bende kurban da izmire bizimkilere gidelim istiyorum bebişimizle beraber..benim eşimde olmaz filan diye sinirlendiriyo beni..çok küçük olmaz dimi ya gitmek için.gidersek zaten kendi arabamızla gideriz.
kızlar ben geldim....
dr amacamıza gittik geldik bugün. beni sardı bi telaş tammuzu grösek yeter dedi. doğum knaalına girmiş biri dedi. rahim boyu kısalmış dedi. ciğer geliştiricilerimi oluyoruz.. dua edin bize emi en azından bu ayı çıkarayım... ağustos annesini bırakın temmuza yetişmek bile kar.....
benımkı bızı ramazanda bıle goturmeyı dusunuyor bırakın kurban bayramını bısıcık olmaz kızlar ne olcakkı
yaa koca kışta 1 kere bile gitmedim insaf.kadın diyo ben karışmam diyo gene de ben hiç razı değilim ama diyo bi de yüzünü görseniz öff valla yaşlı maşlı demiycem kırıcam kalbini bi gün onane yaaa
sen kimsin ki ayıpmış anne evine hamileyken gidilmezmiş...e ben o çocuğu doğurduktan sonra utancımdan öleyim ozaman mantık buysa tabii.yerin dibine geçeyim bebiş dünyaya geldikten sonra.bizde hiiiç yoktur öyle şeyler geçen gün babama 3 boyutlu usg fotosunu gösterdim baba bak
torunun kime benzio diye o da baktı çok belli değilki kızım dedi ama gözleri parladı valla ne olacakki?
:1shok::1shok:hiii ben gelene kadar sen doğurursun ozaman allah korusun yaacanım dr a dedimki 15 temmuz a dayanmazmı dalgamı geçiosun dedi tammuzu 1 i gör öp tepene koy dedi inkansız dedi. ayyy çok heyecan bastı... inşallah küveze gerek kalmaz kızlar dua edin nolurr hamişlerin duası kabul olurmuş..
ne alaka yaa anası bellı babası bellı cok sınır oluyorum boyle yası gecmıs insanlara bende valla kayınpederimle babamla konusuyorum nasıl hareketlımı torunum kac kılo falan dıye neden utasnalımkı
Dorukçum hiç panik yapma seninkiler ikiz canım çok normal benim iş arkadaşım 28. haftada doğurdu şimdi 4 yaşındalar hiç 1 kusurları yok sen zaten 31. haftaya geldin 2-3 hafta bile dursalar oo kocaman olurlar artık hem kiloları da iyyiydi en fazla 1 hafta küvezde kalırlar o da tedbir amaçlı. Ama bence hiç kalmıycaklar bak içime öyle doğuyor ama seni çok iyi anlıyorum dün biraz sıvı geldi doğuruyorum sandım o kadar korktum ki. Ama hiç ona bir şey olur diye düşünmedim kğvezde çok kalır diye düşündüm unutmayın artık kocamanlar hiç 1 şey olmaz kuzulara 30.haftadan sonra artık Allah'ın izniyle
:1shok::1shok:hiii ben gelene kadar sen doğurursun ozaman allah korusun yaa
ayy inşallah inşallah beklerler canımcım...
öyle işte canım hadi yaşlısın anladık ama hiçbirşeyin eskisi gibi olmadığını kabullen artık üstelik ben senin gelinin değilim istersem yüzüne bile bakmam hoşçakalın demeye giriyoruz kapıdan ellerini öpelim öle çıkalım diyoruz laf sokuşturup gönderiyor bizi bi sinir bi sinir..bigün de eşimi antrede yakalamıştı fitliordu yakaladım ama 80 i geçmiş kaadın ne söyleyebilirsin ki..ama benim babannem varya aah ahh kaç yaşında ama hiçöyle şeylerle işi olmaz gençlerle aşık atar onun zmaanı farklımıydı sanki hayır karınlarını saklarlarmış 9 ay ama şimdi diyo siz başka biz başka...
geçen yaz tam 1 hafta 3 öğün yemeğini indirdim halini hatrını sordum evde benden başka bakan yoktu ona 1 defa bile sağol kzım allah razı olsun demedi eşim yatağını açtı birgece sağol allah razı olsun dedi ona şok oldum biliormuymus tşekkür etmesini dedim eşime onlar gelinlere öle şeyler söylemezler diyo bana eşim de.dedim ben mecbur olmadığım halde herşeyini ayağına getiriorm bi allahrazı olsun demior sen torunusun sana diyor.1 hafta baktım ona kaynanamlar gitmişti tatile üstelik çocukları torunları var banamı düşer bakmak ama nankör işte bana baktı sağolsun demior hala laf sokma derdinde düşman gibi görüyor...ayy ne doluymuşum ama yaşlı işte ne diyebilirsin...
valla ben de temmuz 1 için dua ediyorum doktorum deli misin 11 temmuza et bari dedi. Ben psikopat olarak erken doğurucam diyip geziyporum Allah esirgesin
:1shok::1shok:hiii ben gelene kadar sen doğurursun ozaman allah korusun yaa
ayy inşallah inşallah beklerler canımcım...
