berrakada gurbet noluyoo kızlar ay ben çok meraklıyım kim nerde ne konuşmuş
kim tartışmış kızlar link verin hadi :))))))
kızlar bi saate kadar göreve çıkıcam bi saatten sonra görüşürük öpüyom sizi şimdilik gelince de öperim
Yerim seniiiiii opuyorumnanaktan senin yorumlarını da okudum, okurken de "yürü beeee damla" diyodum! İyi yazmışın valla aferin kıss sana.. Ayy biz ne süpermişiz meğerr dimi ama,valla yoğunlukta olmasa hiç kapamicam topik sayfasını, hepinizi çoook seviyorum a.s.
benımkı önceden istıyordu gırmek ama şımdı ıstemıyo gunler yaklastıkca korktuğumun farkında ağlar durursun dıyooo canım benı öyle görmeye dayanamıcak valla benım ıksındede ağlıycam kesın cok tatlı canım vardır acısı hıc gecmez bakalım ne olcak
aspincim isteyemem kadın geri kalanlarla börek saracaktı:)))(hatta gitmem lazım yardıma ama gitmicem banane)
ayıp gelio istemek vallahi:))))
didoş ya ben şeker filan dağıtmayacağm kuşum hem zarla zorla kabul ettirmye çalışıcam bizimkilere hem de üstüne para verip alıcam banane.benim akrabalarım olsaydı t.dağd yapılsaydı dağıtırdm orda herkes dağıtıo çünkü burada yokmuş öle şey...
Verdim canım siparişi de mail attım şimdi aaa daral geldi düşün düşün o safinaz bebekler vardı ya onlardan yapılacak mıknatıslı lavantalı üstüne de "hoşgeldin Masal bebek" yazılacak. Sepet de yapacak hepsini 100tlye anlaştım valla oh dedim yine de indiriminiz olur mu diye yazdım maile son derece yüzsüzüm:)) Sepeti zaten hastanede çikolatalar için de kullanıcam...
berrakada gurbet noluyoo kızlar ay ben çok meraklıyım kim nerde ne konuşmuş
kim tartışmış kızlar link verin hadi :))))))
İste kulum 10 tane yollıyım keşke sen de gelebilsen duaya ama yeni doğurmuş olursun işallahhhehe kız oyuncak rafı varya bizmkilerin odanın takımında onun üstüne koyarım gönderirsen 1 tanecik:)))))
didem ben bulamadım sıtede atarmısın bı bakayım bende sana zahmet sıteyı
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Ya bi ara aklıma geldi dedim ki; mayıs anneleri doğum yapmıştır resimde koymuştur!!! Açtım bi baktım ne resim var ne bişi, herkes herkese laflar sokuyo, terso terso konuşmalar ayyyyyy okurken fenalık geldi valla, bi baktım Damla da orda..
Bizim damla da ohh bi güzel vermiş çoğunun ağzının payı, ne feci bi ortam ya.. Bi de anne olmuş hepsi düşün yani.. aç bak istersen delikafadulden Bizim topiği azcık örnek alsınlar!
ben geldım nasılsınız kızlar
ben geldım nasılsınız kızlar
kız açtm baktıım ama bişey göremedim ben kaçıncı sayfada?herkes bebişlerinden şikayetçi mememden düşmüyo falan diyo.damlanın mesajlarını göremedim de ondan dedim link verin diye...
kızlaar yine formunuzdasınız.geçmişi okuyacak vaktim yok
hepinizi öpüyorum ve çıkıyorum çok işim var işyerinde
selametle kalın
Hoşgeldin canımmmm. opuyorumnanaktan Biz iyiyiz, sen nasılsın ? bebişin nasıl ? Uslu duruyo mu annesi ?opuyorumnanaktan
hosdeldın seker ıyıyız sen nasılsın:dance:
Kızlar havuzlu handa kampanya vardı , 1 kapı süsü, 7 m. kapı tülü ,1 şeker sepeti, 1 takı yastığı , 1 Hoş geldin bebek yazısı nakitte 100 tl .
Adresi de verim bi bakın isterseniz.
http://www.bebekodasisuslemeleri.com/
bende ıyıyım cok sukur canım.. bebişte ıyı galıba... cok ahreketlı teyzesı hıc durmuyo masallah.... babasına sıkayet edıyodum hergun bu kızın hıc durmuyo canımı acıtıyo dıye... dun gece tekmelerı bı kestı nası korktum nası ozur dıledım kızımdan.. annem senın tekmelerın ne buyuk nımetmıs dedım... oturdum bı guzel agladım valla:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?