2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

berrakada gurbet noluyoo kızlar ay ben çok meraklıyım kim nerde ne konuşmuş
kim tartışmış kızlar link verin hadi :))))))

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Ya bi ara aklıma geldi dedim ki; mayıs anneleri doğum yapmıştır resimde koymuştur!!! Açtım bi baktım ne resim var ne bişi, herkes herkese laflar sokuyo, terso terso konuşmalar ayyyyyy okurken fenalık geldi valla, bi baktım Damla da orda..
Bizim damla da ohh bi güzel vermiş çoğunun ağzının payı, ne feci bi ortam ya.. Bi de anne olmuş hepsi düşün yani.. aç bak istersen
delikafadulden Bizim topiği azcık örnek alsınlar!

kızlar bi saate kadar göreve çıkıcam bi saatten sonra görüşürük öpüyom sizi şimdilik gelince de öperim

Biz de öptük .Çabuk gel. kaydirigubbakcemile3

Biz de seni seviyoruz canımmm. opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile3

Ben kocamsız doğurmam dedim doktora, güldü adam. kaydirigubbakcemile3

Oğlumun canı çekti deyip iste. kaydirigubbakcemile3

Kız havuzlu handa bi mağazadan kart almıştım. İçinde kapı süsü, bebek şekeri sepeti falan 100 tl ye yapıyolardı. Link bulursam atarım.

berrakada gurbet noluyoo kızlar ay ben çok meraklıyım kim nerde ne konuşmuş
kim tartışmış kızlar link verin hadi :))))))

Dur veriyorum linki , okuyunca anlarsın. kaydirigubbakcemile3

buldum işte burda.

http://www.kadinlarkulubu.com/mayis-anneleri/357924-2010-mayis-bebeklerinin-fotograflari.html

hhehe kız oyuncak rafı varya bizmkilerin odanın takımında onun üstüne koyarım gönderirsen 1 tanecik:)))))
İste kulum 10 tane yollıyım keşke sen de gelebilsen duaya ama yeni doğurmuş olursun işallah

didem ben bulamadım sıtede atarmısın bı bakayım bende sana zahmet sıteyı

http://www.biryastiktakocayin.com/ canım site bu ama sanırım sorun var bende diğer sayfaları bugün açılmadı bak ama istersen sitede sepetler 2 adet var biri 25 biri 35tl idi sanırım aklında bulunsun.

kız açtm baktıım ama bişey göremedim ben kaçıncı sayfada?herkes bebişlerinden şikayetçi mememden düşmüyo falan diyo.damlanın mesajlarını göremedim de ondan dedim link verin diye...

ben temmuz annelerine de bakıyorum bizdeki muhabbet yok hiç onlarda benim deli gibi işim var ama ha yazıyorum ha yazıyorum

kızlaar yine formunuzdasınız.geçmişi okuyacak vaktim yok
hepinizi öpüyorum ve çıkıyorum çok işim var işyerinde
selametle kalın

Hoşgeldin canımmmm. opuyorumnanaktan Biz iyiyiz, sen nasılsın ? bebişin nasıl ? Uslu duruyo mu annesi ?opuyorumnanaktan

bende ıyıyım cok sukur canım.. bebişte ıyı galıba... cok ahreketlı teyzesı hıc durmuyo masallah.... babasına sıkayet edıyodum hergun bu kızın hıc durmuyo canımı acıtıyo dıye... dun gece tekmelerı bı kestı nası korktum nası ozur dıledım kızımdan.. annem senın tekmelerın ne buyuk nımetmıs dedım... oturdum bı guzel agladım valla:)

O kampanya 4 ay önce gittiğimde de vardı canım ama 50adet şeker veriyor ve seçmeler de sınırlı kapı süsümü aldım o yüzden benim için uygun değğil yine de çok teşekkür ederim

hosdeldın seker ıyıyız sen nasılsın:dance:

bende ıyıyım canım ıste valla ugrasıyoz nası sıcak burlar yapıs yapıs oluyorum ınan... hergun dus almaktan bobreklerımı usuttum galıba... almayıncada kokuyorum gıbı gelıyo hayırlısylka bı dogsaydı sıpam vaktınde... ama yaz zor geccek gıbı

ayyy bu mayıs anneleri nazardan bukadar korkuyorlar madem ki...
aynı ay içindeki anneler niye birbirlerinin bebeklerine bakıyorlar..
40 LARI KARIŞIR MAAZALLAHkaydirigubbakcemile3hiç düşünmüyorlar mı?

annişler benım oturmaktan gobusum sıkıstıben az kacıyım dhaa yemekte yapcam mucuk hepınıze

Maşallah bebişeee. Tekmelesin bol bol, tekmelemeyince insan korkuyo valla. Doğana kadar katlanıcaz tekmelere. Korkmaktansa tekme yemek daha iyi. kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…