Seni de öpüyorum şekerciiimmmm opuyorumnanaktan
aaa ne güzel valla..benimki daha makine nin kapağını açmayı bile bilmez kızz..düğmesi filan hayattaaa yanii..e bide renklere ayırma işi var..yanii hayal hayal bana böle şeyler..bi keresinde iş yerindeyim gecedende çamaşırlarım kalmış ipte balkonda yani..hafiftende yağmur başladı aradım dedim çamaşırları topla yağmur yağıyo..neymiş onu görürlermiş etraftakiler öyle alamazmışşş..neeeee dedimmm..ee görünce ne oluyo yanii.ıslansınmı çamaşırlar şimdi dedim.sen bilirsin dedim.genelde senin kıyafetlerin vardı zaten kalsınlar yağmuru yesinler..sonra annesini aramış o toplamış.k.valide aynı sokakta bizim..düşün yani benimki nasıl bi tip..
Aman Tanrım, benimki salata bile yemez. Geçen yemekteyizde adam "gavurdağı salatası" yaptı. Benim babam da yapardı, ben hiç denememiştim, ama onu görünce " bu adam yapıyorsa, ben coşarım zaten" deyip yaptım, bir tek onu biraz yedi. Patates bile yemez, etin tavuğun içinde. O kadar et obur. Et yemeği yaparken, sebzelerin suyunu çıkarıp yemeğe eklemek lazım, vitamin alsın diye.
http://www.yemek-tarifi.info/dunya/
Ben geldim de herkes gitmiş
Kızlar temmuz annelerinden 2 kişi doğum yapmış bilginize..sıra yavaş yavaş bize geliyor. Acaba ilk doğumu kim yapacak çok meraak ediyorum
günaydın herkese.
inşallah ayyıldız güzel haberlerini alırız.
midem bulanıyo hala kahvaltı yapmadım.ama minik kızım uyandı dolanıyo içimde:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?