2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim burda da yoğurt festivali var. Ama ne zaman başlıyo bilmiyorum. kaydirigubbakcemile3

git defne25 git gez valla keşke bende annemlerin yanına gidebilsem öyle özledim ki burnumda tütüyorlar geceleri rüyamda özledim diye ağladığımı görüyorum eşimde kurban bayramında da gidemeyiz çok küçük olucak diyip sinir ediyor beni tabi ağlar sızlarsam durum değişir ha bide kayınvalidem karışmazsa çünkü o her gitme zamanı fit sokup göndermemeye çalışıyor.
bide demez mi geçen sinir etti beni bizimkinin kanına girmiş kaynım istanbula gidicekmiş efendim bizde gidicekmişiz hem gezmiş olurmuşuz yalan sırf kaynımı arabayla götürelim diye benim akıllıda olabilir demiş tabi bi cırladım anama gidemiyorum ne işim var istanbulda diye

çiĞDEM KAÇINDA GıDıP KAÇINDA DÖNÜCEN?
Şimdi yarın yoksun ee ctedsi zaten girmezsin sen ptesi ben yokum öğlene kadar en iyi ihtimalle eee ?
Sonra hemen mi gidicen?Kız sen gelene kadar doğururum ben

Ya sen kocanı annesiyle o kdadr yalnız bırakmaktan korkmuyormusun?
Ben olsam korkarım doldurur kesin kayınvalidem diye

serdem aynen bende bırakıp gittiğinde yada ikisi bi yere falan gittiğinde eşim acaip değişiyor bi dolduruyor anlatamam ne söylüyor nasıl yapıyor bilmem

didemcim 10 haziran perşembe akşamı veyahut eşim işine bağlı cuma akşamı gidicez o haftasonu yokuz eşim pazar dönecek.ben tüm hafta içi oradayım.tekrar o haftasonu gelirse eşim pazar günü dönücez ama yok gelmiyorum derse haftasonu girmeden cuma ben dönücem kuşum aç takvimi bak öle anlarsın tatlişim ama üzülmee doğurmada ben gelene kadar canım benim.öyle erken erken doğurursan ki inşallah olmaz hastaneyi filan ismini ver sen bana kociş getirir beni :dance:ziyarete olmadı bende oracıkta doğuruveririmkaydirigubbakcemile3

Bisiii unutmasssın di mi pisiiimmm? mafoldumben

canım bılmıyorum daha fıyat konusulmadı ama bız devamlı bu adama yaptırıyoruz o yuzden baya hesaplı olcak tamamına en fazla eşim 500veya 600 verırım dıyo...

canım ozaman bıran once yapyırın 1.5 ay oldu hala koku var oğlumun odasında gercı ben besik yerıne park yatak aldım ama koku gıtmıyor sıkıstır bıraz esını acele etsın

yok be didemcim bişey yapmaz kaynanam benim öyle laf sokuşturayım gelinin hakkında falan düşüncleri yoktur valla çok mu kötü anlattım kaynanamı onun derdi benle gel aşağı gel aşağı beraber yiyelim beraber gidelim sıkıyo bbu muhabbetler yani.o değilde aaaah ahh o 2.kaynanam yokmu benim her fırsatta iğneler kocişimi valla.biliorm ama kimse ona meydan vermez onu da biliorm.sonra eşimin diğer akrabbaları hani diyorum ya bitişik onlar konuşur dururlar arkamdan biliyorum ama hiiiç umrumda değil valla napıymm...

bende kurban da izmire bizimkilere gidelim istiyorum bebişimizle beraber..benim eşimde olmaz filan diye sinirlendiriyo beni..çok küçük olmaz dimi ya gitmek için.gidersek zaten kendi arabamızla gideriz.

Ama bizi de özle Şeniz

canım ozaman bıran once yapyırın 1.5 ay oldu hala koku var oğlumun odasında gercı ben besik yerıne park yatak aldım ama koku gıtmıyor sıkıstır bıraz esını acele etsın

canım bızım eylule kadar vaktımız var... kendı evımde degılım kayınvalıdemın yanındayım burda dogum yapcam bayramdan sonra kendı evımıze gıdıcez... ole olunca eşimin hıc acelesı yok bana kalsa kac kez yaptırmıstım:):)

bende kurban da izmire bizimkilere gidelim istiyorum bebişimizle beraber..benim eşimde olmaz filan diye sinirlendiriyo beni..çok küçük olmaz dimi ya gitmek için.gidersek zaten kendi arabamızla gideriz.

Valla ben şeker bayramında antalyayı bile düşünüyorum 2 aylıkken ne olacak ki:)) Ama tabi kendi aabamızla kurban soğuk olur diye olmaz dedim

kızlar ben geldim....
dr amacamıza gittik geldik bugün. beni sardı bi telaş tammuzu grösek yeter dedi. doğum knaalına girmiş biri dedi. rahim boyu kısalmış dedi. ciğer geliştiricilerimi oluyoruz.. dua edin bize emi en azından bu ayı çıkarayım... ağustos annesini bırakın temmuza yetişmek bile kar.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…