2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kiz çiğdem sen şimdi tekirdağa gideceksin ya kim yapacak yemeklerini merak ettim alışmıştır kaynanan sana yaptırmaya :)

kız yapar ozaman ne yapçak mecbur..ama kaçkere rastladım ben yoksam ööyle bi yemek yapıo tek çeşit salata malata yapmıor bana herşeyi yaptırıyor valla geçen akşam gittim belim ağrıyor kopmuş belim iş yapmaktan ben oturdum mutfakta çıkar dolaptanda salata yap dedi.pat pat söylüyor artık sanki bana ait değil onlar ben biliyorum görevimi artık ezberledim yani.bi de kızartma yaptık geçen akşam herşeyi topladım yıkadım 1 güzel bbirtek kızartma tenceresini bıraktm bakalım ne yapacak diye aldı tencereyi koydu bıraktı önüme gitti.yıkamaz biliyorum yani...

demet senin kaynanan sana kurabiye yapta getir diyor du dimi.
benimki de geçenlerde 1 haftasonu misafirleri gelicekmiş.bana t.g....
tatlı yap dedi.ben de yukarıda temizliğe kalkışıcaz dedim eşimle birlikte
1 güzel temizlik yapıoruz nasıl yoruldum anlatamam heryeri kaldırdık
temizledik aşağıdan sesleniyor bana gelde yap tatlıyı diye eşimde kızdı
ama bişey diyemedi gittim bide ayaküstü tatlıyla uğrastm temizliğin üstüne
kendi oturdu....

:1shok: :bbo: :1shok:

neyse ben de kaçtım kızlar byy

tatlının içine nekadar ne konulduğunu bilmior sözde sanki ben ezbere biliyorum onun tarif kitabını açtm da yaptm kendide yapabilirdi yani....

Bi de tarif kitabı var, sana yaptırıyo . Söyleseydin ya canım, kitaptan bakıverseydi. kötükedihüso
Görüşürüz canımmm.

kızlar hastaneden geldık kanımız kendını telafı etmıs ole dedı doktor ama ama ben kendı doktorumu istıyorum yaa bu bana bı suru ığne verdı b12 vıtamını demır hapı gunde 2 tane ıcıcem artık magnezyum falann
grıp ıcınde burun spreyı ya benım boğazlarım acıyoooo yanlıs verdı

bıde ığneden cok korkuyorum benmafoldumben

canım hoşgeldın

günaydııın kızlaarr...
yaşasııın bugün cuma:lepi:sonunda hafta sonu geldi:))hepinize hayırlı cumalar opuyorumnanaktan

Günaydın kızlar hayırlı cumalar.
Dün hediyem geldi o kadar güzel ki emin olun en güzel elbise kızıma gelmiş resmen bayıldık bütün gece ona baktım kızımı hayal ettim resmini çektim ama daha aktaramadım bayılacaksınız şapkası bile var:))))

çalışmayan anneleri bu saatte buralarda görmek gözlerimi yaşartıyor çiğdemcim günaydın..
Gülayla tatlım sana da günaydın

çalışmayan anneleri bu saatte buralarda görmek gözlerimi yaşartıyor çiğdemcim günaydın..
Gülayla tatlım sana da günaydın

Artık ekleyince görürüz hediyeciğini. Güle güle, iyi günlerde kullansın prenses :asigim: . Gece uyku yok, sabah da yok malum. Keşke biraz yatak keyfi yapabilsem. Yalnızca pazarları yapabiliyorum kocamla, o da 9'a kadar. Perişan durumdayım. Gece yine sancım vardı. Ciddi ciddi düşünüyorum yıkasam mı bebeğin şeylerini diye.
Az önce internette manga'nın dün geceki performansını izledim. Süper olmuş ya, onunla yarışabilecek pek rakibi yok. Yunanistan'ı bir de Moldova'yı beğenmiştim. Diğer şarkılar hep bayık bayık. Yarın gece güzel bir derece alacağız inşallah. Manga'nın sahnesi de güzel...

:roflol: internette gazete okuyorum. Bir bilim adamı virüslü bir çip yapmış, eline koymuş, tüm güvenlik alanlarından geçmiş. Amacı insanlığı bekleyen büyük tehlikeymiş. Şimdi buraya kadar herşey normal di mi??
Altta yorumlar yapılmış, önceki "haliyle inanamadık" yazmış,
Ondan bir sonraki de önünden yazana "inanacaksın uleeeyn" yazmış. :roflol: Sabah sabah güldürdü sağolsun, kim yazdıysa.

Çiğdemcim geçmiş olsun canım kötü şeyler getirme lütfen aklına herşeyin hayırlısı de Mangaya gelince ben seyretmedim ya unuttum yine. Her şeyi unutuyorum ya dün de eczaneden aldığım ilacı unuttum peşimden koştu kalfası....

Yok artık o ağrıyor ben sızlanıyorum. Nişan ya da suyum gelmedikçe gitmeyeceğim hastaneye; önemli bir şey olacak yani. Sanırım braxton hicks kasılmaları yaşıyorum. Yavaş yavaş doğuma hazırlanıyorum.
Unutkanlık bende de var. Ama benimki uykusuzluktan olsa gerek. Kıyamam sana çok geçmiş olsun. Mangayı internetten izledim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…