Duygucum kusura bakma da burada kimseyi azarlar gibi mesaj yazmaya hakkın yok sen yazarsın isteyen cevap atar isteyen atmaz ayrıca istediğimiz kişiyle yada kişilerle de konuşma hakkımız var buna kimse müdahale edemez. Hoş yazını görmedim ben de bir yandan çalışıyorum herkese de cevap yazıyoruz . neyse ya kendimi neden müdafa ediyorum ki kimseye hesap vermek zorunda değiliz en azından ben kendimi mecbur hissetmiyorum. Senin sıkıntın varsa ki okumadım mesajı emin ol benim de çiğdemin de diğer çiğdemin de var hepimiz hamileyiz ve aynı hassaslıktayız.
Duygucum kusura bakma da burada kimseyi azarlar gibi mesaj yazmaya hakkın yok sen yazarsın isteyen cevap atar isteyen atmaz ayrıca istediğimiz kişiyle yada kişilerle de konuşma hakkımız var buna kimse müdahale edemez. Hoş yazını görmedim ben de bir yandan çalışıyorum herkese de cevap yazıyoruz . neyse ya kendimi neden müdafa ediyorum ki kimseye hesap vermek zorunda değiliz en azından ben kendimi mecbur hissetmiyorum. Senin sıkıntın varsa ki okumadım mesajı emin ol benim de çiğdemin de diğer çiğdemin de var hepimiz hamileyiz ve aynı hassaslıktayız.
Beni de kocam kıskansın ya hamiş kalmadan kıskanırdı artık adam gayet rahat
Sen neden kahvaltıya aşağı indin?Normalde de iniyor musun?Bence sen eve kahvaltılık al böylece kaçta kahvaltı ettiğini de görüp laf sokmazlar, ayrıca iş de yapman gerekmez...
Ne giysen yakışır sana canım o gün buluşmya geldiğin buluz bile çok şıktı giy git işte nolacak hamişsin sen altına da şık 1 pantalon ayakkabı tamam işte
benişm buı saatte hayatta istemez 1 sabah 1 de akşam ister napalım kocaman oldu sıpa günde 1-2 tane kaçıyor artık kuzum da kızmıyordur eminim :asigim:
canım benim başından beri baskı yapıor aşağıya nerden biliyorum günde ortalama 10 13 kez wc ye gidiyorum daha fazla olduğuda oluyor.ama benimki hep aşağıda sanki dr.böyle bişi söylemedi hiç tabii.gece hiç wc ye kalkmaz ken 2 defa falan kalkıyorum üstelik idrarımda öyle çok değilkaydirigubbakcemile3yani bu demek oluyor ki tosuncuk tam da idrar kesemin üzerinde.ama senin son zmaanlarda değiştiyse onu bilemem.dr.randevun ne zaman senin?
hiii duygu sen direk banamı yazmıştın ki o mesajı ama ben daha yeni gelmiştim oysa görmemişim de..
Neyse hadi kapatın konuyu lütfen kimse kimseye kırılmasın olur mu?
kimse kötü niyetli değil burada cnm sakın öyle de düşünme...
hiii duygu sen direk banamı yazmıştın ki o mesajı ama ben daha yeni gelmiştim oysa görmemişim de..
Neyse hadi kapatın konuyu lütfen kimse kimseye kırılmasın olur mu?
kimse kötü niyetli değil burada cnm sakın öyle de düşünme...
aMAN ÇİĞDEM SİNİRLENME BAK SANCI ÇIKACAK YİNE zemuszemus
SAen de bizi kırdın kimsenin yaşamadığını ne biliyorsun forma 2 gün önce gelsen ben de çiğdem de aynı şeyi yaşadık neyse ya tartışmıycam böyle 1 forum var diye her soruya cevap vbulucaz diye 1 şey yok geçmişi okusan görürdün ayrıca benim üslubum senin mesajına göre şekillendi ve bu formda yazdığım en sert mesajdır bilen bilir.
bENCE ELBİSE süper tabi benim gibi pehlivan baldırların oluşmadıysa:))))
Bu arada masal artık hiç durmuyor ben yemeğe gidiyorum gelirim yarım saate öptümmm
ya kızlarr ben bu elbiseyi çok beğendiiiiim sizce nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?