2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bende kızlarıma ÖZGÜ- ÖYKÜ isimlerini düşünüyorummm nasıl kızlar güzelmi sizce?????

Benim de varislerim yok canım.Evet canım.Zaten ikizleri 36 haftada alıyorlar.Az daha dişini sıksa benim bebişler...tehlikeyi atlattık sayılır ama vakitinde zamanında gelmeleri için her bir şey yapıcam .Rabim yardımcımız olsun inşallah.Afiyet olsun canım.Ben de karpuzu çok yiyorum.enfeksion oluşmaamaya yardımcı oluyor.Bir de bahcede kiraz vişne falan var onlardan yiyorum.Yarın da görümcemin düğünü gidemedik bebişlerimizle halamızın düğününee...

Günaycım doğarlar canım vaktinde sen hiç evham yapma ben de çok takıyordum nedense 31i geçince rahatladım:)

Özgü zaten süper 1 isim bence canım öykü de ona uyuyor. Bence çok güzel düşünmüşsünolumunekankayizsmile

özgüyü ben istedim eşimde takdı öykü olsun o zaman diğeri die ama çokkk klasik olu öykü herkes koyuyo bu ismi ne bilim karasız kaldım...

kızlar kimsede bööle bişey yokmuuu:1shok:

ayy ben yeni okudum şimdi anladım, hangi site
sen ağlama lütfen
:çok üzgünüm:

O dert bendede oldu cnm ama sanki şimdi göbek genleştikçe azaldı gibi geliyo gözüme yada ben yanılıyorum bilmiyorum..özellikle ilk 3.aydan itibaren bendede oldu.3 ay için ben progestan kullanmıştım nettende kıllanma yapabilir diye okumuştum.ona bağladım.bide sürekli yağlanıp kremleniyoz ya ondanda olabilir..

%100 babasının oğlu yazdır.

Yada %100 babasının prensi

Evet olabilir cnm..

günaycım senin doğum ağustos başı olur sanırım 2 ayın kalmış... benide sardı stres aynen senin gibi benimde 4 hafta var önümde ayyy temmuzun 15 ine gelmesini çok isiyorum hayırlısı ise tabe doğum günümde en güzel hediyem olsun 2 kızım......inşallah....

Olsun üzülme canım, çok önemli bir durumun var senin, annelik misyonumuz artık şimdiden fedakarlık yapmaya başladık bak, çok istediğimiz yerelere gitmekten onlar için vazgeçiyoruz, eğitiyoruz kendimizi öyle düşün canım:)

göbekde kıl görmek isteyen bana gelsin goril gibi oldu göbeğim kocamla göbüşdeki kıllar konusunda yarışıoz :)))

Selam kızlarrrr, ben geldimm. Kızımız 1206 gram olmuş. Doktor 1 saat bekletti bizi , çünkü biz geldiğimiz zaman doğuma gitti. Bi sezeryan bi de kürtaj yapmış gelmiş. Kızımızın herşeyi güzel çıktı.Ölçümleri tam yapamadı. 63 kilo olmuşum.Şeker yüklemesini de tokluk olarak yazıcam dedi,100 lük olunca tokluk olarak geçer dedi. Eksik vermişler tahlil sonucunu, ayy bi daha içemem ben dedim. Tamam dedi, normal çıkmış,140'ın üstünde çıksaydı yeniden isterdim dedi. Kramplar için de magnezyum yazdı.opuyorumnanaktan

Geçmişi okuyup geliyorummm.

acaba aldırsam ağdayla bişey olurmuki ya?

gözün aydın canım..çooook sevindim maşallah bebişinede sanada

Aynen canım benimde3. aydan itibaren olmuştu ama şimdi dediğin gibi göbeğimiz büyüdükçe gözükmüyor sanırım...

temmuzun 20 si benim de eşimin de doğum günüm bir de doğum günümüz :)ama bebişlerim 20 temmuzda gelirse 34+2 haftalık olucaklar.İnşallah zamanlarında gelirler bebişlerimiz canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…