2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hoş buldum canım iyiyiz şüküler olsun.Doktora gitmiştik.Kızım 1100 gr oğluşum 1000 gr olmuş..ınanılmaz ama rafim ağzı da 1 buçuk santimden 3.9 santime yükselmış ...Siz nasılsınız?

bilmiyorum canancım yaa hakikaten çok pahalılar..
vermesine verir insan ama günah bi de şukadarcık halı için dünya para
bakalım piyasada bu figürler yok cnm daha farklı şeyler bulabiliriz belki tabi..

evet canım vermeye verir ama işte para kolay kazanılmıyor bence o paraya bebeğimizin daha önemli ihtiyaçlarını karşılarız bence

Hoş buldum canım iyiyiz şüküler olsun.Doktora gitmiştik.Kızım 1100 gr oğluşum 1000 gr olmuş..İnanılmaz ama rafim ağzı da 1 buçuk santimden 3.9 santime yükselmış ...Siz nasılsınız?

Bu iyi bir şey değil mi? Kötü bir şey olsa (Allah korusun) burada olmazdın sanırım. Beni de geçen acilde nst'ye bağlamışlardı. Nst'de 1cm gibi birşey yazıyordu. Açıklık dediğin bu mu acaba? Aah ah cahilliğin gözü kör olsun bilmiyorumkismile

desteğin için çok teşekkürler cnm eskiden dümdüz bir karnım vardı şimdi yadırgıyorum galiba ama bebeğim herşeyden kıymetli varsın olsun napalım opuyorumnanaktan

Iyi bir şey tabi canım.Rahim ağzı neredeyse açılıyordu.22 haftamızda acil serklaj yapıldı.O zamandan bu yana istirahattayım.Rahim ağzı iyice kapanmış canımmm..

desteğin için çok teşekkürler cnm eskiden dümdüz bir karnım vardı şimdi yadırgıyorum galiba ama bebeğim herşeyden kıymetli varsın olsun napalım opuyorumnanaktan

Benim de kaslıydı karnım, şimdi karpuz gibi oldu kaydirigubbakcemile3 . Doğumdan sonra çoğu görünmeyecek kadar silikleşiyormuş. Hele bir doğur gerisi kolay. Bir de link atmıştım, lütfen nefes egzersizlerine bakıver olur mu kusummm...

Hoş buldum canım iyiyiz şüküler olsun.Doktora gitmiştik.Kızım 1100 gr oğluşum 1000 gr olmuş..İnanılmaz ama rafim ağzı da 1 buçuk santimden 3.9 santime yükselmış ...Siz nasılsınız?

oo canım güzel bir haber maşallah bebişlere rahim ağzınada sevindimm canım baya bir toparlamışş maşallah

[/B][/QUOTE]

Vallahi heyecanlansa da çıkacak, heyecanlanmasak da. Ben sana şöyle diyeyim biraz için rahatlasın; Şöyle düşün şekerim, kollarında bebeğin, minicik pembe ayaklar, okka gibi minicik pembe burun, ufacık bir ağız, mis gibi bir koku; bir gün "anneciimmm" diyerek sarılacak tombiş kollar. :asigim: Sence bir kaç saatlik sancıya değmez mi??

günaydınnn nasılsınız? geçen hafta gelemedin doğru düzgün işler yüzünden bu haftada pek farklı değil izin almayı dört gözle bekliyorum sanırım 32. hafta izni için eşimi ikna ettim en son tamam alırız dedi çünkü burda sigara içiyorlar odam değişti malum ve leş gibi kokuyorum resmen eve gidince kıyafetlerim öyle kokuyorsa bebeğime kim bilir nasıl gidiyordur o yüzden bir an önce evde olmak istiyorum artık doğumdan sonra biraz rapor biraz ücretsiz izin kapatırım 5 haftalık açığı.
ha bu arada eksiklerimiz neredeyse bitti bebek telsizi projektör bide ıvır zıvır oyuncak kaldı ha bide benim göğsüm için lazım olucaklar

değmezmi canım benimmm onun için değil bi kaç saat günlerce sancı çekeyim gerekirse canım onun olsun ama işte merak onu ilk kucağıma alacağım ann ilk bakış ilk kokusu ayyyyy gelde heyecan yapma işte

Hoşgeldin canım. Demek izin alcaksın? İyi hayırlısı olsun minnoşum ya. Senin ve bebeğinin sağlığı herşeyden önemli tabi ki.
İyice ağırlaşmadan tamamlıyorsun bebek gereçlerini. Süpersin kusum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…