pisicim yaa biz bu egzersizleri yaparkene doğurmayalım 7.egzersizi okuyordum da tümüyle kasınız ve gevşetiniz filan diyor anam doğurmayalım bide...
merhaba kızlar umarım herkes ıyıdır gecmısı okuyamadım bızde ıyıyız oğlusumla aksam hıc uyuyamadım kızlar yaa ne olcak bole bılmem sağ ğoğüsümüün altı cok kotu batıyoo sankı bıcak var orada
merhaba kızlar umarım herkes ıyıdır gecmısı okuyamadım bızde ıyıyız oğlusumla aksam hıc uyuyamadım kızlar yaa ne olcak bole bılmem sağ ğoğüsümüün altı cok kotu batıyoo sankı bıcak var orada
Yok pisicim birşey olmaz. Biz bunu yaparken doğurmayacağız, bilakis doğururken yapacağız. Bu egzersiz mesanemizin bize ihanetini önler, elastikiyetimiz artar, doğumdan önce de, doğum anında bebeğin rahat çıkmasını sağlar, doğumdan sonra da kendimizi daha hızlı toparlarız.
kızlar 5 tane ağrım oldu sabah beri ilk sancıdan 4dk sonra 2.sancı 52 dk.sonra 3.sancı 31 dk sonra bitane daha 33 dk sonra da bitane normal mi acep????sancı dediğimde hafif bir ağrı şeklinde adet sancısının aynı...
Altına kaçırmış gibi geliyor mu? Suyun ya da kanlı akıntın var mı? Yahut tuvaletini yaparken yanma, zorlanma hissediyor musun?
Aslında siyaset filan konuşmamız hem yasak hem gereksiz ama şunu söylemeden geçemeyeceğim; israil bu yaptığında haksız; korsanlık resmen. Ancak şu da var ki 1 yaşında bebeği filistine götürmeye çalışan o sersem kişiyle de tanışmak isterim. Bile bile ölüme atıyor bebeği. Bir de şu var ki, dünyanın en zengin kaynaklarına sahip olan araplar susuyor, bir tek biz protesto ediyoruz. Neden Hamas'tan yanayız; hatta kendi vatandaşımız içinde değilse neden illa ki bir taraf tutmak zorundayız onu hiç anlamadım. Mazlumu ezmeye kimsenin hakkı yok, orası su götürmez ancak Ruanda da olan katliamdan kaç kişinin haberi var? Sadece ayrı kabileden oldukları için binlerce kişi katledildi. Türklerin sesi niye kesildi? Oradakiler insan değil miydi ki?
Neyse uzar gider bu konu. Yanlış anlaşılmadan kapatayım.
ay yok kız çok mu sık yoksa kötü bişey olduğunu sanmıyorum ama canancım dedi ya
dakika tut diye 4 gündür böyle hafif hafif adet sancısı şeklinde oluyor bugünde ilk defa dakika tutuyorum işte...çok mu sık?akıntım var..2 gündür fazla hatta ama sanmıyorum kötü bi durum olduğunu yaa????
yaa bana da olmuyordu cuma başladı işte hafif hafif oluyodu o gün haftasonu sık sık oldu işte şiddetli değil hafif adet ağrısı gibi sancımı kasılmamı hiiç bilmiyorum ama her hissettiğimi yazıyorum işte...Ya nasıl sancı ya çiğdoş. Ya bana hiçi olmadı ya da ben anlamıyorum o kadar sık olması normal mi?
defnee bence sen bi dr unu ara ihmal etmeee
canım tabi ki bi çok yerde haksızlıklar ve kınanası ölümler yaşanıyor...her türlü asabiyet(ırkçıklık)ve vicdanszıklık kınanmalı...sadece kınanmayıp bişiler yapılmalı....lakin israil-filistin meselesi yüz yılı buldu neredeyse ve artık haddlerini aştılar ...çünkü bu saldırı filistine değil 50 ülkenin sivil ve yardım gönüllüsü insanına üstelik içinde türk vatandaşları var...o zaman bi haksızlık yapıldı bişi yapılmadı bunda niye bişi yapılıyo demek olmaz.her zamanda ve mekanda gücün yettiği kadar gitmeli kasızlıkların üzerinde tüm dünya insanlığı için söylüyorum bunu.......son bişi daha kudüs sadece biz müslümanlar için değil tüm dinlerin ortak noktası ve kutsalı...bu kadarını yapmaya hiç bir ideoloji,dinsel anlayış ya da ne dersek diyelim hiç birşey mazur gösteremez.........
banada verdı canım progestanı...sendemı vajınadan alıyosun???
Canım 3kglik bir bebeği doğurmakla 4 kglik bir bebeği doğurmak arasında dağlar kadar fark varmış şekerim.benim arkadaşım çok korkuyordu normal doğumdan bebeği küçük doğdu 2kg çok kolay oldu diyor aynı zamanlarda doğuran bi arkadaşım daha var onun ki 4 kg.çok kötü diyor işte birazda çatı vucut yapısı filan allah herkese ama herkese kolay doğumlar nasip etsin inşallah.
kızlar 5 tane ağrım oldu sabah beri ilk sancıdan 4dk sonra 2.sancı 52 dk.sonra 3.sancı 31 dk sonra bitane daha 33 dk sonra da bitane normal mi acep????sancı dediğimde hafif bir ağrı şeklinde adet sancısının aynı...
ay yok kız çok mu sık yoksa kötü bişey olduğunu sanmıyorum ama canancım dedi ya
dakika tut diye 4 gündür böyle hafif hafif adet sancısı şeklinde oluyor bugünde ilk defa dakika tutuyorum işte...çok mu sık?akıntım var..2 gündür fazla hatta ama sanmıyorum kötü bi durum olduğunu yaa????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?