2 kilo çok az canım yaa..siercim hoşgeldin..
canancım ben farkında olmadan yapıyorum biçok doğru şeyi ama bilerekte özellikle yediğimiz şeyler var tabi.çevremde görüyorum ki sanki inatla kötü beslenmeye çalışyor millet 2 kg doğum yapan arkadaştan bahsettim ya günde sadece 2 öğün yemek yiyen saat 13.00 da kalkıp atıştırma kahvaltı yapan cevizden baldan folicasitten vitamin hapından bihaber insandan bahsettim valla ne kadar rahatlar ama bebeği zamanında ve 2 kg doğdu işte aslında birçok şey bizim elimia bzde biraz bilgi biraz araştırmak çook iyi bişey..
siercim hoşgeldin..
canancım ben farkında olmadan yapıyorum biçok doğru şeyi ama bilerekte özellikle yediğimiz şeyler var tabi.çevremde görüyorum ki sanki inatla kötü beslenmeye çalışyor millet 2 kg doğum yapan arkadaştan bahsettim ya günde sadece 2 öğün yemek yiyen saat 13.00 da kalkıp atıştırma kahvaltı yapan cevizden baldan folicasitten vitamin hapından bihaber insandan bahsettim valla ne kadar rahatlar ama bebeği zamanında ve 2 kg doğdu işte aslında birçok şey bizim elimizde biraz bilgi biraz araştırmak çook iyi bişey..
kızlar tuna ismi sizce kulağa nasıl geliyor?
ben tuna koymak istiyorum oğluşa ama eşimin teyzeleri hiiççç hoşlanmadılar nedense bu isimden???:umursamaz:
siercim hoşgeldin..
canancım ben farkında olmadan yapıyorum biçok doğru şeyi ama bilerekte özellikle yediğimiz şeyler var tabi.çevremde görüyorum ki sanki inatla kötü beslenmeye çalışyor millet 2 kg doğum yapan arkadaştan bahsettim ya günde sadece 2 öğün yemek yiyen saat 13.00 da kalkıp atıştırma kahvaltı yapan cevizden baldan folicasitten vitamin hapından bihaber insandan bahsettim valla ne kadar rahatlar ama bebeği zamanında ve 2 kg doğdu işte aslında birçok şey bizim elimizde biraz bilgi biraz araştırmak çook iyi bişey..
ben tuna koymak istiyorum oğluşa ama eşimin teyzeleri hiiççç hoşlanmadılar nedense bu isimden???:umursamaz:
teşekkür ederim..Canım bence çok çok güzel bir isim hem kime ne senin bebişinin isminden. Şunu da unutma elbet beğenmeyen çıkacak benim de kızıma koyacağım isimi çoğu beğenmiyoır Masal da neymiş diyorlar ama bence çok sevimli.:dance:
hadi ya ben de tuna konmuyor diye düşünüyordum.cnm tuna yla arda bu senenin favori erkek isimleri sanırım.çevremde kimden duyuyorsam bu iki isim konuyor hep bebişlere..isim konusu zevk meselesi tabiiki..senin içine ne siniyorsa o isim güzeldir cnm..
ay sonay kilo alınmıyor muymuş süper ama alınmaması normalmiymiş ki bebek büyümüyor mu son ay???
Ya kızlar sdağlıklı gelsin de ben en az ama 3 kg olsun istiyorum
canımm çokk haklısın o bebeğin suçu neydi ki işte annesinin cahilliğini bebeğim çekmiş düşük doğum kilolu olarak ya tabi bazende maddi olanaklarda önemli tatlım aslında ama yinede kuru ekmek bile yesen bebeğine yarar bence yeterki düzenli beslenmek ben sağlık ocağına gelen annelerden bazen ağzım açık kalıyordu bebeğinin doğum tarihini bilmeyen evinin adresini bilmeyenler daha neler neler canımm onlar araştırmayı nerden bilsinler tatlımm
Kızlar yaa sırt bel ve popo ağrılarım çok rahatsız ediyor benii..ne otururken nede yatarken rahatım..sizlerdede böyle baskın rahatsızlıklar oluyormu..
canımm çokk haklısın o bebeğin suçu neydi ki işte annesinin cahilliğini bebeğim çekmiş düşük doğum kilolu olarak ya tabi bazende maddi olanaklarda önemli tatlım aslında ama yinede kuru ekmek bile yesen bebeğine yarar bence yeterki düzenli beslenmek ben sağlık ocağına gelen annelerden bazen ağzım açık kalıyordu bebeğinin doğum tarihini bilmeyen evinin adresini bilmeyenler daha neler neler canımm onlar araştırmayı nerden bilsinler tatlımm
canım ben dogudaydım ya neler goruyosun ya.. ınana orda yasasanız daha berbat.. allah ordakı hemsırelere ebelere sabır versın... benım assa komsum hamıle oldugunu 4. ayında ogrenmıstı mesela... ve hıc unutmadıgım bı olayda ebe bebegın adını sordu kadına saglık ocagında bılmıyorum dedı kadın nufus cuzdanını ver dedı hemsıre.. agzım acık kalmstı:):)
canım ben dogudaydım ya neler goruyosun ya.. ınana orda yasasanız daha berbat.. allah ordakı hemsırelere ebelere sabır versın... benım assa komsum hamıle oldugunu 4. ayında ogrenmıstı mesela... ve hıc unutmadıgım bı olayda ebe bebegın adını sordu kadına saglık ocagında bılmıyorum dedı kadın nufus cuzdanını ver dedı hemsıre.. agzım acık kalmstı:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?