2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım çok sağol ama yaşlılık işte:) unutkanlık yapıyo

Kuru simit yeme peynir filan da ye yanında çocuk simit kafa çıkıcak

benimkide kesin ya simit yada poğaça olacak hatta susamlı:)))

Herkese günaydın. Nasılsınız güzel anneler?
Biz iyiyiz şükür.

sanada günaydın canım hoş geldin bizde ii diyek ii olak

Ben de 36. haftayı atlatsam, korkum filan kalmayacak. Sonrası nasıl olsa gelir. Gelmezse de dayanır Allah'ın izniyle...

Evet canım ya,inşallah 36dan sonra gelsinler yani. Yoksa heleki bu sıcaklarda halimiz harap valla. daha şimdiden üstümdeki incecik elbise bile fazla gelir oldu yane yapacağız bilemiyorum..

aaaa k.biraderine e olmuş ki genç değilmi daha evet evet p.tesi msj atarız..
Kuru simit yeme peynir filan da ye yanında çocuk simit kafa çıkıcak
kız benim kahvaltılarm bi zengindir ki sorma ama 1 2 gündür biraz daha sadeleştrdim:)))
Şeniz
Herkese günaydın. Nasılsınız güzel anneler?
Biz iyiyiz şükür.
hoşgeldin cnm?
ay kıyamam ben o tombişe geçmiş olsun canım.hoşgeldin bu arada..
Sen de iyiki varsın canım memleketlim benim:))) Belli mi olur İzmire geldiğimizde filan buluşuruz olmaz mı?Yada sen gelirsin ist.a
Bu arada kızarmıyım kuşum ben sana.

Demetçim hoşgeldin

izmirde görüşmek mibensiz hem deklava:

Kursta bir taktik aldım kızlar,sizinle de paylaşayım. 36.haftadan sonra her gün günde 1 avuç hurma yersen eğer,hem doğum hızlanıyor muş hem bebek süper besleniyormuş hemde açılman çok kolay oluyormuş. Rahim kaslarını çok güzelçalıştırıyormuş hurma. Hatta daha önceden kursa gelen birşkaç arkadaşımız denemiş doğum koçumuz söyledi. Aklıma da yattı daha öncede duymuştum zaten.

Senin ilgine ihtiyacı vardır ondaaan. Ben de hasta olunca çok mızmız olurum, eskiden annem şefkat göstersin diye; şimdi de kocama yapıyorum, bebek gibi sevilmek için kaydirigubbakcemile3

Hem ilgi istiyor hem de garip bi şekilde titiz bi çocuk. burnu aktıkça huylanıp ağlıyo. burnumu sil diye.

Kopmayız kız çiğdem niye kopalım.
Ya bana 36 az gibi geliyor 36ya 5 hafta kaldı bee korkutmayın beni 5 hafta sonra mı kesecekler beni

Didemcim zaten sezeryanda 37 de alıyorlar bildiğim kadarı ile. Tabi 40.haftaya kadar beklemek istemezsen.

Hurma gerçekten çok faydalı ve acaip süt yapıyo. hele taze hurma bulabilirseniz doğumu çok kolayaştırıyomuş. benim halam ban aumreden getirdi. gel al diye aradı be alamadan doğuma gittim içimde kaldı

ben bi de zeytin yağı duymuştum. doğuma yakın zamanlarda bi pamuğa zeytinyağı sürüp, vajinaya sürmek rahim açılmasını hızlandırıp kolay doğum sağlıyomuş.

kızlar benim annem inanmıyor doruğun çok hareketli bi bebek olduğuna..
zaten o da ayrı bi sinir yaptı bende akşam akşam gece saat kaça kadar düşündm durdm.canım
sıkıldı...

Çok saol canım, hoşbulduk.

Evet canım ya,inşallah 36dan sonra gelsinler yani. Yoksa heleki bu sıcaklarda halimiz harap valla. daha şimdiden üstümdeki incecik elbise bile fazla gelir oldu yane yapacağız bilemiyorum..

Bizim yatak odamızdaki dijital saatte derece var: dün gece 27C tı. Sen düşün nasıl sıcaktı, daha mayıs bile çıkmadı.

izmirde görüşmek mibensiz hem deklava:

Delü pisi, ben istanbula gelsem vaktim oldukça seni görmeden gider miyim? Sen izmire gelsen seni görmeden geri gönderir miyim?

Hem ilgi istiyor hem de garip bi şekilde titiz bi çocuk. burnu aktıkça huylanıp ağlıyo. burnumu sil diye.

Kıyaammaaamm, minik burnuşuna benn :asigim:

Kopmayız kız çiğdem niye kopalım.
Ya bana 36 az gibi geliyor 36ya 5 hafta kaldı bee korkutmayın beni 5 hafta sonra mı kesecekler beni

Kopmayalım kimseyle. Bende demetin, özlemin maili var, sizin yok bir tek. Taşınmadan sizinkileri de alayım. İnternet bağlanınca size muhakkak ulaşırım. Öyle düşünme, 5 hafta sonra dünyanın en güzel "Masal"ı başlayacak; böyle düşün :asigim:

Hepinize çok çok teşekkürler teyzeleri. umarım çabuk atlatır. çünkü hasta olunca huyu da değişiyor bunların yaa. valla mız mız bişey oldu bi akşamda

geçmiş olsun canımm

bende onu hep netten okumuştum ama birde pekmez var her akşam bi kaşık olsa içip yatacaksın çocuk inanılmaz ii kilo alıyormuş veeeeeeeeeeeeeeeeeeee en önemli bilgi loğusalıkta kuru dut kaynatıp içince sütün bol oluyormuş bunu benim şu anda da hamile olan bi arkadaşım söyledi ilk çocuğunda denemiş bol sütlü ister kakaolu ver ister sade:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…