2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ya bu arada benim kaynanam her tel. da şişmanladın mı diyor ya deli oluyorum ona ne ya kendisi duba gibi bana taktı

Ayy cnm allahtan uzaktasın o zaman ondan..hem benim memeleketimdesin kıss daha ne istiyon iştee :))) ahh ahh burnumda tütüyo valla izmir..hamile kaldığımdan beri hiç gidemedim.19 mayıs tatilinde gideyim dedim göze alamadım aman ne olur ne olmaz dedik.uçağada binemez oldum korkmaktan :)) e otobüslede herkes karşı çıktı.kaldı yani gidemedim..napayım bende inş.doğumdan sonra belki kurban bayramında oğluşumla beraber gideriz ...

Hoşgeldiiinnn opuyorumnanaktan

hoşgeldin cnmmm

Hoşbuldukk canlarım )))

canım senin mutlaka bişeyler yapman lazım ki artık tecrübli bi anne ve tecrübeli bi gelinsin tamam gelsinler kalsınlar madem çok istiyorlar 3 günden sonra gitsinler eşine izah et bu durumu o halletsin sen hiiiç kafanı yorma bu rezillikleri yaşatmaya hakları yok sana evlisin bi evin var ve bi bebeğin oluyor ona en rahat şekilde bakmak senin en doğal hakkın kimsenin seni bu denli rahatsız etmeye hakkı yok..bence şimdiden hallet bu işi yoksa kafanı kurcaayıp duracak...

Benimki kıldır biraz. benimle de acaip inatlaşır. benim reflüm var ve karabiber beni mahvediyor. yemek yaprken hep anne karabiber koyma diye söyledim. ama hep inatla koydu. bi kere eşim mutfakta beni görmediler. annesine anne koyma karabiber dideme dokunuyo eddi. böyle omuzunu silkerek olmaz bişey diye doldurdu karabiberi. inadına yapıyor resmen. Ama eltim tatlıda vanilya sevmez (dokunma değil sevmiyo sadece) tatlı yapıyodsu bigün z.. sevmez vanilya diye koymadı. ya beninki basit bi sevmeme olayı değil. ben k.biberli yiyince gece boyu reflüden uyuyamıyorum sonra da çıkarıyorum

siercim sen hiç arkadaşım yok ankarada diye yakınıyordun dimi tatlım?ilk zamanlardan hatırlıorm kaç ay öncesinden o sendin dimi?ay bu kızda benim gibi diodum:))))

merhaba kızlar

teyzem geldi takmış bana şişko şişko o doğumdan sonra zayıflıycak diyor diğer teyzem çok zor zayıflayamaz haline bak diyor 10 kilo aldım 172 boyum var 75 kiloyum şuan nasıl sinir etsek diyemi uğraşıyorlar anlamadım gitti

biraz geçmişe bakayım misafir olduğu için çok takip edemiycem hem iş hem onlar git gel yapıyorum odalar arası

gunaydın kızlarrr

nasılsınız ben uykudan kendımı acamıyorum bu aralar ne guzel erken kalkardım

boyle olunca sucluluk duyuyorum oğlusumu ac bırakıyorum dıye

eşimin annesine karşı yüzü çok yumuşaktır. hiiiç bişey diyemez. ama bu sefer ben koyucam tavrımı. tamam torunları ne kadar gelmesinler desem de gelecekler. ama görüp gitsinler. 1,5 yıl aynı evde yaşadık. oğlum için katlandım ama artık tahammülüm yok hiçbirine. daha yeni rahat erdim.

Kesin öyledir. Verirsin boşver. Çoğu doğumda gidecek zaten. Misafirin varmış, kolay gelsin sana canım.

gunaydın kızlarrr

nasılsınız ben uykudan kendımı acamıyorum bu aralar ne guzel erken kalkardım

boyle olunca sucluluk duyuyorum oğlusumu ac bırakıyorum dıye

Günaydın. Hamilelik uyku yapıyor demek ki. Ben de uyuyamıyorum, keşke biraz uyusam.

ne gıcıkmış allahtan eltim yok:) birde onunla uğraşırdım valla

Ya dün olan olayı anlatıcaz haftasonu dayımlara gidelim mangala dedi ok. dedim izmitte yaşıyorlar ama etleri biz alalım dedi ben de neden dedim? Şart mı yani diye kızdı bana. Onlar gelirken 1 paket pişmaniye getiriyorlar biz 2-3 gün gezdirip ağırlıyoruz ellerini ceplerine attırmadan biz her gittiğimizde elimiz kolumuz dolu gidiyoruz orada dışarı çıksak biz hesabı ödüyoruz anlamıyorum ya ben bu işi. Gitmeyelim o zaman ben ince hesap yapamam dedi

Kesin öyledir. Verirsin boşver. Çoğu doğumda gidecek zaten. Misafirin varmış, kolay gelsin sana canım.

Günaydın. Hamilelik uyku yapıyor demek ki. Ben de uyuyamıyorum, keşke biraz uyusam.

canım gecelerı uyuyamıyorum gec yatıyorum bıde cok sık sık kalkıp uyanıyorum grıbımde ondan herhalde dıye dusunuyorum

gecmısı okıyım dedım kaynatmıssınız yıne bakalım yetısırım belkı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…