2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hoşdeldin tatlımopuyorumnanaktan
ben bugüne kadar bukadar arttığının farkında değildim ama bugün üzerinde bir tabaka halinde görünce korktum resmen.cumaya randevum olmasa doktoru arayıp sorcaktımbilmiyorumkismilekimseden duymamıştım kıllanma olduğunu falan ama burdan bikaç arkadaşda aynı dertten müzdarip olunca normal olduğunu anlayıp rahatladımzemuszemus

Öff bende Özledım daha ıkı hafta var kuzumu gÖrmeye ya...Çok Özledım nu bekeŞke evde olsada ultrason hıÇ Çıkmasak ultrasondan

hoş geldin canım..

Hoşbulduk hayatım nasılsın? Bebişlerimiz nasıl? Kasılmaların oluyormuş normaldir cnm artık yalancı sancılarımız da başladı aman dikkat edelim kendimizi çok yormayalım çok stres yapmayalım allah korusun valla..lmaz:

Ne güzel herkes yakında bebişlerini görüyor benim daha 28 günüm var yaa.. ((((

Hoş geldin canım. doktor beni 20 gün sonraya çağırdı. Fazla uzatmıyo arayı benim ki. kaydirigubbakcemile3

Hoşbulduk hayatım. Doğru diyorsun bende ilk gördüğümde şok oldum. Hatta eşim karnıma bakıp güldü kıl yumağı gibi olmuşsun diye o zaman farkettim. bilmiyorumkismile

Evet canım haklısın.Kendim için korkmuyorum da bebişlerim için çok endişe ediyorum.Sağ salim gelselerde bir....Siz nasılsınız canım?

Hoş geldin canım. doktor beni 20 gün sonraya çağırdı. Fazla uzatmıyo arayı benim ki. kaydirigubbakcemile3

Hoşbulduk canım.

Ay ne güzel ya. Düşün ben en son 15 gün önce gördüm. Şimdi ona 28 gün ekle tam 43 gün ara verdik bu sefer yaa. Sonda 15 güne düşecek ama çok özlersem bahane uydurcam artık ne yapayım..senağlama

Haklısınnn...ama didem inde dediği gibi utansın diye alsammı diyede düşünmüyo değilim işte cnm )

Bi de bizimkinin 14 ünde doğum günü var..yani öyle veya böyle alcam işte mecbur bişeyler.hepsi aynı aya denk geliyo..

Evet canım haklısın.Kendim için korkmuyorum da bebişlerim için çok endişe ediyorum.Sağ salim gelselerde bir....Siz nasılsınız canım?

Çok şükür hamdolsun iyiyiz canım. Biraz sıcaklar yoruyor ama buna da şükür ne yapalım. Hiç değilse bebeklerimiz sağlıklı sıhhatli ve iyişükürler olsun ki. Sıcakla da baş edeceğiz mecburen.boshayallersmile

Evet canım ya.Ben dışarı çıkmadığım için fazla sıcak görmüyorum evde de klima var bir sorun olmuyor..Ya canım benim vajinal akıntımda bir artış var.Süt renginde su kıvamında.Doktora söğledim.Neden kaynaklandığını araştırmadan fitil verdi.Ya her şeyden korkar oldum ya.

kendiniz durduk yere korkutmayın didemcim. Allahım herşeyin hayılısını nasip edecek inşallah. Bebeklerimiz iyi olursa inşallah bizlerde iyi olacağız.

bende yanımda birisi olmadan dışarı çıkamıyorum canım ya en fazla yanı başımızdaki baala gidebiliyorum.tansiyonum hemen düşüyor. evde biledüşüyor yaniçok sıcağa bekarkende hiç gelemezdim hemen tansiyonum düşerdi. evdeklima olması iyi ama dikkat et o da çok çarpmasın canım. Akıdtı bende de oluyor bazen tortu gibi bazen da su gibi bazen aşırı yoğun bazende iki üç damla geliyor. Sürekli günlük ped kullanıyorum Hatta normal günlük pedler yetmiyordu bir aındtı gelince doluyor hemen değiştiriyoruM: Şimdi orkid'in büyük boy günlük pedi var hem çok rahat oluyor. Dışarı çıktığı zaman tedirgün oluyor insan ya dışarı çıkarsa diye. su gibi geliyor hiç anlamıyorsun bilE: ama neden araştırmadan fitil vermiş anlamadım ben..bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

ışallah demetçim ama insanın elinde değil 21 temmuz benim aklımdan geç.en tarih ve 49 gün kaldı doğla olarak insan bi,raz ürküyor

Evet canım aynıı seninki gibi oluyor akıntım.Doktoruna sordunmu sen hiç?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…