yaa bana da olmuyordu cuma başladı işte hafif hafif oluyodu o gün haftasonu sık sık oldu işte şiddetli değil hafif adet ağrısı gibi sancımı kasılmamı hiiç bilmiyorum ama her hissettiğimi yazıyorum işte...
[/B]
kızlar panıklemeyın hemen banada oluyor ben oğlum gerınıyo falan zannedeıyordum esıme soledım canımı acıtıyodu çunku onlar kasılma dedı boyle karnım sertlesıyor orada ağrı oluyor bıde nefesım daralıyo sankı boğazıma bısı boğumlanmıs gıbı oluyorum bundan sonra bu kasılmalara alısıcaz
tabı asırısını kontrol edınn
canım ya seninkinin doğum sancısı olduğunu sanmıyorum ben merak etme kızlar sıcak oluyor diye ayaklarınızı çorapsız bırakmayın muhakkak çorap giyin bu havalar kandırıkçı valla birde bizler hamileyiz ayakları korumak önemlii
Şöyle söyleyeyim, 100 yıl değil, 3000 yıl önce başladı bu savaş. Herkesin sesini duyurması, tepki göstermesi lazım. Ammaaa, zamanında tüm Arap dünyasının birleşip Osmanlıyı İngilizlere sattığını da unutmamak lazım. Etkiye tepki bir fizik yasasıdır, ancak gereksiz maceraya atılmamak lazım. İkide bir, tam barış görüşmeleri yapılırken "kızkaçıran" atar gibi israile füze atan hamas için de, bizim pırlanta gibi evlatlarımız ölmemeli. İnternette savaş çığırtkanları kol geziyor. Savaşa girecek yerde boykot edilmeli.
Pisişimin durumu bana da enfeksiyonmuş gibi geldi. Benim sancılarım öyle şiddetliydi ki iki büklüm oluyordum vurdu mu...
canım ben ağızdan alıyorum sadece akşamları
canım benim bahsettiğim erken gelmiş bir bebek yani benimki gibi 20 haftalık 430 gr lık bir bebek o doğuma hazır bir bebek olmadığından hiç birşey için çabalamıyor o yüzden 2 kilo bebekten bahsetmedim yanii
normal canım düzensiz ağrı onlar birde şiddeti her saat artar sancıların bunlar normal ağrılar canım bebek aşaıya dönüyor ya artık oda kasıklara sancı olması normaldir canım meraklanma tatlım
üşütmüş olabilirsin canım idrar yollarını akıntı ile kasık ağrısı beraber idrar yolu şikayetinden kaynaklanabiliyor canım bol bol su iç tatlımmm karpuz ye temizlenir tatlımm birde idrar yaparken yanmada eklenirse doktorunu haberdar edersin canım akıntı geçen hafta bende de oldu su içtim normaldede içiyordum ama fazlalaştırdım sık sık wc ye gittim kesildi bir haftada geçti ama akıntılarda normalmiş bu haftalarda
selam arkadaşlar..
herkese mutlu ve de sağlıklı bir hafta diliyorum...opuyorumnanaktan
bence normal almışsınn.boshayallersmileKızlar ya ben 3 haftada 1 kilo aldım umarım kızmaz az aldım diye toplamda 12,5 kg oldu ama çok mu almışım yaws
selam canım hoşgeldin.opuyorumnanaktanSelam kızlarr..herkese güzel bir hafta diliyorum..herkescikler iyidir inşallahhhh...
benim bebiş 27.haftada dönmüştü zaten kafası aşağıdaydı hatta az daha dünmüş olsaydı doğum başlamış diyecektim dedi dr.tabi o günden beri dönmediyse halen bacaklar yukarıda kafa aşağıda...
belki de üşütmüşümdür hiç farkında değilim ama sol tarafım daha çok sancı gibi birşey oluyor bıçak saplanır gibi ara ara da burulmalar işte neyse pimpiriklenmiyorum hemenkaydirigubbakcemile3suyu zaten çok içiyorum günde 2 lt içiyorum hem de farkında olmadan bigün bi hesapladım ki 2 lt nin üstünde içmişim.
Kızlar ya ben 3 haftada 1 kilo aldım umarım kızmaz az aldım diye toplamda 12,5 kg oldu ama çok mu almışım yaws
Kızlar ya ben 3 haftada 1 kilo aldım umarım kızmaz az aldım diye toplamda 12,5 kg oldu ama çok mu almışım yaws
selam canım hoşgeldin.opuyorumnanaktan
çok şükür sen nasılsın?
canım ne çoku yaaa normali öyle zaten tatlım 20 30 kilo almış olsan fazla derim 15 kilo falan normall tatlımmm son ayda fazla kilo alınmıyormuş zaten haziranıda atlattıkmı kilo milo olayı kalmıcak artık tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?