2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

muhabbetti kaçırmışım kuşuumm..kaynana çekiştirmeee tam benlik valla..benim başımdada var bitane..evler şenlikk:roflol:

ANLAT ANLAT GÜZEL OLUYO CNM BENDE ÇEKİŞTİREYİM :)

Kızlar bir saatten beri meyva yiyorum çatlıycam artık biri bana dur desin, inanılmaz meyva yiyiyorum sizde öyle misiniz? kociş iflas etti artık her gün 3 kilo yiyiorum çok ciddiyim:)))

ooooo benim yediğim var ya koskoca bi çanak salata yiyom birde bol meyve

hem artıyo hem de uzun oluyo cnmmm merak etme hormonladan kaynaklı maalesef

Artık bulun ya çocuk doğunca bebek mi diyceksiniz:roflol:

bebikkkk gel buraya dicekler:) bende bulamadım yaaa defne diyom sizce nasıl

bende kızlarıma ÖZGÜ- ÖYKÜ isimlerini düşünüyorummm nasıl kızlar güzelmi sizce?????

çok güzellllllllll

Bir kere bu akıntı yüzünden kendi doktoruma değil başka doktora gittim. enfeksiyon var dedi bir sürü ilaç yazıd. Kullanmadan kendi doktoruma da gititm.yaptırdığı kan tahlillerini idrar tahlillerini götürdüm baktı. Hayır enffeksiyon yok hamilelikten kaynaklı bir akıntı söz konusu dedi sakın ilaç kullanma dedi. Benim doktorum mümkün olduğu kadar ilaç vermiyor kullanma diyor. En son midem için birilaç verdi onu da en fazla günde 4 kere içebilirsin başka yok dedi.Mide yanması için ama ben onu bile içmiyorum artık yanmaya kar etmiyor çünkü. ıçiyorum en fazla 15 dk sonra yine başlıyor. Bebek mideye baskı yaptığı için mide asiti soluk borusuna kaçıyormuş o yüzden yanma oluyormuş.

Ben de fazla ilaç kullanmıyorum.kalsium hapı prenatal multivitamin omaga 3 yağ kullanıyorum.Bir de kasılma aleyhine ginepral hap.Ya her kes ödemden mide yangısından şikayet ediyor ama bende hiç biri yok bunların tatımCADIARZU

Tabi ki vakit daraldıkça zaman azaldıkça heyecanı da artıyor insanın. bende uyuyamadığım gecelerde kendimi hep doğum yaparken sancı çekerken hayal ediyorum bazen nefesim daralıyor. Ama doğumun korkusundan mı yoksa oğluma kavuşacağım günlerin az kalmasından mı bilemiyorum işte..

Maşallah canım ne güzel. demek ki senin kızlar mideni rahatsızetmiyor. Bazılarında son zamanlar olyuormuş. Ama inşallah olmaz tatlım inan çok kötü birşey. Ödem bende de yok. çok ayakta kalınca tabanlarım acıyor hafif ayaklarım şişiyor o kadar. Ama vücudumda hiçödem yok şükürler olsun. Tuzu da çok severim baharatı da hiçvazgeçmedim hamileliğimden beri ama o bünyeyle alakalı bence. bazı bünyelerde yapıyor bazılarında yapmıyor.:CüvCüv:

Canım her şey yolundamı kardeşin nasıl?

cnm sağol ilgilendiğn için kardeşim iyi iyide.beyin mr sonucu pek iyi değil 10 mm çapında kitle görülmüş.moralimiz epey bozuldu bugün 2.mr çekilecek bakalım o daha ayrıntılıymış...görücez bakalım duanızı eksik etmeyin olur mu hamişlerin duası kabul olurmuş...

Evet hayatım haklısın.Bir de teyzesi birimiz kız diğerimiz erkeğiz opuyorumnanaktan ıhıhhı.Öpüyorum tatlım çıkıp bir az dinleneyim yemek yiyelim bebişlerle...
Görüşürüz kızlarr..

Canım allahım acilk şifalar versin inşallah...Dualarımız kardeşinle..:Saruboceq::Saruboceq:

Geçmiş olsun canım.Yanlış okumuşum her halde.Dualarımız sizinle canım.ınşallah her şey yolunda gider canım..

ben geldim cnm sıkkın eşimi yurtdışına görevlendiricekler sanırım temmuz ayında sinirden ölücem çok moralim bozuldu ya bugüne kadar 100 kere yurtdışı görevi vardı en elverişli insan eşim görevlendirilmedi şimdi resmen inat yaparlar gibi ben hamile olduğum için gidemeyeceğimden görev veriliyor ve sevmediğimin biriyle beraber eşimde telde duydu hemen itiraz etti kızlar dua edin gitmesin hem kayınvalidemde kalmak zorundayım o yokken hemde istemiyorum ben böyleyken yurtdışına çıkmasını

Evet hayatım haklısın.Bir de teyzesi birimiz kız diğerimiz erkeğiz opuyorumnanaktan ıhıhhı.Öpüyorum tatlım çıkıp bir az dinleneyim yemek yiyelim bebişlerle...
Görüşürüz kızlarr..

Ay canımo daha güzel ya. benim aklımdaikisi de kız kalmış kuzura bakma. Allahım sağlık versin canlarına cümlesini. sana iyi dinlenmeler tatlım öptük kocaman.

BYE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…