Merhaba güzel anneler nasılsınız? Sitemiz maşallah full bugün. Biraz tansiyonum düştü yattımşimdi uyandım valla. Karnımın açlığına uyandım. Babalar günü için eşim bnaçokgüzel bir hediye almıştı gülle birlikte. Bnede ona güzel bir hediye düşündüm. Kendi adına değil oğlumuzun adına aldığını söylemişti gerçekten de öyle. bende oğlum adına babasına güzel bir hediye alacağım planımızı yaptık.
Kıl mevzusuna gelince benimde göbeğimde çok kıllanma oldu ama ben sarışın olduğumiçin tüylerde sarı sarı. Doktor doğumdan sonra döküleceğini söyledi. Erkek çocuklarında kıllanma daha fazla olurdiyorlar ama ne kadar gerçek bilmiyorum.
hoş geldin canım..
Merhaba güzel anneler nasılsınız? Sitemiz maşallah full bugün. Biraz tansiyonum düştü yattımşimdi uyandım valla. Karnımın açlığına uyandım. Babalar günü için eşim bnaçokgüzel bir hediye almıştı gülle birlikte. Bnede ona güzel bir hediye düşündüm. Kendi adına değil oğlumuzun adına aldığını söylemişti gerçekten de öyle. bende oğlum adına babasına güzel bir hediye alacağım planımızı yaptık.
Kıl mevzusuna gelince benimde göbeğimde çok kıllanma oldu ama ben sarışın olduğumiçin tüylerde sarı sarı. Doktor doğumdan sonra döküleceğini söyledi. Erkek çocuklarında kıllanma daha fazla olurdiyorlar ama ne kadar gerçek bilmiyorum.
Ne güzel herkes yakında bebişlerini görüyor benim daha 28 günüm var yaa..((((
hoşdeldin tatlımopuyorumnanaktan
ben bugüne kadar bukadar arttığının farkında değildim ama bugün üzerinde bir tabaka halinde görünce korktum resmen.cumaya randevum olmasa doktoru arayıp sorcaktımbilmiyorumkismilekimseden duymamıştım kıllanma olduğunu falan ama burdan bikaç arkadaşda aynı dertten müzdarip olunca normal olduğunu anlayıp rahatladımzemuszemus
Hoşbulduk hayatım nasılsın? Bebişlerimiz nasıl? Kasılmaların oluyormuş normaldir cnm artık yalancı sancılarımız da başladı aman dikkat edelim kendimizi çok yormayalım çok stres yapmayalım allah korusun valla..lmaz:
hoşdeldin tatlımopuyorumnanaktan
ben bugüne kadar bukadar arttığının farkında değildim ama bugün üzerinde bir tabaka halinde görünce korktum resmen.cumaya randevum olmasa doktoru arayıp sorcaktımbilmiyorumkismilekimseden duymamıştım kıllanma olduğunu falan ama burdan bikaç arkadaşda aynı dertten müzdarip olunca normal olduğunu anlayıp rahatladımzemuszemus
Hoş geldin canım. doktor beni 20 gün sonraya çağırdı. Fazla uzatmıyo arayı benim ki. kaydirigubbakcemile3
kızlar bana müsade hepiniz allaha emanet olun....
valla ben almıcam kusura bakmasın....şuanda bizim ilgiye ihtiyacımız olan bi dönemde
olmamaıza rağmen böyle bi cvp alıyorsam yapamam yani...ben onun çocuğunu taşıyorum onun bana inceliklerde bulunması gerekir yalanmı?
kesinlikle katılıyorum..bende anneler gününde bişey görmedim..ondan 1 hafta önce falan alışverişe gitmiştik bana hamile elbisesi aldıkk.bunu anneler günü hediyesi sayarsın artık dedi.bu yakınlarda nasıl olsa kendine bişey alır bende babalar günü hediyesi say derim olur biterrr.
Erkek bebeğe hamile olanlarda tüyler daha çok çıkarmış. Ağdayla falan aldırma bence. Doktora sor, belki zararı vardır.Hem doğumdan sonra dökülüyomuş zaten.
Evet bende duymuştum.erkek bebeğe hamiş olanlarda tüylenme olabiliyomuş.testestoren oluşuyo ya onun için heralde ondan..ama bencede doğumdan sonra dökülür gibi duruyolar..
ayy bi cuma olsada bende oğluşumu görsem artık yaa..sizler böyle anlattıkça özlemim daha çok artıyoo
Ayy cnm senle aynı gün görcez inş.bebişlerimizi..hayırlısı bakalım..
Evet canım haklısın.Kendim için korkmuyorum da bebişlerim için çok endişe ediyorum.Sağ salim gelselerde bir....Siz nasılsınız canım?
Çok şükür hamdolsun iyiyiz canım. Biraz sıcaklar yoruyor ama buna da şükür ne yapalım. Hiç değilse bebeklerimiz sağlıklı sıhhatli ve iyişükürler olsun ki. Sıcakla da baş edeceğiz mecburen.boshayallersmile
Evet canım haklısın.Kendim için korkmuyorum da bebişlerim için çok endişe ediyorum.Sağ salim gelselerde bir....Siz nasılsınız canım?
Evet canım ya.Ben dışarı çıkmadığım için fazla sıcak görmüyorum evde de klima var bir sorun olmuyor..Ya canım benim vajinal akıntımda bir artış var.Süt renginde su kıvamında.Doktora söğledim.Neden kaynaklandığını araştırmadan fitil verdi.Ya her şeyden korkar oldum ya.
bende yanımda birisi olmadan dışarı çıkamıyorum canım ya en fazla yanı başımızdaki baala gidebiliyorum.tansiyonum hemen düşüyor. evde biledüşüyor yaniçok sıcağa bekarkende hiç gelemezdim hemen tansiyonum düşerdi. evdeklima olması iyi ama dikkat et o da çok çarpmasın canım. Akıdtı bende de oluyor bazen tortu gibi bazen da su gibi bazen aşırı yoğun bazende iki üç damla geliyor. Sürekli günlük ped kullanıyorum Hatta normal günlük pedler yetmiyordu bir aındtı gelince doluyor hemen değiştiriyoruM: Şimdi orkid'in büyük boy günlük pedi var hem çok rahat oluyor. Dışarı çıktığı zaman tedirgün oluyor insan ya dışarı çıkarsa diye. su gibi geliyor hiç anlamıyorsun bilE: ama neden araştırmadan fitil vermiş anlamadım ben..bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?