- 15 Mayıs 2009
- 3.349
- 6
- 156
Sezeryan kesin çözüm bencezemuszemus
Herkes için uygun bir yöntem muhakkak vardır kuşumcum elbette. Ben doğuma kadar hep normal istiyorum, ama ne olacağı belli olmaz; açılma bir olmazsa mecbur kesip alacaklar.
opuyorumnanaktan Geçmişi okuyup geldim,linkine de baktımmm. Teşekkürler canım .opuyorumnanaktan
Ben de epiduralli normal istiyorum. Aslında epiduralsiz denemek istiyorum, dayanamazsam epidural istiyorum. kaydirigubbakcemile3 Ablam sezeryan olmuştu. Onu gördüğüm için :1shok: sezeryan istemiyorum. :1shok:
Ayyy doğumdan gün geçtikçe bende tırsanlardanım ya. nasıl olacak aceba
opuyorumnanaktan Geçmişi okuyup geldim,linkine de baktımmm. Teşekkürler canım .opuyorumnanaktan
Ben de epiduralli normal istiyorum. Aslında epiduralsiz denemek istiyorum, dayanamazsam epidural istiyorum. kaydirigubbakcemile3 Ablam sezeryan olmuştu. Onu gördüğüm için :1shok: sezeryan istemiyorum. :1shok:
canlarım dayanılmayacak kadar kötü birşey değil normal doğum heleki ben küçücük doğumu yaklaşmamış bir bebeği suni sancıyla doğum yapmışkenn 4 5 saat süren sancılı bir dönem ama sonrasında kuş gibi oluyorsun 1 saat sonra hiççç birşeyciğin kalmıyor ve bütün kanalların rahmin temizlenmiş oluyorsun ben sık sık mantar oluyordum ne zaman 3 yıl önce normal doğum yaptımm o günden bugüne (maşallah) hiçç bir sıkıntım olmadı
korkmayın kızlarr öyle ucunda ölüm olacak bir ağrı değil adet sancısının şiddetlisi ıkınmayı becerdinizmi bebek pırt diye çıkıveriyor ve sonraaa hiççç birşey hissetmiyorsun önemli olan sancıları çekerken kendinizi rahat bırakın sıkmayın
sinirden ölücem yaaa allahım daha 5 haftam var
canlarım dayanılmayacak kadar kötü birşey değil normal doğum heleki ben küçücük doğumu yaklaşmamış bir bebeği suni sancıyla doğum yapmışkenn 4 5 saat süren sancılı bir dönem ama sonrasında kuş gibi oluyorsun 1 saat sonra hiççç birşeyciğin kalmıyor ve bütün kanalların rahmin temizlenmiş oluyorsun ben sık sık mantar oluyordum ne zaman 3 yıl önce normal doğum yaptımm o günden bugüne (maşallah) hiçç bir sıkıntım olmadı
korkmayın kızlarr öyle ucunda ölüm olacak bir ağrı değil adet sancısının şiddetlisi ıkınmayı becerdinizmi bebek pırt diye çıkıveriyor ve sonraaa hiççç birşey hissetmiyorsun önemli olan sancıları çekerken kendinizi rahat bırakın sıkmayın
başkalarının yanında birilerini rencide etmeye bayılan insanlardan nefret ediyorum durup dururken hiç bir şey yokken sadece yanında birileri var diye söylediğin lafa ters tepki verilmesi ne gıcık bi durum
ben de çokkk korkuyoruuuumeyvahedigeldismile yaa hiç böyle bir korku yoktu ben de 1 hafta 10 gün falan oluyo işte tırsıyorum ara ara eyvahedigeldismileofff son haftalar ne yapıcaz biz ha geldi ha gelicek sabah akşam bekleyeceğiz ayyyy ayyy çok korkunç sabah kalkıcaz ay bugün doğurur muyum acep gece yatıcaz ay bu gece sancım tutar mı acep düşünüp durucaz çok zor çokk..eyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?