2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

evet yaa siercim bizim s.oc.yakın bi yerde özel hastane var orasıda 10 lira alıyor muayeneye cinsiyetini öğrenmek için geldim dese dr.bakar söyler zaten ama merakta etmiyorlar ki...öyle işte yavrusuna ne kadar değer verdiğini anlıyoruz bundan da...

Selam kızlarr..herkese güzel bir hafta diliyorum..herkescikler iyidir inşallahhhh...

selam canım benimmmm

bence normal almışsınn.boshayallersmile

selam canım hoşgeldin.opuyorumnanaktan
çok şükür sen nasılsın?

2 kilo çok az canım yaa..
bu ara bebekler hep küçük doğuyor...bilmiyorumkismile

Kızlar yaa sırt bel ve popo ağrılarım çok rahatsız ediyor benii..ne otururken nede yatarken rahatım..sizlerdede böyle baskın rahatsızlıklar oluyormu..

olmaz mı canımm ben ne otuarbiliyorum ne yürüyebiliyorum batıyo resmenn ama biraz sonra geçiyo

[

ya kızlar o kadar okumama araştırmama ve biraz da bilgilenmeme rağmen bende iyi beslenmeyenlerdenim özellikle haftasonları eşim evde yoksa canım bişi istemiyo yemek desen atıştırmalık yiyorum o günler. sebze fazla yemiyorum iş yerinde çıkarsa ancak birde salata bol yiyorum. et tavuk balık yiyemiyorum aslında yiyeyim diyorum da göünce bile işştahım kaçıyo sütümü yoğurdumu ihmal etmememeye çalışıyorum. bal eh işte. ceviz eh işte yemeyi unutyuyorum açıkcası. hele ilaçlara hiç geçmeyeceğim:'( çünkü küçüklüğümden beri hap içemem iğne vururlarsa ne ala ama hapı yutamıyorum vitamini dr kullanma demişti zaten sadeec demir vermişti onu da ezip meyve suyuna koyuyordum öyle içtim bi ara ama midemi yakınca da bırakmak zorunda kaldım biraz uzun oldu aama bi yorum yaparsanız sevinirim

Ayy giremedim kaçgündür.Şimdi kutlayayım 30. haftamın bitişini :) Çoğu gitti azı kaldı dedik şimdi ise çoğunun çoğu gitti çok az kaldı delikafadulden
9-10-12 derken 20 lere çıktık 22-25-26 derken 30 lara geçtik Allah ım bugünlere gelebildiğimze inanamıyorum oğlumu kucağımıza almamıza az kaldı.

Ay evet işte bende öle diyorumm ne olurki yaa neye 10 lira vermiyosun dimi..kadından ne tetanoz aşısını ne bi vitamin kullandığını vs hiç bişeyinide duymadım..her ay bile gitmiyodu zaten muayeneye..amann neyse herkesin kendi hayatı ne yapalım cnm..

Mesela şuan en yoğunundan tatlı yiyorum
Off dün kayınvalidemin doumgünüydü tahmin edersiniz.Çok kötü daldım o malum tatlıya.Allah tan yarısına yakınını görümceme yolladımda yokda hepsini silip süpürücektim
:kedi:.
Cumartesi kınaya gittim 11 kilo aldım artık tam bir dombili oldum herkes diyordu hiç belli değil.Ama artık belli sanırım ayaklarım kocaman ayakkabılar olmuyor son 3-4 gündür dana gibi oldum yaa :sinifsinif:

kızlar hurmayı bende nette okumustum erken doğumu tetıklıyor dıye amannn dıkkat edın cok yemeyın faydasıda var rahat doğum olmasını sağlıyor dıye hatırlıyorum son aylara bırakın bıraz daha cok ıstersenızde 1 2 taneden bısı olmaz aman dıkkat

hanı eslerımızden guzel sozler duymak ıstıyoruz yaa nette okumustum cınsel ısteksızlık oluyor dıye bıde esim ne dese beğenırsınız ayakların fıl ayağı gıbı oldu dıyor bırazda sakacıdır alay edıyo benımle :gitme:
bende buldum netten okuttum hala cok cekıcısın halan demeye basladıı:roflol::roflol::roflol: zaten bızde bebekten berı tık yokkk

Kızlar devlet hastanesi zaten 8 tl alıyo muayene için, özelde 12 tl alıyo. Hiç olmazsa özelde çok daha iyi ilgileniyolar ve arada sadece 4 tl fark var.

