muhabbetti kaçırmışım kuşuumm..kaynana çekiştirmeee tam benlik valla..benim başımdada var bitane..evler şenlikk:roflol:
Kızlar bir saatten beri meyva yiyorum çatlıycam artık biri bana dur desin, inanılmaz meyva yiyiyorum sizde öyle misiniz? kociş iflas etti artık her gün 3 kilo yiyiorum çok ciddiyim:)))
kızlar ya bugün dikkatimi çekti göbeğimde kıl artışları olmuşakannehir
çok kötü görünüyoo hormonlarlamı alakalı acaba?sizdede varmı?
cuma günü randevumda sorcam doktora ben bukadar kıllı değildim yaaa:gitme:
Artık bulun ya çocuk doğunca bebek mi diyceksiniz:roflol:
bende kızlarıma ÖZGÜ- ÖYKÜ isimlerini düşünüyorummm nasıl kızlar güzelmi sizce?????
Valla ben kendim için de korkuyorum doğumdan.
Baktın mı serpil
Ben de fazla ilaç kullanmıyorum.kalsium hapı prenatal multivitamin omaga 3 yağ kullanıyorum.Bir de kasılma aleyhine ginepral hap.Ya her kes ödemden mide yangısından şikayet ediyor ama bende hiç biri yok bunların tatımCADIARZUBir kere bu akıntı yüzünden kendi doktoruma değil başka doktora gittim. enfeksiyon var dedi bir sürü ilaç yazıd. Kullanmadan kendi doktoruma da gititm.yaptırdığı kan tahlillerini idrar tahlillerini götürdüm baktı. Hayır enffeksiyon yok hamilelikten kaynaklı bir akıntı söz konusu dedi sakın ilaç kullanma dedi. Benim doktorum mümkün olduğu kadar ilaç vermiyor kullanma diyor. En son midem için birilaç verdi onu da en fazla günde 4 kere içebilirsin başka yok dedi.Mide yanması için ama ben onu bile içmiyorum artık yanmaya kar etmiyor çünkü. İçiyorum en fazla 15 dk sonra yine başlıyor. Bebek mideye baskı yaptığı için mide asiti soluk borusuna kaçıyormuş o yüzden yanma oluyormuş.
Canım her şey yolundamı kardeşin nasıl?didoşum şuna bi baksana:)))
https://www.simplycolors.com.tr/art...kleur_bedrukking_id=1&showBedrukking=voorkant
Ben de fazla ilaç kullanmıyorum.kalsium hapı prenatal multivitamin omaga 3 yağ kullanıyorum.Bir de kasılma aleyhine ginepral hap.Ya her kes ödemden mide yangısından şikayet ediyor ama bende hiç biri yok bunların tatımCADIARZU
Canım her şey yolundamı kardeşin nasıl?
Çiğdoş hoşgeldin canım pınar koyacakmış defne ismini serpil de zeynep koyaacakmmış
Maşallah canım ne güzel. demek ki senin kızlar mideni rahatsızetmiyor. Bazılarında son zamanlar olyuormuş. Ama inşallah olmaz tatlım inan çok kötü birşey. Ödem bende de yok. çok ayakta kalınca tabanlarım acıyor hafif ayaklarım şişiyor o kadar. Ama vücudumda hiçödem yok şükürler olsun. Tuzu da çok severim baharatı da hiçvazgeçmedim hamileliğimden beri ama o bünyeyle alakalı bence. bazı bünyelerde yapıyor bazılarında yapmıyor.:CüvCüv:
cnm sağol ilgilendiğn için kardeşim iyi iyide.beyin mr sonucu pek iyi değil 10 mm çapında kitle görülmüş.moralimiz epey bozuldu bugün 2.mr çekilecek bakalım o daha ayrıntılıymış...görücez bakalım duanızı eksik etmeyin olur mu hamişlerin duası kabul olurmuş...
cnm sağol ilgilendiğn için kardeşim iyi iyide.beyin mr sonucu pek iyi değil 10 mm çapında kitle görülmüş.moralimiz epey bozuldu bugün 2.mr çekilecek bakalım o daha ayrıntılıymış...görücez bakalım duanızı eksik etmeyin olur mu hamişlerin duası kabul olurmuş...
Evet hayatım haklısın.Bir de teyzesi birimiz kız diğerimiz erkeğiz opuyorumnanaktan ıhıhhı.Öpüyorum tatlım çıkıp bir az dinleneyim yemek yiyelim bebişlerle...
Görüşürüz kızlarr..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?