Hoşbulduk canım yoook kız görmedim.pelin ne o kız hiç laf atmıyorsunklava:hoşgeldin dedim ama görmedin bilem...
naptın sen 2.tahlilinin sonucunu ben görmedim okumadım heralde enfeksiyon devam ediyomuymuş???
Biz geldik kotamız doldu ama sizden ayrı kalamıyoruz bi bakalım dedik :)
Dr amcamıza gittik oğluşum 1286.2 gr olmuş yani 15 günde yaklaşık 303 küsür gr almış :)
Boyu atak yapmış bu sefer :) 15 gün sonra yine gidicez artık her gidişte nst ye bağlanıyoruz.Size tavsiyem yana yatmayı isteyin bu sefer çok rahat ve keyifliydi :) Sanırım artık 15 günde bir gidicess heralde..
Oğluşum uyuyordu dr amcamızda fifiyi gösterip gösterip duruyor kaydirigubbakcemile3
Enfeksiyon bu sefer daha yüksek çıktı yine fitil verdi.
Geçmişti normal akıntı bile gelmiyordu ama 3 gündür tekrar başladı.Bi daha tahlil istemicem dedi,artık 2 ay böle idare edices heralde.Büyük ihtimal antibiyotik akıntıyı artırmıştır dedi.Hamile olduğum için tekrar ediyormuş.Doğumdan sonra kurtulurum inşallah.
Bu arada sadece duru suyla yıkacaksın orayı dedi genital temizleyici bile yasak.
Oğluma burun aspiratörü aldım bugün :))
onatçım adet sancısı gibi hafif hafif bu benimki..4.gün bugün devam ediyor..
KIZLAR bu arada alttan muayeneler ne zaman başlayacak şimdi ben 2 gün sonra
gidicem kontrole daha çatı muayenesi yapmaz dimi dr.
asspirincim ben almayacağım oyun halısı kocaman bişey yaa nereye koyucam onu evde çok dağınıklık olur bide...
kİMSE BENİM YAZDIKLArma bakmıyor küsiyim mi size
kİMSE BENİM YAZDIKLArma bakmıyor küsiyim mi size
oda ıyıymı seker bebıse guzel seyler soylemesı benım esım bıraz odundur ıltıfat bılmezdı bızde 1 yıllık evlı olcaz tam dogumda ama 5 yıldır cıkıyoruz eskıdende odndu yıne odun oglusunuda ole tatlı sozlerle sevmez ama hayallerı var alısverıste oyuncaklara bakıp dalıyor bazen hayelmı kurdun dıyrm evet nerden anladın dıyr bakarken guluyor oyuncaklara :dance:bizde tam kardeşiz önceden dokunmadan uyumazdı şimdi sadece kızını seviyor gerçi hoşuma gidiyor kızımızı sevmesi ama arada benimlede ilgilense hiç fena olmaz bide 4 senelik evliyiz ama yaklaşık 8 senedir beraberiz bana söylemediği sözleri kızımıza söylüyor şimdi.
Bende şu çatı muayenesini merak ediyorum.bu arada nasıl oluyo o muayene şekli.yani parmakla filanmı yoksa ultrason aletiylemi..
Oyun halıları o kadarda büyük değil aslında cnm..tabii model model.küçük olanlarda var..bide onun üzerinden parça filan çıkmıyo.yani dağınıklık yaratacak bişey değil aslında yani toplayıp açıyosun bezden bişey olduğu için..tabii tercih meselesi cnm bunlar..
Kızlar siz komik 1 şey diyim 6aydır kocişle kardeş gibiyiz bu sürede rejim yaptı 10kg verdi ee göbiş filan kalmadı geçenlerde giyiniyordu odaya girdim baktım adamın görmeyeli göbeği kalmamış aaa dedim ne güzel göbiş filan yok ooo dedi sen bana kaç aydır doğru düzgün bakmıyorsun dedi. Demekki alıcı gözüyle ne zamandır bakmamışım kocişe çok güldük
Bende şu çatı muayenesini merak ediyorum.bu arada nasıl oluyo o muayene şekli.yani parmakla filanmı yoksa ultrason aletiylemi..
Oyun halıları o kadarda büyük değil aslında cnm..tabii model model.küçük olanlarda var..bide onun üzerinden parça filan çıkmıyo.yani dağınıklık yaratacak bişey değil aslında yani toplayıp açıyosun bezden bişey olduğu için..tabii tercih meselesi cnm bunlar..
oda ıyıymı seker bebıse guzel seyler soylemesı benım esım bıraz odundur ıltıfat bılmezdı bızde 1 yıllık evlı olcaz tam dogumda ama 5 yıldır cıkıyoruz eskıdende odndu yıne odun oglusunuda ole tatlı sozlerle sevmez ama hayallerı var alısverıste oyuncaklara bakıp dalıyor bazen hayelmı kurdun dıyrm evet nerden anladın dıyr bakarken guluyor oyuncaklara :dance:
canım ben o muayeneden nasibimi aldım 3 hafta önce acile gitmiştik yaa
çatı muayenesi öyle mi oluyor gene bilmiyorum tam olarak ama açılma var mı diye bakmıştı ama ayy ay ne fena yaa korkutmayayım sizi ama uzun maşa gibi bişeyle ölçtü hiç te iyi bişey değildikafamçokkarıştı
şeker catı muayenesını ben sordum karsı komsum hemsırede işaret parmagıyla orta parmagı ıcerde sokup bakıyorlarmış açıklık varmı yokmu dıye onlar elı alısmıs artık anlıyorlarmıs hemen santımını falanda ebelerde doktordan ıyı dedı hatta gulduk.ben ıstemıyorum catıma flan ellenılmesın oyuzden sezercık ıstıyorum normalden cok korkuyorum yaaaaaaaa
erken falan ama ben adet san.gibi sancım var dersem kesin alttan muayene eder.çiğdemcim hallisnaya mesaj attım umarım ekler benide:) bu arada ne alttan muayenesi bee daha çok erkennn
Hoşbulduk canım yoook kız görmedim.
Tahlil yapıldı enfeksiyon artmış yine fitil verdi dün akşam bitti şükür.
Alıntı yapiim...
Bilmiyorum 15 gün sonra gel dedi.Bi yerde okumustum nst sıklaşıyor diye.Toxic cim 30.haftadan sonramı 15 günde bir gidicez? bi de nst içinmi dedin yan yatmayı orayı anlayamadım cnm..biraz daha açıklayabilirmisin?
Iyyk yaa ben napıcam o zman.Akşam ayıptır sölemesi artık aynayla bile zor olduundan fitili eşim koydu.Fenalıklar geçiriyodum tek bi parmakla iki parmaı birden kaldıramam heralde.şeker catı muayenesını ben sordum karsı komsum hemsırede işaret parmagıyla orta parmagı ıcerde sokup bakıyorlarmış açıklık varmı yokmu dıye onlar elı alısmıs artık anlıyorlarmıs hemen santımını falanda ebelerde doktordan ıyı dedı hatta gulduk.ben ıstemıyorum catıma flan ellenılmesın oyuzden sezercık ıstıyorum normalden cok korkuyorum yaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?