oooo seninkide biraz olayını abartarak suyunu çıkarıyormuş canımmmm
canım çalışanların mesaileri bitti şimdi evleriyle ve eşleriyle olan mesaileri başlıyacakkk
12 kullanıcı, sen ben çık eder 10 kullanıcı. Konuşan yok "benimle".
:1hug: :1hug: :1hug:
Niye konuşmayalım canım, evin işiyle uğraşıyorum ben , ara ara okuyorum yazdıklarınızı. Birde acıktımm bennn. cokacimcoook Sen de yemek hazırsa sana gelebilirim bak. lülülülülülü :dance:
:1hug:
Aslında hazır, ne yalan söyleyeyim. 40dk daha aç kalabilirsen beklerim, umarım mantarlı tavuk sote seviyorsundur.
Yok be şekerim, gerçekten çalışıyor. Zalim patron aramıza girdi.
:1hug:
Aslında hazır, ne yalan söyleyeyim. 40dk daha aç kalabilirsen beklerim, umarım mantarlı tavuk sote seviyorsundur.
ayyy valla tam zalimmm patron canım
canım benim bende yemekteyizi izliyorum orda da mantarlı tavuk sote yapmış kadın bende severimmm karnımda acıkmıştı vallaaaa
beraber gidelimmmm :roflol: :roflol:
Ben de yemekteyizi izliyorum ne tesadüf. Ama soteler tamamen tesadüf.
Şekerim hiçbir şeye gerek yok, atlayın gelin. :1hug::1hug:
Ben de yemekteyizi izliyorum. :roflol: :roflol: Tatlıyı kendi mi yapmış ? Orasını kaçırdım.
Valla ben şerbetini yaparken gördüm. Kendi yapmıştır herhalde.
Kızlar ya yemek tarifi topluyorum internetten, baktıkça fena oluyorum :tomato:
Benim rahmetli dedemin lokantası var,şimdi dayımlar ve teyzemler işletiyo. Evlenmeden önce lokantanın üstünde oturuyoduk ne güzel. Şimdi Silivriye gelince uzak kaldım. Tarif lazım olunca onlardan alıyorum. :roflol: Onları bulamazsam internetten bakıyorum . hihoyyyt
Ben de değişik bir şeyler arıyorum. Benim kocam sebze yemez, nefret eder. O yüzden et yemekleri bakıyorum onun için.
Benimki de tam tersi , etlerin hiç bi çeşidinden hoşlanmaz. (Balık,tavuk ve kırmızı et) Yemeklerin içindeki eti yemez. Ben de bol bol sebze yapıyorum o yüzden (etsiz). Tek köfte sever. Ben evlenmeden önce heeeeep ızgara yerdim lokantada, sebze yemezdim hiç, şimdi yiyorum bol bol. Tabi kendime tavuk balık falanda yapıyorum. Kocama her gün köfte yapsam yer valla. kaydirigubbakcemile3
Aman Tanrım, benimki salata bile yemez. Geçen yemekteyizde adam "gavurdağı salatası" yaptı. Benim babam da yapardı, ben hiç denememiştim, ama onu görünce " bu adam yapıyorsa, ben coşarım zaten" deyip yaptım, bir tek onu biraz yedi. Patates bile yemez, etin tavuğun içinde. O kadar et obur. Et yemeği yaparken, sebzelerin suyunu çıkarıp yemeğe eklemek lazım, vitamin alsın diye.
http://www.yemek-tarifi.info/dunya/
:roflol: Ben de ete bayılırım işte.Kocamla annemlere gittik mi hep köfte yapar annem . kaydirigubbakcemile3 Mantar da sevmez kocam. Patlıcana bayılır. Ben de hayatta yemem patlıcan, yapınca sadece ona göre yaparım. Yarın da doğum günü , köfte mi yapsam yarın ne . :roflol: En güzel hediye. :roflol:
:roflol: Ben de ete bayılırım işte.Kocamla annemlere gittik mi hep köfte yapar annem . kaydirigubbakcemile3 Mantar da sevmez kocam. Patlıcana bayılır. Ben de hayatta yemem patlıcan, yapınca sadece ona göre yaparım. Yarın da doğum günü , köfte mi yapsam yarın ne . :roflol: En güzel hediye. :roflol:
vallahi benn herşeyiii severimmm ama eşim çok seçer o yüzdenn onun karnını doyurmak zor oluyorrr köfteye bayılır pilavıda çok sever birde kuru fasulyeee
Allah Allah benim kocam da patlıcandan kaçar. Yalnızca 1 kere yediğini gördüm; o da daha nişanlı bile değildik annesi karnıyarık yapmıştı. Allah'ın bir hikmeti işte yedi.
İslim kebabı yapabilirsin. Hem patlıcanlı, hem köfteli.
Kuşum çıkıyorum ben artık. Birazdan k.pederim gelir. Haydi kendine iyi bak. Yarın görüşürüz inşallah, öpüyorum. opuyorumnanaktan
vallahi benn herşeyiii severimmm ama eşim çok seçer o yüzdenn onun karnını doyurmak zor oluyorrr köfteye bayılır pilavıda çok sever birde kuru fasulyeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?