2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

didemim sen zaten apayrısın... çiğdem de benim için öyle(hernekadar yüzyüze görüşmemiş olsakkta) kafalar çok yakın birbirimize:))))

Seninle ve didemle birebir görüşmeyi nasıl isterdim anlatamam. Süper 3'lü olurduk. Yine de sizi buradan da olsa tanıdığım için çok mutluyum. Buradaki herkes çok cici, çok kibar; hepsini seviyorum. Ama siz ikiniz, iyi ki varsınız kızlar. :asigim:

Yok, tamam peki. Turp gibiyim bir şeyim yok. Sadece uykusuzum... Kısma bana yeter ki :çok üzgünüm:

Bu arada bir şey dikkatimi çekti,
bazı arkadaşlar bebişlerin hareketleriyle uyutmadıklarından şikayetçi...
bende mi bir anormallik var bilmiyorum, ben hareketini hissettikçe özellikle daha mutlu oluyorum. biraz yorulsam, hareket etmiyor, daha çok huzursuz oluyorum aman bir şey mi oldu diye. endişelenip, kurup duracağıma aman hareket etsin de rahatsız etsin diyorum:)

Ben geldim. ama uykusuzluktan bayılıcam. ege kuşum hasta oldu. burnu akıyo, yatarken tıkandı 5,5 'a kadar ağladı sabah. sonra o da sızmış ben de ama ben 6,5 kalktım. bakıcıyı aradım az önce o hala uyuyo

Sen de iyiki varsın canım memleketlim benim:))) Belli mi olur İzmire geldiğimizde filan buluşuruz olmaz mı?Yada sen gelirsin ist.a
Bu arada kızarmıyım kuşum ben sana.

Demetçim hoşgeldin

Hoşgeldin canım.
Geçmiş olsun bu arada. a.s.

Ben de senin gibi diyordum tatlım ama bazı geceler de deli edebiliyorlar:))) Mesela defne nickli ark. sadece 4 kilo aldı ve tekmeleri aşırı hissediyor ondan sanırım beni ise aşırı rahatsız etmiyor kızım

Hoşgeldin canımcım çok geçmiş olsun egeye kıyamam ben ona... Sen yarın tatilsin di mi tatlım

Sende bir gariplik yok canım yaw. Sanırım bizimkiler biraz hiperaktif. Biz de seviniyoruz, oynasın bebeklerimiz karnımızda. Yalnız geceler boyunca, sürekli tekme yiyince insan biraz yıpranıyor tabi. Şikayetten ziyade serseniş demek daha doğru olur. Düşünsene bizim durumumuzu, şimdi kıprış kıprış. Bir azalsa (Allah korusun), korkudan aklımızı kaçırırız bir şey oldu diye...

Günaydın canım, hoşgeldin. İşte uykusuzlar kulübünün bir üyesi daha... Canım çok geçmiş olsun, bu mevsimde saman nezlesi çok yaygın maalesef. Allah şifa versin tez zamanda.

Çok şükür iyiym canım. Kahvaltımızı ettik Biraz toz aldık oturduk bilgisayar başına valla. Artık zaman mı geçmiyor ne? Hep aynı günde sekiyorum gibi geliyor. :hulya:

Aynen öyle. Geçen bir gün bile 10 güne eşdeğer oldu. Hala 10 haftam var yaa...

Evet canım tatil. zaten onun hayalini kuruyorum şimdi. bu gece vurup kafayı uyusam diyorum.

Hepinize çok çok teşekkürler teyzeleri. umarım çabuk atlatır. çünkü hasta olunca huyu da değişiyor bunların yaa. valla mız mız bişey oldu bi akşamda

Sen de iyiki varsın canım memleketlim benim:))) Belli mi olur İzmire geldiğimizde filan buluşuruz olmaz mı?Yada sen gelirsin ist.a
Bu arada kızarmıyım kuşum ben sana.

Demetçim hoşgeldin

Ne kadar güzel olur, sen de benim memleketlimsin. Ben de İstanbulluyum. İnşallah birbirimizden asla kopmayız.

Evet cnm ya, Bir arkadaşım 36.haftasında normal doğum yaptı geçen gün tosun gibi. İnşallah 40.haftaya kadar bekletmez diyorum artık. Çok zor oluyor çünkü tuvalete gitmek bile işkence oluyor o zamanlarda. Allahım yardımcımız olsun inşallah yaa..boshayallersmile

Hepinize çok çok teşekkürler teyzeleri. umarım çabuk atlatır. çünkü hasta olunca huyu da değişiyor bunların yaa. valla mız mız bişey oldu bi akşamda

Senin ilgine ihtiyacı vardır ondaaan. Ben de hasta olunca çok mızmız olurum, eskiden annem şefkat göstersin diye; şimdi de kocama yapıyorum, bebek gibi sevilmek için kaydirigubbakcemile3

Hoşgeldin canım.
Geçmiş olsun bu arada. a.s.

ben de 36,5 ta doğum yaptım. o haftalarda bile aşımak zordu. 40.ı düşünemiyorum bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…