Doğrudur şeyme cım valla oraları düşünemiyorum bile ben..işte cahilliğin sonuçları maalesef bunlar.insan oradakilerede üzülüyo aslında..dediğin gibi oradaki dr lara hemşirelere öğretmenlere vs allah sabır versinn çok zorrr..ben normalde bile bazen dr lara filan hak veriyorum aslında..cahil insan çok heryerde var yani..bazen şahit oluyorumda benim bile sabrımı zorluyorlar izlerken, ki onlar ne yapsın günde kimbilir kaçıyla karşılaşıyolar böyle..işte herşeyin başı herzaman eğitim eğitim eğitim..her yerde lazım yani..
ayyy ben dogum yapmaktan degılde kocısım gelmeden dogum yapmaktan korkuyorum
Kızlar , şimdi bebek içimizde karnımızı geriyo ya,sert bi şekilde itiyo gibi ,bi tarafa toplanıyo sanki, böyle biraz acıtıyo da. O kasılma mı oluyo ? :1shok: :1shok:
Cümlem karmakarışık olmuş ama anlarsınız herhalde ne demek istediğimi. kaydirigubbakcemile3
Kızlar yaa sırt bel ve popo ağrılarım çok rahatsız ediyor benii..ne otururken nede yatarken rahatım..sizlerdede böyle baskın rahatsızlıklar oluyormu..
evet cnm maddi durum önemli ama ben şu cevizi ne yapar eder alırım yani bebeğim için ne kadar faydalı olduğunu biliyorsam tabi.
ay evet yaa s.ocağına gidiyorum her gittiğimde şaşırıp kalıyorum 1 günde 3 kişiye anlattım.tetanoz aşısının gerekliliğini ben çok mu bilgiliyim hayır ama onlar kadar da cahil değilim.gelmiş aşı vurulmaya sıra beklerken sızlanıyor gitsem mi ne yapsam ayy önceden aşı mı vamış falan şaşırıp kalıyorum yani.kadın 29 yaşında yalan söylemiyeyim sanırım 7 aylık hamile 4.bebeği olacakmış 3 oğlu varmış cinsiyetini bile öğrenmemiş dev.hast.doktorları söylemiyormuş.ben de biliyorum erken söylemediklerini ama 7.aylık olana kadar da söyleniyor yani..heralde kontrole gitme zahmetine katlanmıyor..
canım benım dunku yasadıgım soyleydı yatıyosun ya sankı gelmıs bısey karnının ustune oturmus gıbı bole bı yere toplanıyo sertlesıyo taş gıbı oluyo... 1 dkdan az suruyo gerı yumusuyo
canım devlet hastanelerinde cinsiyet yasaklanmış tatlım bebeklerini doğurup bırakıyorlarmış orda hemen doğumdan sonra kaçıyorlarmış istemiyorlarmış bende 5 gün devlette yattım 21 haftalıktı sordum söylemedi doktor yasak dedi bende şaşırdım sonra hemşire arkadaş anlattı bana ağzım açık kaldı valla neler oluyormuş yaaaa
evet cnm maddi durum önemli ama ben şu cevizi ne yapar eder alırım yani bebeğim için ne kadar faydalı olduğunu biliyorsam tabi.
ay evet yaa s.ocağına gidiyorum her gittiğimde şaşırıp kalıyorum 1 günde 3 kişiye anlattım.tetanoz aşısının gerekliliğini ben çok mu bilgiliyim hayır ama onlar kadar da cahil değilim.gelmiş aşı vurulmaya sıra beklerken sızlanıyor gitsem mi ne yapsam ayy önceden aşı mı vamış falan şaşırıp kalıyorum yani.kadın 29 yaşında yalan söylemiyeyim sanırım 7 aylık hamile 4.bebeği olacakmış 3 oğlu varmış cinsiyetini bile öğrenmemiş dev.hast.doktorları söylemiyormuş.ben de biliyorum erken söylemediklerini ama 7.aylık olana kadar da söyleniyor yani..heralde kontrole gitme zahmetine katlanmıyor..
benim sırt ağrılarım var canım oda yatmama bağlıyorum canım
siercim sırt değilde popo ağrım olduğunu yazmıştm geçen gün ben de popomun arka kısımları ağrıyor doğuma hazırlıkmış sanırım o ağrılarda..
