cnm epidural sezeryan mı olacaksın en güzel tavsiye ederim zeynebimi öyle doğudum ben çıktığı gibi öpüp kokladım yavrumu 2.de öyle olacak inşkuşum ama ne yapayım ki ben şimdi eller ayırıyor bizimafoldumben
Benim de canım sıkılacak sabahtan akşama kadar ben de evime gelmek
istiyorum ama gelemem ki aslında gelebilirim tek başıma ama k.validem
salmaz.onlar iş yapacak ben oturucam dedenin evini temizleyip yorgan
kaplıycaklarmışkaydirigubbakcemile3ama ama ben napayımmafoldumben
Bir de yarın baş anestezist ile görüşeceğiz hastanede inşallah adamı
yakalayabiliriz orada kızlar soracaklarımı unutuyorm ben yaaa.
aklınıza gelen bişeyler varsa söyleyin bana EPİDURAL ANESTEZİ
ile ilgili sormam gerekenleri...
hoşgeldin cnmBeeeennn geeeeldiiiim... Ne kaynatıyorsunuz bakiiim??
oğluş doğsun da görürsün senkızlar k.validenize güveniyorsanız niye bırakmayacaksınız ki ne var bunda???
Bir yere gitme ihtiyacınız olacak sıkılacaksınız epey zorlu günler bizi bekliyor..
1-2 saatliğine de olsa kocişlerle biyere gitmek istemeyecekmisiniz ki???
hele hele gece uytmadığında ah ah o zaman gündüzleri gözümüzden uyku akacak.
k.validem öle diyor bana uyutmazsa gündüz uyursun ara ara emzirir yatarsın ben bakarım
diyor ne varki bunda?Haksız mıyım?
slm kızlar naıslsınız bakalım
kociş evdeydi anca fırsat buldum girmeye işe gitti yarın gelecek artık
iyi oldu erken çıktı sabah sabah sinirlerimi zıplattı ya
neyse bu konuyu geçelim
zeynebim 2 sattir uyuyor yavrum az önce kalktı az meyve suyu içirdim yattım yanına tekrar uyudu hasta mı ne şaşırttı beni bugün
bugün keyif günüm hiç bi,şeyyapmıycam yemek bile ohhhhhhhhhhh
akşam üstü biraz kuzumu parka götürüm azcık hava alsın biraz dükkanları gezeriz sonrada uyur yine
endişelenmeyin kzılar ya bebişleri kimse alamaz sizden hem emziriyor olacaksınız hemde ağlamaya başladığında illa sizin kokunuzu isteyecek bi başkasında susmuyorlar
hee bide şakayla karışık o gelirse bende yanında bonus olurum bişe istemem deyin herkes anlar ben öyle yaptımkaydirigubbakcemile3
defne yarın bebğini görecekmişssin ne güzel ay bana daha çok varr inş güzel haberlerle gel cnm
cnm beşiğini aldınızmı zeynebinbende begendım canım bıde kalplısı var... linensteymıs bu modeller kırkyama gıbı am cok hosuma gıttı benımde... işe yaramaz uyku stelrıne 120 dedı gecen bı dukkan... bu set herseyı var 140 dıyo... o 120lık dedıgını gordukten sonra ıns bunu bulabılırsem bunu alıcam
pisimm t.dağa şekerimm KİRAZ FESTİVALİ vaarr..
yıllardır kaçırmamışım festivali bu sene kaçar mııııııı
seneyede bebişimi cıbıldak cıbıldak giydirip çıkarıcam festivale
sahile inşallah.
Özleeeem hoşgeldin cnmm..
amin inşallah...
hoşgeldin cnmselammmm ben geldim...nasılsınız bakalım gebişelr...ya bu arada uyku seti
alanlar ne kadara aldı ve markaları neler bi söylermi ben henüz almadım ama fiyatlar
dehşet ya
Hoşgeldin cicişkom, bebecikin hasta olmamıştır inşallah.
Bebeğimizi kimse alamaz evet ama anne yüreği işte, alıp götüreceklermiş gibi kucaklarlar bebeği.
kızlar ben geldim ama gidicem t.fas.ayıklıyorum bi yandan size bakıyorum..
serpilcim sağol cnm.
didoş kız bişey sorucam dedim hiç cvplamadın.şimdi banka bilgileri geldi ya bana çeşitli bankalar var ama hepsinin ist.kurtköy şubesi yazıyor yani ben gidip o şubeye mi ödeme yapıcam ki???s.gazi şubesinden yapınca olmuyor mu havaleyi?
