ösledın mı oglusunu fıstık:)
Canım benim, kurban izni eklenir ama ramazan izni eklenmez.. Daha doğrusu şöyle söylim; Doğum iznindeyken (16 haftalık süre) denk gelen resmi tatiller eklenmez, ama süt izni ve yıllık izindeysen eklenir.
benim karnımda kocaman hayatım bir de tekiz yani geçen sağlık ocağında doktor emin misin 28 haftalık olduğuna diye ciddi ciddi sordu sinir oldumEvet hayatım ya.Bu gün hastaneye tahlil yaptırmaya gitmiştim.Benden başka bir hamile kadın daha vardı.Bana kaç haftalıksın diye sordu.27 diyince aaa olamaz dedi ben 29 um senin karnın benimkinden çok büyük dedi.hemen bebişlerimin poposunu kaşıdım nazar değmesin diye hıhhhı.Karnım çok büyüdü kıslarr doğumdan sonra acaip bir şekil alıcam...
Şimdi 37gün süt izni bizim ık'nın hesabına göre yani 7,5 hafta bir de kurban bayramı 1 hafta eder sana 8,5 hafta ben 36. haftada çıkıcam izne 8+4 de oradan 2 hafta da yıllık izin 22,5 hafta 23 hafta de işte 20temmuzda doğum yapsam 27 aralık gibi iş başı yaparım yani yılbaşı filan haftası zaten de sen 2011
ne dedin sen şimdi ben hiçbişey anlamadım:roflol:
(anlamamda gerekmiyor zaten boşver:roflol:)
ben yarın 11 20 de oğluşumu görüceeeem :sm_cool:
Yalnız kızlar yarın yokum ben yaa..girmeeyeeceğim netemafoldumben
arayada haftasonu giriyor...
hiiiiiii özlemem miiiiii canım o benim canım canım minik aşkım o benim..
ayyy gelse de ısırsam poposunu koklasam miss gibi off yaa offff:gitme:
bende kasımın son haftası başlıyıcam işe artık kasım ayında başlarız yine kaynatmaya yok şöyle oldu böyle oldu anlatırız ama bebeğimi bırakıp nasıl işe gelicem onu bilmiyorum ve bu duruma fazlasıyla takmış durumdayım annem bakıcak olsa sorun değil ama kayınvalidem inşallah bakabilir pek umudum yok gibi
ayyy ilahi berrakadakaydirigubbakcemile3 kız
oturup bir güzl paylamışsın valla
işin mi yok kız?anam çokta agresifler yaaav.
Lohusa sendromundalar herhalkaydirigubbakcemile3
hatırlıyor musun baya bi aylar oldu bi pazar mıydı c.tesimiydi?
benim kociş yoktu gene ben buraya takılıyodum.i topicte
dengesizin biri az kilo almışsın diye sana laf söylüyordu.
tuhaf tuhaf çıkışlar yapmışt kıskançlığından ben de girip bir
güzel yazmıştım vallakaydirigubbakcemile3ben de hiiiç
duramam öyle...
Şekerler kaldığım yerden okuyarak geldim şimdi..Pazardan geldim..ayy yine çok süper şeyler vardı.dükkanlar halt etsin valla..bu arada dün bezden ayakkabılardan bahsedilmişti ya. ben hiç almamıştım..pazarda buldum çok cüselll..kırmızılı laciverti beyazlı bişey aldım.ilk 7 aya kadar giyebilir dedi satıcı kadın..bi de şapka aldımm mavili..şapkada hiç almamıştım..kendimede kilot aldım.çünkü acayip kilot sıkıntısı çekiyorum..eskiler olmadığı ve göbeğimi acıttığı için almam gerekiyodu.şeyma cım hamile kilodu yerine normal büyük boy kilotlardan aldığından bahsetmişti daha önce.çok rahat olmuş..bende öle bişey alayım dedim.hamile kilotlarıda malum acayip pahalı.e 1 tanede yetmez hayatta..bakalım inşallah bu aldıklarımdam memnun kalırım.ay bi de alırken üzerime tutupta baktım çok komikti yaa utanmadan..napayım ama..artık bedenimi ben bile bilmiyom..herbiyerim değişti..satıcıda erkekti.bu kız napıyo filan demiştir.:)))))
Selam kızlarr..Biz de geldik.Nasılsınız?Valla ben eşek gibi yorgunum sankş 1 ton yğk taşımışım belşmde...İşin tuaf yeride hep yatıyorum niye yoruluyorum bilmiyorum
bebek şekeri dağıtmayacak olan var mı benim gibi??????
