2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Çiğdoş alıntı yaptın da cevabı unuttun neden aşağı indin sen laf işitmeye mi kaydirigubbakcemile3

Katılıyorum. Hepimizin sıkıntısı var ayrı ayrı. Ben geçen gece acile kaldırıldım, aktif sancı çıktı. Burada yazdım da, bir 10dk takılarak, kaç kişinin haberi var?? En yakınlarımın tabi ki... Ama ben kimseye sitem etmedim. Hem gruplaşma olması için, yeni gelenlere hiç cevap vermemiz, selamını almamamız gerekir. Geçmiş sayfalarda öyle bir şey olmadığı zaten görülüyor. Daha ne diyelim??

tamam kabul diyorum herkes hamile ama bukadar sert cevap yazmana gerek te yoktu , benim bugün içerisinde olduğum ruh halim hamileleiğin verdiği sıkınmtı değil . burda şimdiye adar hiç konuşulamaış kimsenin başına en azından burda gelmeye bir konu idi.

ama dedim ya , yazın gerçekten çok sert , bir daha okurmusun yazdıklarını .

sonuçta biz bu yola baraber başladık , kimseye hesap vermek zorunda değiliz diyorsun. tabiki değilsiniz , benim yaptığım defne arkadaşıma ytazdığım üzere sadece br sitemdi , amainsanlık var insanlık var , bana cevap yazmak zorundasın demiyorum . ama yazdığın yazı gerçekten de çoık sert. beni bu şekilde kırmaya hiç hakkın yoktu ,

benişm buı saatte hayatta istemez 1 sabah 1 de akşam ister napalım kocaman oldu sıpa günde 1-2 tane kaçıyor artık kuzum da kızmıyordur eminim :asigim:

ya ben fırına gidiyordum simit almaya aşanın kapısı açıktı k.validem dedi dünden börekler var ne diye gidiosun dedi bana da börek daha cazip geldikaydirigubbakcemile3
baktım eşimin kardeşi de kahvaltı edicek çay da var k.validem otur sen de beraber edin dedi.baktım mutfak fena halde dağınık.e biz yerken o da toparlar heralde dedim ama nerdeee kadın bıraktı gitti mutfağı biz kahvaltıdan kalkana kadar da gelmedi ben ağırdan ağırdan çayımı içtim baktım hiç bakmıyor mutfağın yüzüne ağırdan ağırdan bardaklarımızı falan kaldırdım masadada bişicik yoktu yani..sonra hiç ellemiyor mecbur toparlamaya koyuldum e malum sabah beri 3.kez kahvaltıya oturuluyor evde hiçbişi toplanmamış neyse canı sağolsun topladım miis gibi yaptm bıraktm...

ayy olmaza onları giyicem evet dolap kıyafet dolu ama hiçbiri olmaz ki kocagöbekten...
benim kahvaltıdan sonra çok istiyor bazen böyle şimdide offff...

canım bazıları gibi ağır cümleler yamayıp , kırmadığın için teşekkür ederim , ne bu sorumun nede arka planda yazdığım sorunum sadece bana ait olmalı sanırım , sizlerinde başını ağrıtmayayım. cevabın için teşekkür ederim.

SAen de bizi kırdın kimsenin yaşamadığını ne biliyorsun forma 2 gün önce gelsen ben de çiğdem de aynı şeyi yaşadık neyse ya tartışmıycam böyle 1 forum var diye her soruya cevap vbulucaz diye 1 şey yok geçmişi okusan görürdün ayrıca benim üslubum senin mesajına göre şekillendi ve bu formda yazdığım en sert mesajdır bilen bilir.

hiii duygu sen direk banamı yazmıştın ki o mesajı ama ben daha yeni gelmiştim oysa görmemişim de..
Neyse hadi kapatın konuyu lütfen kimse kimseye kırılmasın olur mu?
kimse kötü niyetli değil burada cnm sakın öyle de düşünme...

İyilik meleği a.s.

hayır canım sana yazmadım tabiki , yazdıkalrım site üyeleri için geçerli idi , konuşmaya degmez boşvar. sadece sana teşekkür ettim başkaları gibi yıkmadığın için. kendi yazığı cümleden haberi yok ....

Son düzenleme:
bENCE ELBıSE süper tabi benim gibi pehlivan baldırların oluşmadıysa:))))

Bu arada masal artık hiç durmuyor ben yemeğe gidiyorum gelirim yarım saate öptümmm

sağolun kızlar iyilik meleği de değiilm yaaa...
didem sen benim yukrıdaki kahvaltı mesajımı okudun mu?
duygucum teşekkür etmene gerek yok tatlım..
Hadi muhabbete devamm.
ay bu sıpa çok fena canımı yakıo benimm sol tarafımdan bi çıkıo ki...

aMAN ÇİĞDEM SİNİRLENME BAK SANCI ÇIKACAK YİNE zemuszemus

Yok canım neden sinirleneyim? Öyle kolay tepesi atan biri değilimdir. Bilakis güldüm bu suçlama karşısında.

Bit kadar mesele dev gibi oldu. Ayrıca evet suçlandık mı, tepki gösterme hakkımız doğuyor. Gruplaşmayla suçlanıyoruz, bu kadar komik bir şey olabilir mi? Aramıza yeni katılan herkesi kabul ediyoruz. Yalnız kimseye "niye katılmıyorsunuz?" demeye hakkımız da niyetimiz de yok. Elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyoruz yeni gelen arkadaşlara. Ama onlar konuşur, izleyici olur; herkesin kendi kararı. Savunma yapınca da kırıcılıkla suçlanıyorsunuz işte.

bENCE ELBİSE süper tabi benim gibi pehlivan baldırların oluşmadıysa:))))

Bu arada masal artık hiç durmuyor ben yemeğe gidiyorum gelirim yarım saate öptümmm

baldırlar mı ben de doğuştan var zaten onlar okadar zayıftım genede
kalın bacaklarım vardır ama hiçte fena değiller yanikaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…