2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ben hiç birşey yapmadım acıkınca kaynanama ineceğim canım annem yaaa :))) (yalaka gelin modu)

Benim kaynanam yok .

Benim annemler 2 saatlik uzaklıkta.ılk zamanlar ne kadar zordu ayrı kalmak, gerçi hala zor ama istediğim zaman gidip kalıyorum annemlerde. opuyorumnanaktan

Meraklıııııııı. Ben de merak ediyorum, kaynanam olsa nasıl olurdu acaba. Kocişim için üzülüyorum en çok.Özlüyo annesini, biz tanışmadan önce vefat etmiş. Hem de kocişim askerdeyken.bilmiyorumkismile Allah kimsenin başına vermesin. Kayınpederimle ilgili konularda tartışmamız oluyo, o da annem olsa böyle olmazdı diyo. Üzülüyorum o zaman. Canım kocam benim. Herşeyim o benim. opuyorumnanaktan

Ay ne hamaratsınız benim de evde semizotu yemeğim mercimek yemeğim 1 de tarhana çorbam var malum haftasonu stoklu yapıyorum 2 şer gün yiyoruz. Ama bugün anneme gidicez yarın yeriz artık makarnam da var

Oooo sen yemekleri stoklamışsın, ben sana gelip akşam için bir tabak yemek alırım. Uğraşmıyim şimdi yemek yapmakla. kaydirigubbakcemile3 cokacimcoook cokacimcoook

valla çiğdemcim yapıyor sonra yerken sesleniyor ben iniyorum sofrayı kurup kaldırıyorum bulaşıklara dokunmuyorum çünkü makinası var makinaya atıyor o kadar :)

Çok acıktım ya şimdi gidicem evde inicem arabayı alıcam kargoya gidicem oradan eczaneye demir hapım bitti sonra anneme babam gelcek eşim gelicek de yiyicez oooooooo.

Bu arada 15dkya mesaim bitiyor kızlar eve beraber gittiğim kişi hadi derse çat diye çıkarsam kızmayın şimdiden iyi akşamlar

Bana araba kullanmayı öğretseneee . kaydirigubbakcemile3 Nasıl kullanıyosunuz ya, ben korkarım araba kullanmaktan. Gitmeden 1 tabak yemek vermeyi de unutma. kaydirigubbakcemile3

berrakadacım herkesin annesiyle hergün konuşması çok normal...
bizimki biraz anormal bi durum neyse....
eşinin annesi için üzüldüm yaa ne kötü askerdeyken bide..
allah korusun öyle bişey olmasın ben yaşlanana kadar çekerim herşeyi.
ama eşimin ailesinden birine bişey olursa eşim çok üzülür ben de onun için daha da çok üzülürüm..

Berakada buyur tatlım gel bizde ye ev de boş ama çok istersen ben servis ederim evine kadar menü pek parlak değil ama artık idare edicennnn

Nurcancım senin kaynanan aynı benim annem gibi fedakar ama dediği dedik bence neyse buna da şükür en azından hamiş geline iş yaptırmıyor

valla çiğdemcim yapıyor sonra yerken sesleniyor ben iniyorum sofrayı kurup kaldırıyorum bulaşıklara dokunmuyorum çünkü makinası var makinaya atıyor o kadar :)
ooooh ne güzel ben dolduruyorum makinaya tabakları durulayıp sıralasamda o koymamakta inat ediyor ben yağlı tencere tepsi ne varsa hepsi bana bakar allahın emridir o yıkadığını hiç görmedim uzun zamandır...
Bana araba kullanmayı öğretseneee . kaydirigubbakcemile3 Nasıl kullanıyosunuz ya, ben korkarım araba kullanmaktan. Gitmeden 1 tabak yemek vermeyi de unutma. kaydirigubbakcemile3

ay ben de bende ehliyetim var kim sorarsa araba kapının önünde hiç biryere gidemiyorum.düşün artık ne kadar pasifim ben çok özeniyorum valla bunlara...
didem öğretirsin kız artık bana dakaydirigubbakcemile3

geçinip gidiyorum didemcim ya memnunum yani bozuşursakta pek uzun sürmüyor zaten 1-2 güne barışıyoruz oda uzatmaz bende

Nurcancım sen uyumlusun onda:)))

Çiğdoş kız öğretmem mi doğuralım kursa başlarız...

Bu arada ben çıkıyorum artık kızlar kocamannn öpüyoruz masalım da öpüyor.

Kaynana muhabbeti açılmış yine. Valla kimse kaynanasından benim kadar şikayetçi değildir herhalde. Bu halimle iş bile yaptırıyor saolsun. Gerçi artık yaptıramıyor çünkü doktor yasak etti dedim. Gitmiyorum da çok fazla gidersem de en fazla 1-2 saat durup geliyorum. kendi evimde yapmadığım işi yaptırıyordu ya birde teşekkürde etmez uyuz. Eşime dua etsin yoksa iki laf eder oturturdum aşağıya da.

seninki benimkine benziyor galiba iyidir hoştur ama bir güzelde yaptırır işini...

Ben de ehliyette yok kaydirigubbakcemile3 :roflol:

kızlar doruk çok sakin mucize bir durum yemin ederim :dance:

Az sonra böyle dediğin için hareketlenmeye başlar. kaydirigubbakcemile3 duyuyo seni .:ecrin_bebek:

Nurcancım sen uyumlusun onda:)))

Çiğdoş kız öğretmem mi doğuralım kursa başlarız...

Bu arada ben çıkıyorum artık kızlar kocamannn öpüyoruz masalım da öpüyor.
Görüşürüzzzz canımmmm. Biz de öptük. opuyorumnanaktan :1hug:

Ben iş yapmayı hiç sevmem, eşim sağolsun o konularda yardımcı oluyo bana, tek başıma yapınca sıkılıyorum.Başkasının evinde hiç yapamam. boshayallersmile Çoook tembelim . boshayallersmile kaydirigubbakcemile3

Aynen öyle canım. Ama artık yaptıramıyor işte. Valla bir ara onun yüzünden sürekli eşimle kavga eder olduk ya deli ediyorlar insanı. kendisi hamileliğin son zamanına kadar cam silmiş temizlik yapmış. Valla beni de öyle sanıyor ama avcunu yalar. oğluna sildiriyorum camları. temizliği de o yapıyor oh olsun ona. Birde söylüyorum eşim temizlik yapıyor diye mors oluyo cadı..

kiz çiğdem sen şimdi tekirdağa gideceksin ya kim yapacak yemeklerini merak ettim alışmıştır kaynanan sana yaptırmaya :)

en güzeli berraadacım ya boşver. Yapsınlar valla işleri ne? ıyi hem çocuğu taşı hem iş yap hem yemek yap oldu yani. Eskidenmiş onların yaşadığı hayat.

neyse kızlar bizim babamız geldi aşağıya iniyorum sonra görüşürüz bebişlerinize ve kendinize iyi bakın kocaman öpüldünüzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…