2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım bizim dediğimiz her dk. gelmemeleri değil gelip soru sorunca 2 dk cevap atmayınca kızmaları... Sonra da gruplaşmayla suçlamaları yoksa bize ne kim ne zaman isterse gelir gider ama kimse kimseye sitem edemez. Sonuçta her gün konuştuğun kişiyi görmeyince merak ediyorsun vs

Vallahi çiğdoşum sende de peygamber sabrı varmış. Yine de alttan aldın, tebrik ediyorum. Sözüm meclisten dışarı ama, istiyorlar ki kaprisleri çekilsin. Ne için, kimin kaprisini çekelim? Sonra da kendini savununca "yıkılıyor"lar. Ne alaka ya? Öyle suçlamada bulunan arkadaşlarımızın alacağı cevaba da hazırlıklı olmaları gerekir. Kimse mükemmel hamilelik yaşamıyor maalesef, hepimizin sıkıntısı oluyor. Ayrıca hem topiki takip etmiyorlar, hem de kızıyorlar. Bir kere parmaklarım kopmuştu, bebek hareketleri ile yazı koymuştum, ona rağmen 100 kere aynı soruldu. Hepsine de şikayet etmeden cevap verdim, bildiğim kadarıyla. Kimseye de dememiştim "bir yazı ekledim, biriniz okuma zahmetine girmediniz" diye. -tatlicadiarzu-

Canım hoşgeldin. Doğrusun, haklısın, tabi ki çalışan arkadaşlarımız var. Biz gördüklerimize zaten elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bizim kızdığımız olmayan birşeyle suçlanmak.

Çiğdeme katılmamla beraber çiğdoşu çiğdoş yapanın da bu iyi niyeti olduğunu bildiğimden bir şey demiyorum. :))))

Sabah yoklamasında canan eksik kaldı gelir birazdan nurcan da uğrar selam verir:)))Bir de demet daha uğramadı.

yok be cnm ben hiç öyle oyun falan oynamam...aman yat uyu biraz bayılma sakın öle..sancı niye yaaa:1shok:

Gece yine sancım tuttu. Şu adet sancısı gibi olandan. 1 saat arayla 20 sn civarı sürdü. Çabuk geçti şükür ki. Sanıyorum ki alıştırma sancılarım başladı. Daha da doktora gitmem, nişanım ya da suyum gelmedikçe. Nasılsa bir şey yapmadan eve yolluyorlar.

valla ne yalan söyliyeyim yine de ismini burada daha çok gördüğüm arkadaşla sohbet daha farklı oluyor..kademe kademe yanii daha az gördüklerim var daha az.onlarla daha farklı oluyor ama yeni gelenleri de mutlaka karşılarım pc başındaysam..zaten benim kadar aktif yazanlar sizler varsınız bitek...
ama bazı nickler var ki benim için apayrı bi anlam ifade ediyor itiriaf ediyorum :asigim:

aaaaa ne nişanı suyu kızz???
Bu arada aspirin izne mi çıktı ne oldu onu da kaçırdım o da pek yok

valla girdi bir ara yoğunuz falan dedi yanlış hatırlamıorsam bilmiorum gene..
serpile noldu yaaa k.pederimi hastaymış dün arasak falan diyodun...

:asigim: :asigim:

didemim sen zaten apayrısın... çiğdem de benim için öyle(hernekadar yüzyüze görüşmemiş olsakkta) kafalar çok yakın birbirimize:))))

ya kızlar bu arada ben hepinize nicklerinizle hitap ediyorum malum hem yeniyim isimleri tam bilmiyorum hemde kafamda bişi kalmıyo unutkanlıktan o yüzden kusura bakmayın diyorummm

sana katılıyorum,
günlük bir selam vermeye çalışıyorum, ayrıca gün içinde yakalayabildiğim kadarıyla okumaya bazen cevaplamaya çalışıuorum ama her zaman mümkün olmuyor. kimse kızıp alınmasın lütfen. sessiz de kalsak oralarda bizimle aynı şeyleri yaşayan birilerinin olduğunu bilmek güzel...

ay ben gidiom fırına simit alıcam kah.etmedim daha 2 gündür geç uyanıyorum...
alıym gelim hemen pc başında yavaştan ederim kahvaltımı...

Pınarcım bak onların ikisinin adı çiğdem ben de didem benim yazıyor zaten altında "didemin masalı geliyor diye...

Bu arada kızarım valla artık sancı filan yok öyle çiğdemcim aaaaa önce ben doğurucam diyorum size içime doğuyor...

Çiğdoş kayınpederi değil kayınbiraderi galiba olmazsa p.tesiye kadar bekleyip mesaj atalım bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…