Evet cnm bende netten araştırdım doğuma hazırlık için vücutta olan değişimler..tamamen normal yanii.biliyorum ama biraz rahatsız ediyo işte bazı anlarda..ama olsun bebişler için herşeye katlanırız biz yerimseniben
kızlar alıntı...bebeği zayıfmış başlarda...
benim birincidede böyle olmuştu ondada bal ceviz ve hurma yemiştim 1 ay düzenli olarak doktorum çok şaşırmıştı ne yaptınız siz bu bebeğe böyle diye sevinmişti baya. 3kilo 800 gr doğmuştu oğlum.inş sende bende ve bizim gibi olanlarda hayırlısıyla bebişlerimize kavuşuruz
canım benım dunku yasadıgım soyleydı yatıyosun ya sankı gelmıs bısey karnının ustune oturmus gıbı bole bı yere toplanıyo sertlesıyo taş gıbı oluyo... 1 dkdan az suruyo gerı yumusuyo
canım benim yaa kıyamam sana:teselli:
e bebiş yapmıyor mu onu böyle elliyorsun semsert bi bölge taşş gibi kasılmamı o yoksa bebek dayandığı için mi oluyor??ben orayı hafif hafif avuç içimle dürtüyorum geri çekiliyor ozaman...
e bebiş yapmıyor mu onu böyle elliyorsun semsert bi bölge taşş gibi kasılmamı o yoksa bebek dayandığı için mi oluyor??ben orayı hafif hafif avuç içimle dürtüyorum geri çekiliyor ozaman...
canım benim kızkardeşim dev.hastanesinde dr.yanında sekreter neler anlatıyor yaaa..anlatsam şok olursunuz ne kadar cahillik kulağı ağrıyor kadının kulağını açmadan doktora muayene et diyen var bide düşünebiliyor musunuz????doktorları sihirbaz büyücü falan sanıyorlar...
aksam uyuyamamamın sebeplerınden bıkacı bunlar kactane yastık koydum ustt uste olmadı bacak arama aldım olmadı bı ara bıtkın dusup uyumusum işte bıde sıcaklar dısarı cıkıp bağırasım gelıooo valla delikafadulden
simdide bı tuhaflık var ustumde bı banyo yaparsam ıyı gelır belkı sancı değil ama bayılcak gıbıyım
canım devlet hastanelerinde cinsiyet yasaklanmış tatlım bebeklerini doğurup bırakıyorlarmış orda hemen doğumdan sonra kaçıyorlarmış istemiyorlarmış bende 5 gün devlette yattım 21 haftalıktı sordum söylemedi doktor yasak dedi bende şaşırdım sonra hemşire arkadaş anlattı bana ağzım açık kaldı valla neler oluyormuş yaaaa
Bana yazdığım gibi oluyo, hatta az önce bayağı bi kasıldı , daha önce bu kadar sert olmamıştı.
Birde kızlar ben ilk devlet hastanesine gidiyodum, kızın biri de evde idrar testi yapmış, hamile olduğu çıkmış testte. Bende 2 aylık falanım. Bna soruyo doktor ne yapıyo içerde falan. Dedim ilk defa mı geliyosun , evet dedi. İlk önce idrar ve kan tahlili yapıyolar dedim.Bebek kaç haftalık falan onu öğreniyolar.Sonrada ilaç yazıyo ona göre dedim. Kız ne dese beğenirsiniz. Ben evde zaten test yaptım, çift çizgi çıktı.Daha test yapmalarına gerek yok. :bbo: :bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?