2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

cnm epidural sezeryan mı olacaksın en güzel tavsiye ederim zeynebimi öyle doğudum ben çıktığı gibi öpüp kokladım yavrumu 2.de öyle olacak inş
seninde hayırlısı olsun cnm sorman gereken bişey yok sanrıım yada ben acilen gitiğim için fırsatım olmadı ama düşününcede aklıma gelmiyo ki
Beeeennn geeeeldiiiim... Ne kaynatıyorsunuz bakiiim??
hoşgeldin cnm
oğluş doğsun da görürsün sen
kıyamazsın kız vermeye
hele el kadar bebeği öpmeye kalkıyorlarya iyice sinir oluyoırsun
Allah dermamnını kolaylığını veriyo öyle hiç de yorgun olmuyorsun
gece 2 saat uyusan bile
kollarına aldığın an yorgunluğun bitiyo
kızlar uyku setı nasıl ??

çok hoş cnm

selammmm ben geldim...nasılsınız bakalım gebişelr...ya bu arada uyku seti
alanlar ne kadara aldı ve markaları neler bi söylermi ben henüz almadım ama fiyatlar
dehşet ya

Hoşgeldin cicişkom, bebecikin hasta olmamıştır inşallah.
Bebeğimizi kimse alamaz evet ama anne yüreği işte, alıp götüreceklermiş gibi kucaklarlar bebeği.

cnm beşiğini aldınızmı zeynebin
bazen beşikle beraber hediye uyku seti de veriyorlar biz öyle aldık
beşiği eşim alacaktı uyku setini annemler
eşim bi geldi dönence,uyku seti,minderi hepsini hediye vermişler benim yüzsüz kocam altın yastığıyla sepeti de istemiş takımda onlarda varmış ama onlar süsü deyip kandırmışlar vermemişler
annemelrde onun yerine ana kucağı aldılar cnm
istersen bekle biraz

hoşbulduk cnm naıslsın?

özlemcim epidural normal istiyorum ben ama sormam gerekenler aklıma gelmiyor bi türlü..
Hani arkadaşların soracakları varsa sorayım diycektim..

kız veremez tabi bebeğini insan ama tak dediği anlar da olacak öyle değilmi cnm en iyi sen bilirssin bunu.
hem benim k.validem öle pis te değildir benim kızdığm şeylere o da kızar temizlik konusunda gayet iyi anlaşırız bebeğede çok iyi bakacağndan eminim ama benim dediğimde herzaman değil tabii.sıkıştığımız anlarda ev işi birikecek dağ olacak gözümüzde bir yere kıpırdayamayacağız biri gelse hem de güvendiğimiz biri azıcık alsa sıpamızı oynatsa oyalasa fena mı olur onu demek istedim yanii.
aayy kime anlatıyorummm kaydirigubbakcemile3

alanlar ne kadara aldı ve markaları neler bi söylermi ben henüz almadım ama fiyatlar
dehşet ya
hoşgeldin cnm
ben almadım beişiği alallım öyle bakıcam

Hoşgeldin cicişkom, bebecikin hasta olmamıştır inşallah.
Bebeğimizi kimse alamaz evet ama anne yüreği işte, alıp götüreceklermiş gibi kucaklarlar bebeği.

hoşbulduk cnm naıslın?
hormonların etkisiyle adeta yapışıyoruz bebeğekaydirigubbakcemile3

cnm kardeşim için çok çok geçmiş olsun dualarımız sennle. herşey güzel çıkacak üzme kendini

Ya çok hızlı yazıyorsunuz takip edemedim kuşum kızma kiraz festivali haftaya mı eşim geçen sene 1 kasa kiraz getirmişti yine getirir kesin:))

Ya ama sen gitme dayanamam

Beeeennn geeeeldiiiim... Ne kaynatıyorsunuz bakiiim??

Hoşgeldin canımm. opuyorumnanaktan

sıze hos muhabbetler kaburgama bısıler batıyoo yatarsam gecer belkı dınleneyım azıcık

Görüşürüz canım. opuyorumnanaktan

kızlar uyku setı nasıl ??

Çoook tatlııı. opuyorumnanaktan

Çiğdoooşş pisimmm hoşgeldiiinn.
Berrakada merak ettim gene kız o kızın açtığı başlığn linkini versene
özeldn at bana ama :))))

dur atıyorum hemen. kaydirigubbakcemile3

berrakada mı çiğdoş karıştırdın şeymaa şeymaaa hehehehe:)))

Berrakada bekliyorum bu arada linki çatarım valla ortadan:))))

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

dehşet ya

Hoşgeldin canımmm. opuyorumnanaktan

Ben de epidural normal istiyorummm. Öğrenince yazarsınnnn.opuyorumnanaktan

özlemcim .. bız oda takımını kendımız yaptırıyoruz o yuzden mecbur kendı aldıgımız olcak oda takımıımızda bu gayet uyumlu olcak gıbı gelıyo

Hoşgördük kızlar...

