2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

banada verdı canım progestanı...sendemı vajınadan alıyosun???

Hepimiz korkuyoruz pisimmm. Herşey yolunda gidecek inşallah. Dua ediyorum bol bol, Allah kabul etsin. Bebek kedimin patilerini, burnunu filan düşünüp mayıştırıyorum kendimi :asigim: . Çarşamba büyük ihtimal misafir gelecek. Anlatmıştım daha evvel, akrabamızın gelini nisanda doğurmuştu. 40 gezmesi yapıyorlarmış. Onun bebeğini seveyim biraz, gaz vereyim kendime.

Herkese İyİ haftalar bugÜn İŞe baŞladım o yÜzden İŞ cok bİrİkmİŞ geÇmİŞİ bİle okuyamadım herkesİ cok ÖpÜyorum

Rahim doğuma hazırlanıyormuş, normalmişşş...

oğlum ve ben sürekli dua ediyoruz teyzeleri...aklım almıyor nasıl cesaret eder buna israil 50 ülkenin insanını taşıyordu o gemiler....üstelik uluslararası sularda...allahım yaaa ve sadece yardım götüren sivil insanlara nasıl ateş açılır,vicdansız olduklarını biliyoruz bu kahrolasıların(tüm yahudiler değil,yöneticiler ve bu olayları kınamayanlar tabi ki!) ama güç sarhoşu olmuş bunlar ne yaptığını bilmiyorlar....umarım dünya bunuda görmezden gelmez ve hakettikleri şekilde cezalandırılırlar...........

Canım 3kglik bir bebeği doğurmakla 4 kglik bir bebeği doğurmak arasında dağlar kadar fark varmış şekerim.benim arkadaşım çok korkuyordu normal doğumdan bebeği küçük doğdu 2kg çok kolay oldu diyor aynı zamanlarda doğuran bi arkadaşım daha var onun ki 4 kg.çok kötü diyor işte birazda çatı vucut yapısı filan allah herkese ama herkese kolay doğumlar nasip etsin inşallah.

hitleri anlamamak mümkün değil adam ant içmişti yahudilerin kökünü kazımak için şimdi kaç türk öldü o gemide allah rahmet eylesin ama başbakan çıkıp one minute dese ya şimdi

Hoşgeldin canım. evet bende sabah haberlerinde gördüm.Allah yardımcıları olsun. Yardım gemisine nasıl saldırı düzenleyebiliyolar anlayamıyorum. İnsan değildir bunu yapan.

Herkese İyİ haftalar bugÜn İŞe baŞladım o yÜzden İŞ cok bİrİkmİŞ geÇmİŞİ bİle okuyamadım herkesİ cok ÖpÜyorum

Hoş geldin canım.Kolay gelsin sana.Bizde öptük. opuyorumnanaktan

günaydın kızlaaar.

sabah sbah yine doğumdu korkuydu kendinizi germeyinn. herşey olacağına varır. hayırlısı deyip kendimize dikkat edelim.eminim hepimiz kolaylıkla kavuşacağız bebeklerimize.

Günaydın canım. Hoşgeldin.opuyorumnanaktan

ayy kızlarr şimdi kocişimle tartışıyoz ya bissürü laf yedim valla

Neden tartışıyosunuz canım ?

ben bu ara meyve delisi oldum resmen.habire meyve yiyorum aralarda.eminim zararı yoktur ama lamıyorum kendimi ne yapayım.öğlen olsada meyve felan yesem diye iple çekiyorum yiine

kıslar benıım bacaklarım acayıp sısıyo ayaklarım ayakbıleklerım ve bacakalrım baska yerım sısımıyo ama sadece burlar... ayaklarımı kaldırıp yatıyorum bıraz yuruyunce yıne aynı oluyo

Canım küçük bebeği doğurmak niye zor olsun benim k.validemin bebekleri hep 1 ay falan erken olmuş doğumlarım kolay olurdu diyor.aynı şekilde bebeği küçük olupta zor doğurdum diyen görmedim hiç...tabi kiloları yerinde olsun tosunlarımızın ama zor da olmasın yaaa...

Aslında siyaset filan konuşmamız hem yasak hem gereksiz ama şunu söylemeden geçemeyeceğim; israil bu yaptığında haksız; korsanlık resmen. Ancak şu da var ki 1 yaşında bebeği filistine götürmeye çalışan o sersem kişiyle de tanışmak isterim. Bile bile ölüme atıyor bebeği. Bir de şu var ki, dünyanın en zengin kaynaklarına sahip olan araplar susuyor, bir tek biz protesto ediyoruz. Neden Hamas'tan yanayız; hatta kendi vatandaşımız içinde değilse neden illa ki bir taraf tutmak zorundayız onu hiç anlamadım. Mazlumu ezmeye kimsenin hakkı yok, orası su götürmez ancak Ruanda da olan katliamdan kaç kişinin haberi var? Sadece ayrı kabileden oldukları için binlerce kişi katledildi. Türklerin sesi niye kesildi? Oradakiler insan değil miydi ki?
Neyse uzar gider bu konu. Yanlış anlaşılmadan kapatayım.

Neden tartışıyosunuz canım ?[/QUOTE]

Ya dün ben full temizlik yaptım ütü falan derken gece 3 te uyudum doğal olarak ütülediklerimi kaldıramadım onlar salonda kaldı eşim de sabah eve gidince vay efendim neden kaldırmadın falan feşmekan diye laf sokmaya başladı birde mutfak yerlerinin silinip halıların serilmesi kalmıştı okadarcık onları yapacaktı ne var sanki gerçi baarmıyo ama sinir bozuyo gıcık şey.
pINARCIM ne diyor yine odun kocalardan bir adet de sende var sanıerım:)

annesi geliyo ya bugün onun provasını yapıyo uyuz şey

ayyy bu arada herkeze merhaba... guzel bır hafta dılıyorum:)

kıslar benıım bacaklarım acayıp sısıyo ayaklarım ayakbıleklerım ve bacakalrım baska yerım sısımıyo ama sadece burlar... ayaklarımı kaldırıp yatıyorum bıraz yuruyunce yıne aynı oluyo

benim de sık sık bacaklarıma kramp giriyo sabahları özellikle ama fazla şşmiyo

pisicim yaa biz bu egzersizleri yaparkene doğurmayalım 7.egzersizi okuyordum da tümüyle kasınız ve gevşetiniz filan diyor anam doğurmayalım bide...

merhaba kızlar umarım herkes ıyıdır gecmısı okuyamadım bızde ıyıyız oğlusumla aksam hıc uyuyamadım kızlar yaa ne olcak bole bılmem sağ ğoğüsümüün altı cok kotu batıyoo sankı bıcak var orada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…