:roflol::roflol::roflol:
aynı valla benimkide öyle
beni kaldırdı gittinmi dedi bende gittim dedim mok gittin dedi kızdı yattı
meğersem rüyasında kamera ayarlıyormuş bana git demiş gitmemişim gittim diyincede mok gittin diye kızdı tabi sabah oda birşey hatırlamıyordu :dance:
siercim ben alıştım artık valla korkmuyorum normal konuşuyorum olmadı gülüp yatıyorum yapacakbirşey yok önceden daha kötüydü şimdi o kadar değil belki dediğim gibi alıştım artık
selam kızlar ben geldim ama yazıp çıkıcam hemen.yorumlarınızı sonra okurum...
Bugün doktordaydık.Çok şükür herşey yolunda.Bebeğim 1600 gr olmuş ben daha
fazla bekliyordum.Gramı düşük mü diye sordum dr.kötü kötü baktı yüzüme daha ne
istiyorsun haftasına göre gayet iyi dedi.8 gün önde görünüyor...25 günde yaklaşık 500 gr almış ama yinede bana az gibi geldi.....Biraz moralim bozulduohaoldumsmile
açıkçası ama ne yapalım dr.iyi diyorsa iyi demek ki....
Hastaenenin baş anestezistiyle görüştük eşimin kuzeni hemşire demiştim ya onunla
beraber gittik tanıdığı için adam bizi çok iyi karşıladı.Epid.anesteziyle norm.doğum istediğimisöyledim sezeryandan çok çok iyi bir karar dedi.Anestezili normal doğumun türkiyede çokdüşük neden çok az kişinin tercih ettiğini anlamıyorum dedi..Tam da benim istediğimcevapları aldm.İçimi çok rahatlattı.Anestezisiz normal doğumun çok zor olduğunu söyledi(erkek olduğu halde)Gündüz sürekli orada olduğu için doğum sancıların gündüz tutarsahiç merak etme dedi.ama gece tutup hastaneye gelirsem onu aramamızı söyledi.iyi bir anestezi uzmanını görevlendiricem dedi.Gerçekten içim çok rahatladı...
Sonra odaları gezdik.Sağolsun eşimin kuzeninin heryerde tanıdığı var.Zaten doğuma da
onunla girmek istiyorum.Doğum katındaki odalara baktık gayet güzel herşeyi var odanın.
Suit oda baktık eğer o tarihte boş olursa hemen oraya geçiririz seni dediler..
Sonra bize hastanenin hediye paketlerinden verdi hemşire.içinde şampuan bez falan var
bebek için küçük hediyeler.lohusa şerbetimiz olacakmış.Bir de kapıları süslemişler
gayet güzeldi.kuaför falan da geliyormuş..Yalnız hepsi 1000 tl tabi içinde bebek için
özel s.sigortasıda mevcut.
Haaa bu arada doktorum 36.haftaya kadar koru kendini dedi.ağır iş yapma ani hareketlerden kaçın dedi.
36.haftayı görmeliyiz mutlaka dedi.İşin iyi tarafı bunları k.validemin yanında söyledi...kaydirigubbakcemile3
Neyse benden haberler bu kadar..Yarın oğluşumun odası geliyor..pazartesi görüşürüz kızlar
öpüyorum sizi Şeniz
park yataa uyku seti almadım ben nevresim takımı aldım cici cici.. yorganlarımızıda yaptırdık ince yünden üşümesin bebişlerim... çok sevimli oldu öle... tavsiye ederim....
Benimki de teknisyen; bir gece kalktı dürttü beni "o şeyleri aldın mı yanına" dedi. Ben de "hee aldım anam" dedim. "İyi" dedi. Döndü arkasını uyudu.Sabah da hiçbir şey hatırlamıyordu.
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Benimki kalkar pencere bile açar, sonra sabah bana sorar "sen mi açtın?" diye. Bir süre sonra alışıyorsun. Ama tabi uyku durumunda pek anlayamıyorsun, gözünü de açıyor ya...
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Ne bileyim, paso yiyorum ben. Ben de şaşıyorum kendime. Bu kadar yemeyle duba olmam lazımdı, olmadım. akannehir
Ben de biri sana birşey dedi de küstürdü sandım. Bari bir selam ver yavru kuşum :asigim: . Evet sancılarımız oluyor, garip şeyler yaşıyoruz ama yine de hayırlısını versin Allah. Sen takma kafana böyle şeyleri. Minnoşum benim.
saol canım düşündüğün için çok teşekkür ederim... tmm en azından girer girmez bir günaydın bir selam veririm :))
Evet cnm alışmışsın sen yapcak bişey yok kaydirigubbakcemile3
Ne güzel işte cnm şanslısın o zaman ne diyeyimm..afiyet şeker olsun bebişine yarasın :)
Bu arada ben 35günde sadece 900 gr almışım.Acaba kilo almamam bebeğin kilosunuda
yavaşlatıyor mu bilemedim..Bu ay hedefim 3 kg laelaelaelaelaealmam lazım en azından içimi rahatlatırım diye düşünüyorum
tüm arkadaşlarımmm
hediyeleşme mevzusunu hepberaber yaşadık...
bu konu içerisinde sorun yaşayan? yada iletişimsizlikten yakınan?
yardım isteyip yardım alamayan oldu mu?
yargılanan? yada tarafımdan kötü içerikli msj alanınız oldu mu?
bu konuda fikirlerinizi yazabilir misiniz..
tüm arkadaşlarımmm
hediyeleşme mevzusunu hepberaber yaşadık...
bu konu içerisinde sorun yaşayan? yada iletişimsizlikten yakınan?
yardım isteyip yardım alamayan oldu mu?
yargılanan? yada tarafımdan kötü içerikli msj alanınız oldu mu?
bu konuda fikirlerinizi yazabilir misiniz..
neyse annişler ben kaçar herkese iyi tatiller diliyorum sonra görüşürüzzz :))
ayy deli bu kocişler valla bizimkisi yürümüyor belki yürüyordurda ben görmüyorumdur :)
halisnacım bence herşey on numaraydı ben gayet memnunum
Kızlar aranızda bebeği asağı inen doğum kanalına giren var mı? Ben bgün doktora gttim ve bebeğim doğum kanalına inmiş 33 haftalık henüz erken olduğunu söledi doktorum,ilaç verdi erken doğum olmasını engellemek için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?