Cnm cım bizimde iş yerinde bi kadın var aynı anlattığın gibi hatta şu an evde yakında doğurcak..karşılaştığımızda soruyordum cinsiyeti ne diye ama devl.hast.söylemiyor dedii..nasıl yaa dedim.e özel hastaneler var normaldeki muyene ücretleride 10-12 lira kadar ben başlarda öle bi yere gidiyordum diyorum tenezzül edip gitmedi bile hiçç..yaa 10 liradanda ne olurki değmezmi yani diyede düşünmeden edemiyordum hiç.buarada onunda 3.olcaktı.2 tane kızı vardı.durumlarının o kadarda kötü olduğunu düşünmüyorum kar koca devlet dairesinde çalışıyolar yanii..bu devirde memur olmak büyük şans zaten ama hiç bişeyde yapmadan doğum iznine ayrıldı valla..hayretler içindeyim valla halen..
Selam kızlarr..herkese güzel bir hafta diliyorum..herkescikler iyidir inşallahhhh...
bence normal almışsınn.boshayallersmile
selam canım hoşgeldin.opuyorumnanaktan
çok şükür sen nasılsın?
2 kilo çok az canım yaa..
bu ara bebekler hep küçük doğuyor...bilmiyorumkismile
Kızlar yaa sırt bel ve popo ağrılarım çok rahatsız ediyor benii..ne otururken nede yatarken rahatım..sizlerdede böyle baskın rahatsızlıklar oluyormu..
Merhaba kızlar biz geldik nasılsınız :).Yarından itibaren daha aktif olacağız zemuszemus
Valla ne yalan söyliyim ben hiç öyle dikkat edip yemiyorum
evet yaa siercim bizim s.oc.yakın bi yerde özel hastane var orasıda 10 lira alıyor muayeneye cinsiyetini öğrenmek için geldim dese dr.bakar söyler zaten ama merakta etmiyorlar ki...öyle işte yavrusuna ne kadar değer verdiğini anlıyoruz bundan da...
selam canım benimmmm
selam cnmm..kaydirigubbakcemile5
olmaz mı canımm ben ne otuarbiliyorum ne yürüyebiliyorum batıyo resmenn ama biraz sonra geçiyo
Hele bi arabadan inerken filan görseniz bile gülmekten ölürsünüzz..sakatlar gibi iniyorum töbe töbee...ağır ağır bülent ersoy iniyo sanki arabadan..gören ne kadar abartıyo der ama gerçekten sakat gibi hareketlerim çok kısıtlı yahuuu..:gitme:
Off dün kayınvalidemin doumgünüydü tahmin edersiniz.Çok kötü daldım o malum tatlıya.Allah tan yarısına yakınını görümceme yolladımda yokda hepsini silip süpürücektimMesela şuan en yoğunundan tatlı yiyorum
Off dün kayınvalidemin doumgünüydü tahmin edersiniz.Çok kötü daldım o malum tatlıya.Allah tan yarısına yakınını görümceme yolladımda yokda hepsini silip süpürücektim
:kedi:.
Cumartesi kınaya gittim 11 kilo aldım artık tam bir dombili oldum herkes diyordu hiç belli değil.Ama artık belli sanırım ayaklarım kocaman ayakkabılar olmuyor son 3-4 gündür dana gibi oldum yaa :sinifsinif:
ya kızlar o kadar okumama araştırmama ve biraz da bilgilenmeme rağmen bende iyi beslenmeyenlerdenim özellikle haftasonları eşim evde yoksa canım bişi istemiyo yemek desen atıştırmalık yiyorum o günler. sebze fazla yemiyorum iş yerinde çıkarsa ancak birde salata bol yiyorum. et tavuk balık yiyemiyorum aslında yiyeyim diyorum da göünce bile işştahım kaçıyo sütümü yoğurdumu ihmal etmememeye çalışıyorum. bal eh işte. ceviz eh işte yemeyi unutyuyorum açıkcası. hele ilaçlara hiç geçmeyeceğim:'( çünkü küçüklüğümden beri hap içemem iğne vururlarsa ne ala ama hapı yutamıyorum vitamini dr kullanma demişti zaten sadeec demir vermişti onu da ezip meyve suyuna koyuyordum öyle içtim bi ara ama midemi yakınca da bırakmak zorunda kaldımbiraz uzun oldu aama bi yorum yaparsanız sevinirim
Kızma canım napıyım öyle ceviz filan daral geliyor bana ama haplarımı ihmal etmiyorum
ya kızlar o kadar okumama araştırmama ve biraz da bilgilenmeme rağmen bende iyi beslenmeyenlerdenim özellikle haftasonları eşim evde yoksa canım bişi istemiyo yemek desen atıştırmalık yiyorum o günler. sebze fazla yemiyorum iş yerinde çıkarsa ancak birde salata bol yiyorum. et tavuk balık yiyemiyorum aslında yiyeyim diyorum da göünce bile işştahım kaçıyo sütümü yoğurdumu ihmal etmememeye çalışıyorum. bal eh işte. ceviz eh işte yemeyi unutyuyorum açıkcası. hele ilaçlara hiç geçmeyeceğim:'( çünkü küçüklüğümden beri hap içemem iğne vururlarsa ne ala ama hapı yutamıyorum vitamini dr kullanma demişti zaten sadeec demir vermişti onu da ezip meyve suyuna koyuyordum öyle içtim bi ara ama midemi yakınca da bırakmak zorunda kaldımbiraz uzun oldu aama bi yorum yaparsanız sevinirim
yaa hurmayı ben de yiyeceğim yiyeceğim ama erken doğumu tetikliyormuş yaa kim diyordu burada geçenlerde canancım sen değilmiydin hatta didem falan konuşuyorduk son haftalarda yiyelim diye 1 kasa hurma var evde ama yemiyorum yesemmiki acaba günde 3-4 tane falan...
bebeğin zekası için bir de omega3 çok iyi diyorlar(yani cevizi,balık)
Merhaba kızlar biz geldik nasılsınız :).Yarından itibaren daha aktif olacağız zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?