2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

herkese günaydınnnnnnnnn yaşasın bugünnn cumaaaaaaaaaaaaa diye seviniyorum ama aksilik bütün işler de bugüne yığıldı ya hele birde sabah ayağıma giren o kramp bugünün berbat geçeceğini önceden müjdeledi bana umarım sizinkiler güzel geçer

Günaydın canım... mafoldumben

günaydın herkeslere hayırlı cumalar arkadaşlar....opuyorumnanaktan

Günaydın şekerciiimmmm... mafoldumben

Hep yanındayız, ben de aynen senin gibiyim; kimseye anlatamadıklarımı sizinle paylaşıyorum. Çok sağolun derdime ortak oluyorsunuz. mafoldumben

Hep yanındayız, ben de aynen senin gibiyim; kimseye anlatamadıklarımı sizinle paylaşıyorum. Çok sağolun derdime ortak oluyorsunuz. mafoldumben[/QUOTE]

AYNEN YA VALLA ÇOKKKK İİ GELİYO BURASI BANA

günaydın kızlar...
ohh yeni uyandım sıpamın koluna bacağına sağlık:))))
ama yine de iyiydi bu akşam okadar da fena değildi...

çiğdem didem ben hatta pınar yeni geldin ama sen de DEMİRBAŞ olduk kızlar buradakaydirigubbakcemile3
listeye bakıyorum bazen de dünyanın annesi ama ismini bile yeni görüyorum kimisinin.
hergün hep aynı kişiler hep buradayız (sonra da gruplaşma diyolar)

günaydın kızlar...
ohh yeni uyandım sıpamın koluna bacağına sağlık:))))
ama yine de iyiydi bu akşam okadar da fena değildi...

Günaydın pisim. Ben yine uykusuz kaldım, hem sıcak, hem sancı, hem oğluşum sağolsun uyutmadılar beni. Sims oynayanınız varsa bilir, böyle uykusuz ve yatacak yer olmayınca uykusuzluktan küt diye düşüp bayılıyorlar. Ben de yakında öyle bayılacağım sanırım... mafoldumben

Sorma sen de kusura bakma diyorsun bunu diyenlere deli ediyor şu iyi niyetin beni kötükedihüso
Kime ne ya istersek sadece 4 kişi muhabbet ederiz biz mecbur muyuz her yazıya cevap vermeye hem kendisi sorucağını soruyor giderken görüşürüz filan da demiyor danışma mı burası. Bizim başımıza gelenlerden haberi yok atıp tututyor ama ben en çok sana kızdım ne alttan alıyorsun ki Allah Allahklava:

Günaydın kızlar nasılsınız bakalım bir kaç gündür hiç gelemiyorum malum yarın aöf sınavları var onlara hazırlanıyorum .sizler nasılsınız bebişler nasıl hayırlı cumalar allah dualarınızı kabul etsin...

Günaydın canım valla dualarımız sizinle tüm acıköğretimli hamişlerle özlem filan da girecek yarın sınava Allah yardım etsin bu sıcakta çok da zorlamayın kendinizi:sm_cool::1hug:

Arkadaşlar öle gelip gidenlerede kızmayın çünkü herkes musait olmuyor çalışanlar oolarak her muhabbete katılamıyoruz sonuçta ama merak ettiğimiz birşey oluncada soruyoruz sonuçta aynı şeyleri yaşadığımız için buraya soruluyor sorular..Cevap verip vermek size kalmış kimse bunun için kızmaz ...

yok be cnm ben hiç öyle oyun falan oynamam...aman yat uyu biraz bayılma sakın öle..sancı niye yaaa:1shok:

bak şimdi bak bak bak sabah sabah nasılda kalaylıyor beni yaa sen benim yazdığım mesajı görmedinmi ben de kızdım haksızlık ediyosun lütfen falan yazdım ben de kızdım kızdığımıda belli ettim ama sonuç itibariyle o da bi hamiş yani sinirler gerilmesin diye tatlı dille halletmeye çalıştım.bun da ne var ki sen de azıcık fazla sert çıktın gibime geldi ama neyse yani onunda öyle yazmaya hakkı yoktu kabul ediyorum hesap sorar gibi... belki de biraz fazla yumuşak konuşmuşumdur.neyse belki de ikimizin ortası bi sertlik olmalıydı.geçti gitti...zaten sana kimse demesin bişey cnm çalışıosun sonuçta 2 arada 1 derede laf yetiştiriyorsun burayada çalışanların hepsi öyle ama sen gayet aktif olmaya çalısıosun burada belki de ondandır okadar kızman doğaldır yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…