2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızlar hepınız ıyısınırdır ınsallah oğlum benı ksam yıne uyutmadı allahım ne yapcam ben boyle hareketlerıyle değil boyle ıçıme sıkıntı gelıyor uyuyamıyorum göğsümün acısı zaten cok kotu batıyor

AAAA EVET CNMM..BENİMDE BACAKLARIMDA MESELA HAMİLELİKTEN DOLAYI SANIRIM DAHA AZ VE DAHA GEÇ ÇIKMAYA BAŞLADI TÜYLER..ÇOK İLGİNÇ DİMİ.SANIRIM HORMONLAR DELİRİYO :)))))

SIRF HORMONLARMI DELİREN SENCE delikafadulden

Bende dün azcık kasık ağrıları oldu.Ama sol yan üste yattığımda geçti..Bir de sanki özür dilerim büyük apdest aldıktan sonra rahatlıyorumm..

Valla ben babalar günü için bişey düşünmüyorum çünkü sevgili eşim bana bişey yapmadı ve kızdığımdadada dediki sen benim annemmisin...gelde dövme bu adamı yok ona hediye mediye..

Benimkide bana anneler gününde bişey almadı.daha anne değilsin dedi pissss..bende almayayım diyorum ama alayım mı acaba da diyorum..arada kaldım bende..

merhaba kızlar nasılsınız ya benim karnımda kasılmalar başladı sanırsam bebek mi yapıyor kasılmamı anlayamadım ama özellikle sabahları karnım kısım kısm sertleşiyor sizdede oluyormu böle bişey.SAğlıcakla kalın....

walla inşallah tatlım normale dönmezse lazere dayanacaz artık bu kadar kıl almayla falanda bitmezzbilmiyorumkismile

Bende dün azcık kasık ağrıları oldu.Ama sol yan üste yattığımda geçti..Bir de sanki özür dilerim büyük apdest aldıktan sonra rahatlıyorumm..

gaz sancısıda olabilir canım sendeki o zaman.... benden sana tavsiye kafana çok takma insan kendini dinledikçe biyerleri ağrıyo.. dr bana dioki kasılman varmı dedim o nası bişiki:))) gülüo dedim karnımda dedim sanki bebişler popişlerini dikio onlar dedi kasılmadır sen popiş sanıosun dedi...kaydirigubbakcemile3

benimkide bana anneler gününde bişey almadı.daha anne değilsin dedi pissss..bende almayayım diyorum ama alayım mı acaba da diyorum..arada kaldım bende..

valla ben almıcam kusura bakmasın....şuanda bizim ilgiye ihtiyacımız olan bi dönemde
olmamaıza rağmen böyle bi cvp alıyorsam yapamam yani...ben onun çocuğunu taşıyorum onun bana inceliklerde bulunması gerekir yalanmı?

Bende de kasılmalar sabahları oluyor canım.Birde wc istediğim zamann

aSLINDA HAKLISIN CANIM ÇOK KAFAYA TAKMAMAK GEREKLİ...0

kesinlikle katılıyorum..bende anneler gününde bişey görmedim..ondan 1 hafta önce falan alışverişe gitmiştik bana hamile elbisesi aldıkk.bunu anneler günü hediyesi sayarsın artık dedi.bu yakınlarda nasıl olsa kendine bişey alır bende babalar günü hediyesi say derim olur biterrr.

acaba aldırsam ağdayla bişey olurmuki ya?

Erkek bebeğe hamile olanlarda tüyler daha çok çıkarmış. Ağdayla falan aldırma bence. Doktora sor, belki zararı vardır.Hem doğumdan sonra dökülüyomuş zaten.

gözün aydın canım..çooook sevindim maşallah bebişinede sanada

Teşekkür ederim canımmm.opuyorumnanaktan

hOŞGELDİN GÖZÜN AYDIN CNM..DARISI CUMAYA BENİM BAŞIMA.BAKALIM OĞLUMUZ NASIL ÇOK MERAK EDİYORUM..
.

Ayy bende düne kadar meraktan çatlıyodum. Gece de uyuyamadım zaten. Kızımız doktora gidince hep uyuyo,evdeyken uyanık.kaydirigubbakcemile3

OY MAŞALLAH KIZIMA...MAŞALLAH DE ANNESİ NAZAR DEYMESİN

Hoşgeldin canım. (maşallah kaydirigubbakcemile3 ) opuyorumnanaktan

geçmiş olsun canım, benim kızda geceleri uyutmuyo bazen.bilmiyorumkismile

Selam canım, hoş geldin.3 gündür bana da oluyo canım o kasılmalar.Biraz acıtıyoda canını değil mi? bilmiyorumkismile

Merhaba cnm..genelde hepimizde aynı şeyler oluyo yani bende hiç rahat uyuyamıyorum artık..hele sola bi yatayım oğlan sağdan soldan geçiriyo valla..napalım onlar hareketli olsunlarda katlanırız artık..ama uyku sorunu berbat bendede sormaa..

SIRF HORMONLARMI DELİREN SENCE delikafadulden

Haklısınnnn kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Sier bence al ya utansın:) Hem ona değil bebişe alıcan

evet utandırsammı dediğin gibi acaba..

Merhaba..genelde bu haftaldrdan itibaren yalancı sancılar olurmuş ara ara düzensiz.dinlenmeyle özellikle sola yatınca geçtiğini söylüyolar cnm..merak etme..

Merhaba güzel anneler nasılsınız? Sitemiz maşallah full bugün. Biraz tansiyonum düştü yattımşimdi uyandım valla. Karnımın açlığına uyandım. Babalar günü için eşim bnaçokgüzel bir hediye almıştı gülle birlikte. Bnede ona güzel bir hediye düşündüm. Kendi adına değil oğlumuzun adına aldığını söylemişti gerçekten de öyle. bende oğlum adına babasına güzel bir hediye alacağım planımızı yaptık.

Kıl mevzusuna gelince benimde göbeğimde çok kıllanma oldu ama ben sarışın olduğumiçin tüylerde sarı sarı. Doktor doğumdan sonra döküleceğini söyledi. Erkek çocuklarında kıllanma daha fazla olurdiyorlar ama ne kadar gerçek bilmiyorum.

hoş geldin canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…