2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

2 kilo çok az canım yaa..
bu ara bebekler hep küçük doğuyor...bilmiyorumkismile

kızlar tuna ismi sizce kulağa nasıl geliyor?
ben tuna koymak istiyorum oğluşa ama eşimin teyzeleri hiiççç hoşlanmadılar nedense bu isimden???:umursamaz:

hoşbuldum tatlım..
sana katılıyorum gerçekten.benimde var öle çevremde bilinçsiz insanlar..ben gerçi normalde bile yememe içmeme sporuma dikkat eden biriydim zaten.hamile olunca tabi insan daha bi özenli oluyo ve de olmalı daa..sonuçta onlar daha karnımızda olsalar bile orda bi hayatı yaşıyolar ve onlara şimdiden ne verirsek faydalı ne yapabilirsek bebeişlerimiz için o kadar iyi..

ben tuna koymak istiyorum oğluşa ama eşimin teyzeleri hiiççç hoşlanmadılar nedense bu isimden???:umursamaz:

Canım bence çok çok güzel bir isim hem kime ne senin bebişinin isminden. Şunu da unutma elbet beğenmeyen çıkacak benim de kızıma koyacağım isimi çoğu beğenmiyoır Masal da neymiş diyorlar ama bence çok sevimli.:dance:

canımm çokk haklısın o bebeğin suçu neydi ki işte annesinin cahilliğini bebeğim çekmiş düşük doğum kilolu olarak ya tabi bazende maddi olanaklarda önemli tatlım aslında ama yinede kuru ekmek bile yesen bebeğine yarar bence yeterki düzenli beslenmek ben sağlık ocağına gelen annelerden bazen ağzım açık kalıyordu bebeğinin doğum tarihini bilmeyen evinin adresini bilmeyenler daha neler neler canımm onlar araştırmayı nerden bilsinler tatlımm

cnm tuna yla arda bu senenin favori erkek isimleri sanırım.çevremde kimden duyuyorsam bu iki isim konuyor hep bebişlere..isim konusu zevk meselesi tabiiki..senin içine ne siniyorsa o isim güzeldir cnm..

teşekkür ederim..

cnm tuna yla arda bu senenin favori erkek isimleri sanırım.çevremde kimden duyuyorsam bu iki isim konuyor hep bebişlere..isim konusu zevk meselesi tabiiki..senin içine ne siniyorsa o isim güzeldir cnm..
hadi ya ben de tuna konmuyor diye düşünüyordum.
arda isminden hoşlanmıyorum!
birde bizim soyadımız da t harfiyle başlıyor uyumlu diye istemiştim...boshayallersmile

Kızlar yaa sırt bel ve popo ağrılarım çok rahatsız ediyor benii..ne otururken nede yatarken rahatım..sizlerdede böyle baskın rahatsızlıklar oluyormu..

ay sonay kilo alınmıyor muymuş süper ama alınmaması normalmiymiş ki bebek büyümüyor mu son ay???

yok alınmıyormuş canım ama bebekler almaya devam ediyorlarmış hatta daha hızlı herhalde işte tüm yediklerimizi onlar depoladııkları için olsa gerek

Ya kızlar sdağlıklı gelsin de ben en az ama 3 kg olsun istiyorum

canım valla bende senin gibiyim 3 kilo ve üstünde olmasını çok istiyorum ama önemli olan tabiki sağlıklı olması desekteeee kalp kilolu olmasını istiyor

tuna güzel bir isim canım kimseyi dinleme tatlım senin içine siniyorsa koy tatlım

canım ben dogudaydım ya neler goruyosun ya.. ınana orda yasasanız daha berbat.. allah ordakı hemsırelere ebelere sabır versın... benım assa komsum hamıle oldugunu 4. ayında ogrenmıstı mesela... ve hıc unutmadıgım bı olayda ebe bebegın adını sordu kadına saglık ocagında bılmıyorum dedı kadın nufus cuzdanını ver dedı hemsıre.. agzım acık kalmstı:):)

evet cnm maddi durum önemli ama ben şu cevizi ne yapar eder alırım yani bebeğim için ne kadar faydalı olduğunu biliyorsam tabi.

ay evet yaa s.ocağına gidiyorum her gittiğimde şaşırıp kalıyorum 1 günde 3 kişiye anlattım.tetanoz aşısının gerekliliğini ben çok mu bilgiliyim hayır ama onlar kadar da cahil değilim.gelmiş aşı vurulmaya sıra beklerken sızlanıyor gitsem mi ne yapsam ayy önceden aşı mı vamış falan şaşırıp kalıyorum yani.kadın 29 yaşında yalan söylemiyeyim sanırım 7 aylık hamile 4.bebeği olacakmış 3 oğlu varmış cinsiyetini bile öğrenmemiş dev.hast.doktorları söylemiyormuş.ben de biliyorum erken söylemediklerini ama 7.aylık olana kadar da söyleniyor yani..heralde kontrole gitme zahmetine katlanmıyor..

siercim sırt değilde popo ağrım olduğunu yazmıştm geçen gün ben de popomun arka kısımları ağrıyor doğuma hazırlıkmış sanırım o ağrılarda..

şeyma şok oldum ama aslında şaşırmamamız lazım neler var türkiyede nelerrr...

Doğrudur şeyme cım valla oraları düşünemiyorum bile ben..işte cahilliğin sonuçları maalesef bunlar.insan oradakilerede üzülüyo aslında..dediğin gibi oradaki dr lara hemşirelere öğretmenlere vs allah sabır versinn çok zorrr..ben normalde bile bazen dr lara filan hak veriyorum aslında..cahil insan çok heryerde var yani..bazen şahit oluyorumda benim bile sabrımı zorluyorlar izlerken, ki onlar ne yapsın günde kimbilir kaçıyla karşılaşıyolar böyle..işte herşeyin başı herzaman eğitim eğitim eğitim..her yerde lazım yani..

Kızlar , şimdi bebek içimizde karnımızı geriyo ya,sert bi şekilde itiyo gibi ,bi tarafa toplanıyo sanki, böyle biraz acıtıyo da. O kasılma mı oluyo ? :1shok: :1shok:

Cümlem karmakarışık olmuş ama anlarsınız herhalde ne demek istediğimi. kaydirigubbakcemile3

canım benim çok haklısın oralarada cahalet daha fazla ama işte ailelerin yüzünden yeni doğanlarda cahil kalıyor malesef yetiştiren eden yok okula bile yollamıyorlar o yüzden gelişim duruyor

ayyy ben dogum yapmaktan degılde kocısım gelmeden dogum yapmaktan korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…