Pınarcım bak onların ikisinin adı çiğdem ben de didem benim yazıyor zaten altında "didemin masalı geliyor diye...
Bu arada kızarım valla artık sancı filan yok öyle çiğdemcim aaaaa önce ben doğurucam diyorum size içime doğuyor...
Çiğdoş kayınpederi değil kayınbiraderi galiba olmazsa p.tesiye kadar bekleyip mesaj atalım bence
Kuru simit yeme peynir filan da ye yanında çocuk simit kafa çıkıcak
Herkese günaydın. Nasılsınız güzel anneler?
Biz iyiyiz şükür.
Evet cnm ya, Bir arkadaşım 36.haftasında normal doğum yaptı geçen gün tosun gibi. İnşallah 40.haftaya kadar bekletmez diyorum artık. Çok zor oluyor çünkü tuvalete gitmek bile işkence oluyor o zamanlarda. Allahım yardımcımız olsun inşallah yaa..boshayallersmile
aaaa k.biraderine e olmuş ki genç değilmi daha evet evet p.tesi msj atarız..Pınarcım bak onların ikisinin adı çiğdem ben de didem benim yazıyor zaten altında "didemin masalı geliyor diye...
Bu arada kızarım valla artık sancı filan yok öyle çiğdemcim aaaaa önce ben doğurucam diyorum size içime doğuyor...
Çiğdoş kayınpederi değil kayınbiraderi galiba olmazsa p.tesiye kadar bekleyip mesaj atalım bence
kız benim kahvaltılarm bi zengindir ki sorma ama 1 2 gündür biraz daha sadeleştrdim:)))Kuru simit yeme peynir filan da ye yanında çocuk simit kafa çıkıcak
ŞenizSeninle ve didemle birebir görüşmeyi nasıl isterdim anlatamam. Süper 3'lü olurduk. Yine de sizi buradan da olsa tanıdığım için çok mutluyum. Buradaki herkes çok cici, çok kibar; hepsini seviyorum. Ama siz ikiniz, iyi ki varsınız kızlar. :asigim:
hoşgeldin cnm?Herkese günaydın. Nasılsınız güzel anneler?
Biz iyiyiz şükür.
ay kıyamam ben o tombişe geçmiş olsun canım.hoşgeldin bu arada..Ben geldim. ama uykusuzluktan bayılıcam. ege kuşum hasta oldu. burnu akıyo, yatarken tıkandı 5,5 'a kadar ağladı sabah. sonra o da sızmış ben de ama ben 6,5 kalktım. bakıcıyı aradım az önce o hala uyuyo
Sen de iyiki varsın canım memleketlim benim:))) Belli mi olur İzmire geldiğimizde filan buluşuruz olmaz mı?Yada sen gelirsin ist.a
Bu arada kızarmıyım kuşum ben sana.
Demetçim hoşgeldin
Senin ilgine ihtiyacı vardır ondaaan. Ben de hasta olunca çok mızmız olurum, eskiden annem şefkat göstersin diye; şimdi de kocama yapıyorum, bebek gibi sevilmek için kaydirigubbakcemile3
Ne kadar güzel olur, sen de benim memleketlimsin. Ben de İstanbulluyum. İnşallah birbirimizden asla kopmayız.
Didemcim zaten sezeryanda 37 de alıyorlar bildiğim kadarı ile. Tabi 40.haftaya kadar beklemek istemezsen.
Kursta bir taktik aldım kızlar,sizinle de paylaşayım. 36.haftadan sonra her gün günde 1 avuç hurma yersen eğer,hem doğum hızlanıyor muş hem bebek süper besleniyormuş hemde açılman çok kolay oluyormuş. Rahim kaslarını çok güzelçalıştırıyormuş hurma. Hatta daha önceden kursa gelen birşkaç arkadaşımız denemiş doğum koçumuz söyledi. Aklıma da yattı daha öncede duymuştum zaten.
aaaa k.biraderine e olmuş ki genç değilmi daha evet evet p.tesi msj atarız..
kız benim kahvaltılarm bi zengindir ki sorma ama 1 2 gündür biraz daha sadeleştrdim:)))
Şeniz
hoşgeldin cnm?
ay kıyamam ben o tombişe geçmiş olsun canım.hoşgeldin bu arada..
izmirde görüşmek mibensiz hem de klava:
Evet canım ya,inşallah 36dan sonra gelsinler yani. Yoksa heleki bu sıcaklarda halimiz harap valla. daha şimdiden üstümdeki incecik elbise bile fazla gelir oldu yane yapacağız bilemiyorum..
izmirde görüşmek mibensiz hem de klava:
Hem ilgi istiyor hem de garip bi şekilde titiz bi çocuk. burnu aktıkça huylanıp ağlıyo. burnumu sil diye.
Kopmayız kız çiğdem niye kopalım.
Ya bana 36 az gibi geliyor 36ya 5 hafta kaldı bee korkutmayın beni 5 hafta sonra mı kesecekler beni
Hepinize çok çok teşekkürler teyzeleri. umarım çabuk atlatır. çünkü hasta olunca huyu da değişiyor bunların yaa. valla mız mız bişey oldu bi akşamda
Kursta bir taktik aldım kızlar,sizinle de paylaşayım. 36.haftadan sonra her gün günde 1 avuç hurma yersen eğer,hem doğum hızlanıyor muş hem bebek süper besleniyormuş hemde açılman çok kolay oluyormuş. Rahim kaslarını çok güzelçalıştırıyormuş hurma. Hatta daha önceden kursa gelen birşkaç arkadaşımız denemiş doğum koçumuz söyledi. Aklıma da yattı daha öncede duymuştum zaten.
yA BU DURUMDA da 6 hafta mı kalıyor ya ben korkuyorummmmmmmmmmm:çok üzgünüm: mutluyum ben kızımla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?