Benim de varislerim yok canım.Evet canım.Zaten ikizleri 36 haftada alıyorlar.Az daha dişini sıksa benim bebişler...tehlikeyi atlattık sayılır ama vakitinde zamanında gelmeleri için her bir şey yapıcam .Rabim yardımcımız olsun inşallah.Afiyet olsun canım.Ben de karpuzu çok yiyorum.enfeksion oluşmaamaya yardımcı oluyor.Bir de bahcede kiraz vişne falan var onlardan yiyorum.Yarın da görümcemin düğünü gidemedik bebişlerimizle halamızın düğününee...Ay canım erken doğum tehliken olması kötü olmuş ama dikkat edersen kendine belki 37. haftaya kadar dayanırsın bebek içinde iyi olur hem... Bana gelince çatlaklarım hiç olmadı benim ya sürekli Lierac kullanıyorum sanırım iyi geldi, varislerim çok fazlalaştı ama çok ağrı yapıyo, onun dışında sürekli meyva yiyoruım işte canım...)))
bende kızlarıma ÖZGÜ- ÖYKÜ isimlerini düşünüyorummm nasıl kızlar güzelmi sizce?????
Özgü zaten süper 1 isim bence canım öykü de ona uyuyor. Bence çok güzel düşünmüşsünolumunekankayizsmile
kızlar ya bugün dikkatimi çekti göbeğimde kıl artışları olmuşakannehir
çok kötü görünüyoo hormonlarlamı alakalı acaba?sizdede varmı?
cuma günü randevumda sorcam doktora ben bukadar kıllı değildim yaaa:gitme:
Serpil kız dur da dinle o zaman. Babalar günü için body yaptırıyoruz 1 siteden üstüne de ne istersek onu yazdırıcaz babasının aslan oğlu işte nazlı kızı filan gibi. KOnu bu anlatıyorum anlatıyorum okumuyorsun ama ağlarım ben:gitme:
kızlar ya bugün dikkatimi çekti göbeğimde kıl artışları olmuşakannehir
çok kötü görünüyoo hormonlarlamı alakalı acaba?sizdede varmı?
cuma günü randevumda sorcam doktora ben bukadar kıllı değildim yaaa:gitme:
%100 babasının oğlu yazdır.
Yada %100 babasının prensi
Özgü zaten süper 1 isim bence canım öykü de ona uyuyor. Bence çok güzel düşünmüşsünolumunekankayizsmile
Benim de varislerim yok canım.Evet canım.Zaten ikizleri 36 haftada alıyorlar.Az daha dişini sıksa benim bebişler...tehlikeyi atlattık sayılır ama vakitinde zamanında gelmeleri için her bir şey yapıcam .Rabim yardımcımız olsun inşallah.Afiyet olsun canım.Ben de karpuzu çok yiyorum.enfeksion oluşmaamaya yardımcı oluyor.Bir de bahcede kiraz vişne falan var onlardan yiyorum.Yarın da görümcemin düğünü gidemedik bebişlerimizle halamızın düğününee...
Benim de varislerim yok canım.Evet canım.Zaten ikizleri 36 haftada alıyorlar.Az daha dişini sıksa benim bebişler...tehlikeyi atlattık sayılır ama vakitinde zamanında gelmeleri için her bir şey yapıcam .Rabim yardımcımız olsun inşallah.Afiyet olsun canım.Ben de karpuzu çok yiyorum.enfeksion oluşmaamaya yardımcı oluyor.Bir de bahcede kiraz vişne falan var onlardan yiyorum.Yarın da görümcemin düğünü gidemedik bebişlerimizle halamızın düğününee...
O dert bendede oldu cnm ama sanki şimdi göbek genleştikçe azaldı gibi geliyo gözüme yada ben yanılıyorum bilmiyorum..özellikle ilk 3.aydan itibaren bendede oldu.3 ay için ben progestan kullanmıştım nettende kıllanma yapabilir diye okumuştum.ona bağladım.bide sürekli yağlanıp kremleniyoz ya ondanda olabilir..
Evet olabilir cnm..
Selam kızlarrrr, ben geldimm. Kızımız 1206 gram olmuş. Doktor 1 saat bekletti bizi , çünkü biz geldiğimiz zaman doğuma gitti. Bi sezeryan bi de kürtaj yapmış gelmiş. Kızımızın herşeyi güzel çıktı.Ölçümleri tam yapamadı. 63 kilo olmuşum.Şeker yüklemesini de tokluk olarak yazıcam dedi,100 lük olunca tokluk olarak geçer dedi. Eksik vermişler tahlil sonucunu, ayy bi daha içemem ben dedim. Tamam dedi, normal çıkmış,140'ın üstünde çıksaydı yeniden isterdim dedi. Kramplar için de magnezyum yazdı.opuyorumnanaktan
O dert bendede oldu cnm ama sanki şimdi göbek genleştikçe azaldı gibi geliyo gözüme yada ben yanılıyorum bilmiyorum..özellikle ilk 3.aydan itibaren bendede oldu.3 ay için ben progestan kullanmıştım nettende kıllanma yapabilir diye okumuştum.ona bağladım.bide sürekli yağlanıp kremleniyoz ya ondanda olabilir..
Evet olabilir cnm..
günaycım senin doğum ağustos başı olur sanırım 2 ayın kalmış... benide sardı stres aynen senin gibi benimde 4 hafta var önümde ayyy temmuzun 15 ine gelmesini çok isiyorum hayırlısı ise tabe doğum günümde en güzel hediyem olsun 2 kızım......inşallah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?