Benim kesin sezeryan ya çatı muayenesi filan yokopuyorumnanaktan
şeker catı muayenesını ben sordum karsı komsum hemsırede işaret parmagıyla orta parmagı ıcerde sokup bakıyorlarmış açıklık varmı yokmu dıye onlar elı alısmıs artık anlıyorlarmıs hemen santımını falanda ebelerde doktordan ıyı dedı hatta gulduk.ben ıstemıyorum catıma flan ellenılmesın oyuzden sezercık ıstıyorum normalden cok korkuyorum yaaaaaaaa
Yazdım ya kocişin zayıfladığını aylar sonra farkettim diye neyse ya çok sıcak bayılacam şimdi size sataşıyım bari
Bende bu tarz olaylardan korktuğum için sezeryan istiyorum içten içe ama cevremde normal ol die o kdar baskı var ki
Hımm anladım cnmm..nasıl anlıyolar öle santimi santimine çok ilginçmiş vallaa..cnm aslında çok çok korkulacak bişey değil ben bi kez o şekilde muayene edilmiştim ameliyat öncesi..bi de sürekli vajinal ultrasonla bakıldığı için sanırım alıştım biraz.tabii çok hoş bişey değil ama kendini ne kadar kasarsan o kadar zor oluyo..ne kadar gevşek rahat ve relaks olursan hiçmi hiç hissetmiyosun cnm.tecrübeyle sabittir yani yerimseniben
benımde cevrem normal yap dıyor ben hıhı tamam dıyıp gecıyorum ama ben normal yapamam bılıyorum kendımi.esımde tutturmus normal yap dıye gecen komsumla konusuyoruzda normalde cok zor ya kesıyorlarya orasının seklı bozuluyormus sonra dıktırmeye seklını duzeltmeye operasyona gelıyorlarmıs.ne anladım ben sezeryan olmuycam sonra seklı bozuk dıye amelıyata gırcem.sen rahat oldugunu yap takma kımseyı bence
kız yakışıklıda oldu diyosun bi de bakmıyosun adamın yüzüne (insan nası farketmez kız kocişini zayıfaldığınıkaydirigubbakcemile3)kaptırırsın valla hee.
dikkat et...
Tatlım bu kendi kararın mı ? yoksa zorunlu olarak mı ? acaba
işte seker ben gevseyemıyorum ole sıkmısımkı kendımı adam benden smear alcaktı bagırdım acıdı dıye adam elını bıle surmedı az bısey bunda bısey yokkı dedıbıde kendınızı cok kasıyorsunuz sıkmayın dıyor ama elımde degılki yaffffffff
Naapsın benim kociş çok kiloluydu evlendikten sonra 15 kg almıştı onları verdi. Sebebi ise kızı doğmadan sağlıklı 1 vücudu olsun muş ama sinir oldum çok yakışıklı oldu böle gençleşti adam
o çatı muayenesinin adı tuşe bu orta parmakla işaret parmakını makas gibi açabildiğin kadar açıyorsun şu şekil oluyo < ikisinin en uçtan en uca ölçümünü de 11 cm alıyorlar yani bu tam denk geliyosa hadi bakem doğuma:d
Bilmiyorum 15 gün sonra gel dedi.Bi yerde okumustum nst sıklaşıyor diye.
Evet nst de beni 2 kere sırt üstü yatırdılar çok kötü oldum nefes alamadım sarı odayı yeşil yeşil görmeye başladım belim ağrıdı zor dayandım.Dedim bu sefer yana yatayım yattım sola ohh ne rahatmış tık tık düğmeye bas çok eglenceli geldi bu sefer :).
Gerçi makina çok kere kalp atışını algılayamadı benimki kıpr kıpır hiç durmadı makinadanada hışır hışır sesler kafam şişti. :)
Sonucu aldık dr gösterdik ultrasonda muayenede bakarken 2 dakka içinde uyumuş kuzum :)
Hım bende çok merak ediyorum şu nst yi bakalım ne zaman gircez.cuma randevum var bakalım ne olacak..
usg şeysinden değil siercim bu farklı bişey vajinal usg yle benimde bakıldı ilk zamanlar 3-4 defa falan o okadar rahatsız etmiyor ama bu açılı bişey ve rahimdeki açılmayı ölçüyor daha açık yazamıyorum k.bakmayın işte baya bi giriyor onunla ne kadar girerse işte oradan açıklığa bakıyor ama çok kötü yaa vajinal usg daha iyi bundan...
