- 15 Mayıs 2009
- 3.349
- 6
- 156
ben hiç birşey yapmadım acıkınca kaynanama ineceğim canım annem yaaa :))) (yalaka gelin modu)
Nurcancım en iyisi valla ama ben kayınvalidemin yemeklerini yiyemiyorum ki annem süper yapar şimdi o gelince ben aç kaldım annem çaktırmadan getirip yedirir bana en son öyle yapmıştı ya da iş yerinde yiyip gidiyordum
ayyy kıyamam sana ben anne kuzusun kız sen daha ben annemden ayrılalı ohoooo
şimdi tel görüşmesi bile yok denecek kadar işte...
Biz annemle her gün telde muhakkak konuşuruz, eğer aramazsam hemen arayıp bugün aramadın, beni unuttun der. Bazen o arar bazen ben, ama her gün muhakkak konuşuruz. Msn de kamera falan da açıyoruz arada. Öğrettim anneme bilgisayar kullanmayı. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ayyy nurcan nasıl oluyor o iş yaa şunu banada öğretsene kuzum nasıl oluyor?
yani kaynanan yemek yapıo aşaıda sana gel demiyo mu ya da sen mi inmiyorsun yemek
yaparken nasıl oluyor hazır sofraya mı iniyorsunuz.valla bak ben şimdi heeeepsii yaptm
yukarı çıktım 6 bucuktada aşağı inicem masayı hazırlıycam falan.sonrada bılaşıklar
ondan sonra yukarı..bulaşık işini napıonuz peki o mu yıkıo sizde ay çok merak ediyorm
başka gelin-kaynanalı evleri ben yaaa....
Ay ne hamaratsınız benim de evde semizotu yemeğim mercimek yemeğim 1 de tarhana çorbam var malum haftasonu stoklu yapıyorum 2 şer gün yiyoruz. Ama bugün anneme gidicez yarın yeriz artık makarnam da var
Bu arada 15dkya mesaim bitiyor kızlar eve beraber gittiğim kişi hadi derse çat diye çıkarsam kızmayın şimdiden iyi akşamlar
Çok acıktım ya şimdi gidicem evde inicem arabayı alıcam kargoya gidicem oradan eczaneye demir hapım bitti sonra anneme babam gelcek eşim gelicek de yiyicez oooooooo.
Bu arada 15dkya mesaim bitiyor kızlar eve beraber gittiğim kişi hadi derse çat diye çıkarsam kızmayın şimdiden iyi akşamlar
Kıskanma kız nurcanı. Ne güzel kaynanası yapıyor ama o da fena kaynana hala alışverişe çıkmadı gıcık ediyor nurcannı
ooooh ne güzel ben dolduruyorum makinaya tabakları durulayıp sıralasamda o koymamakta inat ediyor ben yağlı tencere tepsi ne varsa hepsi bana bakar allahın emridir o yıkadığını hiç görmedim uzun zamandır...valla çiğdemcim yapıyor sonra yerken sesleniyor ben iniyorum sofrayı kurup kaldırıyorum bulaşıklara dokunmuyorum çünkü makinası var makinaya atıyor o kadar :)
Bana araba kullanmayı öğretseneee . kaydirigubbakcemile3 Nasıl kullanıyosunuz ya, ben korkarım araba kullanmaktan. Gitmeden 1 tabak yemek vermeyi de unutma. kaydirigubbakcemile3
Kaynana muhabbeti açılmış yine. Valla kimse kaynanasından benim kadar şikayetçi değildir herhalde. Bu halimle iş bile yaptırıyor saolsun. Gerçi artık yaptıramıyor çünkü doktor yasak etti dedim. Gitmiyorum da çok fazla gidersem de en fazla 1-2 saat durup geliyorum. kendi evimde yapmadığım işi yaptırıyordu ya birde teşekkürde etmez uyuz. Eşime dua etsin yoksa iki laf eder oturturdum aşağıya da.
ooooh ne güzel ben dolduruyorum makinaya tabakları durulayıp sıralasamda o koymamakta inat ediyor ben yağlı tencere tepsi ne varsa hepsi bana bakar allahın emridir o yıkadığını hiç görmedim uzun zamandır...
ay ben de bende ehliyetim var kim sorarsa araba kapının önünde hiç biryere gidemiyorum.düşün artık ne kadar pasifim ben çok özeniyorum valla bunlara...
didem öğretirsin kız artık bana dakaydirigubbakcemile3
kızlar doruk çok sakin mucize bir durum yemin ederim :dance:
Görüşürüzzzz canımmmm. Biz de öptük. opuyorumnanaktan :1hug:Nurcancım sen uyumlusun onda:)))
Çiğdoş kız öğretmem mi doğuralım kursa başlarız...
Bu arada ben çıkıyorum artık kızlar kocamannn öpüyoruz masalım da öpüyor.
Kaynana muhabbeti açılmış yine. Valla kimse kaynanasından benim kadar şikayetçi değildir herhalde. Bu halimle iş bile yaptırıyor saolsun. Gerçi artık yaptıramıyor çünkü doktor yasak etti dedim. Gitmiyorum da çok fazla gidersem de en fazla 1-2 saat durup geliyorum. kendi evimde yapmadığım işi yaptırıyordu ya birde teşekkürde etmez uyuz. Eşime dua etsin yoksa iki laf eder oturturdum aşağıya da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?