hanı eslerımızden guzel sozler duymak ıstıyoruz yaa nette okumustum cınsel ısteksızlık oluyor dıye bıde esim ne dese beğenırsınız ayakların fıl ayağı gıbı oldu dıyor bırazda sakacıdır alay edıyo benımle :gitme:
bende buldum netten okuttum hala cok cekıcısın halan demeye basladıı:roflol::roflol::roflol: zaten bızde bebekten berı tık yokkk
Ben başlarda çok ceviz yedim artık içim almıyor
Ben 32 tl veriyorum bağkurlu olmak işte napalım 15-20 tl katkı payı ödüyoruzKızlar devlet hastanesi zaten 8 tl alıyo muayene için, özelde 12 tl alıyo. Hiç olmazsa özelde çok daha iyi ilgileniyolar ve arada sadece 4 tl fark var.
En son dr artık ilişki yok unut dedi bende dedim zaten 1 aya yakındır olmuyor bu benim olaylar yüzünden.Bi sevindim bi sevindim sormayın.Artık teklif bile etmiyo boynu küçük emrah gibin eğik dolaşıo kaydirigubbakcemile3aynennn yazık garibim dolanıyo ama:) bi keresinde nerdeyse doğuracaktım ondan sonra töbe etti daha da dokunmuyoçok üzüldümsositososito:roflol:
ben geldm bi sürü yemek yedim ama hala açım canım tatlı istiyor yaa dondurma günüme daha 5 gün var şöyle bi yaş pasta olsada yesem acaba dondurma hakkımı tatlıylamı gidersem ne kötü bi durum
tuzluda yasak azcık fazla kaçırdım yine şişiyor ayaklarım cips yedim azcık davul gibi oldum o yasak bu yasak off offf açımmm
Ben 32 tl veriyorum bağkurlu olmak işte napalım 15-20 tl katkı payı ödüyoruzklava:
En son dr artık ilişki yok unut dedi bende dedim zaten 1 aya yakındır olmuyor bu benim olaylar yüzünden.Bi sevindim bi sevindim sormayın.Artık teklif bile etmiyo boynu küçük emrah gibin eğik dolaşıo kaydirigubbakcemile3
cips beni batıran yiyecek ama hala da vazgeçmedim şu pis illettenbana 1 yılda nerdeyse 20 kilo aldırdı
he he he :))))))) ben dedim başka birine gidebilirsin izin veriyorum ama gittiğin gün de bitersin benim içinşimdi sıkıyorsa gitsin mu ha ahahaha yaşasın kötülük
Biz arkadaş değil neredeyse uzaktan akrabayız kaydirigubbakcemile3.Geçen konuşuyorduk.bu arada eşimle kardeş kardeş geçirdiğimiz 4. ay:)))) ilk hamile olduğumu öğrendiğimde yaptık kanam oldu töbe artık bi daha yaklaştırmam zaten eşiminde beni artık kardeş gibi gördüğünü düşünmeye başladım hatta geçen gün kızdım hiç sexsi bulmuyosun beni dedim ama kavga edicek gücüm olmadığı için üstelemedim neyse artık doğumdan 40 gün sonra düzelir herhalde:)
Bizim seninle sat ımız aynı galiba :)ya evet o zaman hallisnaya mesaj atamamıştım 26 yaşındayım daha 84 lüyüm yani
Biz arkadaş değil neredeyse uzaktan akrabayız kaydirigubbakcemile3.Geçen konuşuyorduk.
Evlenmeden önce bazı şeyleri tüketenler hakkında (daha doğrusu ben konuşuyordum o dinliyordu).
Dedim ki,biz evlenmeden önce avans çektik biraz böyle davranıyorsun :) baktım hııı yaparak dinliyor dedim biz GALİBA MAAŞI DA ÇEKTİK... kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol:
Biz arkadaş değil neredeyse uzaktan akrabayız kaydirigubbakcemile3.Geçen konuşuyorduk.
Evlenmeden önce bazı şeyleri tüketenler hakkında (daha doğrusu ben konuşuyordum o dinliyordu).
Dedim ki,biz evlenmeden önce avans çektik biraz böyle davranıyorsun :) baktım hııı yaparak dinliyor dedim biz GALİBA MAAŞI DA ÇEKTİK... kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol:
Bizim seninle sat ımız aynı galiba :)
Selam kızLar ben geLdim
ya evet o zaman hallisnaya mesaj atamamıştım 26 yaşındayım daha 84 lüyüm yani
hanı eslerımızden guzel sozler duymak ıstıyoruz yaa nette okumustum cınsel ısteksızlık oluyor dıye bıde esim ne dese beğenırsınız ayakların fıl ayağı gıbı oldu dıyor bırazda sakacıdır alay edıyo benımle :gitme:
bende buldum netten okuttum hala cok cekıcısın halan demeye basladıı:roflol::roflol::roflol: zaten bızde bebekten berı tık yokkk
Kızlar devlet hastanesi zaten 8 tl alıyo muayene için, özelde 12 tl alıyo. Hiç olmazsa özelde çok daha iyi ilgileniyolar ve arada sadece 4 tl fark var.
aynennn yazık garibim dolanıyo ama:) bi keresinde nerdeyse doğuracaktım ondan sonra töbe etti daha da dokunmuyoçok üzüldümsositososito:roflol:
ben geldm bi sürü yemek yedim ama hala açım canım tatlı istiyor yaa dondurma günüme daha 5 gün var şöyle bi yaş pasta olsada yesem acaba dondurma hakkımı tatlıylamı gidersem ne kötü bi durum
tuzluda yasak azcık fazla kaçırdım yine şişiyor ayaklarım cips yedim azcık davul gibi oldum o yasak bu yasak off offf açımmm
sier yanıma kivi getiriyorum iş yerine bazen de erik falan getiriyorum. ara öğünler için de atıştırmalık pisküitlerden:) alıyom ki yemeklere fazla abanmayayım diye ya aslında dikkat etmeyi bende çok istiyorum gençken öyleydim:)) şuan 26 yaşındayım ama 4 yıl tek başına yaşayınca hep öyle alıştım inşallah düzelteceğim şu yeme alışkanlığımı tekrardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?