herkese günaydınnnnnnnnn yaşasın bugünnn cumaaaaaaaaaaaaa diye seviniyorum ama aksilik bütün işler de bugüne yığıldı yahele birde sabah ayağıma giren o kramp bugünün berbat geçeceğini önceden müjdeledi bana umarım sizinkiler güzel geçer
Günaydın canım... mafoldumben
gÜNAYDIN pınarcım boşver en azından bugün son:)
günaydın herkeslere hayırlı cumalar arkadaşlar....opuyorumnanaktan
sağolun canlarım benim valla ben buraya iice alışmaya başladım insan içini döküyo ya valla kocama bile işle ilgili sorunlarımı anlatamıyorum yoksa kavga çıkacak işyerinde :)
YAŞASIN KK.alkisalkisalkis
Hep yanındayız, ben de aynen senin gibiyim; kimseye anlatamadıklarımı sizinle paylaşıyorum. Çok sağolun derdime ortak oluyorsunuz. mafoldumben
günaydın kızlar...
ohh yeni uyandım sıpamın koluna bacağına sağlık:))))
ama yine de iyiydi bu akşam okadar da fena değildi...
çiğdem didem ben hatta pınar yeni geldin ama sen de DEMİRBAŞ olduk kızlar buradakaydirigubbakcemile3
listeye bakıyorum bazen de dünyanın annesi ama ismini bile yeni görüyorum kimisinin.
hergün hep aynı kişiler hep buradayız (sonra da gruplaşma diyolar)
Günaydın kızlar nasılsınız bakalım bir kaç gündür hiç gelemiyorum malum yarın aöf sınavları var onlara hazırlanıyorum .sizler nasılsınız bebişler nasıl hayırlı cumalar allah dualarınızı kabul etsin...
yok be cnm ben hiç öyle oyun falan oynamam...aman yat uyu biraz bayılma sakın öle..sancı niye yaaa:1shok:Günaydın pisim. Ben yine uykusuz kaldım, hem sıcak, hem sancı, hem oğluşum sağolsun uyutmadılar beni. Sims oynayanınız varsa bilir, böyle uykusuz ve yatacak yer olmayınca uykusuzluktan küt diye düşüp bayılıyorlar. Ben de yakında öyle bayılacağım sanırım... mafoldumben
Sorma sen de kusura bakma diyorsun bunu diyenlere deli ediyor şu iyi niyetin beni kötükedihüso
Kime ne ya istersek sadece 4 kişi muhabbet ederiz biz mecbur muyuz her yazıya cevap vermeye hem kendisi sorucağını soruyor giderken görüşürüz filan da demiyor danışma mı burası. Bizim başımıza gelenlerden haberi yok atıp tututyor ama ben en çok sana kızdım ne alttan alıyorsun ki Allah Allahklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?