2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar panıklemeyın hemen banada oluyor ben oğlum gerınıyo falan zannedeıyordum esıme soledım canımı acıtıyodu çunku onlar kasılma dedı boyle karnım sertlesıyor orada ağrı oluyor bıde nefesım daralıyo sankı boğazıma bısı boğumlanmıs gıbı oluyorum bundan sonra bu kasılmalara alısıcaz

tabı asırısını kontrol edınn

canım ya seninkinin doğum sancısı olduğunu sanmıyorum ben merak etme kızlar sıcak oluyor diye ayaklarınızı çorapsız bırakmayın muhakkak çorap giyin bu havalar kandırıkçı valla birde bizler hamileyiz ayakları korumak önemlii

evet canın seninki kasılma bende de oluyor ama gün içersinde dağınık zamanlarda düzenli değil hiç bir ağrı sızıda yapmıyor işte bunlar hazırlık kasılmaları ve olağan şeyler saatte dörtten fazla olursa doktoru haberdar etmeliyiz canım

Pisişimin durumu bana da enfeksiyonmuş gibi geldi. Benim sancılarım öyle şiddetliydi ki iki büklüm oluyordum vurdu mu...

tatlım tabi ki savaşa felan girilmemeli bu işin çok yolu var....ama kalkıpta israilin onca yaptığını görmezlikten gelerek hamasın attığı füzeleri konuşmak senin kadar çok şey bilen birine yakışmadı bence..israil barış mı istiyo ki barış görüşmesi yapsın..mahvettiler halkı felan ne barışı ne görüşmesi......kimle görüşcek ki israil,karşılarında insan bulunduğunu düşünseler yaptıklarının 1/1000 ini yapmazlardı...onlar üstün ırk,onlar istediğini yapar her yer onların güneydoğudan alınan topraklar felan sen biliyosundur.....neyse şimdi sessiz kalırsak yarın tepemize çöreklenecekler unutmamak lazım......

ben sadece görüşlerimi paylaşıyorum,farklı düşünüyor da olabiliriz ama birbirimize kızmıyoruz değil mi?ben kızmıyorum yani sende kızma lütfen....

Pisişimin durumu bana da enfeksiyonmuş gibi geldi. Benim sancılarım öyle şiddetliydi ki iki büklüm oluyordum vurdu mu...

evet canım seninki doğum sancısıydı canım allah yardımcın olduki durdu ama sen yinede çokkkkk dikkatli olacaksınnn hemen her ufak şikayetini atlamamalısın canım doktora gitmelisin canım

benim bebiş 27.haftada dönmüştü zaten kafası aşağıdaydı hatta az daha dünmüş olsaydı doğum başlamış diyecektim dedi dr.tabi o günden beri dönmediyse halen bacaklar yukarıda kafa aşağıda...

belki de üşütmüşümdür hiç farkında değilim ama sol tarafım daha çok sancı gibi birşey oluyor bıçak saplanır gibi ara ara da burulmalar işte neyse pimpiriklenmiyorum hemenkaydirigubbakcemile3suyu zaten çok içiyorum günde 2 lt içiyorum hem de farkında olmadan bigün bi hesapladım ki 2 lt nin üstünde içmişim.

kızlar bu arada bu sabah 61 i gördüm tartıda ooohhh yavaş yavaş alıyorum galiba..1 ay da 1 kg.doktor ne diyecek bakalım????

hoşbulduk kızlar..olumunekankayizsmile
benimde karnımda sağ ya da sol tarafta değişiyor ara ara kramp gibi kasılma oluyor.
kızımda bu kadar hatırlamıyorum.
gece ağrıdan uyanıyorum.boshayallersmile

Kızlar ya ben 3 haftada 1 kilo aldım umarım kızmaz az aldım diye toplamda 12,5 kg oldu ama çok mu almışım yaws

Kızlar ya ben 3 haftada 1 kilo aldım umarım kızmaz az aldım diye toplamda 12,5 kg oldu ama çok mu almışım yaws
bence normal almışsınn.boshayallersmile
Selam kızlarr..herkese güzel bir hafta diliyorum..herkescikler iyidir inşallahhhh...
selam canım hoşgeldin.opuyorumnanaktan
çok şükür sen nasılsın?

afferin canım su hayat kurtarıyor valla tatlımm hiç pimpiriklenme hiççççç ağrısızzzz hamilelik olmazzzzzzz

canım ne çoku yaaa normali öyle zaten tatlım 20 30 kilo almış olsan fazla derim 15 kilo falan normall tatlımmm son ayda fazla kilo alınmıyormuş zaten haziranıda atlattıkmı kilo milo olayı kalmıcak artık tatlım

Sana kızarsa bana kesin kızar 35 gün önce de 60 kg imişim.şimdi 61 oldumkaydirigubbakcemile2seninki toplamda çok ama dengeliyorsun heralde artık aslında daha çok alman lazım...

selam canım hoşgeldin.opuyorumnanaktan
çok şükür sen nasılsın?

Hoşbuldum cnm :)) biz oğlumla iyiyiz şükür..kıpır kıpır bu aralar..cuma da randevumuz var iple çekiyorum cumayı..

Canan cım son ay kilo alınmıyor diye bende duydum inşallah öyledir tatlımm..dediğin gibi haziranıda atlattıkmı kazasız belasız sonay almayız belkii..

siercim hoşgeldin..
canancım ben farkında olmadan yapıyorum biçok doğru şeyi ama bilerekte özellikle yediğimiz şeyler var tabi.çevremde görüyorum ki sanki inatla kötü beslenmeye çalışyor millet 2 kg doğum yapan arkadaştan bahsettim ya günde sadece 2 öğün yemek yiyen saat 13.00 da kalkıp atıştırma kahvaltı yapan cevizden baldan folicasitten vitamin hapından bihaber insandan bahsettim valla ne kadar rahatlar ama bebeği zamanında ve 2 kg doğdu işte aslında birçok şey bizim elimizde biraz bilgi biraz araştırmak çook iyi bişey..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…