bu arada eşimle kardeş kardeş geçirdiğimiz 4. ay:)))) ilk hamile olduğumu öğrendiğimde yaptık kanam oldu töbe artık bi daha yaklaştırmam zaten eşiminde beni artık kardeş gibi gördüğünü düşünmeye başladım hatta geçen gün kızdım hiç sexsi bulmuyosun beni dedim ama kavga edicek gücüm olmadığı için üstelemedim neyse artık doğumdan 40 gün sonra düzelir herhalde:)
süpermişşşşşşşş defne senin adın çiğdem miydi didem miydi karıştırdım:)
çiğdem canımcım face hesabın yokmu senin gelsene sen de face e??
bu arada hepimiz 84 lüyüz cnm:))didem sen ben (didem dövecek beni şimdi benim yaşımı niye karıştırıon diyekaydirigubbakcemile3)
varr face de hesabım ama nasıl bulacam sizi kuzummm bu arada aynı yaşta olmak süperr
üfff ara ara giriyor bana bu sancılardan hala...
bu arada eşimle kardeş kardeş geçirdiğimiz 4. ay:)))) ilk hamile olduğumu öğrendiğimde yaptık kanam oldu töbe artık bi daha yaklaştırmam zaten eşiminde beni artık kardeş gibi gördüğünü düşünmeye başladım hatta geçen gün kızdım hiç sexsi bulmuyosun beni dedim ama kavga edicek gücüm olmadığı için üstelemedim neyse artık doğumdan 40 gün sonra düzelir herhalde:)
Biz arkadaş değil neredeyse uzaktan akrabayız kaydirigubbakcemile3.Geçen konuşuyorduk.
Evlenmeden önce bazı şeyleri tüketenler hakkında (daha doğrusu ben konuşuyordum o dinliyordu).
Dedim ki,biz evlenmeden önce avans çektik biraz böyle davranıyorsun :) baktım hııı yaparak dinliyor dedim biz GALİBA MAAŞI DA ÇEKTİK... kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol:
Selam kızLar ben geLdim
bızde ole gecen aksam arkadasım aradı kız dıyorkı sızıde rahatsız ettım yok be ne rahatsızlıgı dedım ne bılıyım ıste dedı guldu.bende bız artık esımle ev arkadasıyız dedım nasıl guluyor bı sızde duydum salakmısın hıc yaklasmıyomusun dıyor bende hayır dedım yaklasamam bebıs var yazık ya hıcte yapamam yanı:)
kızlar bu arada oyun halısı alan yada almayı düşünen var mı acaba kullanışlımı yani ne kadar oyalanır yada oynar ki bebiş onunla eşimde çok pahalı buldu kendin yap bi oyun halısı ne gerek var dedi cidden pahalı güzelleri 100-150 tl
kızlar bu arada oyun halısı alan yada almayı düşünen var mı acaba kullanışlımı yani ne kadar oyalanır yada oynar ki bebiş onunla eşimde çok pahalı buldu kendin yap bi oyun halısı ne gerek var dedi cidden pahalı güzelleri 100-150 tl
onatçım adet sancısı gibi hafif hafif bu benimki..4.gün bugün devam ediyor..
KIZLAR bu arada alttan muayeneler ne zaman başlayacak şimdi ben 2 gün sonra
gidicem kontrole daha çatı muayenesi yapmaz dimi dr.
asspirincim ben almayacağım oyun halısı kocaman bişey yaa nereye koyucam onu evde çok dağınıklık olur bide...
onatçım adet sancısı gibi hafif hafif bu benimki..4.gün bugün devam ediyor..
KIZLAR bu arada alttan muayeneler ne zaman başlayacak şimdi ben 2 gün sonra
gidicem kontrole daha çatı muayenesi yapmaz dimi dr.
asspirincim ben almayacağım oyun halısı kocaman bişey yaa nereye koyucam onu evde çok dağınıklık olur bide...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?