Ben de çok meyve yiyorum ve masal bayılıyor.
Bu arada serpil ad buldun mu kızına
kızlar ya bugün dikkatimi çekti göbeğimde kıl artışları olmuşakannehir
çok kötü görünüyoo hormonlarlamı alakalı acaba?sizdede varmı?
cuma günü randevumda sorcam doktora ben bukadar kıllı değildim yaaa:gitme:
Olsun üzülme canım, çok önemli bir durumun var senin, annelik misyonumuz artık şimdiden fedakarlık yapmaya başladık bak, çok istediğimiz yerelere gitmekten onlar için vazgeçiyoruz, eğitiyoruz kendimizi öyle düşün canım:)
temmuzun 20 si benim de eşimin de doğum günüm bir de doğum günümüz :)ama bebişlerim 20 temmuzda gelirse 34+2 haftalık olucaklar.İnşallah zamanlarında gelirler bebişlerimiz canım..
aaaaaaaaaaa buldum ailecek çok sevdik inşallah sağlıkla doğsun kızım adı zeynep olcak
kızlar o kıllar dökülüyormuş son aylarda kardeşim dedi biz şiştikçe dökülüyormuş onlar
www.simplycolors.com 'dan canım
günaycım senin doğum ağustos başı olur sanırım 2 ayın kalmış... benide sardı stres aynen senin gibi benimde 4 hafta var önümde ayyy temmuzun 15 ine gelmesini çok isiyorum hayırlısı ise tabe doğum günümde en güzel hediyem olsun 2 kızım......inşallah....
Zeynep süper bence ismiyle büyüsün
temmuzun 20 si benim de eşimin de doğum günüm bir de doğum günümüz :)ama bebişlerim 20 temmuzda gelirse 34+2 haftalık olucaklar.İnşallah zamanlarında gelirler bebişlerimiz canım..
Dorukcum doktorun sana celestone iğne verdimi?ciğer geliştirici.İkiz gebelikte veriyolar da..Bir de kasılmaların kasık ağrısı falan oluyormu sende?
Selam kızlarrrr, ben geldimm. Kızımız 1206 gram olmuş. Doktor 1 saat bekletti bizi , çünkü biz geldiğimiz zaman doğuma gitti. Bi sezeryan bi de kürtaj yapmış gelmiş. Kızımızın herşeyi güzel çıktı.Ölçümleri tam yapamadı. 63 kilo olmuşum.Şeker yüklemesini de tokluk olarak yazıcam dedi,100 lük olunca tokluk olarak geçer dedi. Eksik vermişler tahlil sonucunu, ayy bi daha içemem ben dedim. Tamam dedi, normal çıkmış,140'ın üstünde çıksaydı yeniden isterdim dedi. Kramplar için de magnezyum yazdı.opuyorumnanaktan
Geçmişi okuyup geliyorummm.
acaba aldırsam ağdayla bişey olurmuki ya?
AHH AHHHHHHHH GÜLAYCIM SEN GEL O KILLANMAYI BANA SOR ANAM...VARYADELİRİCEM GÖBEK BÖLGEM KIL YUMAĞI OLDU VE GEÇEN GÜN FARKETTİM ŞU OMUZ BÖLGEMDE SIRTIMDADA BAŞLAMIŞ HORMONLARLA ALAKALI HAYATIM O ONUN DIŞINDADA MESELA NORMAL KIL LAN BÖLGELERİMDEDE CİDDİ DERECEDE AZALMA OLDU AMA İŞİN İLGİNCİ Bİ ARKADAŞIM VAR MESELA ONDADA AYNI ŞEKİLDE OLDU ..DÖKÜLÜR DEDİ DR AMA BİLEMİYORUM NE KADAR DOPRU HAYATIM TEK TEMEMNNİM İNŞALLAH DOĞUM SONRASI NORMALE DÖNER
kızlar o kıllar dökülüyormuş son aylarda kardeşim dedi biz şiştikçe dökülüyormuş onlar
Selam kızlarrrr, ben geldimm. Kızımız 1206 gram olmuş. Doktor 1 saat bekletti bizi , çünkü biz geldiğimiz zaman doğuma gitti. Bi sezeryan bi de kürtaj yapmış gelmiş. Kızımızın herşeyi güzel çıktı.Ölçümleri tam yapamadı. 63 kilo olmuşum.Şeker yüklemesini de tokluk olarak yazıcam dedi,100 lük olunca tokluk olarak geçer dedi. Eksik vermişler tahlil sonucunu, ayy bi daha içemem ben dedim. Tamam dedi, normal çıkmış,140'ın üstünde çıksaydı yeniden isterdim dedi. Kramplar için de magnezyum yazdı.opuyorumnanaktan
Geçmişi okuyup geliyorummm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?