selamlarr herkese iyi hafta sonlarııı hepinize
buralarda bom boş oluyor hafta sonları herkesler gezmelerde
ne güzel bir duygu de mi? Allah a sukurler olsun
isteyen herkese nasip etsin bu guzel duyguları...
günaydın canım
ben calısıyorum o yuzden burdayım :)
dünyanın en güzel duygusu o içinde kıpır kıpır ettikçe yüzümüzdeki tebessüm sevinç bir başka oluyor zaten allahım herkese yaşatsın bu duyguyu olmayan sabırla bekleyen anne adayı olmak isteyen bayanların hepsine nasipe etsin yüce mevlam
günaydınn tatlım sana hayırlı mesailerrr
bende yatak istirahatinde olduğum için evdeyim canımmm
amin amin
hep dua ediyorum arkadaslarima,ins tez zamanda onlar da bebek sahibi olurlar
Rabbim sana da kolaylıklar versin canim
az kaldi ins :)
Günaydın kızlarrr, bugün kocişimin doğum günüüüü, o yüzden bugün pek gelemem buralara. Öptüm hepiniziii. Bu arada sabah kızım hiiiç oynamadı, salladım salladım , tık yok. Çikolata yedim , yine tık yok. Sonra gittim kocişimin yanına.Dedim oynamıyo hiç. Kocişimde eğildi karnıma "babacımmm" dedi , patttt bi tekme geldi. Kızım babasını daha mı çok seviyo ne.kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Günaydın kızlarrr, bugün kocişimin doğum günüüüü, o yüzden bugün pek gelemem buralara. Öptüm hepiniziii. Bu arada sabah kızım hiiiç oynamadı, salladım salladım , tık yok. Çikolata yedim , yine tık yok. Sonra gittim kocişimin yanına.Dedim oynamıyo hiç. Kocişimde eğildi karnıma "babacımmm" dedi , patttt bi tekme geldi. Kızım babasını daha mı çok seviyo ne.kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
aminnn canım evet az kaldı allaha şükürler olsunnn allahım sağlıcakla bebeklerimizi kucaklamayı nasip etsin inşallahhh
benim ayaklarımın altından ateş çıkıyor sanki sizlerde de oluyormy merak ettimm
canim ben varis corabi giyiyorum, o yuzden ayaklarım zaten sıkışmış vaziyette :)
ates oluyorsa da hissetmiyorum
Güzel annelere ve bebişlere bizden merhabalarrr....
hımmm senin sıkıntılarını çözdümü canım varis çorabın
Kızlar bu gün kontrolum vardı.Bebişlerimden birisi 1000 gr diğeri 1100 gr olmuş.kızım oğlumdan tombulmuş
kızlar babaları daha cok sevecek galiba :)
esinin dogum gunu kutlu olsun,ailecek huzurlu mutlu bir omur dilerim a.s.
günaydınn canımm
nice mutlu yıllara canım
benimkide babasının sesine daha çok tepki veriyor sankiii vallaaa
Güzel annelere ve bebişlere bizden merhabalarrr....
Kızlar bu gün kontrolum vardı.Bebişlerimden birisi 1000 gr diğeri 1100 gr olmuş.kızım oğlumdan tombulmuş
ay masallah
ben de salı gunu gidecegim bakalım bizim kız kac kg olmus :)
En son gittiyinde kaç kiloydu annesi?
Berrakada ben de kocanın doğum gününü kutluyorum.Sevginiz sağlığınız mutluluğunuz daimi olsun..Bebişinde sağlıklı huzurlu gelsin inşallah canım.
Senin bebiş en son kaç gr dı canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?