- 15 Mayıs 2009
- 3.349
- 6
- 156
ninik hoşgeldin...
diildemker inşallah cnm inşallah...
didemcim kızmıyorum.10 hazranda başlıyor işte festival.
hadi sizde gelin:))))
ben de dayanamam kuşummafoldumbenarada msj atarım sana olmaz mı?
mafoldumbenmafoldumben
berrakada ilk paragrafı okudum koppptumm resmenn yaaaa:roflol::roflol::roflol::roflol:
oyyy kıyamam ben sizeee:1hug:
ben de hiç istemiyorm ayrı kalmak valla ama net yok işte ne yapayımmafoldumben
hele hele kocişten nasıl ayrı kalacağım onu düşünüyorum ama olmaz..
hep duygusala bağlıyorum gitmem lazım yaa 25 senemi geçirdiğim yere dönmek
istemiyorum şu hale bakınkaydirigubbakcemile3oysa gelirken ne kadar da üzülmüştm
herkesten ayrılmak çok zordu çoook..
bu benim son şansım birdaha böyle bekar bir insan gibi gezemeyeceğim.
zaten bu yaz gidemem birdaha sonrada bebiş gelecek istediğim yerleri gezemem kociş
götürüp kociş getirecek arabayla kocişle oraya gidince zaten kimseye gitmiyo benimki...
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
canım bılmıyorum daha fıyat konusulmadı ama bız devamlı bu adama yaptırıyoruz o yuzden baya hesaplı olcak tamamına en fazla eşim 500veya 600 verırım dıyo...
git defne25 git gez valla keşke bende annemlerin yanına gidebilsem öyle özledim ki burnumda tütüyorlar geceleri rüyamda özledim diye ağladığımı görüyorum eşimde kurban bayramında da gidemeyiz çok küçük olucak diyip sinir ediyor beni tabi ağlar sızlarsam durum değişir ha bide kayınvalidem karışmazsa çünkü o her gitme zamanı fit sokup göndermemeye çalışıyor.
bide demez mi geçen sinir etti beni bizimkinin kanına girmiş kaynım istanbula gidicekmiş efendim bizde gidicekmişiz hem gezmiş olurmuşuz yalan sırf kaynımı arabayla götürelim diye benim akıllıda olabilir demiş tabi bi cırladım anama gidemiyorum ne işim var istanbulda diye
yok be didemcim bişey yapmaz kaynanam benim öyle laf sokuşturayım gelinin hakkında falan düşüncleri yoktur valla çok mu kötü anlattım kaynanamı onun derdi benle gel aşağı gel aşağı beraber yiyelim beraber gidelim sıkıyo bbu muhabbetler yani.o değilde aaaah ahh o 2.kaynanam yokmu benim her fırsatta iğneler kocişimi valla.biliorm ama kimse ona meydan vermez onu da biliorm.sonra eşimin diğer akrabbaları hani diyorum ya bitişik onlar konuşur dururlar arkamdan biliyorum ama hiiiç umrumda değil valla napıymm...
canım ozaman bıran once yapyırın 1.5 ay oldu hala koku var oğlumun odasında gercı ben besik yerıne park yatak aldım ama koku gıtmıyor sıkıstır bıraz esını acele etsın
bende kurban da izmire bizimkilere gidelim istiyorum bebişimizle beraber..benim eşimde olmaz filan diye sinirlendiriyo beni..çok küçük olmaz dimi ya gitmek için.gidersek zaten kendi arabamızla gideriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?