2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ay maşallahh...Bu kontrolde 1200 gr dan çok olur bence kilosuu..Benim kızım oğlumdan 1 hafta önde gidiyor...

benimde kızım oğlumdan 1 hafta önden gidiyo doktorumda normal bişey dedi ikiz gebeliklerde yapılan bi araştırmaya göre erkek bebekler daha narin olurmuş buna bağladılar bende 25+0 da gittiğimde kızım 750 gram oğlum 700 gramdı biraz küçükler ama doktor ikiz olduğu için iri bebek hiç bi zman bekleme dedi

Benim ikiz kardeşim var, zaten ikizlerde biri daha kilolu ve daha uzun oluyo. Ben 2 kilo 300 gram doğmuşum, ikizim 2 kilo 900 gram doğmuş. Tabi 26 sene önce . kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan

masallah seninki benimkinden tombikmis
haftalarımız da aynı asagi yukari :)

bakalim haftaya nasil cikacak :)

Sen benden önce gidiceksin doktora, öğrenince yaz,ertesi gün de ben gidicem. kaydirigubbakcemile3

evet saliya gidicem,yazarim ins :)
birazdan da seker sonucumu alacagim,umarim yuksek cikmaz
o sekerli sudan bir daha icmek istemiyorummm

ayy ikiz anneleri maşallah meleklerinize allahım zamanında sağlıkla gelsinler inaşllah bende aşırı ikiz hastasıydım ama kısmet tekeymiş bu arada damlacım eşinin doğum günü kutlu olsun balıklama daldım konuya herkese kocaman bir merhaba :)

slm kzılar nasılsınzı?şöyle bi bakayım dedim kzıızmı uyuttum
yemek yedik daha masayı toplamadım bile
kociş sınava gitti
çöpleri attım bende
kızım kalakana kadar işelerimi halledeyim erken biterse uğrarım yine
maşallah bebişlerinize benim oğlumda 1 kg olmuş dün dr.daydım

çok şekersiniz canım allah ayırmasın eşinle çocuğunla nice mutlu yıllar dilerim canım

seker yukleme sonucunu aldım,yuksek cıktı maalesef
100 luk yapılacak haftaya ins o da yuksek cıkmaz

canım hiç moralini bozma benimde ilk yüklemem yüksek çıktı 100lük iyi çıktı sıkma güzel canını inşallah o iyi çıkar

Teşekkür ederim canımmmm. Gezdik biraz geldik, sana da merhaba. opuyorumnanaktan

Selam canım.Maşallah senin oğluşuna da.

çok şekersiniz canım allah ayırmasın eşinle çocuğunla nice mutlu yıllar dilerim canım

Teşekkür ederim canımmm. opuyorumnanaktan

İnşallah 100 lük olan yüksek çıkmaz canım. Bana drek 100 lük yaptılar devlet hastanesinde.

canım hiç moralini bozma benimde ilk yüklemem yüksek çıktı 100lük iyi çıktı sıkma güzel canını inşallah o iyi çıkar

sen fazla kilo almamıştın galiba senin niye yüksek çıktıki

şekeri yüksek çıkan arkadaşlar tatlıyı kaçırıncamı oluyor merak ettim siz yediklerinizi bilirsiniz

berakkadacım devlet hastanesi seninkini toptan yaptı birdaha gelmesin diye herhaldekaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…