ya ben de hep o kısımda takılıp kalıyorum. ne doğum ne uykusuzluk. hiç bişey gözüme büyümüyo da. kaynana kayınpeder gelecek. e onlar gelince hayattaki en büyük nefretim kayınbirader de biz e damlayacak. annem zaten onlardan hiç haz etmez başlayacak öyle oldu böyle oldu. beni yine depresyona sokacaklar.
aaaa kızlar bu hıçkırık hergün oluyor oğluşuma hatta günde 2 defa...
size de de oluyor mu.?
bizimki farklı canım yaaa anlatsam sayfalar yetmez neyse offff:çok üzgünüm:
Ya benim de babamın karısı gelecek doğuma Allah'ım bir şey olsa da o kadın gelemese. Sinir hastası yaptı beni 1,5 senede. Onun yüzünden kısır oluyordum, 24 yaşında postmenopoz oluyordum, tahilillerde çıktı. Aylarca depresyon tedavisi gördüm. Şeytan görsün onun yüzünü. K.valideme dedim "ne olur anne postala onu çok kalmadan" diye.
Olmaz mı, göbüşüm kendi kendine "göbek atıyor" akşamları. kaydirigubbakcemile3
valla ne kadar kalırlar bilmiyorum. ama şöyle bi durum var. benim eşim öğretim görevlisi. eğitim için 1 eylülde ingiltereye gidecek. ben de doğum izninde olduğum için biz de gidicez çoluk çocuk. şimdi bunlar zaten gideceksiniz bi de uğurlamya gelmeyelim diye biz gidene kadar kalırlar. bu da nerden baksan 3 hafta falan eder. ben 3 haftada deli çıkarım ama. düşünsene yine elinde kumada odaya kurulmuş bir kayınpeder, lohusa halimle önümden yemeğimialıp eltime veren bi kaynana, bize sürekli kazık atan bi kayınbirader. ve bunların her yaptığını bana aktaran bi anne.
valla ne kadar kalırlar bilmiyorum. ama şöyle bi durum var. benim eşim öğretim görevlisi. eğitim için 1 eylülde ingiltereye gidecek. ben de doğum izninde olduğum için biz de gidicez çoluk çocuk. şimdi bunlar zaten gideceksiniz bi de uğurlamya gelmeyelim diye biz gidene kadar kalırlar. bu da nerden baksan 3 hafta falan eder. ben 3 haftada deli çıkarım ama. düşünsene yine elinde kumada odaya kurulmuş bir kayınpeder, lohusa halimle önümden yemeğimialıp eltime veren bi kaynana, bize sürekli kazık atan bi kayınbirader. ve bunların her yaptığını bana aktaran bi anne.
ya o niye geliyo zaten. dış kapının dış mandalı. şimdi sen gelme desen dünyanın lafını çıkarır. k.validen halledr bişekilde inşallah
Merhaba arkadaşlar.azcık geçmiş sayfaları okudum iyikide okumuşum..hurmalar,z.yağları,kuru dutlar vs öğrenmiş oldum :))
Didoba cım tatlı oğluna geçmiş olsun umarım düzelir en kısa zamanda..
üzme kendini doruk da üzülür sonra. sen annende gördüğün hataları evlatlarına yapmayacaksın öyle düşün.
ben akşam içtiğim sütün içine bol pekmez döküp içiyorum canım. hem tadı da süper oluyor ama dut pekmezi iyi diyorlar.
Merhaba arkadaşlar.azcık geçmiş sayfaları okudum iyikide okumuşum..hurmalar,z.yağları,kuru dutlar vs öğrenmiş oldum :))
Didoba cım tatlı oğluna geçmiş olsun umarım düzelir en kısa zamanda..
Aman Tanrım korkunç birşey. Belki de kedi psikolojisi yapmak lazım. Yemeğe el mi sürdü artık manevi tırmık mı atacaksın bilemem. Ama kimse benim yemeğimi alamaz. Herşey bir yere kadar da annenin şikayet etmesi deli eder insanı, iyi bilirim. Allah yardımcın olsun canım ya, onların da kalbine insaf versin.
ayyy ayyy hepsi ne arıyor canım sen de yaa zaten lohusalık bambaşka bişey.k.birader k.peder falan ne diye geliyorlar allahım yaaa aynı ev içinde rahat edebilir mi insan tuvalete banyoya rahat girebilir mi sadece kaynanan gelse ya madem istiyor.
hem 2.cide olsa senin emzirme olayı falan insan kasar kendini aynı ev içinde ay ben bile sinir oldum buradankötükedihüso
benimki yapar canım.biz 2 eltiyiz. Kaynanam eltime çok düşkündür. Hastaneden eve geldiğimzi gün yemek yapılmış. Pilav da vardı. Annem paylaştırdı tabaklara. Eltimde o zaman k.birader asker içeri gitti yarım saat tel.la konuşuyo gelmedi. Nasıl oldu hatırlamıyorum onun tabağına konmad. Kaynanama benim tabağım çok dolu geldi herhalde aldı önümden tabağı eltimin tabağına aktardı. Deli oldum o zaman. çok mreklıysan onu doyurmaya kendi tabağından koy. Ben lohusayım yemem lazım.
Benim ka.pederim çok çok anlayışlı, kibar tam bi istanbul beyefendisidir..allahıma şükür..doğumdan sonra hayatta öle gelmez.gelse bile uğrar bebişe bakmaya belki o da 5 dakka olur yanii..kendi babam bile gelip kalmaz..benimde k.validem ve izmir den kendi annem gelcek ve dönüşümlü yardımcı olcaklar bana ilk zamanlar..benim öyle bi sıkıntım misafir vs olmayacak allaha şükür..valla ben bu halimle bile kimseyi istemiyorum evimde yanımda böyle iyi..hiç çekemem ben sölerim valla.eşime sürekli fişfişlerdim heralde gelmesinler diye.o da beni dinlerdi mecbur zaten benle uğraşmayı göze alamazdı heheheh...
Benimki yapar canım.biz 2 eltiyiz. kaynanam eltime çok düşkündür. hastaneden eve geldiğimzi gün yemek yapılmış. pilav da vardı. annem paylaştırdı tabaklara. eltimde o zaman k.birader asker içeri gitti yarım saat tel.la konuşuyo gelmedi. nasıl oldu hatırlamıyorum onun tabağına konmad. kaynanama benim tabağım çok dolu geldi herhalde aldı önümden tabağı eltimin tabağına aktardı. deli oldum o zaman. çok mreklıysan onu doyurmaya kendi tabağından koy. ben lohusayım yemem lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?