- 16 Ekim 2009
- 14.445
- 8.146
- 448
yA BU DURUMDA da 6 hafta mı kalıyor ya ben korkuyorummmmmmmmmmm:çok üzgünüm: mutluyum ben kızımla
Hurma gerçekten çok faydalı ve acaip süt yapıyo. hele taze hurma bulabilirseniz doğumu çok kolayaştırıyomuş. benim halam ban aumreden getirdi. gel al diye aradı be alamadan doğuma gittim içimde kaldı
ben bi de zeytin yağı duymuştum. doğuma yakın zamanlarda bi pamuğa zeytinyağı sürüp, vajinaya sürmek rahim açılmasını hızlandırıp kolay doğum sağlıyomuş.
ben de trakyalıyım mafoldumbenama ama ben hep balıkesirlileri izmirlileri çok yakın görürüm trakkyalılara
benim eşim (gıda makineleri işi)1 kasa hurma getirdi geçenlerde yiyim bari.
Evet Masal'ım gelecek acaba nasıl anne olacağım......
BU arada canım hurma çekti çiğdoş yollasana 3-5 tanecokacimcoook
ben akşam içtiğim sütün içine bol pekmez döküp içiyorum canım. hem tadı da süper oluyor ama dut pekmezi iyi diyorlar.
Şİmdi yeme ama. doğum kasılmalarını başaltıyor çünkü. doğuma yakın yemeye başla. 38. haftada falan.
yaaa ben de geçenlerde gün içinde atıp atıp durdum ağzıma..:1shok:biraz daha zaman geçsin bakalım oz aman yerim ben de...Şİmdi yeme ama. doğum kasılmalarını başaltıyor çünkü. doğuma yakın yemeye başla. 38. haftada falan.
yA ŞİMDİ dank etti ee o zaman Masal 6 haftaya gelirse kaynanamın da gelmesine en fazla 4-5 hafta kaldı napıcam bennnnnnnn
ya ben de hep o kısımda takılıp kalıyorum. ne doğum ne uykusuzluk. hiç bişey gözüme büyümüyo da. kaynana kayınpeder gelecek. e onlar gelince hayattaki en büyük nefretim kayınbirader de biz e damlayacak. annem zaten onlardan hiç haz etmez başlayacak öyle oldu böyle oldu. beni yine depresyona sokacaklar.
yaaa ben de geçenlerde gün içinde atıp atıp durdum ağzıma..:1shok:biraz daha zaman geçsin bakalım oz aman yerim ben de...
kız yollarım yollamaz mıyım.görüşürsek getiririm istersen bu arada ben bişey unuttum 2 gündür bugün gidip bakıcam öğle arası burası sakin oluyor giderim..
Bende çok düşündüm akşam nasıl bir anne olacağm diye anneme kızdıkça daha da hırslanıyorm iyi bir anne olmak için.ama üzülüyorumda bir yandan.Yarın ailemi görücem ama....
Çİğdem sen sakın yeme şimdi bak başlatırmış kasılmaları ona göre zaten kasılıp duruyorsun Allah korusun.
Anneler bazen bizi üzdüklerini farketmiyorlar bile. sen takma kafana. bazen benimki de çok üzüyor beni. normalde çok düşkündür ama kaynanam işin içine girince annemin içinden canavar çıkıyo. ee ona bişey diyemiyeceğine göre bana saldırıyo.
ayyy canım benim senin de korkulu ruyan o durum...
ya gelsinler gelsinler de ne kadar kalıcaklar??eşinle konuş çok kalmasınlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?