2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

sezeryanında sonrası çok zor tabi artık daha kolay herşey neyse hayırlısı nasılsa öyle olsun inşallah bizler için

opuyorumnanaktan Geçmişi okuyup geldim,linkine de baktımmm. Teşekkürler canım .opuyorumnanaktan

Herkes için uygun bir yöntem muhakkak vardır kuşumcum elbette. Ben doğuma kadar hep normal istiyorum, ama ne olacağı belli olmaz; açılma bir olmazsa mecbur kesip alacaklar.

Ben de epiduralli normal istiyorum. Aslında epiduralsiz denemek istiyorum, dayanamazsam epidural istiyorum. kaydirigubbakcemile3 Ablam sezeryan olmuştu. Onu gördüğüm için :1shok: sezeryan istemiyorum. :1shok:

Ben de hayırlısı ne ise o olsun istiyorum. Sezaryenden korkuyorum yalan yok; ama bebeğimi sağlıkla kucağıma versinler de nasıl verirlerse versinler.

Ayyy doğumdan gün geçtikçe bende tırsanlardanım ya. nasıl olacak aceba

canlarım dayanılmayacak kadar kötü birşey değil normal doğum heleki ben küçücük doğumu yaklaşmamış bir bebeği suni sancıyla doğum yapmışkenn 4 5 saat süren sancılı bir dönem ama sonrasında kuş gibi oluyorsun 1 saat sonra hiççç birşeyciğin kalmıyor ve bütün kanalların rahmin temizlenmiş oluyorsun ben sık sık mantar oluyordum ne zaman 3 yıl önce normal doğum yaptımm o günden bugüne (maşallah) hiçç bir sıkıntım olmadı
korkmayın kızlarr öyle ucunda ölüm olacak bir ağrı değil adet sancısının şiddetlisi ıkınmayı becerdinizmi bebek pırt diye çıkıveriyor ve sonraaa hiççç birşey hissetmiyorsun önemli olan sancıları çekerken kendinizi rahat bırakın sıkmayın

başkalarının yanında birilerini rencide etmeye bayılan insanlardan nefret ediyorum durup dururken hiç bir şey yokken sadece yanında birileri var diye söylediğin lafa ters tepki verilmesi ne gıcık bi durum

ben de çokkk korkuyoruuuumeyvahedigeldismile yaa hiç böyle bir korku yoktu ben de 1 hafta 10 gün falan oluyo işte tırsıyorum ara ara eyvahedigeldismileofff son haftalar ne yapıcaz biz ha geldi ha gelicek sabah akşam bekleyeceğiz ayyyy ayyy çok korkunç sabah kalkıcaz ay bugün doğurur muyum acep gece yatıcaz ay bu gece sancım tutar mı acep düşünüp durucaz çok zor çokk..eyvahedigeldismile

Bana hep çok kolay doğurucakmışım gibi geliyo. kaydirigubbakcemile3 Hatta rüyalarımda zırt diye doğurduğumu gördüm kaç kere. Ne ağrı ne başka bişey yoktu. Ne kadar kolaymış diyodum bi de rüyamda. kaydirigubbakcemile3 Hemde hastanede de değil, evde kendi kendime doğuruyodum. kaydirigubbakcemile3 Kocamda yanımda olsun istiyorum doğururken.opuyorumnanaktan

canzi böyle rahat anlatman ne güzel ki sen küçük bi bebek doğurmuşsun dr küçük bebek yani vaktinden önce gelen bebeği doğurmanın daha zor olduğunu anlatmıştı.
bende rahatım nedense bu konuda özellkle o bölgemde ağrı eşiğim gayet yüksek hatta ağdacı bile şok oluyor bana çünkü tüylerim çook kuvvetli her gittiğimde tek sızlanmayan sensn diyor allahım inşallah doğumda da öyle olur

sinirden ölücem yaaa allahım daha 5 haftam var

Sakin ol, derin nefes al. 5 hafta, bir şey kalmamış işte.

Aynı teyzem gibi konuştun, o da "kasma kendini" demişti. Teşekkür ederim kuzucum, birinden daha bunu duymak iyi geldi.

Herkese ıyı haftalar bugÜn ıŞe baŞladım o yÜzden ıŞ cok bırıkmıŞ geÇmıŞı bıle okuyamadım herkesı cok ÖpÜyorum

başkalarının yanında birilerini rencide etmeye bayılan insanlardan nefret ediyorum durup dururken hiç bir şey yokken sadece yanında birileri var diye söylediğin lafa ters tepki verilmesi ne gıcık bi durum

Ayyyy öyle kişilere ben de gıcık olurum. klava:

Geçmişi okudum da , sendeki adet ağrısına benzer ağrı bende de oluyo 3 gündür. Sabah başlıyo ,öğlene doğru geçiyo, akşam yeniden başlıyo .bilmiyorumkismile Sanki alttan bişeyler gelicekmiş gibi. bilmiyorumkismile

selam güzel anneler..çok güzel şeyler olsun dünyamızda isteriz hepimiz biliyorum ama bu sabah 7.30 da uyanmamla birlikte aldığım inanılmaz ve üzücü olayı sizlerle de paylaşmak istedim....

arkadaşlar israil içinde türklerinde bulunduğu sadece yardım ve insanlık taşıyan yardım gemilerine saldırdı...son habere göre 10 şehit ve çok sayıda yaralı var.üstelik uluslararası sularda ve tamamen sivil 800 insana yapılan bu saldırıyı kınamak için bugün saat 12.30 da taksim meydanında protesto eylemi var bilginize....lütfen en azından dualarımızı esirgemeyelim,bizlerin duasının daha makbul olduğunu söylerler ya hep birlikte dua edelim!!!!

çook acıktım neyse öğlen oldu 15-20 dk kadar evde oluruz inşallah
ha bu arada ben hiç çikolata biskivü falan yemediğim için normal kilo alıyorum öyle bi anda tartıda 900 gr şişkolaştığımı görmez oldum 200 er 200 er gidiyor gramlar

günaydın kızlaaar.

sabah sbah yine doğumdu korkuydu kendinizi germeyinn. herşey olacağına varır. hayırlısı deyip kendimize dikkat edelim.eminim hepimiz kolaylıkla kavuşacağız bebeklerimize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…