öyle işte canım hadi yaşlısın anladık ama hiçbirşeyin eskisi gibi olmadığını kabullen artık üstelik ben senin gelinin değilim istersem yüzüne bile bakmam hoşçakalın demeye giriyoruz kapıdan ellerini öpelim öle çıkalım diyoruz laf sokuşturup gönderiyor bizi bi sinir bi sinir..bigün de eşimi antrede yakalamıştı fitliordu yakaladım ama 80 i geçmiş kaadın ne söyleyebilirsin ki..ama benim babannem varya aah ahh kaç yaşında ama hiçöyle şeylerle işi olmaz gençlerle aşık atar onun zmaanı farklımıydı sanki hayır karınlarını saklarlarmış 9 ay ama şimdi diyo siz başka biz başka...
geçen yaz tam 1 hafta 3 öğün yemeğini indirdim halini hatrını sordum evde benden başka bakan yoktu ona 1 defa bile sağol kzım allah razı olsun demedi eşim yatağını açtı birgece sağol allah razı olsun dedi ona şok oldum biliormuymus tşekkür etmesini dedim eşime onlar gelinlere öle şeyler söylemezler diyo bana eşim de.dedim ben mecbur olmadığım halde herşeyini ayağına getiriorm bi allahrazı olsun demior sen torunusun sana diyor.1 hafta baktım ona kaynanamlar gitmişti tatile üstelik çocukları torunları var banamı düşer bakmak ama nankör işte bana baktı sağolsun demior hala laf sokma derdinde düşman gibi görüyor...ayy ne doluymuşum ama yaşlı işte ne diyebilirsin...
didemcim ciğer gelişimleri 36. haftada tamamlanıyomuş onadan spnra korkmana bile gerek yok 36 sonra küveze girmşio tek bebiş senin şurda 3 4 haftan var benim gibi allahım hayırlı zmanda gelmelerini nasip etsin....
hoşgeldin cnmkızlar ben geldim....
dr amacamıza gittik geldik bugün. beni sardı bi telaş tammuzu grösek yeter dedi. doğum knaalına girmiş biri dedi. rahim boyu kısalmış dedi. ciğer geliştiricilerimi oluyoruz.. dua edin bize emi en azından bu ayı çıkarayım... ağustos annesini bırakın temmuza yetişmek bile kar.....
bence küveze gerek kalmaz cnm sende stres yapma yeterlicanım dr a dedimki 15 temmuz a dayanmazmı dalgamı geçiosun dedi tammuzu 1 i gör öp tepene koy dedi inkansız dedi. ayyy çok heyecan bastı... inşallah küveze gerek kalmaz kızlar dua edin nolurr hamişlerin duası kabul olurmuş..
:roflol::roflol:ilahi sendevalla ben de temmuz 1 için dua ediyorum doktorum deli misin 11 temmuza et bari dedi. Ben psikopat olarak erken doğurucam diyip geziyporum Allah esirgesin
iyi akşamlar cnmherkeze ıyı aksamlar ben cıkıyorum optum herkezı
iyi akşamlar cnm afiyet olsunkızlar ben çıkıyorum yemek faslı yarın girebilirsem giricem inşallah girerim ben de
çok merak ediyorum yavrunun gramını bakalım?
şimdi iniym aşağıya yemek işine bakıym biraz herkese iyi haftasonları diliyorum yarından sonra öpüyorum herkesiii..
didemcim bişey sordum ama neyse hangi hast.demiştim görmedin heralde daha vakit var
kızlar korkutmayın kendinizi..didoş p.tesi öğleden sonra görüşücez artık senle..hadi kızlar byyyy
pisimm hoşçakal sende...öpüyorum muccckkk
Şu kocişi öldürücem
Acıkmış ark. ile tavla oynamaya gidiyormuş şimdi orada bir şey atıştırıcakmış sinir oldum bağırdım çağırdım kapattım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?