2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benim k. validem "iş yapmıyor, tembel bu" diyor oğlu için. Sonra kocam ne zaman eline bir iş alsa "bırak yapma sen" diyor. Yani o kendi etti kendi buldu (tabi ben de buldum onun gibi). Hem izin vermiyor iş yapsın, hem hayıflanıyor. kaydirigubbakcemile3

ya sier niye öle diyon ama inşallah sizin koclarda döner:) bakalım pazartesi anlatırım daha elini birşeye sürmez annesi geldi diye :) bu arada ne yapmak lazım kazak erkekleri anasının örgü modelinden söküp yeni model yapmak lazımm yeni örnek koyalım he he he

Tabi cnm tabii tamamen duygusalmış senin durumun..keçii seniiiiiiiiiiiiii...a.s

Ee o mantığa göre aşçılar da yumuşak olurdu. Ben inanmam öyle şeylere. Pek bir kalpsiz görünürüm ama benim oğluşum başının çaresine bakacak.

Yaa sende mantıkmı arıyon cnm bizimkinin fikirlerinde..kaydirigubbakcemile3

Bana da karnanam daha ne istiyorsun evine bağlı diyor ben eve bağsız demiyorum fazla bağlı ama 3lü koltuğa bağlı

Kızlar herkese iyi akşamlar kocişlerinizle tatlı didişmeler diliyorumm:))))))
Kendinize bebişlere iyi bakın emiii..iyi tatillerrrrr...

kızlar bende yavaştan kaçim..saat 6 ya geliyoo anca hazırlanırım..sizleri ve bebişleri öpüyorum..iyi tatilllerropuyorumnanaktan

kızlar bende yavaştan kaçim..saat 6 ya geliyoo anca hazırlanırım..sizleri ve bebişleri öpüyorum..iyi tatilllerropuyorumnanaktan

Sen de kendine iyi bak. Haydi iyi tatiller. Sen de gidince kendi kendime konuşurum artık. Niyeyse kimse konuşmuyor benimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…