Beeeennn geeeeldiiiim... Ne kaynatıyorsunuz bakiiim??
sıze hos muhabbetler kaburgama bısıler batıyoo yatarsam gecer belkı dınleneyım azıcık
Çiğdoooşş pisimmm hoşgeldiiinn.
Berrakada merak ettim gene kız o kızın açtığı başlığn linkini versene
özeldn at bana ama :))))
berrakada mı çiğdoş karıştırdın şeymaa şeymaaa hehehehe:)))
Berrakada bekliyorum bu arada linki çatarım valla ortadan:))))
selammmm ben geldim...nasılsınız bakalım gebişelr...ya bu arada uyku seti
alanlar ne kadara aldı ve markaları neler bi söylermi ben henüz almadım ama fiyatlar
dehşet ya
özlemcim epidural normal istiyorum ben ama sormam gerekenler aklıma gelmiyor bi türlü..
Hani arkadaşların soracakları varsa sorayım diycektim..
kız veremez tabi bebeğini insan ama tak dediği anlar da olacak öyle değilmi cnm en iyi sen bilirssin bunu.
hem benim k.validem öle pis te değildir benim kızdığm şeylere o da kızar temizlik konusunda gayet iyi anlaşırız bebeğede çok iyi bakacağndan eminim ama benim dediğimde herzaman değil tabii.sıkıştığımız anlarda ev işi birikecek dağ olacak gözümüzde bir yere kıpırdayamayacağız biri gelse hem de güvendiğimiz biri azıcık alsa sıpamızı oynatsa oyalasa fena mı olur onu demek istedim yanii.
aayy kime anlatıyorummm kaydirigubbakcemile3
pisimm t.dağa şekerimm KİRAZ FESTİVALİ vaarr..
yıllardır kaçırmamışım festivali bu sene kaçar mııııııı
seneyede bebişimi cıbıldak cıbıldak giydirip çıkarıcam festivale
sahile inşallah.
Özleeeem hoşgeldin cnmm..
amin inşallah...
özlemcim epidural normal istiyorum ben ama sormam gerekenler aklıma gelmiyor bi türlü..
Hani arkadaşların soracakları varsa sorayım diycektim..
kız veremez tabi bebeğini insan ama tak dediği anlar da olacak öyle değilmi cnm en iyi sen bilirssin bunu.
hem benim k.validem öle pis te değildir benim kızdığm şeylere o da kızar temizlik konusunda gayet iyi anlaşırız bebeğede çok iyi bakacağndan eminim ama benim dediğimde herzaman değil tabii.sıkıştığımız anlarda ev işi birikecek dağ olacak gözümüzde bir yere kıpırdayamayacağız biri gelse hem de güvendiğimiz biri azıcık alsa sıpamızı oynatsa oyalasa fena mı olur onu demek istedim yanii.
aayy kime anlatıyorummm kaydirigubbakcemile3
Hoşgördük kızlar...
Ya her yer kiraz dolu... Gitme desem olmaz, çabuk gel bari mafoldumben
şeymacım kendiniz yaptırıyorsanız tabi farklı çook hoştu oda da uykus setide gayet sevimli olacak bence onu alabilirsin o zaman
sorması ayıp ne kadar mal olacak
bizde sadece dolap yaptırsak diyoruz alsak mı bilemedik
zeyenbin beşiği var diğerine de park yatak alıcaz
dolap lazım bana acilen
oyyy kıyamam ben sizeee:1hug:
ben de hiç istemiyorm ayrı kalmak valla ama net yok işte ne yapayımmafoldumben
hele hele kocişten nasıl ayrı kalacağım onu düşünüyorum ama olmaz..
hep duygusala bağlıyorum gitmem lazım yaa 25 senemi geçirdiğim yere dönmek
istemiyorum şu hale bakınkaydirigubbakcemile3oysa gelirken ne kadar da üzülmüştm
herkesten ayrılmak çok zordu çoook..
bu benim son şansım birdaha böyle bekar bir insan gibi gezemeyeceğim.
zaten bu yaz gidemem birdaha sonrada bebiş gelecek istediğim yerleri gezemem kociş
götürüp kociş getirecek arabayla kocişle oraya gidince zaten kimseye gitmiyo benimki...
canım bılmıyorum daha fıyat konusulmadı ama bız devamlı bu adama yaptırıyoruz o yuzden baya hesaplı olcak tamamına en fazla eşim 500veya 600 verırım dıyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?