şeyma merak etme verirsin 2 dk baksalarda uyusam dersin:)
:roflol::roflol::roflol::roflol:valla bende anlamadım da çaktırmıyordum :teytey::dance::dance::dance::dance::dance:
şekercim yarın akşama kadar k.validemin babasında olucaz dedemde yani o yüzden giremiyorumayyy ama ben cok merakederım senınle satlarımız yaklasık ee bebişlerde asağı yukarı aynıdırlar ayy nolur gır yaz ciğdemcım:Saruboceq:
aynen cnm yaaa ben de idare edemiyorum artık üffff.ben de bende vermem kimsenin kucağına...hele mevluttecanım benımmm... ayyy ben artık usgyle falan ıdare edemıyorum çiğdem idare edemıyorum:):) dedıgın gıbı canlı kanlı olsa kucagımdada sevsem opsem oksasam...
canım bıde ben cok kıskancım napcm bılmıyorum burası kalabalık ben kımsenın kucagına vermem evladımı
Kızlar havuzlu handa kampanya vardı , 1 kapı süsü, 7 m. kapı tülü ,1 şeker sepeti, 1 takı yastığı , 1 Hoş geldin bebek yazısı nakitte 100 tl .
Adresi de verim bi bakın isterseniz.
http://www.bebekodasisuslemeleri.com/
:roflol::roflol::roflol::roflol:
SİZLERİ COK ÖZLEDİM BEN COK İŞİM VAR KONUSAMIYORUM CANIM BEN GECEN HAFTA GİTTİM HAVUZLU HANA KAPI SÜSÜNÜ 15 TL YE ALDIM O KAPI İÇİN TÜLÜN METRESİ 3 LİRA HOŞGELDİN BEBEK YAZISI TAKI YASTIĞI VE SEPET 10 TL ORADAN ALIRSAN DAHA DA UCUZA ALIRSIN :)))
bende kasımın son haftası başlıyıcam işe artık kasım ayında başlarız yine kaynatmaya yok şöyle oldu böyle oldu anlatırız ama bebeğimi bırakıp nasıl işe gelicem onu bilmiyorum ve bu duruma fazlasıyla takmış durumdayım annem bakıcak olsa sorun değil ama kayınvalidem inşallah bakabilir pek umudum yok gibi
Hoşgeldin canım.Güle güle kullanın aldıklarınızı .opuyorumnanaktan
Saol berrak cım :asigim:
Bende kısmetse 37.haftaya kadar çalışmak istiyorum.süt iznimi 1 yıl kullanmak istiyorum.en azından izinlerin hepsi bitince 1 sene boyunca işten erken saatte çıkmış olurum.oğluşuma erken kavuşurum.izinler bitincede torpil morpil hastanelerden raporlarla kalabildiğim kadar kalmak istiyorum evde..izinler sonrası alacağımız raporların limiti varmı kızlar bilginiz varmı? heyet raporu yada kısa kısa raporlar hakkında yanii..
ayy benim kayınvalidemde söylüyor öyle laflar arada bana bırakırsınız siz gezersiniz işte spora gidersin bazen geceleri bizde kalır diyor bende avucunu yalarsın diyorum ay ben işe nasıl gidicem bırakıpta diye düşünürken o gece almayı düşünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?