2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

pelin ne o kız hiç laf atmıyorsun klava:hoşgeldin dedim ama görmedin bilem...
naptın sen 2.tahlilinin sonucunu ben görmedim okumadım heralde enfeksiyon devam ediyomuymuş???
Hoşbulduk canım yoook kız görmedim.
Tahlil yapıldı enfeksiyon artmış yine fitil verdi dün akşam bitti şükür.
Alıntı yapiim...

Bende şu çatı muayenesini merak ediyorum.bu arada nasıl oluyo o muayene şekli.yani parmakla filanmı yoksa ultrason aletiylemi..

Oyun halıları o kadarda büyük değil aslında cnm..tabii model model.küçük olanlarda var..bide onun üzerinden parça filan çıkmıyo.yani dağınıklık yaratacak bişey değil aslında yani toplayıp açıyosun bezden bişey olduğu için..tabii tercih meselesi cnm bunlar..

bide aldığım bilgilere göre chicco mama termosu çok güzelmiş bi arkadaşım uzun süre kullanmış hani bi yere falan giderken çorba vs götürmüş 80 tl ama değeceğini düşünüyorum

Toxic cim 30.haftadan sonramı 15 günde bir gidicez? bi de nst içinmi dedin yan yatmayı orayı anlayamadım cnm..biraz daha açıklayabilirmisin?

oda ıyıymı seker bebıse guzel seyler soylemesı benım esım bıraz odundur ıltıfat bılmezdı bızde 1 yıllık evlı olcaz tam dogumda ama 5 yıldır cıkıyoruz eskıdende odndu yıne odun oglusunuda ole tatlı sozlerle sevmez ama hayallerı var alısverıste oyuncaklara bakıp dalıyor bazen hayelmı kurdun dıyrm evet nerden anladın dıyr bakarken guluyor oyuncaklara :dance:

canım ben o muayeneden nasibimi aldım 3 hafta önce acile gitmiştik yaa
çatı muayenesi öyle mi oluyor gene bilmiyorum tam olarak ama açılma var mı diye bakmıştı ama ayy ay ne fena yaa korkutmayayım sizi ama uzun maşa gibi bişeyle ölçtü hiç te iyi bişey değildikafamçokkarıştı

cnm cevaplanacak pek bi mesaj yazmamışın ki kuşum buna da ben baya güldüm ama sana cvp yazmamışım.bu arada seninkinin göbeğinin niye gittiğini ben anladım adamı kanser edicen yakında kız üzüntüden zayıflıyordurkaydirigubbakcemile3
benimki de tam tersi benle yarışıo göbeği:))))

şeker catı muayenesını ben sordum karsı komsum hemsırede işaret parmagıyla orta parmagı ıcerde sokup bakıyorlarmış açıklık varmı yokmu dıye onlar elı alısmıs artık anlıyorlarmıs hemen santımını falanda ebelerde doktordan ıyı dedı hatta gulduk.ben ıstemıyorum catıma flan ellenılmesın oyuzden sezercık ıstıyorum normalden cok korkuyorum yaaaaaaaa

Benim eşimde pek öle romantik filan değildir ama oğlunu hergün her fırsatta seviyor okşuyor konuşuyor.o karnımı elledikçe bende mutlu oluyorum hatta karnımda tatlı bi rahatlama oluyor bende elle elle diyorum sev bizi birazcık..:)))))))

Hımm o ultrasonmuş cnm..ben o aletten çok deneyimli olduğum için sanırım zorlanmam..epey bi alışığım yanii o maşa gibi dediğin şeye :))))

Yazdım ya kocişin zayıfladığını aylar sonra farkettim diye neyse ya çok sıcak bayılacam şimdi size sataşıyım bari

Bende bu tarz olaylardan korktuğum için sezeryan istiyorum içten içe ama cevremde normal ol die o kdar baskı var ki

valla hamile kalmadan önceki aylarda adetim 10 gün geçikmişti dr öyle bi muayene ettiki kusura bakmayın iğrenç ama elini soktu o yüzden 2 parmak vız gelir:))))

Naapsın benim kociş çok kiloluydu evlendikten sonra 15 kg almıştı onları verdi. Sebebi ise kızı doğmadan sağlıklı 1 vücudu olsun muş ama sinir oldum çok yakışıklı oldu böle gençleşti adam

çiğdemcim hallisnaya mesaj attım umarım ekler benide:) bu arada ne alttan muayenesi bee daha çok erkennn
erken falan ama ben adet san.gibi sancım var dersem kesin alttan muayene eder.
Hoşbulduk canım yoook kız görmedim.
Tahlil yapıldı enfeksiyon artmış yine fitil verdi dün akşam bitti şükür.
Alıntı yapiim...

okumuşum ben bu mesajını yaa unutmuşum işte pelincim.
bu arada evet o yan yatma olayı çok iyi nst de ben de 45 dk yatmıştm
ya sırtüstü iyi olmuyor ama yan yatırtıyorlarmı ki?

o çatı muayenesinin adı tuşe bu orta parmakla işaret parmakını makas gibi açabildiğin kadar açıyorsun şu şekil oluyo < ikisinin en uçtan en uca ölçümünü de 11 cm alıyorlar yani bu tam denk geliyosa hadi bakem doğuma:d

Toxic cim 30.haftadan sonramı 15 günde bir gidicez? bi de nst içinmi dedin yan yatmayı orayı anlayamadım cnm..biraz daha açıklayabilirmisin?
Bilmiyorum 15 gün sonra gel dedi.Bi yerde okumustum nst sıklaşıyor diye.
Evet nst de beni 2 kere sırt üstü yatırdılar çok kötü oldum nefes alamadım sarı odayı yeşil yeşil görmeye başladım belim ağrıdı zor dayandım.Dedim bu sefer yana yatayım yattım sola ohh ne rahatmış tık tık düğmeye bas çok eglenceli geldi bu sefer :).
Gerçi makina çok kere kalp atışını algılayamadı benimki kıpr kıpır hiç durmadı makinadanada hışır hışır sesler kafam şişti. :)
Sonucu aldık dr gösterdik ultrasonda muayenede bakarken 2 dakka içinde uyumuş kuzum :)
Iyyk yaa ben napıcam o zman.Akşam ayıptır sölemesi artık aynayla bile zor olduundan fitili eşim koydu.Fenalıklar geçiriyodum tek bi parmakla iki parmaı birden kaldıramam heralde.
İçeri girerken mahvoluyorum bakalım dışarı çıkarken nası olcak kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…