walla ben hamile kaldıgımdan beri pek tatlıyla aram yok
artık neden oluyorsa doktora soracagım
berakkadacım devlet hastanesi seninkini toptan yaptı birdaha gelmesin diye herhaldekaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol: :roflol: Evet galiba öyle . Aslında doktor bilgisayara 50 lik yükleme girdi, aşağıya indim kan vermeye , dediler ki yanlış işaretlenmiş.Eğer bunu yaparsak şekerli sudan içmiyosun,doktora çık düzeltsin. Çıktım. Doktor baktı baktı 50 lik olan doğru dedi. Neyse 1 saatlik olanı işaretliyim dedi. Ondan sonra tekrar indim. ilk kanı aldılar zaten şekerli sudan önce. Birde şekerli sudan sonra aldılar. Aşağıdaki kadın 100 lük şeker alıcaksın eczaneden dedi. O yüzden 100 lük aldık. Zar zor içtim. Bi daha içemem herhalde. kaydirigubbakcemile3
seker yukleme sonucunu aldım,yuksek cıktı maalesef
100 luk yapılacak haftaya ins o da yuksek cıkmaz
şeker değerin kaç çıktı benimde 50lik yüklemem 150 çıktı 140 olması gerekirmiş o yüzden doktorum 100 lük yüklemeden bir tokluk şekerine bakalım dedi haftaya kahvaltı yaptıktan 2 saat sonra kan vereceğim bakıcak umarım benimkide normal çıkar.Benim doktor hızlı kilo alımından yüksek çıktığını söledi dikkat et dedi...bilmiyorumkismile
Uyuyo musunuz kızlarrrr. hihoyyyt
uyumuyoruz canım nber?:dance:
Heheheh iyilik canım sizden naber ?
Ben normal düşünüyorum canım.Epiduralli olanından. Ablam sezeryan olmuştu, ilk zamanlar zor kalkıyodu ayağa. Herhalde onu öyle gördüğüm için sezeryan istemiyorum . Ama herkesin bünyesi farklı oluyo. Mesela teyzemin kızı da zorunlu sezeryan oldu. O hemen kalktı. :)))) Sen kendini hangisine hazır hissediyosan onu yaptırırsın canım.
iyi geceler seker ben datıyorum optum bebısıde senıde
Günaydın kızlarrr. Çok uykucusunuzzz. Akşam en son ben vardım, sabah geldim yine tek kaldım. kaydirigubbakcemile3 12 den sonra burda olmıycam, gezmeye gidiyorummm. hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?