2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ay şimdi aklıma geldi kurban bayramında ben süt izninde olucam onu da ekleyince 1 hafta daha iznim oluyor aralık sonu oluyor:))

herkese merhaba arkadaşlar..
bi kaç gündür giremedim işe gitmiyorum çünkü geçmişi de okuyamadım herkesler iyidir umarım.
biz iyiyiz oğluşumla şükür doktor kontrolümüz vardı p.tesi oğlum tam 1750 gr olmuş maşallah kuzuma :))) herşey yolunda kıpır kıpırız :))
buarada tüm eksiklerimizide hemen hemen tamamladık sayılır iki gündür alışverişteyiz bi kaç parça kaldı çok mutluyuz:)))
bende şöle bi geçmişe göz atayım umarım herkesler iyidir:))

O kampanya 4 ay önce gittiğimde de vardı canım ama 50adet şeker veriyor ve seçmeler de sınırlı kapı süsümü aldım o yüzden benim için uygun değğil yine de çok teşekkür ederim

Bende hiç alıcı gözüyle bakmadım ürünlere, sadece kapı süsü beğenmiştim. Kadın çıkarken kartını verdi. Seçenekleri falan bilmiyorum zaten. Demek seçerken sınır koyuyolar, bunu bilmiyodum. opuyorumnanaktan

ayyy bu mayıs anneleri nazardan bukadar korkuyorlar madem ki...
aynı ay içindeki anneler niye birbirlerinin bebeklerine bakıyorlar..
40 LARI KARIŞIR MAAZALLAHkaydirigubbakcemile3hiç düşünmüyorlar mı?

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

canım netten satısları var mı bu sıtenın

Hiç bilmiyorum canım, kartına baktım ama yazmamışlar öyle bişey. bilmiyorumkismile

evet serdem sen yazmışken bayramları düşüyoruz dimi iznimizden ohh kurban var ramazan var:)) ark bana onlarda ekleniyor ne alaka düşmez dedi de

şeyma hoşgeldin..
didoşum 10 tane olur mu hiç kııız?
kimseye yettiremezsin sen onları öyle dağıtırsan.
dağıt bakalım kalırsa 1 tanecik doruğumun olur:))))

merhaba hanımlarropuyorumnanaktan
geçmişe göz attık kızımla
bir merhaba diyelim dedik
nasılsınız?

ne mayıs anneleri topic i ne diğer ayların annelerinin topic i bizimki kadar şenlikli ve paylaşımlı değil. en güzel topic bizim topic :enbuyukkk:

Aspirincim ramazan bayramı eklenmiyor malesef çünkü raporlu sayılıyoruz onda ama kurbanda süt izninde olacağımız için o ekleniyor

Şekerler kaldığım yerden okuyarak geldim şimdi..Pazardan geldim..ayy yine çok süper şeyler vardı.dükkanlar halt etsin valla..bu arada dün bezden ayakkabılardan bahsedilmişti ya. ben hiç almamıştım..pazarda buldum çok cüselll..kırmızılı laciverti beyazlı bişey aldım.ilk 7 aya kadar giyebilir dedi satıcı kadın..bi de şapka aldımm mavili..şapkada hiç almamıştım..kendimede kilot aldım.çünkü acayip kilot sıkıntısı çekiyorum..eskiler olmadığı ve göbeğimi acıttığı için almam gerekiyodu.şeyma cım hamile kilodu yerine normal büyük boy kilotlardan aldığından bahsetmişti daha önce.çok rahat olmuş..bende öle bişey alayım dedim.hamile kilotlarıda malum acayip pahalı.e 1 tanede yetmez hayatta..bakalım inşallah bu aldıklarımdam memnun kalırım.ay bi de alırken üzerime tutupta baktım çok komikti yaa utanmadan..napayım ama..artık bedenimi ben bile bilmiyom..herbiyerim değişti..satıcıda erkekti.bu kız napıyo filan demiştir.:)))))

ayyy ilahi berrakadakaydirigubbakcemile3 kız
oturup bir güzl paylamışsın valla
işin mi yok kız?anam çokta agresifler yaaav.
Lohusa sendromundalar herhalkaydirigubbakcemile3

hatırlıyor musun baya bi aylar oldu bi pazar mıydı c.tesimiydi?
benim kociş yoktu gene ben buraya takılıyodum.i topicte
dengesizin biri az kilo almışsın diye sana laf söylüyordu.
tuhaf tuhaf çıkışlar yapmışt kıskançlığından ben de girip bir
güzel yazmıştım vallakaydirigubbakcemile3ben de hiiiç
duramam öyle...

amanda aman ne kadar cok buyumus yer onu teyzesı yer

Selam kızlarr..Biz de geldik.Nasılsınız?Valla ben eşek gibi yorgunum sankş 1 ton yğk taşımışım belşmde...ışin tuaf yeride hep yatıyorum niye yoruluyorum bilmiyorum

evet serdem sen yazmışken bayramları düşüyoruz dimi iznimizden ohh kurban var ramazan var:)) ark bana onlarda ekleniyor ne alaka düşmez dedi de

Canım benim, kurban izni eklenir ama ramazan izni eklenmez.. Daha doğrusu şöyle söylim; Doğum iznindeyken (16 haftalık süre) denk gelen resmi tatiller eklenmez, ama süt izni ve yıllık izindeysen eklenir.

ya şimdi doğumdan sonra 8 hafta izin var süt izni nedir bide doğumdan önce almazsan 5 hafta ekleniyor ama ben kullanıcam 5 haftamı

kızlarrr ben bebegımın yuzunu cok merak edıyorum.. nası bısey olcak kıme benzıcek cok merak edıyorum...gecen gun şırnaktan arkadasım vardı hamıleydı dogum yapmıs bı guzel kızı var masallah... yenı dogan bebeklerı hıc sevmem cok cırkın oluyolar ama bu bebek cok guzel bıseydı ya eşim bıle nası sevmıs... ılk tanıstıgımızda annesı 3 aylık hamıleydı şimdi o bebek dışarda...okadar garıp gelıyokı.. Allahım bızede gostersın ıns... hayırlıısyla kucagımıza alalım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…