2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

bende kurban da izmire bizimkilere gidelim istiyorum bebişimizle beraber..benim eşimde olmaz filan diye sinirlendiriyo beni..çok küçük olmaz dimi ya gitmek için.gidersek zaten kendi arabamızla gideriz.

bencede küçük değil bende ankaraya gelmek istiyorum arabada zaten klima var sıcacık hem havada çok soğuk olmıyıcak gerçi benim ki birazda kurban kesmekten kaçıyor olmadı kurbanı kestikten sonra gideriz yoksa dayanamam tamam annemler falan gelicek ama akrabalarımıda özledim

aY CNM İNŞ.DURABİLDİKLERİ KADAR DURU BEBİŞLERİN KARNINDA.MERAK ETME DUALARIMIZ SENLE..İKİZ OLUNCA İŞTE ERKEN OLMALARI ZATEN NORMAL.SEN SÜREKLİ YAT DİNLEN CNM.

benımkı bızı ramazanda bıle goturmeyı dusunuyor bırakın kurban bayramını bısıcık olmaz kızlar ne olcakkı

Ne güzel işte cnm..ben ailemi memleketimi hamile kaldığımdan beri görmüyorum zaten bunaldım iyice burda.hem bebeğimizi bi de bizim taraf görsün.abimlerinde benle aynı zamanlarda bebişleri olcağı için onlar zaten bana gelemez tabii bende onlara..e ilk doğum zamanında babamda gelmez tahminim çünkü zaten kendi annem gelinle bana bölüncek mecburen.gelinin kimsesi yok çünkü bakabilmesi için.anlıyacağınız ben hiç duramam zaten bebişimi herkesler görsün istaerim..

Ayy benim kocamında ananesi var o da öle seninki gibi uyuz.hiç sevmiyom onu.kadını zaten kendi çocukları,torunları bile pek sevmiyo desem yeridir.eee öle huysuzu kim ister ııyyyy..benim kendi ananem de tam tersi o kadar şirin ve şekerdirki gittiği heryerde millet bayılır ona.babaannemde ölydi rahmetli.beniimkilerden sonra bu uyuza hiç tahammül edemiyom bende.allahtan hiç gitmiyoz görmüyoz o suratsz suratını..k.validem her hafta gider banada bazen sorar ama ben istemem o da ısrar etmez allahtan.eşimde öle aramaz zaten allahtan..

:1shok::1shok:hiii ben gelene kadar sen doğurursun ozaman allah korusun yaa
ayy inşallah inşallah beklerler canımcım...

ne alaka yaa anası bellı babası bellı cok sınır oluyorum boyle yası gecmıs insanlara bende valla kayınpederimle babamla konusuyorum nasıl hareketlımı torunum kac kılo falan dıye neden utasnalımkı

öyle işte canım hadi yaşlısın anladık ama hiçbirşeyin eskisi gibi olmadığını kabullen artık üstelik ben senin gelinin değilim istersem yüzüne bile bakmam hoşçakalın demeye giriyoruz kapıdan ellerini öpelim öle çıkalım diyoruz laf sokuşturup gönderiyor bizi bi sinir bi sinir..bigün de eşimi antrede yakalamıştı fitliordu yakaladım ama 80 i geçmiş kaadın ne söyleyebilirsin ki..ama benim babannem varya aah ahh kaç yaşında ama hiçöyle şeylerle işi olmaz gençlerle aşık atar onun zmaanı farklımıydı sanki hayır karınlarını saklarlarmış 9 ay ama şimdi diyo siz başka biz başka...

geçen yaz tam 1 hafta 3 öğün yemeğini indirdim halini hatrını sordum evde benden başka bakan yoktu ona 1 defa bile sağol kzım allah razı olsun demedi eşim yatağını açtı birgece sağol allah razı olsun dedi ona şok oldum biliormuymus tşekkür etmesini dedim eşime onlar gelinlere öle şeyler söylemezler diyo bana eşim de.dedim ben mecbur olmadığım halde herşeyini ayağına getiriorm bi allahrazı olsun demior sen torunusun sana diyor.1 hafta baktım ona kaynanamlar gitmişti tatile üstelik çocukları torunları var banamı düşer bakmak ama nankör işte bana baktı sağolsun demior hala laf sokma derdinde düşman gibi görüyor...ayy ne doluymuşum ama yaşlı işte ne diyebilirsin...

