayaklarımla başım dertte bir de içim sıkılıyor hayır olsunnn
Çiğdem kız nerede kaldın
hoşgeldin canımmm :asigim:
ayyyy hatırlatmak gibi olmasın ama canım nasıl s..... istiyor anlatamamm...
çiğdem son ayda ters dönmesi çok çok zor cnm koca sıpa olacaklar sen öyle durması için ikna et
oğluşunu ne ileri ne geri:))))
kıslar bir rahatsızlığım vardı , size onu yazıyordum baktımki kimse ilk soruma bir cevap bile vermemiş , neden bu sitede daha önce olmayan bir gruplaşma görmekteyim , sık sık giremediğimiz için işlerimin yoğunluğundan ve evde de internetim olmadığ için , görüyorumki , çoktan unutmuşsunuz yola beraber başladığınız arkadaşalrı , sadece 4- 5 kişiden oluşan bir grup içerisinde yoğunlaşıyor herşey . neden böyle oldu , neden bazı kişelrin yazılarına cevap dahi azılmıyor.
gerçekten çok kırıldım bugün sizlere . bebeğim için endişeli bir durumdayken , ben size yazıyorum ama kimse tek kelime dahi etmiyor.
canım ben herkese cevap yazmaya çalışıyorum burada hatta bazen yoruluyorum ve kendime kızıyorum bile ama biraz önce geldim ve mesajını görmedim tatlım ne olur kızma yaa kimse kimseyle grup olmuyor sadece sürekli burada olanlar hakkında daha fazla bilgimiz olduğundan onlarla daha yakın konuşuluyor doğal olarak ama inanki burada herkes bir aile az gelenler sık gelenler ve hep burada olanlar var ama gelen herkese hoşgeldin diyip konuşuyoruz biz.ama lütfen haksızlık etme ki ben dün aysunelmas arkadaşımla belki de ilk defa konuştum ve dünyanın mesajını yazdım kafası karışmıştı alışveriş konusunda giderken de teşekkür etti sağolsun ne olur kızma şimdi 1 önceki mesajına bakıp cvp yazıorm tatlım tamam mı?:1hug:
Sen neden kahvaltıya aşağı indin?Normalde de iniyor musun?Bence sen eve kahvaltılık al böylece kaçta kahvaltı ettiğini de görüp laf sokmazlar, ayrıca iş de yapman gerekmez...
Ne giysen yakışır sana canım o gün buluşmya geldiğin buluz bile çok şıktı giy git işte nolacak hamişsin sen altına da şık 1 pantalon ayakkabı tamam işte
kıslar selam benim bebişim sanki idrar keseme baskı yapıyor gibi , hareketlerini 3 gündür hep aşağıda hissediyorum dönmüşmüdür acaba , bebekelr kaçıncı haftada dönerler.
Kızlar benim kızım acıkınca daha hızlı vuruyor normal mi?Durmadan dönüyor yemek yiyene kadar
günaydınlarr kızlarrrr
hepinize güzel sağlıklı huzurlu sıkıntısız bir gün diliyorrum
benim oğlumda çok uslu valla beni öyle hoplatacak kadar kuvvetli vurmuyor ama kilolu olmamdan olabilir yağ tabakası çok olunca çocuk nasıl hissettirsin zaten ultrasonda çok hareketli oluyor ama ben hissetmiyorum
aman ister güm güm ister pı pıt vursunlar yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?