2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

walla ben hamile kaldıgımdan beri pek tatlıyla aram yok
artık neden oluyorsa doktora soracagım

geçmiş olsun canım bir dahaki sefere güzel haberler alırsın inşallah karbohidratıda kes biraz bakalım patates falan yeme beyaz yerine kepek ye bakalım

berakkadacım devlet hastanesi seninkini toptan yaptı birdaha gelmesin diye herhaldekaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol: :roflol: Evet galiba öyle . Aslında doktor bilgisayara 50 lik yükleme girdi, aşağıya indim kan vermeye , dediler ki yanlış işaretlenmiş.Eğer bunu yaparsak şekerli sudan içmiyosun,doktora çık düzeltsin. Çıktım. Doktor baktı baktı 50 lik olan doğru dedi. Neyse 1 saatlik olanı işaretliyim dedi. Ondan sonra tekrar indim. ilk kanı aldılar zaten şekerli sudan önce. Birde şekerli sudan sonra aldılar. Aşağıdaki kadın 100 lük şeker alıcaksın eczaneden dedi. O yüzden 100 lük aldık. Zar zor içtim. Bi daha içemem herhalde. kaydirigubbakcemile3

allah içirtmesin güzelim çok kötüydü ya

gecmıs olsun canım sakın kendını sıkıntıya sokma 2, bakalım nasıl cıkıcak zaten oda yuksek cıkarsa dıyetısyen onerır doktorun ona gore daha dıkkat edersın

benim 12. haftadaydı sanırım ailede genetik şeker olduğu için önlem olarak yapılmıştı ve 50 lik yüksek çıkmıştı hemen ertesi günü 100 lük yapıldı oda yüksek çıktı doktorumun dediği 100 lük test kesin olarak şeker olup olmadığını anlamamız içindir dedi ve senin daha bu haftadan böleyse biraz riskli demişti ve diyet verdi ama diyet dediğim tatlılardan uzak durmam gereken bişeydi sonra 24+0 da tekrardan bi şeker testi yapıldı 100 lük bu sefer düşük çıktı hiç kendinizi kasmayın üzülmeyin sadece biraz dikkat edin o kadar dikkat edilmezse gerçekten kötü sonuçlar doğurabiliyomuş ani bebek ölümleri ve bebkler doğdukdan sonra sıkıntı olabiliyomuş anne karnında yüksek şekere alışan çocuğun hormonları doğdukdan sonrada aynı şekilde çalışmaya devam ediyomuş ve bebek bi çeşit bayılma yaşayabiliyomuş ama çoğu insanında 50 lik yüksek çıkıyo fakat 100 lükde problem çıkmıyo biraz daha dayanmamız lazım yüzdük kuyruğuna geldik artık allah hepimizin yardımcısı olsun...

seker yukleme sonucunu aldım,yuksek cıktı maalesef
100 luk yapılacak haftaya ins o da yuksek cıkmaz

şeker değerin kaç çıktı benimde 50lik yüklemem 150 çıktı 140 olması gerekirmiş o yüzden doktorum 100 lük yüklemeden bir tokluk şekerine bakalım dedi haftaya kahvaltı yaptıktan 2 saat sonra kan vereceğim bakıcak umarım benimkide normal çıkar.Benim doktor hızlı kilo alımından yüksek çıktığını söledi dikkat et dedi...bilmiyorumkismile

154 cıktı
doktorla salı gunu gorusecegim artık ne derse...

Ben normal düşünüyorum canım.Epiduralli olanından. Ablam sezeryan olmuştu, ilk zamanlar zor kalkıyodu ayağa. Herhalde onu öyle gördüğüm için sezeryan istemiyorum . Ama herkesin bünyesi farklı oluyo. Mesela teyzemin kızı da zorunlu sezeryan oldu. O hemen kalktı. :)))) Sen kendini hangisine hazır hissediyosan onu yaptırırsın canım.

burda epıduralle normal dogum yok sanırım olsa bende onu ısterım tabıde napcam bılmıyorum ya hala kafam karısık

Günaydın kızlarrr. Çok uykucusunuzzz. Akşam en son ben vardım, sabah geldim yine tek kaldım. kaydirigubbakcemile3 12 den sonra burda olmıycam, gezmeye gidiyorummm. hihoyyyt

Günaydın kızlarrr. Çok uykucusunuzzz. Akşam en son ben vardım, sabah geldim yine tek kaldım. kaydirigubbakcemile3 12 den sonra burda olmıycam, gezmeye gidiyorummm. hihoyyyt

gunaydınnnn:ecrin_bebek:
biz de aksam ustu gezmeye gidcess
pazar bugun pek kimse ugramaz herhalde buraya :)

mrb kızlar..
kendinize çok dikkat edin lütfen.bebeğim 27 haftalıkken gelmek istedi.kasık ağrısıyla hastaneye gittim.oğlum ultrasonda iyiydi.alttan muayene oldum.rahimde yumuşama ve 1 parmak kadar açılma var dedi doktorum.doğum başlayabilir dedi.şok oldum tabi.hemen yatışımı yaptılar serum verdiler.nst ye bağladılar.çok şükür ki devam etmedi.1 gün hastanede kaldım.1 hafta hiç kalkmadan,2 hafta da oturarak ve yatarak ıstırahat ettim.doktorum artık normal hayatına devam edebilirsin dedi.tabi dikkat şart.en fazla 20 dk ayakta dur,hemen dinlen sonra dedi.buna sebep olanda hastalanmadan önceki 2-3 gün fazla yorulmam.bugün şükür ki 7.ayı bitirdik.şimdi çok iyiyim.zaten evimde kalmıyorum.kayınvalidemdeyim.Allah ondan razı olsun ki,hiç bir iş yaptırmıyor.amacım kimseyi korkutmak değil ama çok dikkat edin.çok dua edin.Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin.bebişlerin gelmesine çok az kaldı ya:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…