2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

usg şeysinden değil siercim bu farklı bişey vajinal usg yle benimde bakıldı ilk zamanlar 3-4 defa falan o okadar rahatsız etmiyor ama bu açılı bişey ve rahimdeki açılmayı ölçüyor daha açık yazamıyorum k.bakmayın işte baya bi giriyor onunla ne kadar girerse işte oradan açıklığa bakıyor ama çok kötü yaa vajinal usg daha iyi bundan...

Hımm anladım cnmm..nasıl anlıyolar öle santimi santimine çok ilginçmiş vallaa..cnm aslında çok çok korkulacak bişey değil ben bi kez o şekilde muayene edilmiştim ameliyat öncesi..bi de sürekli vajinal ultrasonla bakıldığı için sanırım alıştım biraz.tabii çok hoş bişey değil ama kendini ne kadar kasarsan o kadar zor oluyo..ne kadar gevşek rahat ve relaks olursan hiçmi hiç hissetmiyosun cnm.tecrübeyle sabittir yani yerimseniben

Yazdım ya kocişin zayıfladığını aylar sonra farkettim diye neyse ya çok sıcak bayılacam şimdi size sataşıyım bari

kız yakışıklıda oldu diyosun bi de bakmıyosun adamın yüzüne (insan nası farketmez kız kocişini zayıfaldığınıkaydirigubbakcemile3)kaptırırsın valla hee.
dikkat et...

Bende bu tarz olaylardan korktuğum için sezeryan istiyorum içten içe ama cevremde normal ol die o kdar baskı var ki

benımde cevrem normal yap dıyor ben hıhı tamam dıyıp gecıyorum ama ben normal yapamam bılıyorum kendımi.esımde tutturmus normal yap dıye gecen komsumla konusuyoruzda normalde cok zor ya kesıyorlarya orasının seklı bozuluyormus sonra dıktırmeye seklını duzeltmeye operasyona gelıyorlarmıs.ne anladım ben sezeryan olmuycam sonra seklı bozuk dıye amelıyata gırcem.sen rahat oldugunu yap takma kımseyı bence

kızcelerim ben birazdan çıkacağım bugünlük benden bu kadar biran önce kocama internet aldırayım eve yaaa akşamları da gireyim valla süper oluyo sizlerle konuşmakk hepinizi ve bebiklerinizi bolllllcana öpüyorumm

işte seker ben gevseyemıyorum ole sıkmısımkı kendımı adam benden smear alcaktı bagırdım acıdı dıye adam elını bıle surmedı az bısey bunda bısey yokkı dedı bıde kendınızı cok kasıyorsunuz sıkmayın dıyor ama elımde degılki yaffffffff

birde diyorar kestirme kendini bende senin gibi hıhı diyorum allah büyük hayırlısı hangisiyse vs.diorum ama içtn içe de yiyorum kendimi cevrede normal doğum yapan birileri oluyo eşim hemen ayağa kalktıklarını gördüğünden sezeryan dedirtmiyo bile oy ne zormuş

kız yakışıklıda oldu diyosun bi de bakmıyosun adamın yüzüne (insan nası farketmez kız kocişini zayıfaldığınıkaydirigubbakcemile3)kaptırırsın valla hee.
dikkat et...

Ya napıyım kilo verdiğini biliyodum da o derece göbişin indiğini farketmemişim çok utandım

Tatlım bu kendi kararın mı ? yoksa zorunlu olarak mı ? acaba

Canım belim rahatsız benim zorunlu ama işime de geliyor açıkçası:roflol:

aYNEN aynen bana da oldu aynısı

çıĞDEM KIZ HAFTASONU NE YAPTIN ANLATSANA(ya büyük harfle çalışıyorum arada buraya yazarken karışıyor kusura bakmayın)

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Hıımm bak bişey daha öğrenmiş olduk sayende pınarcım.hep merak etmişimdir parmakla nasıl kaç cm olduğunu anlıyolar diye..saol cnm )

Ben her seferinde kendime söylüyorum alttan bakarsa kendini kasma sıkma die ama olmuyor olmuyor.Ama ilk gittimde çok acıycak sanmıştım hiç acımamıştı daha kendimi kasamadan utanmaktan anlamadım.Ama artık anlıyorum acıycak korkusuna utanmak felan kalmadı.Bi dakine dicek sen bu kızanı nası yapmayı becerdin die kaydirigubbakcemile3

bıde benım esımde veterıner jınekologu bı baslıyor saydırmaya susturamıyorumda bılmedıgıde yok gıcık edıyor benı sen yap dogumu ben yapmıyorum dedım ya cok zor dusndukce korkuyorum aslında 2sındnde ama yıne sezeryan sankı daha ıyı gıbı gelıyor ıyılesılıyor ya arkadasım hemen 4 gune kalktı evde ıs bıle yapıyodu

sorma seker ya o bebısı yapmayada bız 5 yıl onceden konusmaya baslamıstık ben ondanda korkuyordum 5 yılda ancak astım kendımı evlendık :) dogum dedıgın 5 yıl surmuyorkı

Bu sefer bakmassa yine
de arada sancı giriyo sanki karnıma böle karın ağrısı gibin o zman hemen nst ye yollar kaydirigubbakcemile3 aklinialirimsmile :jeyyar::jeyyar:

Banada her türlüsünü söyleyen var.eşimde normal yap diyor..sen yaparsın bunca şeyden sonra eminim diyor ama tabii dışardan konuşması kolay :))
k.validemde sezeryan ol demezmi ne gerek var diyo bu zamanda o kadar sancı çekceksin filan diyor..gerçi kendisinin acı eşiği çok düşüktür.kendi annemde benim doğumlarım çok kolay çabuk oldu diyor bana çekersen zorlanmazsın hiç diyor..yaniii işte herkes bişey söylüyooo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…