benimde kasılmalrım var ama ağrım yok birde düzenli değil kasılmalar gün içersinde oluyor ama ben magnesıum kullanıyorum kasılmalar için rahim içinde progestan kullanıyorumm 35. haftaya kadar devam dedi doktorum
ben de çokkk korkuyoruuuumeyvahedigeldismile yaa hiç böyle bir korku yoktu ben de 1 hafta 10 gün falan oluyo işte tırsıyorum ara ara eyvahedigeldismileofff son haftalar ne yapıcaz biz ha geldi ha gelicek sabah akşam bekleyeceğiz ayyyy ayyy çok korkunç sabah kalkıcaz ay bugün doğurur muyum acep gece yatıcaz ay bu gece sancım tutar mı acep düşünüp durucaz çok zor çokk..eyvahedigeldismile
Herkese İyİ haftalar bugÜn İŞe baŞladım o yÜzden İŞ cok bİrİkmİŞ geÇmİŞİ bİle okuyamadım herkesİ cok ÖpÜyorum
Ayyyy öyle kişilere ben de gıcık olurum.klava:
Geçmişi okudum da , sendeki adet ağrısına benzer ağrı bende de oluyo 3 gündür. Sabah başlıyo ,öğlene doğru geçiyo, akşam yeniden başlıyo .bilmiyorumkismile Sanki alttan bişeyler gelicekmiş gibi. bilmiyorumkismile
off izmir çok sıcak yaa yine bugün.ben klimasız duramıyorum mümkün değil.
canlarım dayanılmayacak kadar kötü birşey değil normal doğum heleki ben küçücük doğumu yaklaşmamış bir bebeği suni sancıyla doğum yapmışkenn 4 5 saat süren sancılı bir dönem ama sonrasında kuş gibi oluyorsun 1 saat sonra hiççç birşeyciğin kalmıyor ve bütün kanalların rahmin temizlenmiş oluyorsun ben sık sık mantar oluyordum ne zaman 3 yıl önce normal doğum yaptımm o günden bugüne (maşallah) hiçç bir sıkıntım olmadı
korkmayın kızlarr öyle ucunda ölüm olacak bir ağrı değil adet sancısının şiddetlisi ıkınmayı becerdinizmi bebek pırt diye çıkıveriyor ve sonraaa hiççç birşey hissetmiyorsun önemli olan sancıları çekerken kendinizi rahat bırakın sıkmayın
selam güzel anneler..çok güzel şeyler olsun dünyamızda isteriz hepimiz biliyorum ama bu sabah 7.30 da uyanmamla birlikte aldığım inanılmaz ve üzücü olayı sizlerle de paylaşmak istedim....
arkadaşlar israil içinde türklerinde bulunduğu sadece yardım ve insanlık taşıyan yardım gemilerine saldırdı...son habere göre 10 şehit ve çok sayıda yaralı var.üstelik uluslararası sularda ve tamamen sivil 800 insana yapılan bu saldırıyı kınamak için bugün saat 12.30 da taksim meydanında protesto eylemi var bilginize....lütfen en azından dualarımızı esirgemeyelim,bizlerin duasının daha makbul olduğunu söylerler ya hep birlikte dua edelim!!!!
Herkese İyİ haftalar bugÜn İŞe baŞladım o yÜzden İŞ cok bİrİkmİŞ geÇmİŞİ bİle okuyamadım herkesİ cok ÖpÜyorum
çook acıktım neyse öğlen oldu 15-20 dk kadar evde oluruz inşallah
Afiyet olsun şimdiden canım. cokacimcoook
ha bu arada ben hiç çikolata biskivü falan yemediğim için normal kilo alıyorum öyle bi anda tartıda 900 gr şişkolaştığımı görmez oldum 200 er 200 er gidiyor gramlar
günaydın kızlaaar.
sabah sbah yine doğumdu korkuydu kendinizi germeyinn. herşey olacağına varır. hayırlısı deyip kendimize dikkat edelim.eminim hepimiz kolaylıkla kavuşacağız bebeklerimize.
ayy kızlarr şimdi kocişimle tartışıyoz yabissürü laf yedim valla
canzi böyle rahat anlatman ne güzel ki sen küçük bi bebek doğurmuşsun dr küçük bebek yani vaktinden önce gelen bebeği doğurmanın daha zor olduğunu anlatmıştı.
bende rahatım nedense bu konuda özellkle o bölgemde ağrı eşiğim gayet yüksek hatta ağdacı bile şok oluyor bana çünkü tüylerim çook kuvvetli her gittiğimde tek sızlanmayan sensn diyor allahım inşallah doğumda da öyle olur
oğlum ve ben sürekli dua ediyoruz teyzeleri...aklım almıyor nasıl cesaret eder buna israil 50 ülkenin insanını taşıyordu o gemiler....üstelik uluslararası sularda...allahım yaaa ve sadece yardım götüren sivil insanlara nasıl ateş açılır,vicdansız olduklarını biliyoruz bu kahrolasıların(tüm yahudiler değil,yöneticiler ve bu olayları kınamayanlar tabi ki!) ama güç sarhoşu olmuş bunlar ne yaptığını bilmiyorlar....umarım dünya bunuda görmezden gelmez ve hakettikleri şekilde cezalandırılırlar...........
pINARCIM ne diyor yine odun kocalardan bir adet de sende var sanıerım:)
ayyy bu arada herkeze merhaba... guzel bır hafta dılıyorum:)
kıslar benıım bacaklarım acayıp sısıyo ayaklarım ayakbıleklerım ve bacakalrım baska yerım sısımıyo ama sadece burlar... ayaklarımı kaldırıp yatıyorum bıraz yuruyunce yıne aynı oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?