- 15 Mayıs 2009
- 3.349
- 6
- 156
neyse kızlar bizim babamız geldi aşağıya iniyorum sonra görüşürüz bebişlerinize ve kendinize iyi bakın kocaman öpüldünüzzz
kiz çiğdem sen şimdi tekirdağa gideceksin ya kim yapacak yemeklerini merak ettim alışmıştır kaynanan sana yaptırmaya :)
demet senin kaynanan sana kurabiye yapta getir diyor du dimi.
benimki de geçenlerde 1 haftasonu misafirleri gelicekmiş.bana t.g....
tatlı yap dedi.ben de yukarıda temizliğe kalkışıcaz dedim eşimle birlikte
1 güzel temizlik yapıoruz nasıl yoruldum anlatamam heryeri kaldırdık
temizledik aşağıdan sesleniyor bana gelde yap tatlıyı diye eşimde kızdı
ama bişey diyemedi gittim bide ayaküstü tatlıyla uğrastm temizliğin üstüne
kendi oturdu....
:1shok: :bbo: :1shok:
neyse ben de kaçtım kızlar byy
tatlının içine nekadar ne konulduğunu bilmior sözde sanki ben ezbere biliyorum onun tarif kitabını açtm da yaptm kendide yapabilirdi yani....
nasılsınız arkadaşlar
kızlar hastaneden geldık kanımız kendını telafı etmıs ole dedı doktor ama ama ben kendı doktorumu istıyorum yaa bu bana bı suru ığne verdı b12 vıtamını demır hapı gunde 2 tane ıcıcem artık magnezyum falann
grıp ıcınde burun spreyı ya benım boğazlarım acıyoooo yanlıs verdı
bıde ığneden cok korkuyorum benmafoldumben
günaydııın kızlaarr...
yaşasııın bugün cuma:lepi:sonunda hafta sonu geldi:))hepinize hayırlı cumalar opuyorumnanaktan
günaydııın kızlaarr...
yaşasııın bugün cuma:lepi:sonunda hafta sonu geldi:))hepinize hayırlı cumalar opuyorumnanaktan
çalışmayan anneleri bu saatte buralarda görmek gözlerimi yaşartıyor çiğdemcim günaydın..
Gülayla tatlım sana da günaydın
Çiğdemcim geçmiş olsun canım kötü şeyler getirme lütfen aklına herşeyin hayırlısı de Mangaya gelince ben seyretmedim ya unuttum yine. Her şeyi unutuyorum ya dün de eczaneden aldığım ilacı unuttum peşimden koştu kalfası....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?