Ayy cnm kızma ama çok güldürdün beni şimdi yaaa :))))) Ay al senin kocişi vur benimkine vallaaa..boşverr üzülme sen bakma onun dediklerineee..
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bizimkide öle tostta yapamaz ama dışardan yer valla..evde varmış yokmuş anlamazda lafta söylemez..
Ahh cnm sende katıl aramızaa..bi pınar gelmesin :dilcikar::dilcikar: onun kocişi iş yapıyoooo..
Kesinlikleee..bizde k.valideye gittiğimizde annesi koyar hep çayını..yemek yeriz anne şunu versene,yoğurtta koysana,pul biber versene vs vs istekleri de hiç bitmezz..bendende istemez allahtan ordayken..bende salağa yatarım bananeee..o da öle yetiştirmeseymiş oğlunu..yapsın o zaman halen dimi ...:umursamaz:
[
benimki de yemek işlerinde solda sıfır maalesef birde o olsa tadından yenmeyecek şimdi diyonuz ki sen kadın değilmisin neden herşeyi kocandan bekliyon diye haklsınız ama ne yapayım bir yandan da ilgi bekliyo bende diyom işlerim bitmeden ilgilenemem o da işlerimi yapıyo sağolsun yardımcı oluyo tamamen duygusal yani:kedi:
Ee o mantığa göre aşçılar da yumuşak olurdu. Ben inanmam öyle şeylere. Pek bir kalpsiz görünürüm ama benim oğluşum başının çaresine bakacak.
Tabi cnm tabii tamamen duygusalmış senin durumun..keçii seniiiiiiiiiiiiii...a.s
Yaa sende mantıkmı arıyon cnm bizimkinin fikirlerinde..kaydirigubbakcemile3
Bana da karnanam daha ne istiyorsun evine bağlı diyor ben eve bağsız demiyorum fazla bağlı ama 3lü koltuğa bağlı
Bana da karnanam daha ne istiyorsun evine bağlı diyor ben eve bağsız demiyorum fazla bağlı ama 3lü koltuğa bağlı
Ya aradı şimdi müdürü 8:30da herkes buraya gelsin demiş geç gelecekmiş
kızlar bende yavaştan kaçim..saat 6 ya geliyoo anca hazırlanırım..sizleri ve bebişleri öpüyorum..iyi tatilllerropuyorumnanaktan
Uyus olurum, benim de kocam "biraz gecikirim" diyor. Biraz gecikiyor gerçekten saat sabaha karşı 2'de geliyorklava:
Sen de kendine iyi bak. Haydi iyi tatiller. Sen de gidince kendi kendime konuşurum artık. Niyeyse kimse konuşmuyor benimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?