Kızma canım napıyım öyle ceviz filan daral geliyor bana ama haplarımı ihmal etmiyorum

kızlar alışkanlık meselesi bir de başınızda biri olacak.kaynanam gibi kaydirigubbakcemile3öğlen yemek yiyip yemediğimi sorar.2.kaynanam saat kaçta kahvaltı ettiğimi sorar.(geç etmişsem lof sokuştururkaydirigubbakcemile3)ne kadar kızsamda faydaları oluyor aslında.
alışkanlık meselesine gelince cevizi zar zor yiyordum en başlarda diş doktorumuz söylemişti bal ve ceviz şart diye henüz 6 haftalık falan hamileydim ozamanlar.ceviz aldık zar zor yiyordum sonralararı bir alıştım ki sormayın hergece yatmadan mutlaka yiyorum 2 avuç filan hem de az da değil gün içinde de çoğu zaman yiyorum atıştırıyorum.gelip geçerken atıyorum ağzıma.heleki eşim eminönünden biyerden bi ceviz almış öyle tatlı ki taı hafif şekerli gibi çok hoş.ozaman daha kolay oluyo cevizi yemek.sabahları mutlaka balı koyuyorum kahvaltı tepsime mutlaka ama mutlaka yiyorum yiyemezsem ki tatlıyı sevmiyorum çok fazla 2 kaşık atıyorum ağzıma.bu sıcaklarda canım istemese de ymurta kaynatıyorum onu da özendircek şekilde hazırrlıyorum kendime mesela kokusunu sevmediğim için limon sıkıyorum hafiften biraz tuz ve biraz pul biber yumurtanın üstüne süper oluyor akşamlar 1 gün içmezsem 2.gün mutlaka ayran ya da cacık yapıyorum k.validemle ikimiz öyle bi karar almıştık teee ne zamandan daha çünkü ben süt hiç içemiyorum.o yüzden cacık ya da ayranla kurtarıyorum durumu ayranıda fazla yapıyorum 2 bardak falan içiyorum hafif tuzlu normalde tansiyonum düşüktür o yüzden..makarna filan varsa mutlaka peynirli yiyorum çünkü dediğim gbi süt içmiyorum.onun dışında ekstradan dondurma falan kalsiyum ihtiyacımı karşılıyorum.mantar yemeğe çalışıyorum önceden hiç yemezdim.biraz alıştırmak kendini biraz da zorlamak sanırım bunu yapmalıyım diyorum ve yapıyorum...bilmiyorumkismile

6 gün+ben sezeryan olacağım yani o yüzden en erkenci benim bebiş sanırım cananınki de aynı şekilde. Tabi ikizler de erken gelebilir

Cnm ben hamişlikten öncede beslenmeye spora önem verdiğim için tabii şimdi dahada bilinçli ve dikkatli bi şekilde devam ediyorum hayatımaa..sende biraz zorlasan cnm aslında çok iyi olur..hadi hafta sonları neysede hafta içi mutlaka yemeğini yap sebze ağırlıklı tabii.ama etini sütünü yoğurdunu salatanı hiç ihmal etme cnm..aslında hamileyiz diye değilde tüm bunlar normaldede yapılması gereken şeyler cnm.ben olaya öle baktığım için zorlanmıyorum.hatta eşim bana hep der sen 100 yaşına kadar yaşarsın bu özene göre der :))) napayım ben de böyleyim.sayemde o da çok dengeli ve sağlıklı besleniyo ve çok memnun..iyiki böylesin der yani..yani cnm cım az bişey özen le yapabilirsin sende..mesela işyerine meyve,ceviz,yoğurt,salatalık vs götür.çünkü vaktimizin çoğu iş yerlerinde geçiyor..eve gelincede akşam hangi birini yiyeceksin dimi.ben öyle yapıyorum cnm..yanımda bu tarz şeyler olunca az az ara ara yiyorum..

Evet cnm hurma doğumu kolaylaştırdığı için son haftalarda öneriyolar.bende kısmetse öle yapıcam..ceviz ve balık ta dediğin gibi çok iyi omega yağlar açısından..balık yiyemeyen hergün az miktar cevizlede alabilirler ihtiyaçlarını..

Merhaba kızlar biz geldik nasılsınız :).Yarından itibaren daha aktif olacağız zemuszemus

Hoşgeldin cnm..yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…