en son 4 hafta once 680 gr idi,herhalde 1kg yi gecmistir :)
Teşekkür ederim canımmm. opuyorumnanaktan En son 24 haftalıkken 764 gramdı.
Ay maşallahh...Bu kontrolde 1200 gr dan çok olur bence kilosuu..Benim kızım oğlumdan 1 hafta önde gidiyor...
Ay maşallahh...Bu kontrolde 1200 gr dan çok olur bence kilosuu..Benim kızım oğlumdan 1 hafta önde gidiyor...
Teşekkür ederim canımmm. opuyorumnanaktan En son 24 haftalıkken 764 gramdı.
benimde kızım oğlumdan 1 hafta önden gidiyo doktorumda normal bişey dedi ikiz gebeliklerde yapılan bi araştırmaya göre erkek bebekler daha narin olurmuş buna bağladılar bende 25+0 da gittiğimde kızım 750 gram oğlum 700 gramdı biraz küçükler ama doktor ikiz olduğu için iri bebek hiç bi zman bekleme dedi
masallah seninki benimkinden tombikmis
haftalarımız da aynı asagi yukari :)
bakalim haftaya nasil cikacak :)
Benim ikiz kardeşim var, zaten ikizlerde biri daha kilolu ve daha uzun oluyo. Ben 2 kilo 300 gram doğmuşum, ikizim 2 kilo 900 gram doğmuş. Tabi 26 sene önce . kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan
Sen benden önce gidiceksin doktora, öğrenince yaz,ertesi gün de ben gidicem. kaydirigubbakcemile3
ayy ikiz anneleri maşallah meleklerinize allahım zamanında sağlıkla gelsinler inaşllah bende aşırı ikiz hastasıydım ama kısmet tekeymiş bu arada damlacım eşinin doğum günü kutlu olsun balıklama daldım konuya herkese kocaman bir merhaba :)[/QUOTE
tşkler
artık seninde ikinciye kısmet:))
Günaydın kızlarrr, bugün kocişimin doğum günüüüü, o yüzden bugün pek gelemem buralara. Öptüm hepiniziii. Bu arada sabah kızım hiiiç oynamadı, salladım salladım , tık yok. Çikolata yedim , yine tık yok. Sonra gittim kocişimin yanına.Dedim oynamıyo hiç. Kocişimde eğildi karnıma "babacımmm" dedi , patttt bi tekme geldi. Kızım babasını daha mı çok seviyo ne.kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
seker yukleme sonucunu aldım,yuksek cıktı maalesef
100 luk yapılacak haftaya ins o da yuksek cıkmaz
canım hiç moralini bozma benimde ilk yüklemem yüksek çıktı 100lük iyi çıktı sıkma güzel canını inşallah o iyi çıkar
ayy ikiz anneleri maşallah meleklerinize allahım zamanında sağlıkla gelsinler inaşllah bende aşırı ikiz hastasıydım ama kısmet tekeymiş bu arada damlacım eşinin doğum günü kutlu olsun balıklama daldım konuya herkese kocaman bir merhaba :)
slm kzılar nasılsınzı?şöyle bi bakayım dedim kzıızmı uyuttum
yemek yedik daha masayı toplamadım bile
kociş sınava gitti
çöpleri attım bende
kızım kalakana kadar işelerimi halledeyim erken biterse uğrarım yine
maşallah bebişlerinize benim oğlumda 1 kg olmuş dün dr.daydım
çok şekersiniz canım allah ayırmasın eşinle çocuğunla nice mutlu yıllar dilerim canım
seker yukleme sonucunu aldım,yuksek cıktı maalesef
100 luk yapılacak haftaya ins o da yuksek cıkmaz
canım hiç moralini bozma benimde ilk yüklemem yüksek çıktı 100lük iyi çıktı sıkma güzel canını inşallah o iyi çıkar
şekeri yüksek çıkan arkadaşlar tatlıyı kaçırıncamı oluyor merak ettim siz yediklerinizi bilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?