2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İyi sayılırız onatçım sıcaklarla ve ayaklarımla başım dertte bir de içim sıkılıyor hayır olsunnn

Çiğdem kız nerede kaldın

ayaklarında sıslıkmı var bendede varda cok sukur az sımdılık cok degıl hayır olsun ıcının sıkıntısıda :CüvCüv:

kız didem neden sıkılıyor için be kuşum..
ayy beni de bi stres sardı c.tesi akşamı çok yakın arkadaşımın düğünü var.
ne giyeceğim bile belli değil daha offf ne hayallerim vardı saçımı bile şöyle sade ve güzel hafif bi model yaptırmak istiyodum geçen hafta misafirlerim vardı bakırköye gidicektk pazar günü kıyafet bakmaya ama
olmadı ne yapıcam ben şimdi...

çiğdem son ayda ters dönmesi çok çok zor cnm koca sıpa olacaklar sen öyle durması için ikna et
oğluşunu ne ileri ne geri:))))

kıslar bir rahatsızlığım vardı , size onu yazıyordum baktımki kimse ilk soruma bir cevap bile vermemiş , neden bu sitede daha önce olmayan bir gruplaşma görmekteyim , sık sık giremediğimiz için işlerimin yoğunluğundan ve evde de internetim olmadığ için , görüyorumki , çoktan unutmuşsunuz yola beraber başladığınız arkadaşalrı , sadece 4- 5 kişiden oluşan bir grup içerisinde yoğunlaşıyor herşey . neden böyle oldu , neden bazı kişelrin yazılarına cevap dahi azılmıyor.

gerçekten çok kırıldım bugün sizlere . bebeğim için endişeli bir durumdayken , ben size yazıyorum ama kimse tek kelime dahi etmiyor.

Sen neden kahvaltıya aşağı indin?Normalde de iniyor musun?Bence sen eve kahvaltılık al böylece kaçta kahvaltı ettiğini de görüp laf sokmazlar, ayrıca iş de yapman gerekmez...

Ne giysen yakışır sana canım o gün buluşmya geldiğin buluz bile çok şıktı giy git işte nolacak hamişsin sen altına da şık 1 pantalon ayakkabı tamam işte

çiğdem son ayda ters dönmesi çok çok zor cnm koca sıpa olacaklar sen öyle durması için ikna et
oğluşunu ne ileri ne geri:))))

Ay inşallah ya, herşeyi ters benim oğlumun. Bu da ters olursa, buyrun cenaze namazına... Burada da düğün varmış, k.validem gidelim diyor, ben de kocama "gideyim, şöyle bir göbeğimi hoplatayım" diyorum, kafamı koparacakmış gibi yüzüme bakıyor kaydirigubbakcemile3 . Karnım burnuma geldi hala kıskanıyor adam...

canım ben herkese cevap yazmaya çalışıyorum burada hatta bazen yoruluyorum ve kendime kızıyorum bile ama biraz önce geldim ve mesajını görmedim tatlım ne olur kızma yaa kimse kimseyle grup olmuyor sadece sürekli burada olanlar hakkında daha fazla bilgimiz olduğundan onlarla daha yakın konuşuluyor doğal olarak ama inanki burada herkes bir aile az gelenler sık gelenler ve hep burada olanlar var ama gelen herkese hoşgeldin diyip konuşuyoruz biz.ama lütfen haksızlık etme ki ben dün aysunelmas arkadaşımla belki de ilk defa konuştum ve dünyanın mesajını yazdım kafası karışmıştı alışveriş konusunda giderken de teşekkür etti sağolsun ne olur kızma şimdi 1 önceki mesajına bakıp cvp yazıorm tatlım tamam mı?:1hug:

günaydınlarr kızlarrrr
hepinize güzel sağlıklı huzurlu sıkıntısız bir gün diliyorrum
benim oğlumda çok uslu valla beni öyle hoplatacak kadar kuvvetli vurmuyor ama kilolu olmamdan olabilir yağ tabakası çok olunca çocuk nasıl hissettirsin zaten ultrasonda çok hareketli oluyor ama ben hissetmiyorum
aman ister güm güm ister pı pıt vursunlar yeter

benimkide birsitemdi canım , moralbozukluğu içerisinde yaılan birsitem .

Duygucum kusura bakma da burada kimseyi azarlar gibi mesaj yazmaya hakkın yok sen yazarsın isteyen cevap atar isteyen atmaz ayrıca istediğimiz kişiyle yada kişilerle de konuşma hakkımız var buna kimse müdahale edemez. Hoş yazını görmedim ben de bir yandan çalışıyorum herkese de cevap yazıyoruz . neyse ya kendimi neden müdafa ediyorum ki kimseye hesap vermek zorunda değiliz en azından ben kendimi mecbur hissetmiyorum. Senin sıkıntın varsa ki okumadım mesajı emin ol benim de çiğdemin de diğer çiğdemin de var hepimiz hamileyiz ve aynı hassaslıktayız.

kıslar selam benim bebişim sanki idrar keseme baskı yapıyor gibi , hareketlerini 3 gündür hep aşağıda hissediyorum dönmüşmüdür acaba , bebekelr kaçıncı haftada dönerler.

canım benim başından beri baskı yapıor aşağıya nerden biliyorum günde ortalama 10 13 kez wc ye gidiyorum daha fazla olduğuda oluyor.ama benimki hep aşağıda sanki dr.böyle bişi söylemedi hiç tabii.gece hiç wc ye kalkmaz ken 2 defa falan kalkıyorum üstelik idrarımda öyle çok değilkaydirigubbakcemile3yani bu demek oluyor ki tosuncuk tam da idrar kesemin üzerinde.ama senin son zmaanlarda değiştiyse onu bilemem.dr.randevun ne zaman senin?

Kızlar benim kızım acıkınca daha hızlı vuruyor normal mi?Durmadan dönüyor yemek yiyene kadar

Normal şekerim, benimki de yapıyor aynısını. Debeleniyor sanki.

Günaydıııınnnnn....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…