2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım benim, kurban izni eklenir ama ramazan izni eklenmez.. Daha doğrusu şöyle söylim; Doğum iznindeyken (16 haftalık süre) denk gelen resmi tatiller eklenmez, ama süt izni ve yıllık izindeysen eklenir.

işte benim dün sorduğum konu buydu arkadaşlar resmi doğum iznindeyken gelen resmi tatiller eklemiyor bizim yıllık izin gibi biir olayımız yok yaz tatilinde olduğumz için 32-37. hafta çalışır raporu da alamıyorum hatta bir sürü okulda süt izninde bile arıza çıkarıyor müdürler
benim karnımda kocaman hayatım bir de tekiz yani geçen sağlık ocağında doktor emin misin 28 haftalık olduğuna diye ciddi ciddi sordu sinir oldum

o araya bir de yılbaşı tatili eklenir inşallah ohhhh

yaaa üfff ben çok sıkılıom şu izin muhabbetlerinden yaaa...
kısmayın bana nolurrrrr:Saruboceqbeni pek ilgilendirmiyor ya ondan herhalkaydirigubbakcemile3)

hiiiiiii özlemem miiiiii canım o benim canım canım minik aşkım o benim..
ayyy gelse de ısırsam poposunu koklasam miss gibi off yaa offff:gitme:

canım benımmm... ayyy ben artık usgyle falan ıdare edemıyorum çiğdem idare edemıyorum:):) dedıgın gıbı canlı kanlı olsa kucagımdada sevsem opsem oksasam...
canım bıde ben cok kıskancım napcm bılmıyorum burası kalabalık ben kımsenın kucagına vermem evladımı

bu durumda ben de malesef ekim ortasında başlamak zorundayım ve ben de kara kara düşünüyorum el kadar bebişimi nasıl bırakcam diye galiba ücretsiz izin alcam

Hatırlıyorum canımmm. O kız yeni başlık açmış şimdi, annesi ve kızkardeşi ona sürekli çok çirkinsin diyomuş. O da başlık açmış bunun için . kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Hoşgeldin canım.Güle güle kullanın aldıklarınızı .opuyorumnanaktan

Selam kızlarr..Biz de geldik.Nasılsınız?Valla ben eşek gibi yorgunum sankş 1 ton yğk taşımışım belşmde...İşin tuaf yeride hep yatıyorum niye yoruluyorum bilmiyorum

Hoşgeldin canım. opuyorumnanaktan

bebek şekeri dağıtmayacak olan var mı benim gibi??????

Ben de henüz karar veremedim .bilmiyorumkismile

Kocişimi yolcu edip geldim kızlar. kaydirigubbakcemile3

Bende kısmetse 37.haftaya kadar çalışmak istiyorum.süt iznimi 1 yıl kullanmak istiyorum.en azından izinlerin hepsi bitince 1 sene boyunca işten erken saatte çıkmış olurum.oğluşuma erken kavuşurum.izinler bitincede torpil morpil hastanelerden raporlarla kalabildiğim kadar kalmak istiyorum evde..izinler sonrası alacağımız raporların limiti varmı kızlar bilginiz varmı? heyet raporu yada kısa kısa raporlar hakkında yanii..

şeyma merak etme verirsin 2 dk baksalarda uyusam dersin:)

sadece kayınvalıdeme verırım herhalde... annemın cok smaımı aldugu bı komsusu var alıp kacıcaz zeynebı oglusumla bıze dıyo... ya kadını bogasım gelıyo anlatamam oldurmek ıstıyorum ya...

valla bende anlamadım da çaktırmıyordum :teytey::dance::dance::dance::dance::dance:
:roflol::roflol::roflol::roflol:
ayyy ama ben cok merakederım senınle satlarımız yaklasık ee bebişlerde asağı yukarı aynıdırlar ayy nolur gır yaz ciğdemcım:Saruboceq:
şekercim yarın akşama kadar k.validemin babasında olucaz dedemde yani o yüzden giremiyorum((küçük pc var yanıma alırım kablosuz net varsa teyzemlerde girerim diodum ama kablosuz değilmiş.bakarım ama onların pc odası boş ise girerim 5 dk işim var diyip..
olmadı akşam ne zaman gelirsem ozaman yazarım kilosunu filan..yarın akşam ya da haftasonu bakarsın şekercim.girmeye çalışıcam yane...

aynen cnm yaaa ben de idare edemiyorum artık üffff.ben de bende vermem kimsenin kucağına...hele mevlutteklava:kucak kucak hiiiç gezdiremem oğluşumu kaynanamlara söyledim de bana kahkahalarla güldüler vallahi eşimin halası falan hiç gülmeyin dedim vermicem öyle tütütütü yapıcaklar yavrumun yüzüne kıyamam ben herkes demiştir içinden vallahi ayy ne kıymetli çocuğu varmış diye ama banane.en son anlaştk sadec babannemlere ve anneannemlere vericez kucaklarına onlarada tek tek tembih edicem tükürmesinler diyekötükedihüso

ayy benim kayınvalidemde söylüyor öyle laflar arada bana bırakırsınız siz gezersiniz işte spora gidersin bazen geceleri bizde kalır diyor bende avucunu yalarsın diyorum ay ben işe nasıl gidicem bırakıpta diye düşünürken o gece almayı düşünüyor

Bende aynı durumdayım bakalım neler olcak.kendi annemde izmir de ne kadar gelip bakabilcekkii..gerçi anne sürekli gel filan diyorum şimdiden ama kadını da ne kadar tutabilirimki sonuçta babamda var yanii..

Hoşgeldin canım.Güle güle kullanın aldıklarınızı .opuyorumnanaktan

Saol berrak cım :asigim:

ben bugün buna baktım biraz da yılda farklı doktorlardan olmak şartıyla 40 gün rapor alma hakkın var ve eğer alabilirsen ve kadrolu memursan bir yıla 30+30+30 olmak üzere 6 ay yada 1 yıla kadar heyet raporu alabiliyorsun
hatta bu helal midir diye tartışmışlar

Çığdoş kız gelemezsen aklında bulunsun ptesi raporumu almaya gidicem hem masalımı görücem işallah sabahtan yokum

haa unuttum annemde demezmi kayınvalidem nasıl bakıcak falan diyince olmadı ben alır gelirim 1 ay falan bakarım burda dedim yuhhh nasıl yani:))) arada 10 saat yol çıldırmamak elde değil annem abimi bırakmış ananem bakmış 1 ay hemde çok uzak mesafe nasıl dayanmış bilmiyorum eşimde zaten sürekli ananesinde kalıyormuş kayınvalidemde uzaktaymış nerdeyse ananesine anne diyicekmiş ama kayınvalidem hep ağladığını anlatır özlüyormuş tabi el kadar çocuk

ayy yok gece kendın bak kk da okumustum kayınvalıdesı bakıyormus gecede cocuk onunla yatıyormus annesını unutmusss gelmıyomus bıle ona cok uzucuuu kendın bak sekerım ehh tabı arada kacamak olur ama sureklı oluncada alısıyor işte bebişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…