Ya her yer kiraz dolu... Gitme desem olmaz, çabuk gel bari mafoldumben

epidural normal en iyisi aslında
bende öyle yapacaktım ama bizim kız acele edeince kısmet olmadı bebeğin hayatı tehlikede olunca açılmada olmayınca mecbur sezeryan oladu
bi arkadaşım var eline iğne batsa tüm gün havada dolaşır ep.normal yaptı doğumu çaıtr çatır doğurdum diyo akıllı yakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
cnm zeynep bir hafta yoğun bakımda kalmıştı bilmem onun etkisi mi
hiç lohusalığımı bilmedim sadece doğum olduğu akşam yattım sonrasında her saat başı ayaktaydım kızıma süt sağmak için
anca 5 gün sonra kollarıma aldım dolayısıyla da kimseye vermedim ilk çocuğumolduğu halde herşeyini ben yaptım
bi tek banyosunu yaptırdlar düşün 15 günlükk bebğin tırnaklarını bile ben kestim yaparım
anca etraftan anlayınca olur cnm senin dediklerin çevreyle ilgilenince diğer türlü hep senle olmak isteyecek
valla çanta gibi taşısım zeynebi her yere kimselere bırakamadım

ninik hoşgeldin...
diildemker inşallah cnm inşallah...

didemcim kızmıyorum.10 hazranda başlıyor işte festival.
hadi sizde gelin:))))
ben de dayanamam kuşummafoldumbenarada msj atarım sana olmaz mı?
mafoldumbenmafoldumben

Ya sen orada hiç giremiyormusun internete.
Ama kıyamam sana kuzum git ailenle vakit geçir moral depolarsın sonra zaten en zor haftalar önümüzde olacak ama tabi mesaj at arada merak ederim ben seni olmasa da doruk paşamı

şeymacım kendiniz yaptırıyorsanız tabi farklı çook hoştu oda da uykus setide gayet sevimli olacak bence onu alabilirsin o zaman
sorması ayıp ne kadar mal olacak
bizde sadece dolap yaptırsak diyoruz alsak mı bilemedik
zeyenbin beşiği var diğerine de park yatak alıcaz
dolap lazım bana acilen

ayy bende bırakmam sanırım kızımı yani öyle alıp götürmelerine izin vermem gelsin sevsinler sonra herkes evine gerçi ben söylüyorum eşim hayatta izin vermez normalde deçocuklara çok düşkün kızından ayrılıcağını hiç sanmıyorum

Hoşgördük kızlar...

Ya her yer kiraz dolu... Gitme desem olmaz, çabuk gel bari mafoldumben

oyyy kıyamam ben sizeee:1hug:
ben de hiç istemiyorm ayrı kalmak valla ama net yok işte ne yapayımmafoldumben
hele hele kocişten nasıl ayrı kalacağım onu düşünüyorum ama olmaz..
hep duygusala bağlıyorum gitmem lazım yaa 25 senemi geçirdiğim yere dönmek
istemiyorum şu hale bakınkaydirigubbakcemile3oysa gelirken ne kadar da üzülmüştm
herkesten ayrılmak çok zordu çoook..
bu benim son şansım birdaha böyle bekar bir insan gibi gezemeyeceğim.
zaten bu yaz gidemem birdaha sonrada bebiş gelecek istediğim yerleri gezemem kociş
götürüp kociş getirecek arabayla kocişle oraya gidince zaten kimseye gitmiyo benimki...

canım bılmıyorum daha fıyat konusulmadı ama bız devamlı bu adama yaptırıyoruz o yuzden baya hesaplı olcak tamamına en fazla eşim 500veya 600 verırım dıyo...

kızz kocısten ayrı kalmak zor ınan 3 gun sonra doner gelırsın valla bak soluyom ben:):) ınan hamıle olmasan neysede ınsan bu son zamanlarında hamılelıgın daha bı cok arıyomus kocasını ya

canım bılmıyorum daha fıyat konusulmadı ama bız devamlı bu adama yaptırıyoruz o yuzden baya hesaplı olcak tamamına en fazla eşim 500veya 600 verırım dıyo...

oo eğer öyleyse süper valla şeyma inş iyi günler kullanırsınız cnm
biz geçen sene sadece beşiği 350 ye aldık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…