2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

AHH AHHHHHHHH GÜLAYCIM SEN GEL O KILLANMAYI BANA SOR ANAM...VARYADELİRİCEM GÖBEK BÖLGEM KIL YUMAĞI OLDU VE GEÇEN GÜN FARKETTİM ŞU OMUZ BÖLGEMDE SIRTIMDADA BAŞLAMIŞ HORMONLARLA ALAKALI HAYATIM O ONUN DIŞINDADA MESELA NORMAL KIL LAN BÖLGELERİMDEDE CİDDİ DERECEDE AZALMA OLDU AMA İŞİN İLGİNCİ Bİ ARKADAŞIM VAR MESELA ONDADA AYNI ŞEKİLDE OLDU ..DÖKÜLÜR DEDİ DR AMA BİLEMİYORUM NE KADAR DOPRU HAYATIM TEK TEMEMNNİM İNŞALLAH DOĞUM SONRASI NORMALE DÖNER

Tabi canım.3 senedir bebişlerimin özlemiyle yaşıyoruz.Bana onlar gerek canımcım.Çok hhaklısınopuyorumnanaktan

temmuzun 20 si benim de eşimin de doğum günüm bir de doğum günümüz :)ama bebişlerim 20 temmuzda gelirse 34+2 haftalık olucaklar.İnşallah zamanlarında gelirler bebişlerimiz canım..

inşallah canım sağlıkla gelsinlerde keyiflerini ne zaman isterse yeterki sağlıklı olsunlar....

Dorukcum doktorun sana celestone iğne verdimi?ciğer geliştirici.İkiz gebelikte veriyolar da..Bir de kasılmaların kasık ağrısı falan oluyormu sende?

Valla ben babalar günü için bişey düşünmüyorum çünkü sevgili eşim bana bişey yapmadı ve kızdığımdadada dediki sen benim annemmisin...gelde dövme bu adamı yok ona hediye mediye..

Dorukcum doktorun sana celestone iğne verdimi?ciğer geliştirici.İkiz gebelikte veriyolar da..Bir de kasılmaların kasık ağrısı falan oluyormu sende?

henüz vermedi canım ama cuma vercek galiba... kontrolüm var o gün...
kasıklarımda ağrı oluyo ara ara hatta geçen dedim ben doğuruyorum heralde... dr u aradım ağrı kesici alıp bekle dedi geçmezse bi nts ye bağlan dedi... ama geçdi şükürki...
artık bu saatten sonra ağrılar olması normal canım ama dikkatli olmak lazım....

hOŞGELDİN GÖZÜN AYDIN CNM..DARISI CUMAYA BENİM BAŞIMA.BAKALIM OĞLUMUZ NASIL ÇOK MERAK EDİYORUM..

acaba aldırsam ağdayla bişey olurmuki ya?

CNM SAKIN HAA..DUR BAKALIM DOĞUMU Bİ YAPALIM BELKİ GELDİKLERİ GİBİ GİDERLER..

AAAA EVET CNMM..BENİMDE BACAKLARIMDA MESELA HAMİLELİKTEN DOLAYI SANIRIM DAHA AZ VE DAHA GEÇ ÇIKMAYA BAŞLADI TÜYLER..ÇOK İLGİNÇ DİMİ.SANIRIM HORMONLAR DELİRİYO :)))))

kızlar o kıllar dökülüyormuş son aylarda kardeşim dedi biz şiştikçe dökülüyormuş onlar

HAHHH BAK İŞTE DOĞUMDAN SONRA DÖKÜLÜYOMUŞŞ.DEDİĞİM GİBİ BENDE SANKİ AZALMA OLMAYA BAŞLADI BİLE..

OY MAŞALLAH KIZIMA...MAŞALLAH DE ANNESİ NAZAR DEYMESİN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…