Arkadaşlar öle gelip gidenlerede kızmayın çünkü herkes musait olmuyor çalışanlar oolarak her muhabbete katılamıyoruz sonuçta ama merak ettiğimiz birşey oluncada soruyoruz sonuçta aynı şeyleri yaşadığımız için buraya soruluyor sorular..Cevap verip vermek size kalmış kimse bunun için kızmaz ...
Sorma sen de kusura bakma diyorsun bunu diyenlere deli ediyor şu iyi niyetin beni kötükedihüso
Kime ne ya istersek sadece 4 kişi muhabbet ederiz biz mecbur muyuz her yazıya cevap vermeye hem kendisi sorucağını soruyor giderken görüşürüz filan da demiyor danışma mı burası. Bizim başımıza gelenlerden haberi yok atıp tututyor ama ben en çok sana kızdım ne alttan alıyorsun ki Allah Allahklava:
Arkadaşlar öle gelip gidenlerede kızmayın çünkü herkes musait olmuyor çalışanlar oolarak her muhabbete katılamıyoruz sonuçta ama merak ettiğimiz birşey oluncada soruyoruz sonuçta aynı şeyleri yaşadığımız için buraya soruluyor sorular..Cevap verip vermek size kalmış kimse bunun için kızmaz ...
yok be cnm ben hiç öyle oyun falan oynamam...aman yat uyu biraz bayılma sakın öle..sancı niye yaaa:1shok:
aaaaa ne nişanı suyu kızz???
Gece yine sancım tuttu. Şu adet sancısı gibi olandan. 1 saat arayla 20 sn civarı sürdü. Çabuk geçti şükür ki. Sanıyorum ki alıştırma sancılarım başladı. Daha da doktora gitmem, nişanım ya da suyum gelmedikçe. Nasılsa bir şey yapmadan eve yolluyorlar.
Bu arada aspirin izne mi çıktı ne oldu onu da kaçırdım o da pek yok
Ya çiğdem ben sana demedim mi nişan filan gelmiycek daha ağzına alma diyeklava:
valla ne yalan söyliyeyim yine de ismini burada daha çok gördüğüm arkadaşla sohbet daha farklı oluyor..kademe kademe yanii daha az gördüklerim var daha az.onlarla daha farklı oluyor ama yeni gelenleri de mutlaka karşılarım pc başındaysam..zaten benim kadar aktif yazanlar sizler varsınız bitek...
ama bazı nickler var ki benim için apayrı bi anlam ifade ediyor itiriaf ediyorum :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?