bende kurban da izmire bizimkilere gidelim istiyorum bebişimizle beraber..benim eşimde olmaz filan diye sinirlendiriyo beni..çok küçük olmaz dimi ya gitmek için.gidersek zaten kendi arabamızla gideriz.
kızlar ben geldim....
dr amacamıza gittik geldik bugün. beni sardı bi telaş tammuzu grösek yeter dedi. doğum knaalına girmiş biri dedi. rahim boyu kısalmış dedi. ciğer geliştiricilerimi oluyoruz.. dua edin bize emi en azından bu ayı çıkarayım... ağustos annesini bırakın temmuza yetişmek bile kar.....
pisimm unuturuyum hiiiç
Valla ben şeker bayramında antalyayı bile düşünüyorum 2 aylıkken ne olacak ki:)) Ama tabi kendi aabamızla kurban soğuk olur diye olmaz dedim
kızlar ben geldim....
dr amacamıza gittik geldik bugün. beni sardı bi telaş tammuzu grösek yeter dedi. doğum knaalına girmiş biri dedi. rahim boyu kısalmış dedi. ciğer geliştiricilerimi oluyoruz.. dua edin bize emi en azından bu ayı çıkarayım... ağustos annesini bırakın temmuza yetişmek bile kar.....
dorukçum beklesinler yaaa söyle ikizlere...
yaa koca kışta 1 kere bile gitmedim insaf.kadın diyo ben karışmam diyo gene de ben hiç razı değilim ama diyo bi de yüzünü görseniz öff valla yaşlı maşlı demiycem kırıcam kalbini bi gün onane yaaa
sen kimsin ki ayıpmış anne evine hamileyken gidilmezmiş...e ben o çocuğu doğurduktan sonra utancımdan öleyim ozaman mantık buysa tabii.yerin dibine geçeyim bebiş dünyaya geldikten sonra.bizde hiiiç yoktur öyle şeyler geçen gün babama 3 boyutlu usg fotosunu gösterdim baba bak
torunun kime benzio diye o da baktı çok belli değilki kızım dedi ama gözleri parladı valla ne olacakki?
kızlar ben geldim....
en erken 18 haziranda buradayım kızlar...
sen bugün doktora gidecektin kızımı görmeye gittin mi ???
dün gittik canım, kızımız 1206 gr olmuş. Herşeyimiz iyi. Sen en son ne zman gittin? Kilosunu öğrendin mi ? Opuyorumnanaktan
20 sinin akşamı pisimm eşim pazar günü gelirse o hafta 20 haziran akşamı arabayla
döneriz diye düşünüyorum bakalım...erkek kardeşimin arkidişleri var mahalleden çokta eski komşularımız onlardan çekiyor net şifresini öğrenirsem girerim 1 haftacık ne olacak ki..
çok yakın komşuyuzdur onlarla zaten kendileri der bana zaten ama bilemiyorum tabi şimdi...
annemlerde hep vardı net ama erkek kardeşim ders çalışmıor diye kapattırdılar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?