2010 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

:roflol: :roflol: :roflol: Ay çok alem bizim kocalarımız. Bir de dürtmese daha iyi olacak benim için. Daha dün gece kalktı bu, -yüzüstü de yatar- yastığın üstüne birşey arıyor, sonra yatak başlığının üzerine gezdirdi elini "ne arıyorsun" diye sordum "nam nam nam" gibi bir şey geveledi ağzında. Sonra da "hıh" dedi uyudu. :roflol: :roflol: Kalkıp geziyor, odanın kapısını kilitlemeyi düşünüyorum artık. Kendine zarar verecekmiş gibi geliyor.

siercim ben alıştım artık valla korkmuyorum normal konuşuyorum olmadı gülüp yatıyorum yapacakbirşey yok önceden daha kötüydü şimdi o kadar değil belki dediğim gibi alıştım artık

Evet cnm alışmışsın sen yapcak bişey yok kaydirigubbakcemile3

Valla sayende bizde bilgilendik cnm saol..inş.bende öle epidural normal istiyom ama tabi hayırlısı o an gelip görcez bakalım..
Buarada hastanelerin böyle hediyelerinin olduğunu ilk defa duydum ben..o da iyimiş yanii..oğluşununda kilosu herşeyi çok güzelmiş maşşallaaahhhhh..

park yataa uyku seti almadım ben nevresim takımı aldım cici cici.. yorganlarımızıda yaptırdık ince yünden üşümesin bebişlerim... çok sevimli oldu öle... tavsiye ederim....

Bende yatak için herşeyini aldım cnm..bi tek o yana takılanlar kafamda takılyodu ama gerek yokmuş çok sevindim.çünkü onlardan iyi para yanii..

Ne güzel işte cnm şanslısın o zaman ne diyeyimm..afiyet şeker olsun bebişine yarasın :)

saol canım düşündüğün için çok teşekkür ederim... tmm en azından girer girmez bir günaydın bir selam veririm :))

Şimdik baktım liseteme: 30 haftalık bebeğin en aşağı kilosu 1319 gr olurmuş. 300gr fazlaymış bebeğin, daha ne istiyorsun pisicim??

tüm arkadaşlarımmm
hediyeleşme mevzusunu hepberaber yaşadık...
bu konu içerisinde sorun yaşayan? yada iletişimsizlikten yakınan?
yardım isteyip yardım alamayan oldu mu?
yargılanan? yada tarafımdan kötü içerikli msj alanınız oldu mu?
bu konuda fikirlerinizi yazabilir misiniz..

Bu arada ben 35günde sadece 900 gr almışım.Acaba kilo almamam bebeğin kilosunuda
yavaşlatıyor mu bilemedim..Bu ay hedefim 3 kg laelaelaelaelaealmam lazım en azından içimi rahatlatırım diye düşünüyorum

Defne bak kızdırma benii aaaaaa....ne güzel işte sen çok fazla gereksiz kilo almadan bebişin çok güzel alıyor..kızz daha ne istiyonn..keşke senin gibi olsam ben..ah ahhhh.

ayy deli bu kocişler valla bizimkisi yürümüyor belki yürüyordurda ben görmüyorumdur :)

halisnacım bence herşey on numaraydı ben gayet memnunum

Halissnacım ben şahsım adına konuşuyorum,Hiçbir problem yaşamadım hediye alırken de hediye gönderirken de.Çok şükür herşey yolunda gitti canım.Eline koluna yüreğine sağlık

neyse annişler ben kaçar herkese iyi tatiller diliyorum sonra görüşürüzzz :))

Hallisnacım.. bu konuda da her zaman olduğu gibi en çok yardımı sanıyorum ki senden gördük... sayende herhangi bir iletişimsizlik vs yaşamadım ben kendi adıma konuşayım... ben elimden geldiğince çabuk hediyemi alıp göndermeye çalıştım... biliyorum ki bana gönderen arkadaşım ve diğer arkadaşlarımda öyle... hediyesini göndermeyen alamayan kaldı mı bilmiyorum ama benim tahminimden de güzel oldu bu hediyeleşme olayı... benim için çok güzeldi.. iyi ki yapmışız diyorum..

herşeyden memnumdum yani... senden de yarardan başka bişey görmedim :))) kötü içerikli msj yargılanmak vs...

Çiğdemcimm (defne25) çıkmadan yazayım.... maşallah oğluşuna daha ne olsun 1600 gr süper bence bizimkiler de öyle olur inş. biz bazen çok şey bekliyoruz sanki :))) bazen oluruna bırakmak gerekiyor dimi ama doktor iyi diyorsa iyidir sen merak etme

herşey on numaraydı bence :)

teşekkür ederim arkadaşlar.. bunları bilmek güzel.. benim içim rahat.. şikesiz başta anlaşmalı olarak yaptığımız güzel bir etkinlik.. umarım sonuda öyle olur..son gönderim 31mayıs idi..
bugün 4 haziran.. bekliyoruz bakalım..

Kızlar aranızda bebeği asağı inen doğum kanalına giren var mı? Ben bgün doktora gttim ve bebeğim doğum kanalına inmiş 33 haftalık henüz erken olduğunu söledi doktorum,ilaç verdi erken doğum olmasını engellemek için

Benimki indi şekerim. Karnım da düşmeye başladı. Doktor "dikkat et, ağır kaldırma" filan dedi. İlaç yazmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…