2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah eşleri ne kaynatmışsınız tam benlik olmuş topik ama geç kalmışım neyse herkese iyi hafta sonları diliyorum güzel annişler :)

ayyy canım bı an benım kocişi anlatıyon sandım....supurge yap dıyorum gorurler dıyo camda eremedığım yer oluyo gorurler şimdi temızlenmıs işte dıyoo valla bınbır takla atıyo yapmamak için daha ağırlaştığımda ne yaparım bılmem

benımkıde yesıllık yemez salatası marul ve havuctur yagda olmıcak evet eğer etın yanında patates varsa yemez etını yer yanına bıde pilav cok secıcı valla tencere yemeği yemıyor daha doğrusu yedığindede yarım saat sonra acıkırr

cok zor oluyor ama yanı böhhh gelıyo bazen etten bende sebzecıyımdır hele karnıyarıkkk:lepi:

Kızlar temmuz annelerinden 2 kişi doğum yapmış bilginize..sıra yavaş yavaş bize geliyor. Acaba ilk doğumu kim yapacak çok meraak ediyorum

anam haziran anneleri duruyor temmuz anneleri doğuruyor ben birşey anlamadım bu işten :))

günaydııın
cumartesi olunca kimseler yok :)
sabah şeker yuklemesi yapıldı inşallah guzel cıkar sonucu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…