inşallah canım inşallah sağlıkla doğarlar inşallah küveze gerek kalmaz allah yardımcımızı olsun hepimizin offf bilmiyorum beni sardı korkular delikafadulden

ay nere gidion sen nerden gelion ne zman gidion ne zman gelion????* ne kadaar çok soru sordum....

valla ben de temmuz 1 için dua ediyorum doktorum deli misin 11 temmuza et bari dedi. Ben psikopat olarak erken doğurucam diyip geziyporum Allah esirgesin

didemcim ciğer gelişimleri 36. haftada tamamlanıyomuş onadan spnra korkmana bile gerek yok 36 sonra küveze girmşio tek bebiş senin şurda 3 4 haftan var benim gibi allahım hayırlı zmanda gelmelerini nasip etsin....

Ay enteresan vallahi. Herhalde o da gelinken sana yaptıklarını görmüş, hırsını senden alıyor. klava: Bizim k.validelerimiz çok çekmiş, bu sülalede oğlan anneleri gelinlerini baş tacı yapıyorlar, "biz çektik, gelinlerimiz çekmesin" diye. Hayret ettim doğrusu. :bbo:

dorukçum 10 haziranda gidiom 20 sinde dönüyorum..memleketime...
doğurma kız sakın hee..söyle yavrulara azıcık daha oynasınlar orada.
ne işleri var dışarıda onların...

didemcim ciğer gelişimleri 36. haftada tamamlanıyomuş onadan spnra korkmana bile gerek yok 36 sonra küveze girmşio tek bebiş senin şurda 3 4 haftan var benim gibi allahım hayırlı zmanda gelmelerini nasip etsin....

Amin canım valla korkmamak elde değil ama Allah yardımcımız olsun melekler 1 gün bile ayrı kalmasınlar bizden inşallah

kızlar ben çıkıyorum yemek faslı yarın girebilirsem giricem inşallah girerim ben de
çok merak ediyorum yavrunun gramını bakalım?
şimdi iniym aşağıya yemek işine bakıym biraz herkese iyi haftasonları diliyorum yarından sonra öpüyorum herkesiii..
didemcim bişey sordum ama neyse hangi hast.demiştim görmedin heralde daha vakit var
kızlar korkutmayın kendinizi..didoş p.tesi öğleden sonra görüşücez artık senle..hadi kızlar byyyy
pisimm hoşçakal sende...öpüyorum muccckkk

Şu kocişi öldürücem
Acıkmış ark. ile tavla oynamaya gidiyormuş şimdi orada bir şey atıştırıcakmış sinir oldum bağırdım çağırdım kapattım

hoşgeldin cnm
anam erkenci çıktı senin ikizler
hayırlısı olsun cnm inş hakkınızda

bence küveze gerek kalmaz cnm sende stres yapma yeterli
valla ben de temmuz 1 için dua ediyorum doktorum deli misin 11 temmuza et bari dedi. Ben psikopat olarak erken doğurucam diyip geziyporum Allah esirgesin
:roflol::roflol:ilahi sende
herkeze ıyı aksamlar ben cıkıyorum optum herkezı
iyi akşamlar cnm

iyi akşamlar cnm afiyet olsun
Şu kocişi öldürücem
Acıkmış ark. ile tavla oynamaya gidiyormuş şimdi orada bir şey atıştırıcakmış sinir oldum bağırdım çağırdım kapattım

kız tek derdiniz bu olsun kavga için
boşver sende dışarda atıştır yemek yapmazsın yada dışardan söyle keyif yap bugün

kızlar benimde zeynebim kalktı şimdi baya uydu kzuum yormadı ebni hiç
bende ödül olarak parka götüreyim kzuumu hazırlanalım biz
telefonu almış konuşuyo zilli ya anane nananneeee diye yavrum ya
akşam uğrarız yine
hoşçakalın

serdem sinirlenme boşver işte akşam yemez yemeğin yarına kalır
ben yemek yapmaya öyle üşeniyorum ki ertesi güne yemek kalınca bi göbek atmadığım kalıyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…