henüz vermedi canım ama cuma vercek galiba... kontrolüm var o gün...
kasıklarımda ağrı oluyo ara ara hatta geçen dedim ben doğuruyorum heralde... dr u aradım ağrı kesici alıp bekle dedi geçmezse bi nts ye bağlan dedi... ama geçdi şükürki...
artık bu saatten sonra ağrılar olması normal canım ama dikkatli olmak lazım....
Valla ben babalar günü için bişey düşünmüyorum çünkü sevgili eşim bana bişey yapmadı ve kızdığımdadada dediki sen benim annemmisin...gelde dövme bu adamı yok ona hediye mediye..
AHH AHHHHHHHH GÜLAYCIM SEN GEL O KILLANMAYI BANA SOR ANAM...VARYADELİRİCEM GÖBEK BÖLGEM KIL YUMAĞI OLDU VE GEÇEN GÜN FARKETTİM ŞU OMUZ BÖLGEMDE SIRTIMDADA BAŞLAMIŞ HORMONLARLA ALAKALI HAYATIM O ONUN DIŞINDADA MESELA NORMAL KIL LAN BÖLGELERİMDEDE CİDDİ DERECEDE AZALMA OLDU AMA İŞİN İLGİNCİ Bİ ARKADAŞIM VAR MESELA ONDADA AYNI ŞEKİLDE OLDU ..DÖKÜLÜR DEDİ DR AMA BİLEMİYORUM NE KADAR DOPRU HAYATIM TEK TEMEMNNİM İNŞALLAH DOĞUM SONRASI NORMALE DÖNER
Bende dün azcık kasık ağrıları oldu.Ama sol yan üste yattığımda geçti..Bir de sanki özür dilerim büyük apdest aldıktan sonra rahatlıyorumm..
benimkide bana anneler gününde bişey almadı.daha anne değilsin dedi pissss..bende almayayım diyorum ama alayım mı acaba da diyorum..arada kaldım bende..
Sier bence al ya utansın:) Hem ona değil bebişe alıcan
merhaba kızlar nasılsınız ya benim karnımda kasılmalar başladı sanırsam bebek mi yapıyor kasılmamı anlayamadım ama özellikle sabahları karnım kısım kısm sertleşiyor sizdede oluyormu böle bişey.SAğlıcakla kalın....
gaz sancısıda olabilir canım sendeki o zaman.... benden sana tavsiye kafana çok takma insan kendini dinledikçe biyerleri ağrıyo.. dr bana dioki kasılman varmı dedim o nası bişiki:))) gülüo dedim karnımda dedim sanki bebişler popişlerini dikio onlar dedi kasılmadır sen popiş sanıosun dedi...kaydirigubbakcemile3
valla ben almıcam kusura bakmasın....şuanda bizim ilgiye ihtiyacımız olan bi dönemde
olmamaıza rağmen böyle bi cvp alıyorsam yapamam yani...ben onun çocuğunu taşıyorum onun bana inceliklerde bulunması gerekir yalanmı?
acaba aldırsam ağdayla bişey olurmuki ya?
gözün aydın canım..çooook sevindim maşallah bebişinede sanada
hOŞGELDİN GÖZÜN AYDIN CNM..DARISI CUMAYA BENİM BAŞIMA.BAKALIM OĞLUMUZ NASIL ÇOK MERAK EDİYORUM..
.
OY MAŞALLAH KIZIMA...MAŞALLAH DE ANNESİ NAZAR DEYMESİN
merhaba kızlar hepınız ıyısınırdır ınsallah oğlum benı ksam yıne uyutmadı allahım ne yapcam ben boyle hareketlerıyle değil boyle ıçıme sıkıntı gelıyor uyuyamıyorum göğsümün acısı zaten cok kotu batıyor
merhaba kızlar nasılsınız ya benim karnımda kasılmalar başladı sanırsam bebek mi yapıyor kasılmamı anlayamadım ama özellikle sabahları karnım kısım kısm sertleşiyor sizdede oluyormu böle bişey.SAğlıcakla kalın....
merhaba kızlar hepınız ıyısınırdır ınsallah oğlum benı ksam yıne uyutmadı allahım ne yapcam ben boyle hareketlerıyle değil boyle ıçıme sıkıntı gelıyor uyuyamıyorum göğsümün acısı zaten cok kotu batıyor
SIRF HORMONLARMI DELİREN SENCE delikafadulden
Sier bence al ya utansın:) Hem ona değil bebişe alıcan
Ya yabancı site değil
Merhaba güzel anneler nasılsınız? Sitemiz maşallah full bugün. Biraz tansiyonum düştü yattımşimdi uyandım valla. Karnımın açlığına uyandım. Babalar günü için eşim bnaçokgüzel bir hediye almıştı gülle birlikte. Bnede ona güzel bir hediye düşündüm. Kendi adına değil oğlumuzun adına aldığını söylemişti gerçekten de öyle. bende oğlum adına babasına güzel bir hediye alacağım planımızı yaptık.
Kıl mevzusuna gelince benimde göbeğimde çok kıllanma oldu ama ben sarışın olduğumiçin tüylerde sarı sarı. Doktor doğumdan sonra döküleceğini söyledi. Erkek çocuklarında kıllanma daha fazla olurdiyorlar ama ne kadar gerçek bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?