Ayy o zaman parmak olayı dahamı iyi acaba??
benımde cevrem normal yap dıyor ben hıhı tamam dıyıp gecıyorum ama ben normal yapamam bılıyorum kendımi.esımde tutturmus normal yap dıye gecen komsumla konusuyoruzda normalde cok zor ya kesıyorlarya orasının seklı bozuluyormus sonra dıktırmeye seklını duzeltmeye operasyona gelıyorlarmıs.ne anladım ben sezeryan olmuycam sonra seklı bozuk dıye amelıyata gırcem.sen rahat oldugunu yap takma kımseyı bence
Valla cnm ben hep duamı hakkımızda hayırlısı sağlıklısı iyisi hangi doğumsa o olsaun diyorum allahıma..çünkü deediğin gibi her türlü şey söyleniyor.biraz şans işi kısmet işte.kimi 2 dikişle normal doğumu atlatıyor rahatçana kimide başka şey söylüyo..sezeryanında olumsuz bissürü şeyi var ama dediğim gibi hakkımızda hangisi hayırlısı olacaksa öyle olsun demekten başka çaremiz yok..mesela ben laparoskopi oldum göbek deliğimde 2 dikiş 1 tanede kasığımda var.valla o kadarcık dikiş bile insanı çok zorluyo sezeryanı o zaman anladım bende zordur diye.bide kat kat kesilip alınıyo bebek..offf yanii hepsi ayrı bi zor işte cnm yaa..
kızcelerim ben birazdan çıkacağım bugünlük benden bu kadar biran önce kocama internet aldırayım eve yaaa akşamları da gireyim valla süper oluyo sizlerle konuşmakk hepinizi ve bebiklerinizi bolllllcana öpüyorumm
Ben her seferinde kendime söylüyorum alttan bakarsa kendini kasma sıkma die ama olmuyor olmuyor.Ama ilk gittimde çok acıycak sanmıştım hiç acımamıştı daha kendimi kasamadan utanmaktan anlamadım.Ama artık anlıyorum acıycak korkusuna utanmak felan kalmadı.Bi dakine dicek sen bu kızanı nası yapmayı becerdin die kaydirigubbakcemile3işte seker ben gevseyemıyorum ole sıkmısımkı kendımı adam benden smear alcaktı bagırdım acıdı dıye adam elını bıle surmedı az bısey bunda bısey yokkı dedıbıde kendınızı cok kasıyorsunuz sıkmayın dıyor ama elımde degılki yaffffffff
birde diyorar kestirme kendini bende senin gibi hıhı diyorum allah büyük hayırlısı hangisiyse vs.diorum ama içtn içe de yiyorum kendimi cevrede normal doğum yapan birileri oluyo eşim hemen ayağa kalktıklarını gördüğünden sezeryan dedirtmiyo bile oy ne zormuş
Ben her seferinde kendime söylüyorum alttan bakarsa kendini kasma sıkma die ama olmuyor olmuyor.Ama ilk gittimde çok acıycak sanmıştım hiç acımamıştı daha kendimi kasamadan utanmaktan anlamadım.Ama artık anlıyorum acıycak korkusuna utanmak felan kalmadı.Bi dakine dicek sen bu kızanı nası yapmayı becerdin die kaydirigubbakcemile3
Bu sefer bakmassa yineHım bende çok merak ediyorum şu nst yi bakalım ne zaman gircez.cuma randevum var bakalım ne olacak..Bilmiyorum 15 gün sonra gel dedi.Bi yerde okumustum nst sıklaşıyor diye.
Evet nst de beni 2 kere sırt üstü yatırdılar çok kötü oldum nefes alamadım sarı odayı yeşil yeşil görmeye başladım belim ağrıdı zor dayandım.Dedim bu sefer yana yatayım yattım sola ohh ne rahatmış tık tık düğmeye bas çok eglenceli geldi bu sefer :).
Gerçi makina çok kere kalp atışını algılayamadı benimki kıpr kıpır hiç durmadı makinadanada hışır hışır sesler kafam şişti. :)
Sonucu aldık dr gösterdik ultrasonda muayenede bakarken 2 dakka içinde uyumuş kuzum :)
birde diyorar kestirme kendini bende senin gibi hıhı diyorum allah büyük hayırlısı hangisiyse vs.diorum ama içtn içe de yiyorum kendimi cevrede normal doğum yapan birileri oluyo eşim hemen ayağa kalktıklarını gördüğünden sezeryan dedirtmiyo bile oy ne zormuş
çİĞDEM KIZ HAFTASONU NE YAPTIN ANLATSANA(ya büyük harfle çalışıyorum arada buraya yazarken karışıyor kusura bakmayın)
Bu sefer bakmassa yine
de arada sancı giriyo sanki karnıma böle karın ağrısı gibin o zman hemen nst ye yollar kaydirigubbakcemile3 aklinialirimsmile :jeyyar::jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?