2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım benim kızkardeşim dev.hastanesinde dr.yanında sekreter neler anlatıyor yaaa..anlatsam şok olursunuz ne kadar cahillik kulağı ağrıyor kadının kulağını açmadan doktora muayene et diyen var bide düşünebiliyor musunuz????doktorları sihirbaz büyücü falan sanıyorlar...

canım benım dunku yasadıgım soyleydı yatıyosun ya sankı gelmıs bısey karnının ustune oturmus gıbı bole bı yere toplanıyo sertlesıyo taş gıbı oluyo... 1 dkdan az suruyo gerı yumusuyo

Kızlar yaa sırt bel ve popo ağrılarım çok rahatsız ediyor benii..ne otururken nede yatarken rahatım..sizlerdede böyle baskın rahatsızlıklar oluyormu..

aksam uyuyamamamın sebeplerınden bıkacı bunlar kactane yastık koydum ustt uste olmadı bacak arama aldım olmadı bı ara bıtkın dusup uyumusum işte bıde sıcaklar dısarı cıkıp bağırasım gelıooo valla delikafadulden

simdide bı tuhaflık var ustumde bı banyo yaparsam ıyı gelır belkı sancı değil ama bayılcak gıbıyım

canım devlet hastanelerinde cinsiyet yasaklanmış tatlım bebeklerini doğurup bırakıyorlarmış orda hemen doğumdan sonra kaçıyorlarmış istemiyorlarmış bende 5 gün devlette yattım 21 haftalıktı sordum söylemedi doktor yasak dedi bende şaşırdım sonra hemşire arkadaş anlattı bana ağzım açık kaldı valla neler oluyormuş yaaaa

kızlar alıntı...bebeği zayıfmış başlarda...

benim birincidede böyle olmuştu ondada bal ceviz ve hurma yemiştim 1 ay düzenli olarak doktorum çok şaşırmıştı ne yaptınız siz bu bebeğe böyle diye sevinmişti baya. 3kilo 800 gr doğmuştu oğlum.inş sende bende ve bizim gibi olanlarda hayırlısıyla bebişlerimize kavuşuruz

benim kızkardeşimde devlette çalışıyor 5.aya kadar söylenmiyormuş öyle demişti aldırabilirler bebeği diye büyüyünce aldıramıyorsun ya ondanmış sözde ama belki senin dediğin doğrudur sonuna kadar söylemiyorlardır..

doğurup bırakmak mı????:1shok:allahım yaa ne günlere kaldık...heralde kız diye falan istenmiyordur zavallı bebekler...

Cnm cım bizimde iş yerinde bi kadın var aynı anlattığın gibi hatta şu an evde yakında doğurcak..karşılaştığımızda soruyordum cinsiyeti ne diye ama devl.hast.söylemiyor dedii..nasıl yaa dedim.e özel hastaneler var normaldeki muyene ücretleride 10-12 lira kadar ben başlarda öle bi yere gidiyordum diyorum tenezzül edip gitmedi bile hiçç..yaa 10 liradanda ne olurki değmezmi yani diyede düşünmeden edemiyordum hiç.buarada onunda 3.olcaktı.2 tane kızı vardı.durumlarının o kadarda kötü olduğunu düşünmüyorum kar koca devlet dairesinde çalışıyolar yanii..bu devirde memur olmak büyük şans zaten ama hiç bişeyde yapmadan doğum iznine ayrıldı valla..hayretler içindeyim valla halen..

benim sırt ağrılarım var canım oda yatmama bağlıyorum canım

Cnm yaa evet senin ki normal yattığın için yanii..ben otursamda hareket etsemde yatsamda yaşıyorum..hani diyorum yürüsem rahatlatırmı yok hiç faydası olmuyor..hamilelikte normal tabiiki bunlar ama bazen rahatsızlık veriyor feci oluyor yanii..

canım hurma bebeğin beyin gelişimi için çokk yararlıymış canım çokkk zekii olmasını sağlıyormuş benim bir tanıdığım hemen söylemişti bana bende yedim ama düzenli değil sonrada şeker çıkınca yemedim canım inançç işte canımm

canım benım dunku yasadıgım soyleydı yatıyosun ya sankı gelmıs bısey karnının ustune oturmus gıbı bole bı yere toplanıyo sertlesıyo taş gıbı oluyo... 1 dkdan az suruyo gerı yumusuyo

Bana yazdığım gibi oluyo, hatta az önce bayağı bi kasıldı , daha önce bu kadar sert olmamıştı.

Birde kızlar ben ilk devlet hastanesine gidiyodum, kızın biri de evde idrar testi yapmış, hamile olduğu çıkmış testte. Bende 2 aylık falanım. Bna soruyo doktor ne yapıyo içerde falan. Dedim ilk defa mı geliyosun , evet dedi. İlk önce idrar ve kan tahlili yapıyolar dedim.Bebek kaç haftalık falan onu öğreniyolar.Sonrada ilaç yazıyo ona göre dedim. Kız ne dese beğenirsiniz. Ben evde zaten test yaptım, çift çizgi çıktı.Daha test yapmalarına gerek yok. :bbo: :bbo:

e bebiş yapmıyor mu onu böyle elliyorsun semsert bi bölge taşş gibi kasılmamı o yoksa bebek dayandığı için mi oluyor??ben orayı hafif hafif avuç içimle dürtüyorum geri çekiliyor ozaman...

Benim kasılma yok ama hareketler sertleşti. Şöyle toplanıyor derken yer değiştiriyor düz yatınca ya da bazen otururken içimde sağdan sola süzülmeler oluyor

e bebiş yapmıyor mu onu böyle elliyorsun semsert bi bölge taşş gibi kasılmamı o yoksa bebek dayandığı için mi oluyor??ben orayı hafif hafif avuç içimle dürtüyorum geri çekiliyor ozaman...

Bende ki ilk başta işte senin dediğin gibiydi, 2 gündür daha farklı oluyo . Dokunsamda kaçmıyo ve acıtıyo .kafamçokkarıştı

yok canım bebek gelmıyo emınım ondan bebek sertlıgı degıl boyle yumruk gıbı bısey kasılıyo ya resmen

yaa hurmayı ben de yiyeceğim yiyeceğim ama erken doğumu tetikliyormuş yaa kim diyordu burada geçenlerde canancım sen değilmiydin hatta didem falan konuşuyorduk son haftalarda yiyelim diye 1 kasa hurma var evde ama yemiyorum yesemmiki acaba günde 3-4 tane falan...

bebeğin zekası için bir de omega3 çok iyi diyorlar(yani cevizi,balık)

Evet inanırım..maalesef çok cahil bi toplumuz..avrupa bizi ne yapsın işte böyle cahillikler varken bizlerde..

Evet cnm şansımıza bu sene yani 2010 çok sıcak olcak diyolar yandık valla..ben zaten normaldede sıcağı hiç sevmem..bide böyleyken işimiz zor olcak.allah tüm hamilelere yardım etsin inş..

o zaman normal tabii söylememeleri ne yapsınlar onlarda böyle bi yöntem bulmuşlar işte..allahım sen büyüksün ne diyeyim ben bu insanoğluna..

Al işte..bi de genç olcak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…