Elinden gelse, kendisini babama kaynakla yapıştıracak. Sürekli böyle mıc mıc mıc. Öğğğ, koskoca insanlar benim gözümün önünde yapış yapış, iğrenç şey. Hem iğrenç, hem fitneci fesat; kem gözlü, hem de huysuz. Ya biri görse birşey zanneder. Ne ev işinden anlar, ne de adabtan. Anlatsam düşer bayılırsınız. Bana yapmadığını bırakmadı, Allah'ta kalbine göre versin onun, kıskanç böcek.
Hoşgeldiiinnn opuyorumnanaktan
hoşgeldin cnmmm
Hoşbuldukk canlarım)))
CAnım onlarda gerçekten bu tarz duygular yok. anlatmıştım daha önce. doğum odasında sancı çekerken biel kayınpeder yan odadan çıkmadı elinde kumanda tv seyretti. eve çıktık. geldiğimde evdeydi. ilk günler kanama çok oluyor.altıma çıkıyo vs. bi sürü rezillik. bebek habire emiyo bu evde. ben odaya tıkılıp kaldım. ege gık dese lönk diye yanıma giriyo benim meme mestan açıkta. ne rezillik anlatamam. bi de bunlar kör cahil insan değil ya . karı kca öğretmen emeklisi. ben bunların yetiştirdiği öğrencilere hep acırım
yuh artıkk böyle kaynanalarada valla benimki ilk hamile olduğumu duyduğu zaman kızım canın makarna ister şimdi senin dedi bilir en sevdiğim şey makarnadır gitti üşenmeden yaptı allah razı olsun ama amcamın kızının kaynanası sezeryan olmuştu kuzenim hast. Eve geldiğinde ne yemek yapsa beğenirsiniz kuru fasülye hem emziren hem de loğusa bi kadına yapılan yemek te bu buyurun cenaze namazına ölürmüsün öldürür müsün
:uhm: Pisiii??
Burdayım kız annem aradı onla konuştum sonra anneannemi aradım arada kaynanam aradı malum 20dk kapatmaz burdayım
canım senin mutlaka bişeyler yapman lazım ki artık tecrübli bi anne ve tecrübeli bi gelinsin tamam gelsinler kalsınlar madem çok istiyorlar 3 günden sonra gitsinler eşine izah et bu durumu o halletsin sen hiiiç kafanı yorma bu rezillikleri yaşatmaya hakları yok sana evlisin bi evin var ve bi bebeğin oluyor ona en rahat şekilde bakmak senin en doğal hakkın kimsenin seni bu denli rahatsız etmeye hakkı yok..bence şimdiden hallet bu işi yoksa kafanı kurcaayıp duracak...
merhaba kızlar
teyzem geldi takmış bana şişko şişko o doğumdan sonra zayıflıycak diyor diğer teyzem çok zor zayıflayamaz haline bak diyor 10 kilo aldım 172 boyum var 75 kiloyum şuan nasıl sinir etsek diyemi uğraşıyorlar anlamadım gitti
biraz geçmişe bakayım misafir olduğu için çok takip edemiycem hem iş hem onlar git gel yapıyorum odalar arası
gunaydın kızlarrr
nasılsınız ben uykudan kendımı acamıyorum bu aralar ne guzel erken kalkardım
boyle olunca sucluluk duyuyorum oğlusumu ac bırakıyorum dıye
benimki kıldır biraz. Benimle de acaip inatlaşır. Benim reflüm var ve karabiber beni mahvediyor. Yemek yaprken hep anne karabiber koyma diye söyledim. Ama hep inatla koydu. Bi kere eşim mutfakta beni görmediler. Annesine anne koyma karabiber dideme dokunuyo eddi. Böyle omuzunu silkerek olmaz bişey diye doldurdu karabiberi. Inadına yapıyor resmen. Ama eltim tatlıda vanilya sevmez (dokunma değil sevmiyo sadece) tatlı yapıyodsu bigün z.. Sevmez vanilya diye koymadı. Ya beninki basit bi sevmeme olayı değil. Ben k.biberli yiyince gece boyu reflüden uyuyamıyorum sonra da çıkarıyorum
oooooh iyi kötü bütün anneler aramış:çok üzgünüm:
Benim artık beni arayacak annem bile yok mafoldumben
Kesin öyledir. Verirsin boşver. Çoğu doğumda gidecek zaten. Misafirin varmış, kolay gelsin sana canım.
Günaydın. Hamilelik uyku yapıyor demek ki. Ben de uyuyamıyorum, keşke biraz uyusam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?