2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bende kurban da izmire bizimkilere gidelim istiyorum bebişimizle beraber..benim eşimde olmaz filan diye sinirlendiriyo beni..çok küçük olmaz dimi ya gitmek için.gidersek zaten kendi arabamızla gideriz.

benımkı bızı ramazanda bıle goturmeyı dusunuyor bırakın kurban bayramını bısıcık olmaz kızlar ne olcakkı

yaa koca kışta 1 kere bile gitmedim insaf.kadın diyo ben karışmam diyo gene de ben hiç razı değilim ama diyo bi de yüzünü görseniz öff valla yaşlı maşlı demiycem kırıcam kalbini bi gün onane yaaa
sen kimsin ki ayıpmış anne evine hamileyken gidilmezmiş...e ben o çocuğu doğurduktan sonra utancımdan öleyim ozaman mantık buysa tabii.yerin dibine geçeyim bebiş dünyaya geldikten sonra.bizde hiiiç yoktur öyle şeyler geçen gün babama 3 boyutlu usg fotosunu gösterdim baba bak
torunun kime benzio diye o da baktı çok belli değilki kızım dedi ama gözleri parladı valla ne olacakki?

ahhh bıtanemmm ınsallah telaslanma dıcem ama bende senın gıbı olurdum herhalde bugunmu yarınmı falan dıye bekler dururum insallah madem doğum kanalına gırmıs temmuzda gelsın kuzucukların sağsalım

Amanııın, ay canım dualarım seninle kuzum ya. İnşallah düzelme ihtimali vardır da düzelir.

dorukçum beklesinler yaaa söyle ikizlere...

canım dr a dedimki 15 temmuz a dayanmazmı dalgamı geçiosun dedi tammuzu 1 i gör öp tepene koy dedi inkansız dedi. ayyy çok heyecan bastı... inşallah küveze gerek kalmaz kızlar dua edin nolurr hamişlerin duası kabul olurmuş..

ne alaka yaa anası bellı babası bellı cok sınır oluyorum boyle yası gecmıs insanlara bende valla kayınpederimle babamla konusuyorum nasıl hareketlımı torunum kac kılo falan dıye neden utasnalımkı

canım benım Allah hayılısıyla saglıkla kucagına almak nasıp etsın ıns.. sıpalar bıraz daha sabretsın vaktınde gelsınler ıns...

berrakada koptum koptum vallahi:roflol: yaa ayy ne sorunlu bi kadın yarabbim..
ben de acdım üzüldüm annesi ablası öyle yapıyor diye ama anlatış şekline
bakınca öldüm gülmekten yaa dertliysen yaz derdini güzel bi dille ama bu ne
ben çok güzelim ben çok güzelim okulda en çok çıkma teklifi alan bendim.
işte göğüslerim şahane oldunu söylüyorlar falan filan allahım nasıl bir psikoloji
dir ki bu kızınki anlamadım zaten evlenmişsin birde 8 bucuk aylık hamile
allahım yaa ne güzelliği ....güzelliğin içine bebişim gelior benim dünyalar
benim olacak banane kim ne derse desin demi amaa...

ayyy tam dayaklık anam bu kızklava:

20 sinin akşamı pisimm eşim pazar günü gelirse o hafta 20 haziran akşamı arabayla
döneriz diye düşünüyorum bakalım...erkek kardeşimin arkidişleri var mahalleden çokta eski komşularımız onlardan çekiyor net şifresini öğrenirsem girerim 1 haftacık ne olacak ki..
çok yakın komşuyuzdur onlarla zaten kendileri der bana zaten ama bilemiyorum tabi şimdi...
annemlerde hep vardı net ama erkek kardeşim ders çalışmıor diye kapattırdılar...

Dorukçum hiç panik yapma seninkiler ikiz canım çok normal benim iş arkadaşım 28. haftada doğurdu şimdi 4 yaşındalar hiç 1 kusurları yok sen zaten 31. haftaya geldin 2-3 hafta bile dursalar oo kocaman olurlar artık hem kiloları da iyyiydi en fazla 1 hafta küvezde kalırlar o da tedbir amaçlı. Ama bence hiç kalmıycaklar bak içime öyle doğuyor ama seni çok iyi anlıyorum dün biraz sıvı geldi doğuruyorum sandım o kadar korktum ki. Ama hiç ona bir şey olur diye düşünmedim kğvezde çok kalır diye düşündüm unutmayın artık kocamanlar hiç 1 şey olmaz kuzulara 30.haftadan sonra artık Allah'ın izniyle

Peki pisimm mafoldumben

valla ben de temmuz 1 için dua ediyorum doktorum deli misin 11 temmuza et bari dedi. Ben psikopat olarak erken doğurucam diyip geziyporum Allah esirgesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…