2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

pisicim yaa biz bu egzersizleri yaparkene doğurmayalım 7.egzersizi okuyordum da tümüyle kasınız ve gevşetiniz filan diyor anam doğurmayalım bide...

Yok pisicim birşey olmaz. Biz bunu yaparken doğurmayacağız, bilakis doğururken yapacağız. Bu egzersiz mesanemizin bize ihanetini önler, elastikiyetimiz artar, doğumdan önce de, doğum anında bebeğin rahat çıkmasını sağlar, doğumdan sonra da kendimizi daha hızlı toparlarız.

Hoşgeldin, geçmiş olsun; rüzgarda mı kaldın acaba??

hmm devam ozaman...

kızlar 5 tane ağrım oldu sabah beri ilk sancıdan 4dk sonra 2.sancı 52 dk.sonra 3.sancı 31 dk sonra bitane daha 33 dk sonra da bitane normal mi acep????sancı dediğimde hafif bir ağrı şeklinde adet sancısının aynı...

Altına kaçırmış gibi geliyor mu? Suyun ya da kanlı akıntın var mı? Yahut tuvaletini yaparken yanma, zorlanma hissediyor musun?

Gördüm canım resimleri yorum yapamadım çok uzun vaktim yoktu yapıcam ama:))
Bu arada ben yemek yiyip geliyim sonra full burdayım

Altına kaçırmış gibi geliyor mu? Suyun ya da kanlı akıntın var mı? Yahut tuvaletini yaparken yanma, zorlanma hissediyor musun?

ay yok kız çok mu sık yoksa kötü bişey olduğunu sanmıyorum ama canancım dedi ya
dakika tut diye 4 gündür böyle hafif hafif adet sancısı şeklinde oluyor bugünde ilk defa dakika tutuyorum işte...çok mu sık?akıntım var..2 gündür fazla hatta ama sanmıyorum kötü bi durum olduğunu yaa????

canım tabi ki bi çok yerde haksızlıklar ve kınanası ölümler yaşanıyor...her türlü asabiyet(ırkçıklık)ve vicdanszıklık kınanmalı...sadece kınanmayıp bişiler yapılmalı....lakin israil-filistin meselesi yüz yılı buldu neredeyse ve artık haddlerini aştılar ...çünkü bu saldırı filistine değil 50 ülkenin sivil ve yardım gönüllüsü insanına üstelik içinde türk vatandaşları var...o zaman bi haksızlık yapıldı bişi yapılmadı bunda niye bişi yapılıyo demek olmaz.her zamanda ve mekanda gücün yettiği kadar gitmeli kasızlıkların üzerinde tüm dünya insanlığı için söylüyorum bunu.......son bişi daha kudüs sadece biz müslümanlar için değil tüm dinlerin ortak noktası ve kutsalı...bu kadarını yapmaya hiç bir ideoloji,dinsel anlayış ya da ne dersek diyelim hiç birşey mazur gösteremez.........

Nişan gelmemişse pek birşey olmaz aslında. Ama sen bir doktoruna danış, belki de idrar yollarını üşütmüşsündür. İlerlemeden tadavi olursun. Ben 5,5 haftalık hamileyken olmuştum, karnımın altına bıçak saplanıyordu, adet sancısı gibi. Biz bebeğe birşey oldu zannettik, enfeksiyonmuş.

Ya nasıl sancı ya çiğdoş. Ya bana hiçi olmadı ya da ben anlamıyorum o kadar sık olması normal mi?
yaa bana da olmuyordu cuma başladı işte hafif hafif oluyodu o gün haftasonu sık sık oldu işte şiddetli değil hafif adet ağrısı gibi sancımı kasılmamı hiiç bilmiyorum ama her hissettiğimi yazıyorum işte...
defnee bence sen bi dr unu ara ihmal etmeee

ayyy arasam mı ki yaa normaldir diye düşünüyorum ama...

perşembeye kadar dr.a gitmem gerekiyor zaten bu hafta randevum var anestezi uzm.da görüşücez o yüzden tam belli değil salı çar.ya da perşembe.dr dayım..

Şöyle söyleyeyim, 100 yıl değil, 3000 yıl önce başladı bu savaş. Herkesin sesini duyurması, tepki göstermesi lazım. Ammaaa, zamanında tüm Arap dünyasının birleşip Osmanlıyı İngilizlere sattığını da unutmamak lazım. Etkiye tepki bir fizik yasasıdır, ancak gereksiz maceraya atılmamak lazım. İkide bir, tam barış görüşmeleri yapılırken "kızkaçıran" atar gibi israile füze atan hamas için de, bizim pırlanta gibi evlatlarımız ölmemeli. İnternette savaş çığırtkanları kol geziyor. Savaşa girecek yerde boykot edilmeli.

banada verdı canım progestanı...sendemı vajınadan alıyosun???

canım ben ağızdan alıyorum sadece akşamları

canım benim bahsettiğim erken gelmiş bir bebek yani benimki gibi 20 haftalık 430 gr lık bir bebek o doğuma hazır bir bebek olmadığından hiç birşey için çabalamıyor o yüzden 2 kilo bebekten bahsetmedim yanii

normal canım düzensiz ağrı onlar birde şiddeti her saat artar sancıların bunlar normal ağrılar canım bebek aşaıya dönüyor ya artık oda kasıklara sancı olması normaldir canım meraklanma tatlım

üşütmüş olabilirsin canım idrar yollarını akıntı ile kasık ağrısı beraber idrar yolu şikayetinden kaynaklanabiliyor canım bol bol su iç tatlımmm karpuz ye temizlenir tatlımm birde idrar yaparken yanmada eklenirse doktorunu haberdar edersin canım akıntı geçen hafta bende de oldu su içtim normaldede içiyordum ama fazlalaştırdım sık sık wc ye gittim kesildi bir haftada geçti ama akıntılarda normalmiş bu haftalarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…