2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bızde ole gecen aksam arkadasım aradı kız dıyorkı sızıde rahatsız ettım yok be ne rahatsızlıgı dedım ne bılıyım ıste dedı guldu.bende bız artık esımle ev arkadasıyız dedım nasıl guluyor bı sızde duydum salakmısın hıc yaklasmıyomusun dıyor bende hayır dedım yaklasamam bebıs var yazık ya hıcte yapamam yanı:)

pelin ne o kız hiç laf atmıyorsun klava:hoşgeldin dedim ama görmedin bilem...
naptın sen 2.tahlilinin sonucunu ben görmedim okumadım heralde enfeksiyon devam ediyomuymuş???

süpermişşşşşşşş defne senin adın çiğdem miydi didem miydi karıştırdım:)

çiğdem canımcım face hesabın yokmu senin gelsene sen de face e??
bu arada hepimiz 84 lüyüz cnm:))didem sen ben (didem dövecek beni şimdi benim yaşımı niye karıştırıon diyekaydirigubbakcemile3)

didem tamam kızmaaaaaa ya yaşlılık işte kuzumm ya
valla en sonunda deftere not edeceğim isimleri:)))) ne yapayımmm ö.d.

çiğdem canımcım face hesabın yokmu senin gelsene sen de face e??
bu arada hepimiz 84 lüyüz cnm:))didem sen ben (didem dövecek beni şimdi benim yaşımı niye karıştırıon diyekaydirigubbakcemile3)

varr face de hesabım ama nasıl bulacam sizi kuzummm bu arada aynı yaşta olmak süperr

varr face de hesabım ama nasıl bulacam sizi kuzummm bu arada aynı yaşta olmak süperr

canım face de ki mail adresin varya hani girerken face e kullanıyoruz onu hallisnaya özelden mesaj at o seni davet edecek en güzel anneler grubuna.sende daveti kabul ettin mi en güzel anneler yazınca grubu görebiliyorsun.normalde yani şimdi göremiyosun gizli bir grup olduğu için canımcım.o gruptada hepimizi bulabilirsin istersen arkadaş olarakta ekleyebilirsin. beni biçok çok kişi ekledi ben de çok kişiyi tabi.:)))orada görebiliyoruz birbirimizi fotoları falan...

üfff ara ara giriyor bana bu sancılardan hala...

ya bendede bazen sancı oluyor sebebını bulduk gaz sancısıymıs kasıklarıma vuruyor korkuyorum bende sezeryan olursam gaz cıkartmak lazım ama bende o cok zor oldugu ıcın belkı sneınkıde oyledır seker

kızlar bu arada oyun halısı alan yada almayı düşünen var mı acaba kullanışlımı yani ne kadar oyalanır yada oynar ki bebiş onunla eşimde çok pahalı buldu kendin yap bi oyun halısı ne gerek var dedi cidden pahalı güzelleri 100-150 tl

Bide benim eşim demezmi; artık ne kadar süslensende güzel giyinsende çok takmıyorum hamilesin yaa..erkekler o gözle bakamazlar sana..o yüzden çok rahatım vallaaa..diyee...sinir oldumm yaa..adama bak dedim neler düşünüyo.

kaydirigubbakcemile3:roflol: süpersin cnm yaa çok güldüüümmmmm....

Selam kızLar ben geLdim

Hoşgeldiinnn :))

Tıpkısının aynısı cnm..acayip bi dönem işte cinsellik açısından..bazen düşünüyom doğum sonrasında normale döndüğümüzde eskisi gibi olabilcekmiyiz acaba diye..tuhafıma gidiyor yanii..hayırlısı..

onatçım adet sancısı gibi hafif hafif bu benimki..4.gün bugün devam ediyor..
KIZLAR bu arada alttan muayeneler ne zaman başlayacak şimdi ben 2 gün sonra
gidicem kontrole daha çatı muayenesi yapmaz dimi dr.

asspirincim ben almayacağım oyun halısı kocaman bişey yaa nereye koyucam onu evde çok dağınıklık olur bide...

oyun halısı acıkcası bana da cok sacma gelıyor ya ne gerek varkı ???

Benim annem izmir de bi bebiş ziyaretine gittiğinde görmüş o oyun halısından çok beğenmiş banada söyledi..bende netten baktım gerçekten çok güzeldi benim çok hoşuma gitti yani..ama dediğin gibi güzelleri 100 den başlıyor..sanırım belirli aylar kullanır bu halıyı..

bizde tam kardeşiz önceden dokunmadan uyumazdı şimdi sadece kızını seviyor gerçi hoşuma gidiyor kızımızı sevmesi ama arada benimlede ilgilense hiç fena olmaz bide 4 senelik evliyiz ama yaklaşık 8 senedir beraberiz bana söylemediği sözleri kızımıza söylüyor şimdi.

anladım canım gecmıs olsun alttan muayeneye erken ama sıkıntı olunca bellıde olmaz bakabılıyorlar bende sıvılce vardı 3 hafta once alttan baktı çok zordu yaffff orda karar verdım sezeryan olcam dıye

Bunu bende cok merak ediyorum bu hafta kontrole bende gidicem acaba mı ? die beynimde soru işareti var

bende büyüklerini beğeniyorum en güzeleri tiny love ve fisher price ama çok çok pahalı onun yerine başka bi şey alırım

çiğdemcim hallisnaya mesaj attım umarım ekler benide:) bu arada ne alttan muayenesi bee daha çok erkennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…