günay normal biz bi tane taşıyoruz yoruluyoruz sen iki tane taşıyorsun 3 canlısın:)
bebek şekeri dağıtmayacak olan var mı benim gibi??????
ya şimdi doğumdan sonra 8 hafta izin var süt izni nedir bide doğumdan önce almazsan 5 hafta ekleniyor ama ben kullanıcam 5 haftamı
kıs babası ıstemıyodu dagıtmıyacaktım bende ama kayınvalıdem cok heveslı cıkıp yaptırcaz burda ına... hem dogumda hem mevlutte...
amanda aman ne kadar cok buyumus yer onu teyzesı yer
evet canım. şahsen ben de dağıtmayı düşünmüyorum.
üfff ne yapsam ben de yaptırsam mı acep?doğumda nasıl dağıtıcaksınız kızlar anlamadım ben?Yani doğumda çok ykınlarımız gelecek zaten.ama hastanede normal doğum yapacak olanlar 1 gece kalacak zaten.sezeryan olacaklar için bişey demiyorumda norm.doğum yapanlar eve gelenlere dağıtacak ozaman doğru mu anlamışım?
eğer öyleyse çok az sayıda gerekir doğ.için...Yani en yakınlarımız gelecek zaten demi?
kaydirigubbakcemile3 saol tatlım sen nasılsın buarad?
Kızlar bizim burada böğle bir gelenek var.Düğünde Damat tarafı kız evine büyükk bir şeker getiriyor.Sonra o ailede ne zaman bebek doğarsa gelinin annesi o şekeri kırıp her kese dağıtıyor.Yani sonradan bebek şekeri alınmıyor..Benim de var bir ara resmini çeker koyRIM BURAYA..
yaaa boyle bısı yenı duydum ama guzelmıss pekı o sekere bısı olmuyomu
ben yarın 11 20 de oğluşumu görüceeeem :sm_cool:
Yalnız kızlar yarın yokum ben yaa..girmeeyeeceğim netemafoldumben
arayada haftasonu giriyor...
Şimdi 37gün süt izni bizim ık'nın hesabına göre yani 7,5 hafta bir de kurban bayramı 1 hafta eder sana 8,5 hafta ben 36. haftada çıkıcam izne 8+4 de oradan 2 hafta da yıllık izin 22,5 hafta 23 hafta de işte 20temmuzda doğum yapsam 27 aralık gibi iş başı yaparım yani yılbaşı filan haftası zaten de sen 2011
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?